sleutel op de deur prijzen

Enkel wanneer je kiest voor sleutel op de deur prijzen wordt er gewerkt via een gemiddelde prijs per vierkante meter.

Wanneer je denkt aan bouwen en je naar woning bouwen prijzen begint te zoeken zal je niet vaak een concreet antwoord krijgen. Logisch, want de kostprijs van een woning bouwen hangt uiteraard af van verschillende factoren, namelijk de keuze van materialen, de grootte van de woning, het aantal werkuren, de kosten van een architect, enzovoorts. Eigenlijk bestaat er niet zoiets als een standaardprijs voor een nieuwbouwwoning. Enkel wanneer je kiest voor sleutel op de deur prijzen wordt er gewerkt via een gemiddelde prijs per vierkante meter.
Iedereen kent het concept van sleutel op de deur bouwen wel. Eén enkel bouwbedrijf die het volledige bouwproces voor zijn rekening neemt en die zorgt voor een instapklare woning. Je moet dus zelf geen aannemers zoeken, offertes vergelijken, zelfs de coördinatie van je bouw wordt je uit handen genomen. Heel gemakkelijk!

Maar wat kost dat en wat is er inbegrepen in sleutel op de deur prijzen ?

Wanneer je sleutel op de deur wilt bouwen kan dat al vanaf een redelijke prijs. Uiteraard moet je hierbij wel rekening houden dat je nog bouwgrond moet kopen, want in de sleutel op de deur prijzen is de bouwgrond niet inbegrepen. Tevens dien je er zelf voor te zorgen dat je bouwgrond bouwrijp is, dit wil zeggen dat bijvoorbeeld wanneer er bomen op je bouwgrond staan, deze gekapt dienen te worden, of wanneer er nog een gebouw opstaat, je dit dient af te breken. Tevens dien je bouwgrond voorzien te zijn van nutsvoorzieningen zoals water en elektriciteit.

Wanneer je naar onze lijst van sleutel op de deur modelwoningen met plan gaat kom je heel wat modelwoningen tegen met sleutel op de deur prijzen. Bij sommige woningen kom je zelfs 2 verschillende sleutel op de deur prijzen tegen. Neem bijvoorbeeld WD 100, dan zie je daar MODEL A staan voor de prijs van 89.3678 euro en MODEL B voor 116.851 euro. Wanneer je nu klikt op deze woning krijg je heel wat meer informatie over deze woning. Je zal dan zien dat MODEL A sleutel op de deur 89.367 euro kost en wanneer je kiest voor een winddichte ruwbouw 55.180 euro. De totale oppervlakte van je woning is 72 vierkante meter en je woning kost je 1241 euro per vierkante meter.
Zo zie je dat MODEL B duurder is daar de totale oppervlakte van de woning dan ook heel wat groter is, namelijk 119 vierkante meter. En bij WC 107 zal je zien dat MODEL A meer vierkante meters heeft dan MODEL B en toch duurder is. Wanneer je dan naar de bijgevoegde plannen gaat zal je zien dat bij MODEL A de verdieping niet is afgewerkt en bij MODEL B wel. En bij WC 199 heb je een prijs met of zonder garage, die je achteraf altijd bij kan zetten en bij WC 201 een prijs met en zonder terras. Bij woningen Compere kan je ook kiezen voor sleutel op de deur prijzen voor evolutiewoningen. Via dit concept evolueert uw woning mee met uw gezin. Ook wil ik je nog duidelijk maken dat deze sleutel op de deur prijzen exclusief BTW en ereloon architect (+/- 5 %) op basis van ons lastenboek zijn.
Indien ja wat meer informatie wenst over onze sleutel op de deur prijzen contacteer ons dan via ons gratis nummer 0800/11 164 waarna u doorverwezen wordt naar een bouwadviseur bij u in de buurt die u kan verder helpen met je vragen en die u ook altijd vrijblijvend uw sleutel op de deur prijzen kan overhandigen voor jouw droomhuis.

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus