Sleutel op deur

Ons sleutel op deur bouwfirma Woningen Compere bouwt jouw droomhuis voor u en u wordt tevens omringd met de best mogelijke zorgen.

Beslis daarom nog vandaag om uw sleutel op deur droomhuis bij Woningen Compere te laten bouwen zodat u kan bouwen met een gerust hart en u alvast zonder zorgen kan uitkijken naar je nieuwe woning. Contacteer ons daarom nu nog via ons gratis nummer zodat jij binnen korte tijd jouw sleutel op deur droomhuis kan betrekken.

Wat is sleutel op deur bouwen?

Bij het woord sleutel op deur woningen wordt vaak gedacht aan cataloguswoningen. Maar niks is minder waar. Bij Woningen Compere hebt u heel veel vrijheid bij het ontwerpen van je eigen sleutel op deur droomhuis. Maar hoe gaan ze nu juist te werk?

Woningen Compere zorgt dus dat u bij hun een optimale service krijgt. En dankzij het feit dat Woningen Compere met vakmensen werkt en het vertrouwen dat zij in hun personeel hebben verhogen zij de 10-jarige garantie tot 20 jaar zodat u ons als klant ook vertrouwt. Dit is uiteraard ook een pluspunt voor de banken daar deze periode meestal overeenstemt met de looptijd van een lening, stelt dit de banken gerust en zorgt het ervoor dat je dossier sneller aanvaard wordt. Woningen Compere bouwt niet alleen gezinswoningen. Wanneer u bouwen een investering waard vindt kan u tevens bij ons gekoppelde woningen of appartementen bouwen. Deze vindt u uiteraard ook terug in onze catalogus of op onze site.

Wat kost een sleutel op deur woning bij Woningen Compere?

Het voordeel van een sleutel op deur woningen bouwen met Woningen Compere is dat u op voorhand weet wat je woning gaat kosten en dat dit ook op voorhand in een contract wordt vastgelegd waar niet meer van afgeweken wordt. Maar hoeveel is dat nu?
Woningen Compere kan uw sleutel op deur woning bouwen tegen een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter inclusief BTW. Dus de prijs van de woning hangt voornamelijk af van de grootte van uw woning. Woningen Compere beschikt over tal van modelwoningen met plan. Via onze site of in onze catalogus kan u deze modelwoningen terugvinden met prijs erbij vermeld. Deze prijzen zijn exclusief BTW en het ereloon van de architect +/- 5% op basis van het lastenboek. Zo staan met sommige modellen 2 prijzen vermeld. Dit kan zijn met of zonder garage of carport. Dezelfde woning met verschillende oppervlakten, woningen gedeeltelijk of volledig afgewerkt. Zo kan Woningen Compere voor u een sleutel op deur woning op maat bouwen dat volledig op uw budget is afgestemd.
Wanneer u beslist van uw sleutel op deur droomhuis te laten bouwen door Woningen Compere hebt u dus niks anders dan voordelen, stressvrij bouwen, alles wordt voor u gedaan, meer tijd voor uw gezin, aangepast aan uw budget, korte bouwperiode, garanties, … Aarzel daarom niet en neem dadelijk contact met ons op via ons gratis nummer 0800/11 164 zodat een medewerkster u in verbinding kan stellen met een bouwadviseur bij u in de buurt. Deze persoon zal u dan helpen om van uw woningdroom een droomwoning te maken, zonder dat u er zelf veel voor moet doen en dan ook nog binnen uw budget. Want Woningen Compere zit met u in als klant daar dit een familiebedrijf is dat werkt met familiale waarden en aanpak. Zo zorgen zij voor een persoonlijk contact met de klanten en een persoonlijke opvolging van de werven. Indien u nog niet overtuigd bent kom dan gerust eens langs bij één van onze kijkwoningen verdeeld over gans het land. Deze zijn iedere zondag te bezichtigen. U vindt op de site de openingsuren en adressen terug per woning. Zo zal er ook een bouwadviseur aanwezig zijn die u uw twijfels kan helpen wegnemen. Bestel alvast ons gratis catalogus via de site die u spoedig zal worden bezorgd per mail of per post.

Wat is sleutel op deur en wat houdt het precies in?

Sleutel op deur betekent dat wanneer u een huis gaat bouwen, al het werk voor u wordt gedaan. Wanneer alle werken zijn uitgevoerd, krijgt u de sleutel en moet u deze gewoon op de deur steken om binnen te treden in uw nieuwe thuis.

Wanneer u kiest voor sleutel op deur bouwen, legt u alle verantwoordelijkheid van het bouwproces in de handen van het door u vooraf gekozen bouwbedrijf. Van dit bedrijf uit werkt u samen met een architect of bouwadviseur. Dit is de persoon die met u zal samenzitten om de plannen van het huis te bespreken en hieraan eventueel zaken aan te passen. Bij hem of haar kunt u terecht met al uw vragen en opmerkingen in verband met de bouw van uw huis.

Zoals eerder al gezegd, krijgt het bouwbedrijf alle verantwoordelijkheid over het bouwproces van uw woning. Zij bouwen het huis en alle zaken die zijn inbegrepen bij de sleutel op deur formule. Dit kan verschillen van firma tot firma. Er zijn een aantal werken die standaard worden uitgevoerd bij de bouw van sleutel op deur woningen. Dit zijn de grondwerken (fundering en vloerplaat), opgaand metselwerk (metsen van muren), isolatie, dak-, pleister-, en chapewerken, het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk, het plaatsen van technische voorzieningen en sanitair (verwarming, ventilatie…) en dan tot slot ook nog de tegelwerken. Andere dingen zoals het plaatsen van een keuken, het (aan)leggen van een tuin en parketvloer, de inrichting zijn niet inbegrepen en zult u zelf moeten doen. Het plaatsen van een keuken en het leggen van een parketvloer kan uw sleutel op deur bouwfirma ook doen, maar dit moet u speciaal aanvragen en het zou kunnen dat hiervoor een meerprijs wordt gevraagd.
Hierboven werd één van de twee verschillende sleutel op deur formules besproken. Als u voor deze formule kiest, is uw sleutel op deur woning bij de oplevering volledig bewoonbaar. Echter, er is nog een tweede optie waarvoor u kunt kiezen. Deze is wellicht ook goedkoper vermits er minder werken worden uitgevoerd. Deze optie is een sleutel op deur cascowoning. Wanneer u voor deze optie kiest, wordt alleen de ruwbouw van uw sleutel op deur woning gedaan. Dit wilt zeggen dat men alleen grondwerken, metsel- en dakwerken, isolatie en het plaatsen van het buitenschrijnwerk uitvoert.

Sleutel op deur bij Woningen Compere

Woningen Compere is een bouwfirma gespecialiseerd in de bouw van sleutel op deur woningen. Het is een familiebedrijf en dat zorgt ervoor dat de tevredenheid van zijn klanten prioriteit is bij deze bouwonderneming. Daarom is Woningen Compere het ideale bedrijf om uw gepersonaliseerde sleutel op deur woning te laten bouwen.
Woningen Compere zal er vanaf het begin alles aan doen om ervoor te zorgen dat u het huis krijgt waarvan u altijd al heeft gedroomd.

Als u ervoor kiest om met Woningen Compere samen te werken, kunt u best hun gratis catalogus bestellen. In dit boek vindt u alle informatie over de sleutel op deur woningen van dit bedrijf. Van elke woning zijn de plannen aanwezig zodat u een goed beeld krijgt van de indeling van het huis. Ook vindt u er de prijs van elke woning, zowel volledig afgewerkt of in een cascoafwerking.
Elke woning die u kunt terugvinden in de catalogus of op de website van Woningen Compere is aanpasbaar. Van de kleur van de baksteen tot de indeling. Het volledige huis kan worden aangepast zoals u het wenst. Op die manier krijgt u toch uw droomhuis, maar heeft u geen last van alle stress die komt kijken bij de bouw van een huis. Dit is in tegenstelling wat veel mensen denken over sleutel op deur woningen. Mensen hebben vaak het idee dat wanneer men kiest voor sleutel op deur, men niets kan veranderen aan de indeling of de afwerking. Woningen Compere wilde afstappen van dit idee en heeft ervoor gezorgd dat u elke sleutel op deur woning van de bouwfirma kunt aanpassen naargelang uw behoeften.

Woningen Compere vindt het heel belangrijk dat het volledige bouwproces in goede banen verloopt. Daarom brengen ze u in contact met één persoon, de bouwadviseur, bij u in de buurt. Gedurende de volledige bouw van uw sleutel op deur woning zal hij of zij u bijstaan. Deze persoon krijgt de verantwoordelijkheid over uw bouwproject en zal zorgen voor de goede, strikte coördinatie ervan.
Woningen Compere zal zich vanaf het begin bezighouden met de papierwinkel die komt kijken bij de bouw van een huis. Het bedrijf staat daarvoor ook in contact met uw architect. Belangrijk om te weten is, is dat u bij Woningen Compere moet samenwerken met een eigen architect. Het is belangrijk dat de architect waarmee u samenwerkt, u goed ligt, want dit is tenslotte de persoon die uw woning tekent of getekend heeft en die de plannen kan aanpassen aan uw wensen.

Tot slot willen wij u ook graag meegeven dat Woningen Compere nog een stapje verder gaat om de tevredenheid van zijn klanten te garanderen. Hierboven werd al geschreven dat wanneer u kiest voor Woningen Compere u zeker eens een kijkje moest nemen in de gratis catalogus van de bouwonderneming. Hierin staan meer dan 300 modelwoningen met de nodige informatie. Als u een woning heeft gevonden die u mooi vindt, maar deze is te groot, dan kan deze ook kleiner worden gebouwd of omgekeerd. Van alle woningen kan er een groter of kleiner model worden gebouwd. Dit zal ook invloed hebben op de prijs. Deze wordt namelijk berekent op basis van het aantal vierkante meters en als dat aantal kleiner wordt, zal de prijs ook dalen.
U kunt ook vrij kiezen in de bouwstijl die wordt gebruikt voor uw sleutel op deur woning. Maar het belangrijkste komt nu pas. U hoeft niet noodzakelijk een modelwoning te kiezen om te kunnen genieten van de sleutel op de deur formule, wat uniek is in deze sector. Woningen Compere gaat met veel plezier met u samenzitten om helemaal vanaf nul te beginnen met de bouw van uw huis. Dat wil zeggen dat u aan uw architect kun doorgeven wat u allemaal in uw huis wilt. Hij of zij zal dan plannen maken en Woningen Compere zal deze woning dan voor u bouwen. Op die manier hebt u een volledig zelf gekozen huis en kunt u toch genieten van alle voordelen van sleutel op deur.

Voor- en nadelen van sleutel op deur

Als iemand spreekt over sleutel op deur lijkt dit een proces met alleen maar voordelen. Jammer genoeg is dit niet helemaal waar. Sleutel op deur heeft wel ook enkele kleine nadelen. Het is dan aan u om te beslissen welke van de twee het zwaarste doorwegen. Om deze beslissing voor u gemakkelijker te maken, bespreken we hieronder nog even de voordelen en nadelen van sleutel op deur.

Om te beginnen, hebben we het over de snelheid van de bouw. Het is algemeen geweten dat het sleutel op deur bouwproces toch wel sneller verloopt dan het bouwproces wanneer u zelf een woning bouwt. Dit komt doordat alles verloopt via één firma. Door deze manier van bouwen zijn huizen sneller bewoonbaar, waardoor u sneller kunt verhuizen. Voor velen is dit toch wel een groot voordeel.
Aan de andere kant, zorgt het snelle bouwproces dat de rekeningen elkaar ook sneller zullen opvolgen en dat de betalingstermijnen van uw huis ook vlugger zal zijn.

De betalingstermijnen volgen elkaar sneller op, maar u kunt zich hierop voorbereiden, want als u kiest voor een sleutel op deur woning staat de totaalprijs vooraf vast en bent u hiervan op de hoogte. U weet dus welk budget er zal gaan naar uw woning. U zult ook niet voor onverwachte verassingen komen te staan in verband met de prijs, omdat alle factoren op voorhand in acht zijn genomen. Let wel, de meeste prijzen die u op het internet kunt vinden van een sleutel op deur woning zijn exclusief de prijs van de bouwgrond. Dit is ook het geval voor Woningen Compere.
U weet het budget vooraf en u zult niet voor onverwachte verassingen komen te staan, maar wanneer u aanpassingen doorvoert aan de sleutel op deur woning zult u ervan moeten uitgaan dat u hiervoor een meerprijs moet betalen. Dit is niet het geval voor alle sleutel op deur bouwondernemingen, maar toch wel voor verschillende.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn sleutel op deur woningen meer gepersonaliseerd dan ze lijken. De plannen die op internet staan zijn vaak gewoon de basis waarop kan worden verder gebouwd en waaraan kan worden aangepast. De prijs die erbij wordt vermeld, kan dus ook een soort algemene prijs zijn waarbij men voor bepaalde ruimtes, zoals de badkamer, een bepaald budget heeft uitgetrokken, maar dat u zelf kunt invullen. Dit betekent dat er op vlak van de soort badkamer meer mogelijkheden zijn, dan wat de bouwfirma op haar plannen heeft getekend. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat u uw eigen gepersonaliseerde sleutel op deur woning krijgt.
Echter niet alle bouwondernemingen zijn zo flexibel. Sommigen hebben liever dat u zich aan de basisplannen houdt en laten u ook niet vrij in de keuze van materialen en dergelijke. Hierbij vermelden wij graag nog even dat Woningen Compere u hier volledig vrij in laat. De plannen zijn voor hen de basis en hierop kan worden verder gebouwd.

Tot slot speelt de stressfactor en de tijd toch ook wel vaak een grote rol in de beslissing om wel of niet te kiezen voor sleutel op deur. Als men kiest voor sleutel op deur, kiest men ook bewust voor minder stress, omdat men minder tijd moet steken in de bouw van de woning. De enige persoon met wie u in contact staat, zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt. U kunt naar hem of haar gaan om bepaalde wijzigingen door te geven of voor eventuele vragen over de bouw. Hij zal u op alles een antwoord weten te geven. Deze persoon zal ook regelmatig een kijkje gaan nemen op de werf om na te gaan of alles nog verloopt en wordt gebouwd zoals u het wilt.

Verschillende bouwstijlen mogelijk bij sleutel op deur

Net zoals bij een woning die u zelf zou bouwen, zijn er bij sleutel op deur woningen ook verschillende mogelijkheden mogelijk met betrekking tot de bouwstijl van uw woning. De meeste bouwbedrijven bieden modelwoningen in alle verschillende stijlen aan. Het kan natuurlijk zijn dat bepaalde bouwbedrijven gespecialiseerd zijn in een bepaalde bouwstijl. Als dit niet degene is die u wenst, kunt u best op zoek gaan naar een ander bouwbedrijf.

Woningen Compere laat u volledig vrij in de keuze van de bouwstijl. Als u in hun catalogus of op hun website kijkt, vindt u voornamelijk moderne en eigentijdse woningen. Als u liever een traditionele woning heeft, is dit ook mogelijk. Woningen Compere begint dan volledig vanaf nul. U laat uw architect de plannen tekenen voor uw traditionele woning en Woningen Compere zal u met veel plezier begeleiden tijdens de bouw.

Wil u graag een gratis cataloog ontvangen of wil u graag contact met een van onze bouwadviseurs om uw project te bespreken? Neem dan snel contact op via www.woningencompere.be of via ons gratis nummer 0800/11 164.

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus