Batibouw

Batibouw is dit jaar toe aan zijn 59ste editie en opent zijn deuren op 22 februari 2018 en zal alle dagen geopend zijn tot en met 04 maart 2018 in Brussels Expo.

 

Circa 1.000 exposanten en meer dan 12.000 experts zullen dit jaar op Batibouw de 12 paleizen inpalmen van Brussels Expo en dit gedurende 11 achtereenvolgende dagen. Indien je bouwplannen koestert is dit voor u vanaf 24 februari 2018 “the place to be”, daar de eerste twee dagen gereserveerd zijn voor de professionelen. Op donderdag 1 maart is het nocturne en zal het salon open zijn tot 23u00.

Het grote voordeel aan Batibouw is dat je zo goed als alle grote namen onder één dak terugvindt, namelijk in paleis 8. Zo kan je er ook kennismaken met ons sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere. Wij bouwen namelijk sleutel op de deur woningen volgens de traditionele bouwmethode en dit beginnend vanaf een wit blad tot de oplevering ervan, zonder dat je zelf veel moet doen. Een groot voordeel van een sleutel op de deur woning bouwen is niet alleen de korte bouwtermijn, maar ook dat de uitvoeringstermijn op voorhand gekend is alsook de prijs van je sleutel op de deur woning. Dit alles wordt op voorhand vastgelegd in een contract en wordt niet meer van afgeweken. Indien deze methode van bouwen je aanstaat bezoek ons dan op stand 8318 aan Batibouw.

Onze bouwadviseurs adviseren u graag over het sleutel op de deur bouwen van uw droomwoning. Je kan reeds op voorhand ons gratis catalogus bestellen via de site www.woningencompere.be zodat je u op voorhand kan voorbereiden op je bezoek aan onze stand op Batibouw. Wij verwachten je er alvast.Gratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus