Lijst van 237 sleutel-op-de-deur modelwoningen met plan en prij

Wenst u een sleutel op de deur woning te bezichtigen ?
Breng gerust een bezoek aan één van onze kijkwoningen.

Bezoek Batibouw

Tegenwoordig is er een ruime keuze van sleutel op de deur woningen.

Indien u van plan bent om in de nabije toekomst een woning te bouwen overweeg dan zeker dit concept en bezoek Batibouw waar meer dan 1000 exposanten actief in de bouwsector u graag te woord staan. Het bouwbedrijf Woningen Compere helpt u graag verder voor de realisatie van uw toekomstige sleutel op de deur woning. Wenst u meer informatie over onze werkwijze en modelwoningen. Dan is het de bouwbeurs Batibouw 2017 zeker een meerwaarde voor u.

Batibouw 2017: Een woning bouwen kan tegenwoordig op verschillende manieren gebeuren

De bouwsector is namelijk het laatste decennia enorm geëvolueerd. Tijdens een bezoek Batibouw heeft u de mogelijkheid verschillende nieuwe bouwtechnieken te ontdekken. Naast de nieuwere technieken zoals strobouw, massieve houtbouw en prefab bouw heeft u ook de opkomende sleutel op de deur bouw die de laatste jaren enorm populair geworden is. Tijdens een bezoek Batibouw heeft u de gelegenheid om het bouwbedrijf Woningen Compere te ontdekken. Hun ervaren bouwadviseurs ontmoeten u graag met een verwelkomglaasje tijdens dit bouwevenement op stand 335 in paleis 8.
Indien u een woning wenst te bouwen heeft u keuze uit verschillende bouwtechnieken. Eén van de meest gebruikte bouwtechniek is de traditionele woningbouw. Tijdens een bezoek Batibouw heeft u de mogelijkheid deze bouwtechniek te ontdekken en te beleven.  Daarnaast heeft u de sleutel op de deur bouwmethode. Dit is eigenlijk geen bouwtechniek maar eerder een bouwconcept. Bij een sleutel op de deur woning wordt de volledige woning door één bouwbedrijf gerealiseerd. Het bouwbedrijf Woningen Compere bouwt traditionele en energiezuinige sleutel o de deur woningen die de tand der tijd doorstaan. Wenst u meer informatie over dit bouwconcept en over onze werkwijze. Breng een bezoek Batibouw en ontdek onze 228 berekende modelwoningen aan een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter inclusief BTW. (exclusief bouwgrond en ereloon architect).

Bent u van plan om te bouwen en weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Een bezoek Batibouw kan u daar zeker bij helpen.

Een sleutel op de deur bouwbedrijf bezoeken tijdens Batibouw kan een oplossing zijn voor u en uw gezin. De prijs van een sleutel op de deur woning wordt berekend per vierkante meter en zijn meestal goedkoper dan een traditionele woning.
Een woning bouwen wordt steeds duurder. Diut komt eerst en vooral door de stijgende prijs van de bouwgrond waardoor er minder budget beschikbaar is voor de bouw van uw toekomstige woning. Om uw budget goed onder controle te houden is het van groot belang op voorhand een budget op te stellen. Maak een maximum budget met hoeveel u voor bepaalde technieken en materialen wenst uit te geven. Maak de gelegenheid om tijdens een bezoek Batibouw zo veel mogelijk offertes in te zamelen om achteraf te kunnen vergelijken. Indien u niet voor financiële verrassingen wil staan en uw budget perfect wil beheren kan u best kiezen voor een sleutel op de woning.
Bij Woningen Compere ontvangt u op voorhand een gedetailleerde meetstaat zodat u gemakkelijk kan beslissen of de prijs van de sleutel op de deur woning binnen uw budget valt. Bij deze meetstaat ontvangt u ook een gedetailleerd lastenboek met alle materialen en werken die voorzien zijn voor de realisatie van uw woning. Indien u meer inlichtingen wenst over onze werkwijze en modelwoningen, breng een bezoek Batibouw en ontmoet Woningen Compere op stand 335 in paleis 8.

Een traditionele sleutel op de deur woning is een vertrouwd bouwconcept die enorm populair is bij de Belgen.

De traditionele sleutel op de deur woningen die Woningen Compere bouwt staan garant voor duurzaamheid waardoor we onze 10 jarige garantie kunnen verdubbelen naar 20 jaar. Woningen Compere streeft ernaar energiezuinige woningen te bouwen waardoor u gaat besparen op lang termijn. De gemiddelde prijs van een sleutel op de deur woning bij Woningen bedraagt 1064 euro per vierkante meter inclusief BTW. Ontmoet tijdens een bezoek Batibouw Woningen Compere op stand 335 in paleis 8 en ontdek onze 228 modelwoningen.
Wat is de prijs om een woning te bouwen? Een vraag die vele personen zich stellen waardoor ze de stap niet durven te nemen. Met welke kosten moet ik nog rekening houden. Hierbij geven we enkele tips die u kunnen helpen. Neem eerst en vooral genoeg inlichtingen via een bezoek Batibouw, familie of vrienden. Indien u in zee wil gaan met een sleutel op de deur bouwbedrijf raden wij aan om tijdens een bezoek Batibouw verschillende bouwbedrijven met elkaar te vergelijken en hun kijkwoningen te bezichtigen.
Op deze manier krijgt u een overzicht over de kwaliteit en afwerking van hun sleutel op de deur woningen. Vraag eventueel referenties zodat ze met u hun ervaring kunnen delen. Stel u eerst de vraag naar welke bouwstijl uw voorkeur gaat. De stijl van de woning heeft immers ook invloed op de prijs van uw toekomstige woning. Eke vierkante meter die u gaat bouwen zal u geld kosten. Hoe grote u gaat bouwen, hoe meer u uiteraard hiervoor gaat betalen. Indien u van luxe afwerking houdt zal de prijs van uw woning stijgen. U kan ook kosten besparen in energiezuinige technieken of juist extra investeren waardoor u op lang termijn kosten gaat besparen op uw energiefactuur. De grootste kostenbepaler zijn de werkuren. Door zelf enkele werken uit te voeren kan u de prijs van uw woning onderdrukken.
Wat kan het sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere voor u betekenen tijdens een bezoek Batibouw? Woningen Compere bouwt traditionele sleutel op de deur woningen die de tand der tijds doorstaan. Met een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter inclusief BTW zij ze één van de grootste referentie op de Belgische bouwmarkt. Zij bieden 228 op maat gerealiseerde modelwoningen die naargelang de wens van de klant aangepast kunnen worden. Bovendien biedt Woningen Compere tijdens het salon Batibouw uitzonderlijke saloncondities. Wij bieden namelijk gratis dakpannen en gevelstenen wat een enorme boost is om uw bouwproject op te starten. Wij verwelkomen u graag tijdens Batibouw 2017 op onze stand 335 in paleis 8.