Bouwaannemer

Een bouwaannemer vinden

Wanneer je huis gebouwd wordt is de kwaliteit van het werk niet het enige dat telt. Wat ook heel belangrijk is is het precies nakomen van de afspraken en de timing. Als u op zoek bent naar de juiste bouwaannemer is het altijd mogelijk om u te laten adviseren door uw architect. Uw aannemer moet namelijk bekwaam en vooral ook betrouwbaar zijn. Daarom is het dus ook zo belangrijk om op tijd een architect te raadplegen. Hij kan u zelfs al tijdens uw zoektocht naar een bouwgrond helpen en adviseren. Het bouwen van een woning is dan ook de investering van uw leven. Hier moet u zeker niet te snel over oordelen. Neem gerust uw tijd.

 

Bouwaannemer

 

Een goede bouwaannemer

Een bouwaannemer is een persoon die een firma aanstelt en die verantwoordelijk is voor het leiden van uw bouwproject. Hij zorgt voor de realisatie en de coördinatie ervan. Hij is ook verantwoordelijk voor het op tijd afwerken van het bouwproject en dit voor de op voorhand afgesproken prijs. Er zijn ook enkele aandachtspunten waar u rekening mee moet houden als u op zoek gaat naar een bouwondernemer. Zo bent u zeker dat u met de juiste persoon aan uw levenswerk begint.

Het is nooit te vroeg om op zoek te gaan naar een bouwaannemer. Je kan hier en daar eens wat advies vragen aan enkele vrienden of aan je familie. Zij zullen wel een idee hebben van hoe bijvoorbeeld hun aannemer het deed. Je kan natuurlijk ook gewoon op het internet kijken. U hoeft ook niet ver te zoeken, er zijn talloze blogs waarop mensen zowel negatieve als positieve commentaren zetten. Dit gaat dan vaak over wat zij met hun bouwaannemer(s) hebben meegemaakt. Op die manier krijgt u vaak een goed beeld van de kwaliteit en de manier van het werk van deze aannemer(s). De beste en dus meest gegeerde bouwondernemer(s) zijn meestal al lang op voorhand volgeboekt. Verschiet dus niet als je te horen krijgt dat je in sommige gevallen tot een jaar lang moet wachten eer ze aan uw huis gaan beginnen. U ziet dus dat het uiterst belangrijk is om goed op tijd te beginnen. Op die manier kan u ook meerdere offertes opvragen en zo misschien zelfs naar enkele projecten van hun gaan en daar even aanbellen.

 

Ontvang onze gratis catalogus

 

Is bouwen een stresserende ervaring? Dat hangt ervan af. Als je je droomhuis laat bouwen onder leiding van verschillende bouwaannemers die niet op elkaar afgesteld zijn en dus elkaar ook niet dadelijk opvolgen wel. Want zo ontstaat er het risico dat ze vertraging oplopen. Zo zul je ook verhaal moeten gaan halen bij allemaal verschillende partijen als er iets verkeerd loopt. Het begint dan ook allemaal bij het verzamelen van verschillende offertes en prijzen en het bespreken ervan. Maar dit hoeft niet per se zo’n stresserende ervaring te zijn. Als je je droomwoning laat bouwen door een sleutel op de deur bouwfirma zoals woningen compere is deze ervaring veel minder stresserend. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u ’s nachts als een roos kunt slapen. Wij beseffen dat uw bouwproject niet alleen het kiezen van materialen is. Wij leven mee met u, precies om deze reden zorgen wij ervoor dat alles nauwkeurig op voorhand in een contract is vastgelegd voor we beginnen aan de bouw. Zo komt u tijdens de werken niet voor verassingen te staan. Van het contract wordt ook niet afgeweken, behalve als er plots onverwachte kosten opduiken. Ook de gebruikte materialen worden hier bij ons door u gekozen. U mag natuurlijk ook zelf altijd bij de leverancier langsgaan, maar omdat wij met vaste leveranciers werken krijgen wij deze materialen goedkoper aangeboden en dit kan wel voordeliger zijn voor u. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd. De werken zullen zo ook vlotter verlopen aangezien wij regelmatig met dezelfde bouwaannemer werken.

Uw woning zal ook eerder af zijn als u met een sleutel op de deur bedrijf werkt dan als u samen werkt met verschillende aannemers die vaste afspraken hebben. Het spreekt ook voor zich dat we steeds uitgebreid met u communiceren over de vooruitgang van de werken. Op die manier zal bouwen geen stresserende ervaring meer voor u zijn. U kan ons gerust contacteren op het gratis nummer 0800/11 164, zo kunnen wij u in contact brengen met één van onze bouwadviseurs die bij u in de buurt actief is. Hier heeft u maar één contactpersoon, deze is voor alles steeds tot uw beschikking. U kan ook gerust een kijkje gaan nemen op onze site, daar kan u al voor de eerste keer kennismaken met onze firma. U vindt er ook een heleboel informatie over ons. Hier kan u ook onze gratis catalogus op terugvinden, zo kan u hem gemakkelijk bestellen. Als u nog vragen zou hebben kan u ons deze altijd stellen, stuur gewoon een mail naar het e-mailadres [email protected]

 

 

 

Woningen compere

Wij zijn in eerste instantie een familiebedrijf. Wij beschouwen de tevredenheid van onze klanten als een van onze belangrijkste taken. Dit komt vooral door onze familiale waarden. Voor de aanvang van uw bouwproject zorgen wij ervoor dat het grootste deel van de formaliteiten geregeld zijn. Hiervoor hebben we ook een nauw contact met uw architect.

Daarbij insisteren wij ook dat iedere klant een bouwadviseur krijgt toegewezen. Deze persoonlijke medewerker heeft de verantwoordelijkheid te zorgen voor de precieze coördinatie van uw bouwwerken. Dit tot in de kleinste details, dat wil dus zeggen dat hij zorgt voor de coördinatie vanaf het begin van de werken tot aan de overhandiging van de sleutels van de woning.

Bovenop het toezicht van de werfleider zal er ook regelmatig één van onze bestuursleden naar de werf trekken om er zeker van te zijn dat de werken op een goed tempo verlopen. U merkt dat er een dubbele controle is, hierdoor kunnen wij u een perfecte uitvoering van de werken tijdens de verschillende fases van het bouwen van uw woning garanderen.

Wij hechten ook veel belang aan het persoonlijk contact dat we proberen te onderhouden met onze klanten. Dit is ook één van onze grootste troeven.

 

Gratis catalogus

 

Hier bij woningen compere zijn we ook altijd een voorloper geweest op het vlak van energiezuinig bouwen. Sommige woningen die we in onze collectie hebben beschikken over één van het laagste energieverbruik op de Belgische markt. Ons gemiddelde van EPC-waarden is hier het bewijs van. Om aan deze hoge score te geraken voorzien wij iedere woning die wij ter beschikking hebben van een hoogrendementsketel, isolatie die de normen die door de Belgische wetgeving zijn opgelegd overtreft en van een doeltreffend ventilatiesysteem dat het energieverbruik aanzienlijk vermindert. Door deze combinatie van enkele verschillende elementen zijn onze woningen op het vlak van energieverbruik en isolatie een referentiepunt op de Belgische markt van eengezinswoningen.

Wij hier bij woningen compere bouwen over zo goed als heel België 100% traditionele woningen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze methode de beste garantie is op duurzaamheid, een lager budget en een verminderd energieverbruik. Om deze reden kunnen wij de standaard 10-jarige garantie uitbreiden en daar 20 jaar van maken.

De materialen waarvan we gebruik maken zijn gelabeld. We werken ook met producten van gekende merken. Onze medewerkers moeten regelmatig een opleiding volgen. Deze is georganiseerd door onze partners, zo kunnen ze de materialen op een juiste manier worden gebruikt. Het gebruik van deze materialen op een kunstzinnige wijze biedt de bouwheer de kwalitatieve afwerking waar hij naar verlangt. De voorkeur die wij hebben voor de traditionele methode van bouwen wordt gefundeerd door ons verlangen om duurzame huizen te bouwen die het meerdere generaties volhouden.

 

Bouwaannemer

 

De woningen die wij aanbieden en die dus ook in onze catalogus staan hebben een gemiddelde prijs van €1.192 per m² (in juli 2019). Wij kunnen u verzekeren dat deze prijs één van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen voor het bouwen van woning op de Belgische markt. Deze prijs is vergezeld van een volledig en gedetailleerd lastenboek. Wij kunnen onze klanten de beste prijzen verzekeren door de kracht van groepsaankoop.

Ons verlangen om de algemene kosten precies onder controle te houden is ook een factor die ons de mogelijkheid geeft om concurrerende prijzen aan te bieden. Daarbij ontvangt u ook de eenheidsprijs en de hoeveelheid die u nodig heeft van elk onderdeel van uw woning. Zo kan u het aantal wijzigingen dat u wilt uitvoeren gedurende het bouwproces heel nauwkeurig berekenen. Neem nu dat u een deur weglaat of een extra venster wilt, dan kan u door middel van de meetstaat gemakkelijk het exacte bedrag berekenen. Dit verzekert een totale transparantie en zorgt ervoor dat een niet afgesproken en dus ook niet berekend supplement onmogelijk is.

Gratis catalogus van 408 pagina's (312 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus