Bouwondernemer

Een bouwondernemer of aannemer gaat voor u aan de slag, om de woning van uw dromen te realiseren.

Om u bij te staan in uw laatste nieuwe bouwprojecten zou het een correcte keuze kunnen zijn om te gaan voor een samenwerking met een bouwondernemer. Als bouwonderneming kunnen wij van bij Woningen Compere u helpen met het realiseren van uw plannen en u hierin nauwgezet bijstaan en de nodige assistentie bieden.

Woningen Compere gaat verder dan enkel advies bieden, wij voeren daarenboven ook nog eens uw plannen nauwgezet uit zoals u dat wenst. In zee gaan met Woningen Compere als bouwondernemer biedt heel wat voordelen! Zo zal onze jarenlange ervaring en expertise u zeker en vast verder kunnen helpen met al uw vraagstukken betreffende uw nieuwbouw. Dankzij de verscheidenheid aan bouwprojecten die Woningen Compere al tot een goed einde heeft weten te brengen, bent u zeker dat u de juiste keuze maakt door met ons de handen in elkaar te slaan.

Bouwondernemer

Woningen Compere is een gevestigde waarde binnen de wereld van bouwondernemers omwille van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

U kan bij ons terecht voor allerlei soorten woningen. Om u in uw zoektocht naar de woning van uw dromen bij te staan en te helpen met het maken van de juiste keuzes kan u bij ons ook beroep doen op een bouwondernemer.

De bouwondernemer maakt u wegwijs doorheen deze gehele markt en zorgt ervoor dat u de juiste keuzes maakt voor het vervolg van uw nieuwbouw. Wij opteren ervoor om enkel en alleen met materialen van een hoge kwaliteit te bouwen. Dit komt de kwaliteit geheel ten goede en zal er tevens voor zorgen dat uw woning ook de generaties die na u komen nog volop zal kunnen plezieren. Om dit te garanderen geven we nu ook nog eens een twintigjarige garantie op uw nieuwbouw. U mag er dus gerust van uitgaan dat uw toekomstige thuis gebouwd wordt met zorg voor de materialen en met oog voor kwaliteit.

Verder worden bij Woningen Compere alle huizen op een traditionele manier gebouwd wat ervoor zorgt dat wij al onze sleutel-op-de-deur woningen tegen zulk een scherp tarief aan kunnen bieden. Dit heeft er ook voor gezorgd dat we daardoor één van de scherpste prijzen over heel België kunnen aanbieden voor onze klanten. Daarenboven zijn onze duurzaam gebouwde woningen ook nog eens enorm energiezuinig. Woningen Compere staat dus voor een kwalitatieve woonst tegen een uitmuntende prijs. Verder slagen wij erin ons te onderscheiden van de concurrentie op vlak van snelheid en betrouwbaarheid. Ons team van gespecialiseerde medewerkers zorgt ervoor dat uw woning tijdig en volgens de regels van de kunst afgewerkt is. Als klant staat u voor onze bouwonderneming geheel centraal en daarom dat wij ook alles in het werk zullen stellen om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent over onze samenwerking. Om u als klant de service te verlenen die u verdient kiezen wij er ook voor om u van begin af aan een persoonlijke contactpersoon aan te bieden en dit te blijven doen tot uw woning volledig afgewerkt is.

Vraag uw gratis catalogus aan

Om ervoor te zorgen dat het gehele proces zo vlot als mogelijk zal verlopen hebben wij ervoor gekozen om vaak met dezelfde bouwondernemers te werken. Het spreekt dan ook voor zich dat wij alle werken die moeten gebeuren elkaar in een vlot tempo laten opvolgen. Wij geloven er heilig in dat goede afspraken zorgen voor goede vrienden, daarom komen wij ook telkens onze afspraken na en kan u ervan uitgaan dat de werken telkens weer tijdig afgewerkt zullen worden. Wij houden u gaandeweg ook nog eens op de hoogte van hoe het er op de werf aan toe gaat en waaraan u zich mag verwachten. U hoeft zich dus zeker en vast geen onnodige zorgen te maken over de bouw van uw droomwoning als u ervoor kiest om met Woningen Compere samen te werken.

Een manier van bouwen die volledig is aangepast aan uw persoonlijke behoeften en budget vindt u bij Woningen Compere. Dit is dan ook de reden dat er steeds meer en meer een beroep gedaan wordt op ons als uw sleutel-op-de-deur bouwaannemer. Wij voorzien u van een woning volledig gemaakt op uw maat en bovendien geheel binnen uw budget. U kan alvast heel wat inspiratie opdoen in één van onze talrijke modelwoningen om zo te bepalen hoe uw droomwoning eruit dient te komen zien. Aan de hand van uw eigen smaak kan u waar nodig nog aanpassingen doorvoeren om ervoor te zorgen dat uw toekomstige woning volledig gemaakt wordt zoals u dit wilt. Wij bij Woningen Compere bieden u kwaliteitsvolle woningen tegen een betaalbare prijs, dit maakt dat wij beschikken over een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen op de gehele Belgische sleutel-op-de-deur markt. Door gebruik te maken van Woningen Compere als bouwondernemer kan u er zeker van zijn dat alle communicatie via één aanspreekpunt zal verlopen. Dit komt zowel u als de hele communicatie ten goede. Deze bouwondernemer zal dan ook uw hele bouwproject in goede banen leiden. Dit vanaf de administratieve opstart tot en met de oplevering van uw droomwoning. Om u gedurende het gehele proces bij te staan krijgt u ook een werfleider toegewezen. Op die manier kan u op een efficiënte en rechtstreekse manier communiceren met de beheerder van uw bouwproject. Om de vooruitgang van uw bouwproject optimaal te laten vorderen wordt er gezorgd voor een goede opeenvolging van alle verschillende aannemers.

U heeft zopas een bouwgrond aangekocht maar bent helemaal niet thuis in de wereld van de nieuwbouw? U ziet door de bomen het bos niet meer en weet even niet meer hoe het verder moet? Geen enkel probleem! De bouw van een huis is echter vrij complexe materie en helemaal geen dagelijkse kost.

Een bouwondernemer kan u samen met een architect wegwijs maken doorheen het hele proces dat u hier dient te doorlopen

Ook Woningen Compere kan u als bouwondernemer gedurende dit langdurige proces bijstaan en de assistentie bieden die u nodig acht. Door Woningen Compere aan te stellen als bouwondernemer voor de bouw van uw sleutel-op-de-deur woning kiest u voor een zorgeloos parcours waarin wij u voorzien van alle nodige hulp zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het gehele verloop. Ons ervaren team staat garant voor het bouwen van uw droomwoning en staat gedurende het hele proces helemaal tot uw dienst. Samen met ons hoogopgeleide team van vakmensen staan wij garant voor goede kwaliteit, zij gaan tewerk in beproefde methodes die zij helemaal meester zijn. Door de kwalitatieve materialen in grote hoeveelheden aan te kopen weten wij onze prijzen zo scherp mogelijk te houden.

Telkens weer opnieuw blijkt dat kiezen voor het bouwen met een bouwaannemer een uitmuntende keuze is. Het grootste voordeel hiervan is namelijk dat wij alles voor u zo gemakkelijk als mogelijk proberen te maken. Zo wordt het hele proces voor u wat minder tijdrovend en hoeft u zicht niet nodeloos zorgen te maken om alle kleine bijzaken. Als bouwonderneming nemen wij bij Woningen Compere de gehele coördinatie en de verantwoordelijkheid volledig voor onze rekening. Om ervoor te zorgen dat uw bouwproject goed verloopt is het belangrijk om voor de juiste bouwondernemer te kiezen, maar hoe kan u dit best doen? U kan zich op allerlei verschillende manieren laten informeren naar wie voor uw project de juiste bouwondernemer blijkt te zijn.

Samenwerken met Woningen Compere komt uw gehele project ten goede en dat loont! Een ander belangrijk punt is om tijdig te beginnen met uw zoektocht naar een geschikte bouwondernemer, aangezien deze al een lange tijd van voorhand bezet kunnen zijn. En om toch de vinger aan de pols te kunnen houden wat betreft timing is het een gemak als u van een tijdje op voorhand al weet waaraan u zich kan verwachten.

Een ander belangrijk punt is het controleren of de bouwaannemer van uw keuze ingeschreven is in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Als dit het geval is bent u er zeker van dat de bouwondernemer beschikt over de vereiste kennis en of deze in een financieel gezonde toestand verkeerd. Indien u bij meerdere bouwondernemers een offerte heeft laten opmaken, dan kan het raadzaam zijn om bij een architect langs te gaan om nog wat meer informatie te bekomen. Vaak kennen architecten zelf ook wel enkele betrouwbare bouwondernemers.

Om een beeld te scheppen van de uiteindelijke totaalprijs zal onze bouwondernemer een offerte opmaken alvorens dit alles van start gaat. Zo zal deze ook stap voor stap aantonen welke fases doorlopen zullen worden. Blijkt dit omwille van financiële middelen ietwat moeilijker haalbaar, dan bieden wij bij Woningen Compere hiervoor een oplossing. Indien dit het geval is kan u voor een evolutiewoning opteren. Dit is een woning die gaandeweg samen met uw project mee gaat evolueren. In dit geval wordt de basis van uw woning alvast gebouwd en wanneer u opnieuw voldoende liquide middelen beschikbaar hebt, of wanneer u terug wat meer ruimte heeft, dan kan er aan de bijgebouwen van uw woning begonnen worden.

Alvorens het bouwen van een woning kan beginnen dienen er ook nog heel wat voorbereidingen getroffen te worden.

Vraag uw gratis catalogus aan

In overeenstemming met uw bouwondernemer kan gekeken worden welke de belangrijkste zijn en waar eventueel nog bijgestuurd dient te worden.

Om de laatste hand te leggen aan uw woning net voordat u definitief gaat intrekken is het belangrijk dat deze laatste fase goed gecoördineerd wordt om alles tot een goed einde te kunnen brengen.

In een bouwproject is het de bouwondernemer die de leiding neemt, aangezien dit degene is die verantwoordelijk is voor de coördinatie en realisatie van alle verschillende bouwactiviteiten. De bouwondernemer beschikt over een rijkelijk gevuld takenpakket. Om te beginnen wordt het plan voor uw droomwoning opgesteld, dit doet de bouwondernemer samen met u en de architect. Nadien volgt een offerte betreffende de volledige realisatie van uw woning. Van hieraf aan krijgt u al een beeld vanaf wanneer de ruwbouw van uw toekomstige woning klaar zou moeten zijn. Zoals later in het contract overeengekomen kan worden dienen wij ons dan ook aan deze datum te houden, zodat u zeker bent van wanneer u de laatste hand kan gaan leggen aan uw gloednieuwe woning. Eens u uw akkoord gegeven heeft gaat ons ervaren team aan de slag om alle bouwactiviteiten over te nemen. Ook hoeft u zich vanaf dan verder niets aan te trekken van alle administratieve rompslomp, dit doen wij voor u. Zo wordt het vergkrijgen van de bouwvergunning geregeld door de bouwondernemer. Hierna zal deze u nog verder begeleiden bij de aankoop van de verschillende materialen, ook hier zal u dus voldoende inspraak hebben zodat uw toekomstige woning echt volledig is aangepast aan al uw wensen. De bouwondernemer staat garant voor een correcte coördinatie en zal de verschillende vakmensen aansturen zodat alles correct verloopt op de werf. Verder zal de bouwondernemer te allen tijde een oogje in het zeil houden op de werf om na te gaan of alles volgens plan verloopt en om te controleren of er geen fouten gemaakt worden.

Om alvast een glimp op te vangen van hoe wij bij Woningen Compere tewerk gaan als bouwondernemer kan u onze website raadplegen. Zo kijken wij ernaar uit om samen met u te werken aan uw toekomstige droomwoning! Om nog wat extra inspiratie op te doen kan u onze gratis catalogus bestellen die u in een mum van tijd in de bus mag verwachten. Voor verdere vragen kan u altijd contact opnemen via e-mail op [email protected]. Telefonisch contact opnemen met ons kan ook altijd via het gratis nummer 0800/11 164, dan kunnen wij u meteen in verbinding brengen met één van onze bouwadviseurs uit uw regio.

Zie ook: bouwfirma

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus