Bouwondernemer

Bent u op zoek naar een bouwondernemer voor uw nieuwbouwwoning ?

Ons sleutel op deur bouwbedrijf Woningen Compere heeft jarenlang ervaring met bouwen van traditionele woningen, helpt uw plannen te realiseren, voert uw plannen nauwgezet uit, helpt u denken en geeft u graag advies. Wij bieden u graag onze kennis en ervaring aan en dit zowel voor particulieren, voor promotoren als voor investeerders in gans België.

Welke garanties hebt u als u bouwt met ons als bouwfirma?

Bouwondernemer Woningen Compere groeide de afgelopen jaren uit tot een betrouwbaar sleutel op deur bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons ten aanzien van een gewone bouwondernemer op vlak van kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid van de werken.
Bouwondernemer Woningen Compere is een familiebedrijf en beschikt over een gans team van gespecialiseerde medewerkers om uw woondroom in goede banen te leiden. Zo wordt er dan ook heel veel belang gehecht aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom vinden wij het ook heel belangrijk dat iedere klant een persoonlijk contactpersoon toegewezen krijgt en dit vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van de woning.

bouwondernemer
Zo zullen de werken bij ons ook vlotter verlopen daar wij vaak met dezelfde onderaannemers werken en door ons zo gecoördineerd worden zodat die elkaar mooi opvolgen. Zo zal uw woning bij onze bouwondernemer ook eerder klaar zijn daar wij werken met vaste afspraken. Uiteraard wordt er steeds uitgebreid gecommuniceerd over de vooruitgang van uw bouw.

Zo wordt bouwen voor u geen nachtmerrie! Wanneer u dus uw woning zonder stress wilt bouwen bij Woningen Compere, neem dan gerust onmiddellijk contact op met ons, op het gratis nummer 0800/11 164 zodat wij u in verbinding kunnen brengen met één van onze bouwadviseurs bij u in de regio. Zo hebt u bij ons ook maar één contactpersoon voor al uw vragen gedurende gans het bouwproces en die telefonisch steeds voor u bereikbaar is. Bekijk alvast onze website waar u al een eerste beeld krijgt van hoe wij als bouwondernemer werken en uw droomwoning kunnen bouwen. Maak er tevens gebruik van om ons gratis catalogus te bestellen die je al snel in je bus mag verwachten. Indien u nog vragen hebt kan u deze ook steeds via ons mail adres info|a|woningencompere.be bestellen en zal u zeer snel een antwoord ontvangen.

Bouwaannemer

U bent een jong koppel en hebt net bouwgrond gekocht, maar u hebt totaal geen ervaring in de bouw. U weet zelfs niet welk budget er nodig is om uw droomhuis te bouwen of hoe u aan uw bouwavontuur dient te beginnen. Niet erg, er zijn nog heel wat jongeren zoals u. Een huis bouwen is niet zo evident en ook niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Voor de bouw van uw droomhuis dient u een heel proces te doorlopen. Een architect en een bouwaannemer kunnen u al heel wat op weg helpen. Zo kan de bouwaannemer Woningen Compere u gedurende gans uw omvangrijk bouwproces bijstaan. Woningen Compere is een bouwaannemer die uw droomwoning sleutel op de deur bouwt en dit zonder al te veel stress voor u . Het ervaren team van Woningen Compere staat graag tot uw dienst om uw droomproject van A tot Z uit te werken, dit startende vanaf een wit blad tot en met de overhandiging van uw sleutel. U kan de gratis catalogus van Woningen Compere boordevol informatie en inspiratie aanvragen via de site. U kan met al uw vragen terecht bij de bouwadviseur vermeld op uw catalogus. Woningen Compere is ook telefonisch te bereiken via het gratis nummer 0800/11 164.

Bouwen met een bouwondernemer, een goede keuze.

Waarom is bouwen met een algemene bouwondernemer een goede keuze? De grootste troef van het bouwen met een algemene of sleutel op de deur bouwondernemer is dat alles voor u gemakkelijker en minder tijdrovend wordt. De coördinatie en de verantwoordelijkheid liggen volledig bij de algemene of sleutel op de deur bouwondernemer. En op het einde van de rit is bouwen met één bouwondernemer zeker niet duurder dan wanneer u zelf bouwt met architect en verschillende aannemers.

Wat kan een bouwondernemer voor u betekenen?

Bij het bouwen van een woning komen heel wat voorbereidingen mee kijken alvorens het echte werk van start kan gaan, het bouwen van uw woning. Uiteindelijk is er dan nog de afwerkingsfase die heel wat coördinatie vergt alvorens u uw intrek in uw droomwoning kan nemen.

Een bouwondernemer heeft de leiding bij een bouwproject, hij is verantwoordelijk voor de volledige realisatie en coördinatie van alle bouwactiviteiten. Zijn takenpakket ziet er als volgt uit. Eerst en vooral zal hij samen met u en een architect overgaan tot het opstellen van een plan voor uw droomhuis. Vervolgens zal hij een offerte opmaken voor de volledige realisatie van uw droomwoning. In het bestek maakt hij ook vaak melding tegen welke datum hij de ruwbouw van de woning afgewerkt moet hebben. Hij heeft dan ook de plicht zich aan de termijn te houden die overeengekomen is in het contract. Na uw akkoord worden alle bouwactiviteiten overgenomen door een Team. Ook het papierwerk wordt u uit handen genomen voor het verkrijgen van uw bouwvergunning. Vervolgens begeleidt hij u bij de aankoop van uw materialen. Hij zorgt voor een aaneensluitende coördinatie van al de aannemers. Tijdens de bouwwerkzaamheden zal de bouwondernemer de uitvoerders, zoals metsers, timmerlui, plakkers, vloerders, … aansturen.

De bouwondernemer zal ook op regelmatige tijdstippen de bouwwerf bezoeken om te zien of alles volgens plan verloopt en er geen fouten gemaakt worden.

Bouwondernemer

 

Hoe zit het nu met het financiële aspect van een bouwondernemer? Wat zijn uw rechten en plichten als bouwer? De meeste bouwondernemers werken met een aannemingsovereenkomst die onder de wet Breyne valt. Deze wet voorziet dat de bouwondernemer een wettelijke voorschotregeling mag voorzien. Betaal geen grote bedragen met cash geld, zorg dat u steeds een bewijs van betaling hebt. Vraag ook altijd een factuur, zo hebt u steeds een valnet in geval van problemen.

Bouwt u met een bouwondernemer dan geldt ook de tienjarige aansprakelijkheid voor gemaakte fouten en of gebreken zoals de vorstgevoeligheid van de gevelbakstenen of van de dakpannen, het ontbreken van uitzetvoegen waardoor scheuren in de gevel ontstaan, funderingen die niet aangepast zijn aan de aard van de bouwgrond … Voor de herstellingswerken die vallen onder de tienjarige aansprakelijkheid, doen een nieuwe termijn van tien jaar lopen.

Uw bouwproject staat of valt grotendeels met de keuze van de juiste bouwondernemer.

Bij welke aandachtspunten kan u best rekening houden bij het kiezen van de juiste bouwondernemer voor uw droomhuis? Om de juiste bouwondernemer te vinden kan u beginnen u op alle mogelijk manieren te informeren. U kent misschien iemand die aan het bouwen is of juist gebouwd heeft? Pols dan zeker eens bij hun hoe zij alles aangepakt hebben. Zo hebt u misschien ook al een referentie van een goede bouwondernemer. Want mond-aan-mondreclame werkt nog steeds het beste. Zowel een goede als een minder goede bouwondernemer gaat snel over te tong. Online kan u ook heel wat bouwondernemingen terugvinden. Lees dan zeker ook de commentaren die over de firma’s geschreven worden.

Weeg deze reacties wel goed af, want u weet niet altijd de achterliggende reden van de klacht. Zo kan u ook al een beeld van sommige bouwondernemers krijgen. Begin wel op tijd met uw zoektocht, want de beste bouwondernemer is meestal voor een hele tijd op voorhand bezet. Maar laat u hierdoor zeker niet afschrikken. Indien u op tijd begint, vraag dan zeker niet bij één bouwondernemer een offerte aan, breng ook zeker een bezoek aan verschillende kijkwoningen. Ga ook zeker niet over één nacht ijs bij de keuze van uw bouwondernemer. Kijk niet alleen naar de prijs van de bouwondernemer, maar ook naar de kwaliteit die hij levert.

Opgepast wanneer een bouwondernemer te weinig vraagt, meestal heeft dit zijn reden. Een te hoge prijs wil daarom ook niet altijd zeggen dat hij beter is. Soms is het nog beter iets langer te wachten op de bouwondernemer waar u volledig achter staat, als uw situatie dat toelaat uiteraard. Controleer ook voor alle zekerheid of de bouwondernemer ingeschreven is in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Zo ziet u of de bouwondernemer voldoet aan de vereiste kennis maar ook of de bouwondernemer financieel gezin is en geen schulden heeft. Wanneer u voldoende offertes hebt aangevraagd, zie dan wel dat u geen appels met peren gaat vergelijken. Lees ook goed de kleine lettertjes na. Zo krijgt u trouwen een goed zicht op de correcte prijzen. Veel architecten helpen u ook graag verder bij het vergelijken van offertes, of kennen zelf een betrouwbare bouwondernemer.

 

Tenslotte is er nog de mogelijkheid uw woning te laten bouwen door een sleutel op de deur bouwondernemer

De laatste jaren wordt er steeds meer en meer beroep gedaan op een sleutel op de deur bouwondernemer. Het is dan ook een manier van bouwen die zich aanpast aan ieders persoonlijke behoefte en budget.

Bij een sleutel op de deur bouwondernemer als Woningen Compere krijgt u een betaalbare woning voor u op maat gemaakt en afgestemd op uw budget. Onze sleutel op deur bouwondernemer beschikt immers over een groot aantal modelwoningen die u kan laten aanpassen naargelang uw eigen persoonlijke behoeftes en wensen, en dit tegen een goedkopere prijs dan wanneer u traditioneel bouwt. Wanneer u gaat vergelijken zal u merken dat Woningen Compere u de goedkoopste sleutel op de deur woningen kan aanbieden op de Belgische bouwmarkt. Zij kan u kwaliteitswoningen aan lage prijzen aanbieden door te werken met standaardprocedures, goed beheerste methodes en hoogopgeleide teams en door materialen in groepsaankoop aan te kopen.

Bij een sleutel op de deur bouwondernemer hebt u ook slechts één aanspreekpunt. De bouwondernemer leidt uw hele bouwproject in goede banen, van de administratieve opstart tot de oplevering van uw sleutel op de deur woning. Tijdens de bouw van uw woning krijgt u een persoonlijke werfleider die u met raad en daad zal bijstaan zodat u zeer efficiënt en rechtstreeks met de beheerder van uw bouwproject kunt communiceren en die op de hoogte is van uw volledige project. Tevens wordt de opeenvolging van de verschillende aannemers goed op elkaar afgestemd, wat alleen maar de vooruitgang van bouwproject ten goede komt. Van onze bouwondernemer krijgt u op voorhand de totaalprijs van uw woning alsook een detail van elke fase. Is dit voor, omwille van financiële middelen, te duur en niet haalbaar, dan biedt Woningen Compere u de mogelijkheid om een evolutiewoning te bouwen. Dit is namelijk een woning die bij en bij uw project kan evolueren. Zo bouwt zij bijvoorbeeld de eerste verdieping van uw woning, en wanneer u terug voldoende gelden hebt of nood hebt aan meer ruimte, de tweede verdieping.

Interesse om uw woning te bouwen om onze sleutel op de deur bouwondernemer Woningen Compere, vraag dan vandaag nog ons gratis catalogus aan via de site. U treft er heel wat inspiratie en informatie aan alsook de gemiddelde prijs per vierkante meter van al onze modellen. Woningen Compere beschikt ook over verschillende kijkwoningen die u kan bezoeken en waar u een bouwadviseur kan aantreffen. U kan Woningen Compere ook steeds telefonisch bereiken via het gratis nummer 0800/11 164.Gratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus