Bouwonderneming

Bouwen via een bouwonderneming is uiteraard een groot voordeel. Je droomhuis bouwen via bouwonderneming Woningen Compere is bouwen zonder al te veel zorgen en stress.

Door u te begeleiden en te adviseren bij het ontwerp en de keuze van de materialen, neemt Woningen Compere de taak over van u als bouwheer. Daarbij bewaken ze de planning en volgen ze gans de bouwprocedure voor u op.

Bouwonderneming Woningen Compere

Je huis bouwen via bouwonderneming Woningen Compere kan voor een voorontwerp op te stellen zonder architect indien het voorontwerp gelijk is aan een cataloguswonig. U hebt alle recht om betrokken te worden in het bouwproces tot de dag dat u verhuist, en zelfs daarna.

Eén van de drie grootste spelers van het budget is de bouwgrond. Die kan al een hele hap uit je budget betekenen dus kan je maar best zorgen deze binnen je budget valt. Wanneer je bouwgrond evenveel gaat kosten als de bouw van je woning zelf, dan mag je aannemen dat dat niet logisch is. Een tweede speler is de bouw zelf. Je mag erop rekenen dat de gemiddelde prijs van een nieuwbouw ongeveer 1300 euro per vierkante meter zal kosten. Hierin zitten wel al de kosten voor de materialen en werkuren verrekend. Wat de materialen betreft zijn dit deze zowel voor de ruwbouw als voor de afwerking van de woning. Maar wanneer je ervoor kiest je woning te bouwen via de bouwonderneming Woningen Compere zal u ongeveer 1064 euro per vierkante inclusief BTW betalen. Uiteraard hangt de kostprijs af van wat je in je woning wilt. Duurdere afwerking kost logischer wijs ook meer en hiervoor zal je dan ook moeten bijbetalen.
Een laatste speler is de administratie. Hieronder verstaan we de prijs van de architect om tot een voorontwerp te komen en uiteraard voor de samenstelling van het administratief dossier. Zo mag je toch rekenen dat het ereloon van een architect komt op ongeveer +/- 5 % van de totaalprijs van de woning. Een andere manier om het ereloon te verrekenen is via het aantal werkuren of het aantal vierkante meters van de woning. Informeer je hierover goed op voorhand want anders kan je dit duur te staan komen. Bij het bouwen van je woning via bouwonderneming Woningen Compere is het niet nodig van deze kosten te doen daar zij zelf beschikken over een deskundig team dat jouw droomhuis op papier kan zetten en al het nodige voor u zal doen om het administratief dossier voor u samen te stellen en in te dienen. Ben je nog steeds niet overtuigd om je droomhuis door de bouwonderneming Woningen Compere te laten bouwen contacteer ons dan via het gratis nummer 0800-11 164 zodat een van onze houwheren je twijfels kan wegnemen en je al de informatie kan verstrekken die je nodig hebt. Deze persoon blijft tevens gedurende gans het bouwproces je aanspreekpunt.