Bouwonderneming

Bouwen via een bouwonderneming is uiteraard een groot voordeel. Je droomhuis bouwen via bouwonderneming Woningen Compere is bouwen zonder al te veel zorgen en stress !

Door u te begeleiden en te adviseren bij het ontwerp en de keuze van de materialen, neemt Woningen Compere de taak over van u als bouwheer. Daarbij bewaken ze de planning en volgen ze gans de bouwprocedure voor u op.

 

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

bouwonderneming

Bouwonderneming Woningen Compere

Je huis bouwen via bouwonderneming Woningen Compere kan voor een voorontwerp op te stellen zonder architect indien het voorontwerp gelijk is aan een cataloguswonig. U hebt alle recht om betrokken te worden in het bouwproces tot de dag dat u verhuist, en zelfs daarna.

Eén van de drie grootste spelers van het budget is de bouwgrond. Die kan al een hele hap uit je budget betekenen dus kan je maar best zorgen deze binnen je budget valt. Wanneer je bouwgrond evenveel gaat kosten als de bouw van je woning zelf, dan mag je aannemen dat dat niet logisch is. Een tweede speler is de bouw zelf. Je mag erop rekenen dat de gemiddelde prijs van een nieuwbouw ongeveer 1300 euro per vierkante meter zal kosten. Hierin zitten wel al de kosten voor de materialen en werkuren verrekend. Wat de materialen betreft zijn dit deze zowel voor de ruwbouw als voor de afwerking van de woning. Maar wanneer je ervoor kiest je woning te bouwen via de bouwonderneming Woningen Compere zal u ongeveer 1064 euro per vierkante inclusief BTW betalen. Uiteraard hangt de kostprijs af van wat je in je woning wilt. Duurdere afwerking kost logischer wijs ook meer en hiervoor zal je dan ook moeten bijbetalen.

Een laatste speler is de administratie. Hieronder verstaan we de prijs van de architect om tot een voorontwerp te komen en uiteraard voor de samenstelling van het administratief dossier. Zo mag je toch rekenen dat het ereloon van een architect komt op ongeveer +/- 5 % van de totaalprijs van de woning. Een andere manier om het ereloon te verrekenen is via het aantal werkuren of het aantal vierkante meters van de woning. Informeer je hierover goed op voorhand want anders kan je dit duur te staan komen. Bij het bouwen van je woning via bouwonderneming Woningen Compere is het niet nodig van deze kosten te doen daar zij zelf beschikken over een deskundig team dat jouw droomhuis op papier kan zetten en al het nodige voor u zal doen om het administratief dossier voor u samen te stellen en in te dienen. Ben je nog steeds niet overtuigd om je droomhuis door de bouwonderneming Woningen Compere te laten bouwen contacteer ons dan via het gratis nummer 0800-11 164 zodat een van onze houwheren je twijfels kan wegnemen en je al de informatie kan verstrekken die je nodig hebt. Deze persoon blijft tevens gedurende gans het bouwproces je aanspreekpunt.

 

Wat moet u allemaal weten indien u wenst samen te werken met een bouwonderneming ?

In het geval dat u met een bouwonderneming wenst te werken voor de bouw van uw woning, dan moet u best rekening houden met een aantal zaken! Een bouwonderneming zal u steeds goed helpen bij de bouw van uw woning. Hebt u echt te weinig tijd te besteden aan de bouw van uw huis? Dan kan u best overwegen om beroep te doen op een sleutel op de deur bouwbedrijf.

Woningen Compere is bijvoorbeeld zo’n bouwonderneming en werd opgericht in 2013. We bouwen steeds woningen via de hoogste expertise die er op de Belgische markt bestaat. U kunt dus onze bouwfirma beschouwen als een marktleider wat sleutel op de deur woningen betreft. Zijn er nog eventuele onduidelijkheden na het lezen van dit artikel? Neem dan contact op met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. We staan altijd bereid om ons cliënteel optimaal te helpen.

Hoe kiest u een goede bouwonderneming? Hierbij enkele zaken waarmee u rekening moet houden

Een woning bouwen zal je waarschijnlijk maar één of twee keer in uw leven doen. Dit is een groot project waar veel bij komt te kijken en waar kostbare fouten gemaakt kunnen worden als u hierbij geen ervaring heeft. Eén van de belangrijkste beslissingen die u zal moeten maken is het kiezen van een goede betrouwbare aannemer.

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten wat u verwacht van de bouwonderneming.

Vooraleer er een prijs wordt opgemaakt moet de bouwonderneming weten wat uw noden en wensen zijn. Maak vooraf al zelf een lijstje voor uzelf met al uw wensen zodat u niks over het hoofd ziet. Denk ook aan wat u in de toekomst van uw woning verwacht. Neem vooral uw tijd en neem geen overhaastige beslissingen. Normaal gesproken begint de zoektocht van een bouwonderneming van zodra u het bestek ontvangen heeft en kan beginnen te vergelijken. De belangrijkste tip dat wij u ook kunnen meegeven is om niet te snel uw keuze te maken. Neem uw tijd om te vergelijken. U kan ook beroep doen op een sleutel op de deur bouwonderneming die samen met u kan meedenken over het ontwerp en de uitvoering van uw toekomstige woning.

Hebt u moeilijkheden om een goed bouwbedrijf te vinden en weet u niet waar u moet beginnen? Neem alvast contact met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.
Een woning bouwen zorgt meestal voor stress. Vele personen hebben hier geen ervaring in en weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. Dit is eigenlijk heel eenvoudig. Eerst zal u op zoek moeten gaan naar een architect om een bouwvergunning te bekomen. Zonder bouwvergunning kan en mag er niet gebouwd worden. Van zodra u deze vergunning in handen hebt kan uw zoektocht naar een bouwonderneming beginnen.

 

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

 

Waarop moet u letten bij uw zoektocht naar zorgvuldige bouwonderneming?

Hierbij geven wij u enkele tips.

De aannemer moet de plannen goed uitvoeren om uw bouwproject te realiseren en moet belang hechten aan de zorgvuldige uitvoering. Vraag naar de mening van personen die via de bouwonderneming gebouwd hebben. Zo heeft u al een 1ste opinie van wat u mag verwachten van de firma. Door de opwarming van de aarde, is energiebesparing de dag vandaag heel cruciaal. Vraag daarom aan de bouwonderneming of ze ervaring hebben in energiezuinig bouwen. Ga voor prijs/kwaliteit en focus u niet enkel op bouwondernemingen die de laagste prijs aanbieden. Verifieer of de bouwonderneming geregistreerd is en over een ondernemingsnummer beschikt. Doet u beroep op een aannemer die niet geregistreerd is, dan kan u aansprakelijk gesteld worden voor fiscale en sociale schulden van de aannemer.

bouwonderneming

Hoe zit het met de prijsofferte?

De prijsofferte geeft u een overzicht over de kostprijs en de materialen die gebruikt zullen worden bij de uitvoering van de bouwwerken. Wij raden u sterk aan om deze offerte te laten controleren door uw architect of een persoon die ervaring heeft in de bouwsector. Ga vooral offertes vragen bij verschillende bouwondernemingen en laat deze vergelijken. Opteer voor de bouwonderneming die u de beste prijs-kwaliteitsverhouding kan bieden.

Neem de offerte onder de loep en ga na of alles goed hernomen is in de offerte. Deze moet absoluut volledig zijn om achteraf onaangename financiële verrassingen te vermijden. Een ondertekende offerte is onontbeerlijk en kan niet van afgeweken worden.

Ziet u het niet zitten om offertes op te vragen bij verschillende aannemers en weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Dan kan u steeds beroep doen op een sleutel op de deur bouwonderneming. Zij verzorgen uw volledige bouwproject van A tot Z.

Alvast overtuigd om uw eerste woning te bouwen met behulp van een sleutel op de deur bouwonderneming? Heeft u een druk leven heeft u geen tijd om uw bouwproject zelf te coördineren. Neem dan snel contact op met Woningen Compere via het gratis nummer 0800 11 164.

Wat mag u verwachten van een sleutel op de deur bouwonderneming?

U vraagt zich alvast af wat sleutel op de deur bouwen precies inhoudt.

Beroep doen op een sleutel op de deur bouwonderneming is de ideale oplossing als u geen tijd hebt of stress wil vermijden dat gepaard gaat met de bouw van uw woning. Bouwen met een sleutel op de deur bouwonderneming biedt u dan ook heel wat voordelen.

Eerst en vooral heeft u zich geen zorgen te maken over de administratieve rompsloop. De bouwonderneming neemt bijna de volledig administratie voor haar rekening.
U bent zeker van de prijs en de gebruikte bouwmaterialen die opgenomen zijn in een gedetailleerd lastenboek.

U hoeft niet op zoek te gaan naar aannemers en u heeft zich geen zorgen te maken over hun betrouwbaarheid. De sleutel op de deur bouwonderneming werkt enkel met betrouwbare partners en verzorgt de volledige coördinatie van de bouwwerken. Indien er zich toch een probleem zou voordoen, hoeft u niet uw tijd te verspillen door op zoek te gaan naar de aannemer die in fout is gegaan? Bij een sleutel op de deur bouwonderneming heeft u enkel één aanpreekpunt bij wie u terecht kan.

Door samen te werken met een sleutel op de deur bouwonderneming, kent u op voorhand de uitvoeringstermijn en de totale kostprijs van uw woning. U kan dus stressvrij de verhuis naar uw nieuwe instapklare woning voorbereiden.

Zoals ieder bouwconcept heeft sleutel op de deur bouwen ook enkele nadelen waarmee u rekening dient te houden.

Toch is deze bouwformule niet voor iedereen weggelegd. Vele personen ervaren dit bouwconcept als nadeel door de weinige keuzeruimte die ze krijgen. Sommige sleutel op de deur bouwbedrijven bieden niet de mogelijkheid om hun modelwoningen aan te passen waardoor de persoonlijke inbreng miniem is. Bij Woningen Compere is dit niet het geval. Onze 258 modelwoningen kunnen aangepast worden naargelang uw levensstijl, wensen en noden.

Bent u overtuigd om uw eerste woning te laten bouwen door een ervaring sleutel op de deur bouwonderneming?

Neem dan zeker telefonisch contact op met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164 en laten we samen uw droom tot werkelijkheid brengen.

bouwonderneming

Sleutel op de deur bouwonderneming: waarom kiezen voor Woningen Compere?

Wat zijn nu de voordelen van onze sleutel op de deur bouwonderneming? Wat maakt Woningen Compere zo uniek ten opzichte van andere bouwondernemingen? Waarom wordt ons bouwbedrijf steeds populairder door de tijd? Woningen Compere is eerst en vooral een familiebedrijf. Door onze familiale waarden streven we ertoe dat onze klanten steeds volgens de grootste expertise behandeld worden.

Bij Woningen Compere kunnen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden aan onze klanten. Om dit tot stand te brengen kunnen we onze 10-jarige garantie verdubbelen tot 20 jaar. Voor ons gaat een traditioneel gebouwde woning ook perfect samen met ecologisch bouwen. Onze woningen hebben altijd zeer goed gepresteerd qua energieduurzaamheid. Voor ons is het primordiaal dat uw sleutel op de deur woning met duurzame materialen gebouwd wordt. Onze gemiddelde score van EPC-waarden vormt een stevig bewijs van onze energieprestatie. Op die manier kunnen we een hoge score behalen door bijvoorbeeld onze woningen te vervaardigen met isolatie die de Belgische normen ver overtreft. Ook wordt er een ventilatiesysteem gebruikt dat het energieverbruik aanzienlijk vermindert.

We beschikken eveneens over een gedetailleerd lastenboek die u kan raadplegen via onze website. De veiligheidsnormen worden steeds strikt nageleefd. Onze sleutel op de deur bouwonderneming biedt ook een PACK ISO+ die het volgende omvat: 12 cm polyurethaan in chape, 10 cm polyurethaan in de buitenmuren, dubbele super isolerende beglazing, 24 cm minerale wol in het dak en nog meer. Op die manier bent u er zeker van dat uw sleutel op de deur woning zeer goed geïsoleerd wordt.

Bent u genoeg overtuigd om uw eerste echte droomwoning te laten bouwen? Wenst u een duurzame en betaalbare sleutel op de deur woning laten bouwen? Dan bent u bij Woningen Compere op het juiste adres! Neem gerust contact met ons op via het gratis nummer 0800 11 164 en vraag bezoek van een bouwadviseur uit uw regio om uw droomproject te bespreken.Gratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus