Batibouw

Ondanks de digitale tijden blijft Batibouw een echte must.

Zo kunnen de bewoners er een volledig aanbod aan producten en diensten ervaren met alle zintuigen. Ze kunnen ze dus niet alleen zien, maar ook voelen, ruiken, horen en proeven. Op Batibouw krijg je de mogelijkheid om je hand onder de doucheknop te houden om zo de kracht van de straal zelf te voelen, gevelstenen aan te raken en vergelijken, de geluidsisolatie van een venster te testen, op blote voeten het verschil voelen tussen een houten parketvloer en een tegelvloer met houtmotief, en nog veel meer.

Batibouw is ‘de’ unieke gelegenheid om te ontmoeten.

Batibouw is één beurs met twee verschillende type bezoekers, nl de professionals en de particulieren. De grote meerwaarde voor de bezoekers van Batibouw is de aanwezigheid van specialisten uit alle sectoren van de bouw onder één en hetzelfde dak.

Wanneer je een bezoek brengt aan Batibouw ben je dus 2 maal winnaar. Al de exposanten brengen namelijk ook alleemaal hun eigen promoties mee. Deze promoties kunnen uw project dan ook financieel een handje helpen. De promoties kunnen gaan van vermindering van de rentevoet bij het afsluiten van een hypothecaire lening, bepaald procent kortingen op het ganse assortiment van goederen, bij aankoop van bijvoorbeeld een keuken bepaalde toestellen gratis, gratis plaatsingen, enzovoorts. Ook Woningen Compere komt naar de beurs met hun promotie, zo bieden wij u gratis gevelstenen en dakpannen aan, een echte boost om uw bouwproject optimaal te starten! Indien jullie bouwplannen hebben lijkt het mij toch interessant om deze dan nog heel even uit te stellen en eerst een bezoek aan Batibouw met al zijn promoties te brengen.
Batibouw is dus de ideale kans om te bezuinigen bij het bouwen of renoveren van je woning. Zo kan je dan ook het geld dat je uitspaart via de promoties misschien dan weer gebruiken om wat extra in je huis te investeren zoals bijvoorbeeld in vernieuwde technieken, of eerder kiezen voor meer luxe afwerkingen, of voor meer kwaliteitsproducten, enzovoorts. Uiteraard dient u de dag zelf op de beurs geen beslissing te nemen om toch te kunnen genieten van de promoties. De meeste exposanten houden nog gedurende een korte periode de promoties aan om u uiteraard de tijd te gunnen thuis alles nog eens op het gemak te bekijken. Vaak gaan de deals over heel wat kapitaal en wilt de bezoeker er toch nog even over nadenken. Maar wacht uiteraard niet te lang na Batibouw met je beslissing te nemen daar u anders de promoties misschien misloopt.

Praktische informatie over Batibouw 2018

Interesse in een sleutel op de deur woning? Breng dan een bezoek aan de stand van Woningen Compere op Batibouw in paleis 8 op stand 8318. 
Wanneer je een sleutel op de deur woning wenst te bouwen of wat meer informatie wenst, kan je best een bezoek brengen aan de grootste bouwbeurs van het land, namelijk Batibouw. Woningen Compere helpt je graag in paleis 8 op stand 8318 met het tot leven brengen van je droomhuis. Dit kan uiteraard volledig op maat en volgens eigen noden en wensen. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze bouwadviseurs op de beurs aanwezig worden uw mogelijkheden bekeken en of dit binnen uw vooropgesteld budget past.
Dankzij de jarenlange ervaring dat Woningen Compere heeft met het bouwen van sleutel op de deur woningen wordt u dankzij onze experts en zonder al te veel zorgen door uw bouwavontuur begeleid. Bereid alvast je bezoek aan onze stand op Batibouw voor door een kijkje te nemen op onze site en alvast ons gratis catalogus te betellen. Indien je op voorhand wat meer informatie wenst over ons sleutel op de deur bouwconcept kan je ons ook telefonisch contacteren op het gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers zal je in verbinding brengen met een bouwadviseur bij u in de buurt met wie je met al je vragen terecht kan. Uw bezoek aan onze stand zal zeker de moeite waard zijn daar u dan ook te horen krijgt wat onze Batibouw promoties zijn en wat die voor u persoonlijk kunnen opleveren.
Enkele praktische informatie over Batibouw 2018 :
Brussels Expo (Heizel)
Belgiëplein 1
1020 Laken-Brussel
Wie met de auto naar Batibouw komt kan je Brussel Expo bereiken via afrit 7bis of 8 op de ring rond Brussel. Er zijn voldoende parkeerterreinen bij Brussels Expo
Of kom voordelig met de trein en maak gebruik van een B-Dagtrip. Neem de trein tot BRUSSEL-ZUID en vervolgens de metro lijn 6 richting “Koning Boudewijn” stopplaats “Heizel” Deze laatste rit duurt 15 minuten

Profissionele dagen :

Donderdag 22 februari 2018 van 10u00 tot 18u30
Vrijdag 23 februari 2018 van 10u00 tot 21u00
Deze dagen zijn exclusief voorgehouden voor professionele bezoekers. Particulieren hebben dan geen toegang.

Publieksdagen :

Van zaterdag 24 februari tot en met zondag 04 maart 2018 van 10u00 tot 18u30
Op donderdag 01 maart 2018 is het Nocturne van 10u00 tot 23u00.

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus