Vrijstaand huis bouwen

Ook al heb je concrete plannen voor jou vrijstaand huis bouwen, Woningen Compere helpt je graag verder.

Wij bouwen jou vrijstaand huis volledig volgens jouw wensen en verlangen. Elke woning bij ons is uniek. U bent zelfs vrij om voor de realisatie van je plan een eigen architect te kiezen, wat niet noodzakelijk is daar wij reeds beschikken over tal van modelwoningen die als inspiratie kunnen gebruikt worden.

Hoe vind ik bouwgrond voor mijn vrijstaand huis bouwen ?

U bent op zoek naar een stuk bouwgrond en wilt daarop een vrijstaand huis bouwen. Een woning die niet is aangebouwd met andere huizen en omgeven is door een tuin.

Bestel dan alvast ons gratis catalogus via de site en surf er ook eens naar onze lijst van sleutel op de deur modelwoningen met plan. Zo ontdek je onze verschillende modellen voor vrijstaand huis bouwen in zo goed als elke bouwstijl, van klassiek landelijk tot strak modern. Je zal er vast een woning tegenkomen die past bij jouw smaak en bouwstijl en binnen het door u vooropgestelde budget. Deze modelwoningen dienen enkel als inspiratie, Woningen Compere kan ook jou vrijstaand huis bouwen volledig op uw maat, volgens uw wensen en noden.
Bij ons kies je ook zelf hoe de woning opgeleverd wordt: sleutel op de deur, zodat je zelf niets meer moet doen dan enkel verhuizen, of water en winddicht, zodat je de afwerking volledig voor eigen rekening neemt. Wat je ook kiest bij ons, Woningen Compere bied je een prijs-kwaliteit aan die ongeëvenaard is op de Belgische markt. Door steeds te werken mat vaste leveranciers en ons perfect gestroomlijnd bouwproces zal uw woning sneller gebouwd zijn en liggen de bouwkosten ook lager dan wanneer je uw vrijstaand huis laat bouwen door een architect. Je vrijstaand huis bouwen met Woningen Compere biedt je niks dan voordelen. Van het begin tot het einde adviseren we je. Gedurende het hele bouwproces is er slechts één persoon bij wie je terecht kunt voor alle praktische, technische, financiële, … vragen. En dankzij het kwaliteitswerk dat geleverd wordt door onze onderneming verhogen wij de 10-jairige garantie tot 20 jaar.
Nog steeds niet volledig overtuigd, contacteer ons dan op ons gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers brengt u in verbinding met een bouwadviseur bij u in de buurt met wie je dan een vrijblijvend gesprek kan hebben.

Gratis catalogus van 408 pagina's (312 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus