Sleutel op de deur België

Waarom kiezen voor een sleutel op de deurwoning in België?

Een sleutel op de deurwoning is een soort woning die vandaag de dag steeds meer in de smaak valt bij startende bouwers. Woningen Compere biedt hier een uitstekende ondersteuning aan, doordat ze het volledige bouwproces in handen nemen. Het type woningbouw waar Woningen Compere voor staat is een tijdbesparende en weinig kostelijke investering die u maakt. U krijgt één aansprekingspunt toegewezen waarbij u doorheen het volledige bouwproces contact mee zal hebben. Het bouwbedrijf waar u voor kiest, Woningen Compere, realiseert al uw ideeën tot een volwaardig huis.

Gratis catalogus van 408 pagina’s (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus

Het traditionele bouwproces van een sleutel op de deur België

Een sleutel op de deur woning is een traditionele bouwstijl die een grote appreciatie kent in België. Kenmerkend voor deze woningen is dat ze voornamelijk eenvoudig te realiseren zijn, dat wil zeggen dat er weinig complexe processen aan te pas komen voordat de sleutel op de deur België wordt afgeleverd. Woningen Compere is een specialist op vlak van sleutel op de deur België en biedt daarom verscheidene diensten aan om uw project te realiseren.

sleutel op de deur belgie

Een sleutel op de deur België kent verschillende voordelen, iets waar Woningen Compere graag op zal inspelen

Een sleutel op de deurwoning is niet voor niets zo populair geworden de laatste jaren, ze kent vele voordelen die we graag in de verf zetten. De voornaamste reden om dit type woning te bouwen en eveneens een doorslaggevend pro argument is dat dat u hier maar één aansprekingspunt heeft doorheen het hele bouwproces. Daarnaast kan een sleutel op de deur België (sleutel op deur woningen) tijd en geld besparend zijn en toch is het uitstekend maatwerk. Bovendien staat de bouwfirma in voor de volledige afwerking van uw sleutel op de deur België. Hieronder bespreken we uitgebreid de vier voornoemde voordelen voor u.

1) Eén aansprekingspunt, één adres: Woningen Compere

Een woning bouwen kan nogal een heel stresserend gegeven zijn voor jonge koppels. Het is een proces van heen en weer kaatsen tussen architect, bouwheer, werfleider en alle andere bevoegde personen in het bouwproces. Dat kan leiden tot veel stress en onwetendheid van wat er u nog te doen staat. Dat kan een verklaring zijn voor het feit dat het bouwen van een huis jonge gezinnen gaat afschrikken. Gelukkig bestaat voor deze ingewikkelde cluster aan contactpersonen een oplossing die steeds meer aan populariteit wint. Dit alternatief zorgt ervoor dat u terecht kan bij één bouwfirma op één adres, maak komaf met verwarring en kies voor hét aansprekingspunt van uw sleutel op de deur België: Woningen Compere. Het familiebedrijf Woningen Compere neemt het volledige bouwproces van u over; minder stress, minder lasten en meer plezier beleven aan het bouwproces? Dat is inderdaad het gegeven dat u wordt aangeboden door Woningen Compere. Op deze manier ziet u ook uw sleutel op de deur woning België van het prille begin tot het einde vorm krijgen en kan u stap voor stap verlangen naar ‘wonen in uw eigen sleutel op de deurwoning België’.

2) Meer waarde voor minder tijd en minder geld? Less is more

Een woning bouwen kan soms weleens uitmonden in een vijfjarenplan, iets wat we volledig achter ons laten bij een sleutel op de deurwoning België. Bij dit type woningbouw kan u met zekerheid en gerustheid de verhuis al vooruitplannen, want hier geldt een vaststaande uitvoeringstermijn. Bovendien heeft u ook zekerheid over de prijs van de woning, aangezien dit contractueel wordt vastgelegd kan u ook niet meer voor bijkomende kostelijke verrassingen komen te staan. Indien u meer informatie wenst over de standaardprijzen bij modelwoningen van Woningen Compere, kan u vrijblijvend en volledig gratis de catalogus aanvragen op de website. Aangezien de uitvoeringstermijn en de woningprijzen weinig variabel zijn, is dat ook weer een stressfactor die uitbesteed wordt aan een extern bedrijf. Dat alles is niet zomaar een voordeel van sleutel op de deurwoningen België, het staat vast in de Wet Breyne en dient daarom gerespecteerd te worden door zowel de bouwfirma als de klant.

3) Uw huis volgens uw wensen en keuzes

Een vaak gehoord vooroordeel over sleutel op de deur woningen is dat deze huizen uniform aan elkaar zijn en dus weinig variëren in de buitenbouw. Het klopt dat deze huizen op de een of andere manier op elkaar lijken, dat is te zien aan de modelwoningen. Het is echter wel een misvatting dat deze volledig uniform zouden zijn, want de klant is koning en zijn wil is wet. Met andere woorden, er wordt bij Woningen Compere geluisterd naar de wensen, noden en behoeften van mensen en op basis van die informatie wordt het bouwproces aangepast. De modelwoning doet letterlijk dienst als model, want daarnaast is het ook nog volledig mogelijk om het model eigen te maken zodat het echt maatwerk wordt.

4) Volledige afwerking door één enkel bedrijf? Het kan bij Woningen Compere

Minder lasten en minder zorgen, het is een belofte die gemaakt wordt bij het bouwen van een sleutel op de deurwoning België. Deze belofte wordt nog eens gerealiseerd door het feit dat het bouwbedrijf in kwestie het huis volledig zal afwerken. Ze zorgen met andere woorden niet enkel voor 4 muren maar staan ook in voor de inrichting van de badkamer en de keuken. Voor meer informatie over de inrichting van een sleutel op de deurwoning kan u steeds terecht bij Woningen Compere via mail: [email protected] of op het gratis nummer 0800 11 164.

Een sleutel op de deurwoning België heeft zoals u kan zien verscheidene voordelen die alle vooroordelen ervan tenietdoet. Minder stress en minder lasten, twee heel belangrijke kenmerken die u zeker en vast verzekerd kunnen worden. Het is daarom een uitstekende keuze om te kiezen voor een sleutel op de deur België bij Woningen Compere.

 

 

De inrichting van een sleutel op de deurwoning België

Zoals al bleek uit de beschreven voordelen bevat het bouwproces van een sleutel op de deur woning België ook de inrichting van het huis, meer bepaald van de keuken en de badkamer.

1) Inrichting van de keuken

De keuken is een belangrijke, al dan niet de belangrijkste ruimte in een huis. In deze ruimte wordt geleefd, gekookt en samengekomen door het hele gezin. Het is dan ook niet onbedenkelijk dat deze ruimte goed doordacht en helemaal naar wens moet worden ingericht.

De inrichting van de keuken is niet zomaar iets, het is best wel een proces waarover grondig nagedacht moet worden en best ook even besproken wordt met de architect om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Op deze manier kan u achteraf ook niet voor verrassingen komen te staan en bent u voldoende geïnformeerd.

De inrichting van een keuken in een sleutel op de deurwoning België is afhankelijk van een aantal zaken. Allereerst het belangrijkste: het budget, er moet voldoende budget worden vrijgemaakt om uw droomkeuken in uw droomhuis te realiseren. Wanneer dat niet het geval is kan u ervoor kiezen om de inrichting van een bepaalde kamer uit te stellen tot een later moment wanneer er wel terug voldoende budget beschikbaar is. Zoals u merkt is het bouwen van een sleutel op de deurwoning België een flexibel gegeven waar u gemakkelijk zelf invulling aan kan geven. Een ander belangrijk gegeven waar u rekening mee moet houden is de beschikbare ruimte voor de keuken. Maar zelfs in het geval van een kleine beschikbaarheid is het mogelijk om uw droomkeuken te realiseren met behulp van Woningen Compere en de architect. Er worden verschillende trucjes toegepast waardoor een kleine ruimte toch voldoende kan functioneren in al zijn facetten. Enkele voorbeelden hiervan: een kleine keuken kan voorzien worden van een aanrecht met toog, hoekladekasten, opbergzones en zoveel meer.

Belangrijk om te vermelden is dat Woningen Compere ook een mogelijkheid tot speciale keukens voorziet, met andere woorden keukens voor mensen met een beperking. De sleutel op de deur Woning België wordt in dit geval aangepast aan de hoogte van een rolstoelgebruiker. Het keukenmeubel en de kasten zijn verstelbaar en worden op die manier toegankelijk voor elke klant bij Woningen Compere, maar ook voor elk gezinslid binnen hetzelfde gezin. Niet enkel mensen met een fysieke beperking kunnen genieten van dit voordeel, ook zijn er aanpassingen mogelijk voor mensen met een visuele beperking. Hier gaat het dan voornamelijk over een aanpassing aan het openen van kasten en de bediening van het kookvuur, met oog op veilig te kunnen rondlopen in de keuken.

Voor meer en specifiekere informatie over de inrichting van de keuken en de aanpassingsmogelijkheden kan u steeds contact opnemen bij Woningen Compere op het gratis nummer 0800 11 164.

2) Inrichting van de badkamer

Bij de inrichting van de badkamer in een sleutel op de deurwoning België heeft u bij Woningen Compere nog steeds de mogelijkheid om dit te bespreken en te plannen met uw zelfgekozen architect. Het is absoluut geen gemakkelijk proces om de badkamer naar uw wensen te creëren, daarom wordt hier zo een ruime marge gelaten om dit volledig samen met uw eigen architect te ontwerpen.

Woningen Compere voorziet zijn klanten van veel informatie over het plaatsen van een badkamer, er bestaan zoveel verschillende soorten materialen dat het voor de klant moeilijk kan worden om een keuze te maken. Er bestaan verschillende combinaties: een ligbad, een douche, een ligbad en douche of een 2-in-1 principe. Daarnaast is er ook nog veel variatie in de soort baden, dat kan gaan van een vrijstaand ligbad in het midden van de ruimte tot een ingebouwd ligbad waarbij er geen ruimte in het midden van de badkamer wordt gebruikt. Beiden hebben voordelen, een ligbad in het midden van de ruimte straalt luxe uit en geeft een romantisch gevoel. Een ingebouwd bad is dan weer meer praktisch, zeker voor jonge gezinnen met kindjes is het voordeliger, er komen nu eenmaal meer attributen aan te pas bij het wassen van een klein kindje. De twee soorten baden zijn perfect voor uw sleutel op de deur België.

Wanneer u voor een douche kiest, bestaan er ook verschillende mogelijkheden. Net zoals het moderne vrijstaand ligbad is de inloopdouche een nieuw modern snufje, ook deze straalt luxe uit. Dit soort douche is bovendien ook heel gemakkelijk te betreden voor jong en oud omwille van het feit dat de instap gelijkligt met de vloer. In een sleutel op deurwoning België is zo een snufje niet misplaatst, maar het is echter ook mogelijk dat u geen fan bent van een open douche. In dat geval kan u een douchecabine opteren. Deze soort is voornamelijk voordelig omdat het weinig plaats in beslag neemt en een goedkope variant is, bovendien kan het water ook niet de rest van uw badkamer van de sleutel op de deurwoning bespatten. Er bestaat ook nog een alternatieve soort douche, deze variant heeft u misschien nog niet vaak gezien maar de tweepersoonsdouche kent ook uitstekende voordelen. Het is heel tijdbesparend en staat gewoon heel mooi in een voldoende ruime badkamer. Het is toch wel de moeite waard om dit fenomeen te overwegen.

sleutel op de deur belgie

Zoals u kan zien zijn er veel verschillende mogelijkheden in uw sleutel op de deurwoning België. Woningen Compere raadt zelf zijn klanten aan om wanneer er voldoende plaats is in de sleutel op de deur België te kiezen voor een gescheiden douche en ligbad. Het geeft een meer luxueus gevoel, desalniettemin moet u dan wel rekening houden met de warmteketel. Deze moet de mogelijkheid hebben om genoeg warmte te produceren om zowel de douche als ligbad van warm water te voorzien op hetzelfde moment.

Kiezen voor de juiste bouwfirma van uw sleutel op de deur België

Nu u alle voordelen en mogelijkheden van een sleutel op de deur België kent, is het ook belangrijk om te weten op welke manier u het beste een bouwfirma kiest voor uw project. De eerste en beste manier is om verschillende websites van bedrijven uit te pluizen en langs te gaan op bouwbeurzen. Op deze manier leert u het bedrijf kennen en hebt u al een eerste contact met de werkwijze van het desbetreffende bedrijf. Het is niet onbedenkelijk dat u op een of andere manier tijdens uw zoektocht naar een geschikt bouwbedrijf voor uw sleutel op de deur België, uitkomt bij Woningen Compere. In dat geval kunnen we spreken van een geslaagde zoektocht en kan u overgaan tot contact opnemen met Woningen Compere.

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst kan u altijd contact opnemen met Woningen Compere via de website, via mail: [email protected] of via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

 

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus