Salon Batibouw

In 2018 zal er voor de 59ste keer salon Batibouw georganiseerd worden in Brussels Expo op de Heizel te Brussel.

Heb je bouwplannen, breng dan zeker een bezoek aan het grootste bouwsalon van het land. Van donderdag 22 februari 2018 tot en met zondag 04 maart 2018 vormen de 12 Paleizen van Brussels Expo opnieuw het decor van het salon Batibouw. Gedurende 11 achtereenvolgende dagen zullen alle belangrijke spelers gespecialiseerd in bouw, renovatie en interieur er aanwezig zijn. Je kan er ook kennis maken met ons sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere. Wij bouwen voor u sleutel op de deur woningen in gans België behalve binnen de Brusselse Ring. Wanneer je meer informatie wenst over sleutel op de deur bouwen, kom dan gerust bij ons lang in Paleis 8, stand 8318.
Op het salon Batibouw zullen er zo’n 1000 exposanten aanwezig zijn die de veertien sectoren vertegenwoordigen over 12 Paleizen. Dit maakt dat het salon Batibouw de grootste en belangrijkste bouwbeurs van het land is. De eerste twee dagen zijn gereserveerd voor de professionelen, vanaf 24 februari 2018 gaat de beurs eigenlijk pas open voor het grote publiek. Op 1 maart 2018 is het Nocturne en zullen de deuren van het salon Baribouw geopend zijn tot 23u00. Zo heeft iedereen de gelegenheid om het salon Batibouw te komen bezoeken.

De drie thema’s van het salon Batibouw 2018

Zoals elk jaar draait het salon Batibouw rond bepaalde thema’s. Dit zal voor 2018 dus ook het geval zijn. Zo zijn de thema’s voor 2018 “Beleef Batibouw”, “Connectiviteit” en “Project your home”. We geven je er wat meer uitleg rond.

De Belg is met een baksteen in zijn maag geboren en kiest er daarom nog steeds voor hun huis te bouwen volgens de traditionele bouwmethode. Omdat deze bouwtechniek een traditie is in België, zorgt het voor een gevoel van zekerheid en duurzaamheid. Ook bij de banken zal je veel sneller de goedkeuring van je lening krijgen bij deze bouwmethode. Achteraf wanneer je je woning wenst te verkopen zal je een traditionele gebouwde woning ook sneller verkocht krijgen. Traditionele woningen worden gebouwd met die visie om minstens een eeuw mee te gaan. Daarom bouwt onze bouwonderneming Woningen Compere sleutel op de deur woningen voor u volgens de traditionele bouwmethode.

Salon Batibouw en Woningen Compere.

Daar salon Batibouw de grootste bouwbeurs van het land is voor wat bouwen en renoveren betreft, zal onze bouwonderneming Woningen Compere er ook aanwezig zijn. U vindt ons terug in Paleis 8 stand 8318. Wij staan er klaar om u te ontvangen en te adviseren.
Hebt u zin om een sleutel op de deur woning te laten bouwen volgens de traditionele bouwwijze, dit aan de hand van een eigen plan of via een modelwoning uit de catalogus, breng dan een bezoek aan het bedrijf Woningen Compere op het salon Batibouw, stand 8318 Paleis 8. Wij helpen u te begeleiden in uw keuzes. Het grote voordeel om je sleutel op de deur woning te bouwen met Woningen Compere is dat je bij ons een enorme vrijheid hebt. Zo kan je kiezen om je woning te laten bouwen volgens je eigen plan samen en met je eigen architect of volgens één van onze modelwoningen in onze catalogus die je volgens eigen noden en wensen kan laten aanpassen. Zo kom je bij ons ook zelden twee dezelfde woningen tegen. Bij ons begin je dus vanaf een wit blad en kunnen we samen de ganse weg afleggen tot bij de oplevering van je woning. Indien je zelf handig bent in de bouw, kan je bij ons ook kiezen om bepaalde afwerkingen voor je eigen rekening te nemen of enkel wind- en waterdicht te bouwen.
Wens je op voorhand al wat meer informatie over onze sleutel op de deur bouwonderneming, breng dan alvast een bezoek aan onze website. Indien je surft naar ons gedetailleerd lastenboek kom je al heel wat te weten over de bouwmethode en materialen die Woningen Compere gebruikt voor de realisatie van zijn sleutel op de deur woningen. U kan er ook alvast ons gratis catalogus bestellen waarin u tal van sleutel op de deur modelwoningen met plan en prijs terugvindt die je als inspiratie voor jouw sleutel op de deur woning kan gebruiken. Zo ben je al goed voorbereid voor uw bezoek aan onze stand op het salon Batibouw en kunnen onze professionele vaklui u verder te woord staan. Bovendien biedt Woningen Compere u op het salon Batibouw u gratis gevelstenen en dakpannen aan, een echte boost om uw bouwproject een goed start te geven.