Bouwen sleutel op de deur

Bouwen sleutel op de deur, hoe werkt het?

Jouw nieuwbouwwoning moet voldoen aan strenge eisen op het vlak van isolatie, ventilatie en technieken en wordt er met de jaren niet beter op. Dat allemaal maakt bouwen complex en is niet voor iedereen weggelegd. Uiteraard kan je al de nodige informatie opzoeken en je gaan laten informeren, maar dan nog. Daarom is bouwen sleutel op de deur de perfecte match voor jou Een sleutel op de deur bouwbedrijf is op de hoogte van alle nieuwe wijzigingen op gebied van bouweisen en vernieuwde technieken.

Bouwen sleutel op de deur kan op verschillende manieren.

Zo kan je bouwen sleutel op de deur met verschillende bouwtechnieken en formules. Niet alle sleutel op de deur bouwbedrijven werken volgens dezelfde principes. Maar wat betekent nu bouwen sleutel op de deur juist?
Iedereen die aan bouwen denkt heeft al wel eens gehoord over bouwen sleutel op de deur. Hoewel deze bouwformule in zijn beginfase nogal bedenkelijk overkwam, behoort deze reputatie nu helemaal tot het verleden. Je zal ook merken dat er de laatste jaren heel wat sleutel op de deur bouwbedrijven zijn bijgekomen, en dit is dan toch het bewijs dat bouwen sleutel op de deur werkt en toch heel wat voordelen met zich meebrengt.
Zo neemt een sleutel op de deur bouwbedrijf het hele bouwproces voor zijn rekening, dit van het ontwerp, over de plannen, vergunningen en ruwbouw tot de afwerking en oplevering. U hoeft zelf geen architect en aannemers te zoeken, offertes te vergelijken of de coördinatie voor uw rekening te nemen. Natuurlijk mag jij als bouwheer ook nog je zegje doen. Zo kan je de type modelwoningen volledig laten aanpassen aan je eigen wensen en noden, of zelf samen met een door u gekozen architect een eigen ontwerp voorleggen.

Bouwen sleutel op de deur met Woningen Compere is bouwen met een gerust hart. Onze firma staat in voor de volledige realisatie van uw project, dit vanaf het ontwerp tot en met de overhandiging van de sleutels. Daar wij steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe bouwtechnieken kunnen wij u voortdurend een optimale service bieden. Dankzij ons gedetailleerd lastenboek heeft u steeds een overzicht van de werken die in het contract voorzien zijn.
Om u te verzekeren van onze kwaliteitswoningen heeft Woningen Compere zelfs de 10-jarige garantie opgetrokken naar 20 jaar. Bij ons bouwbedrijf hebt u zelfs de mogelijkheid om te bouwen sleutel op de deur winddicht of volledig afgewerkt. Tevens kan u bij Woningen Compere terecht voor het bouwen sleutel op de deur voor een evolutieve woning. Via dit concept evolueert uw woning mee met uw gezin. Ook investeerders en bouwpromotoren kunnen bij Woningen Compere terecht voor hun gekoppelde woningen of opbrengsteigendommen.
Het ervaren team van Woningen Compere staat graag tot uw dienst om uw droomproject van A tot Z uit te werken. Neem alvast telefonisch contact met ons op via ons gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers brengt je vervolgens in contact met een bouwadviseur bij U in de buurt met wie je terecht kan met al je vragen en die vrijblijvend bij u langs kan komen. Indien je reeds onze catalogus via de site besteld hebt, vindt je tevens in de rechterbovenhoek de gegevens van deze bouwadviseur. Aarzel niet en contacteer hem of haar alvast via het vermelde gsm-nummer.

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus