Bouwonderneming in Kortrijk

Bouwonderneming in Kortrijk: alles wat u kunt verwachten!

U wenst een woning te bouwen in Kortrijk? Dan kunt u best opteren om samen te werken met een bouwonderneming in Kortrijk. Ze regelen vaak alles van A tot Z wat de bouw van uw woning betreft. Maar dit betekent wel dat u zorgvuldig een bouwonderneming zal moeten kiezen. Er zijn verschillende criteria waar u rekening zal mee moeten houden! Misschien wenst u een bouwonderneming die echt ALLES voor u gaat doen? Dan vormt een sleutel op de deur bouwonderneming in Kortrijk de perfecte optie voor u. Woningen Compere is zo’n sleutel op de deur bouwfirma die sinds 2013 actief is in het bouwen van traditionele duurzame sleutel op de deur woningen. Wij bouwen uw unieke woning op maat gerealiseerd naar uw levensstijl en uw gezinssituatie. We bieden de hoogste kwaliteit die er bestaat aan klanten! Klantentevredenheid staat steeds centraal bij ons en we zorgen er steeds voor dat uw droomwoning in realiteit gebracht wordt. Indien u verdere informatie wenst over onze werkwijze en woningen kunt u ons steeds contacteren via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

bouwonderneming in kortrijk

Hoe kiest u een goede bouwonderneming in Kortrijk?

Een goede bouwonderneming kiezen is niet altijd even makkelijk, zeker indien u weinig ervaring heeft. Neem vooral de tijd om een bouwbedrijf te zoeken. Neem een kijkje op hun website en vraag naar voorbeelden van recente realisaties. Pols bij klanten en vraag naar hun ervaring bij de firma die hun woning gerealiseerd hebben.

Opteer voor kwaliteit en kijk verder dan enkel maar de prijs.
Maar geen probleem, indien uw moeilijkheden ondervindt bij uw zoektocht, kunt u steeds contact opnemen met Woningen Compere voor verdere nuttige informatie. We staan altijd paraat om u te helpen via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

Zoals eerder vermeld is het vooral belangrijk dat u genoeg tijd vrijmaakt om een goede bouwonderneming in Kortrijk te vinden. Een verstandige keuze kunt u moeilijk snel maken. Informeer u of die bouwonderneming in Kortrijk woningen bouwt die passen bij uw bouwstijl. Ervaring is van groot belang sinds ze gaan helpen bij de realisatie van uw volledige huis in Kortrijk. Wanneer u de beslissing hebt genomen om uw droomwoning te laten bouwen begint u waarschijnlijk aan één van de spannendste hoofdstukken in uw leven! Over de nodige kennis en ervaring beschikken is dan ook cruciaal om dit avontuur tot een goed einde te brengen. De oplossing is een bouwonderneming in Kortrijk inschakelen die uw volledige project zullen uitwerken. Woningen Compere heeft sinds 2013 ervaring in het realiseren van zulke projecten. De opvolging, kwaliteit en transparantie naar onze klanten toe, staan bij ons centraal. Dit zijn al basisredenen om de bouw van uw woning aan ons te vertrouwen. Kwaliteit is voor ons topprioriteit!

Een luisterend oor, transparantie en een persoonlijke aanpak zijn voor ons cruciaal zodat we aan ons klanten een maximale tevredenheid kunnen bieden. Dankzij deze aanpak is ons bedrijf ook één van de beste bouwonderneming in Kortrijk.

Indien u opteert voor Woningen Compere kiest u voor éénvoud. U hoeft niet uw kostbare tijd te verspillen naar het naar zoeken van de beste vakman voor elke werkpost. Heeft u geen tijd te spenderen aan het vergelijken van offertes of de coördinatie van de werken? Geen probleem, ons ervaren team beheert uw volledig project rekening houdend met ons lastenboek en uw bouwwens.

 

Bouwen op maat!

Wij stoppen uiteraard niet bij het plaatsen van bakstenen. Er wordt u ook nog een persoonlijke werfleider toegekend die ervoor zorgt dat de werken in goede banen geleid worden. Hij is dan ook uw persoonlijk aanspreekpunt tijdens de bouw van uw woning. Uw werfleider van onze bouwonderneming in Kortrijk zorgt ervoor dat uw woning volledig aan uw verwachtingen voldoet. Hij luistert naar uw wensen en stuurt de verschillende teams op de werf aan.

Een woning bouwen is goed maar is pas top wanneer u ook nog binnen uw budget kan blijven. Om deze reden heeft Woningen Compere een lastenboek opgesteld. Deze kunnen we als het meest gedetailleerde lastenboek van alle bouwondernemingen in Kortrijk beschouwen. Dit lastenboek bevat een duidelijke omschrijving van de geplande werken en de materialen die gebruikt zullen worden tijdens de bouw van uw woning. Dankzij de transparantie die wij bieden komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Boven onze 20 jarige garantie respecteren we ook de wet Breyne .

Wat is de wet Breyne?

Deze wet werd ingeroepen om zowel de bouwheer als de sleutel op de deur bouwonderneming in Kortrijk te beschermen. Dankzij deze wet worden beide partijen op verschillende vlakken beschermt en kan er niet van afgeweken worden.

U moet wel rekening houden dat deze wet enkel van toepassing is voor sleutel op de deur woningen. Deze wet komt niet in aanmerking wanneer u zelf verschillende aannemers onder de arm neemt.
Nu u weet voor welke bouwonderneming in Kortrijk u gaat opteren bent u wellicht van plan om enkele kijkwoningen te bezichtigen. Bij Woningen Compere heeft u de keuze om verschillende stijlen te bezichtigen over heel België.

Deze kijkwoningen geven u al een zicht over de afwerking en de gebruikte technieken die de bouwonderneming in Kortrijk hanteert. U kan er ook inspiratie uithalen op zowel architectuur vlak als de binnen afwerking.

Wenst u een bezoek te brengen aan één van onze kijkwoningen? Neem dan contact op met de bouwadviseur uit uw regio of raadpleeg de openingsuren via onze website. Onze bouwadviseur leidt u rond in de woning en beantwoordt al uw vragen rekening houdend met uw bouwwensen en uw budget.

Een bezoek aan een kijkwoning helpt ook om een beter zicht te krijgen over wat u wenst en naar welke bouwstijl uw keuze gaat. Een open, halfopen of gesloten bebouwingen.

Gaat uw voorkeur naar een klassieke stijl of eerder voor een strakke moderne stijl. Een grote open leefruimte met veel lichtinval of eerder gesloten kamers met een klassieke afwerking. Gaat u voor een garage of eerder een carport? Dakpannen of leien? Alles kan bij Woningen Compere. Al onze woningen kunnen immers aangepast worden naargelang uw stijl en droom.

Indien er nog vragen zijn omtrent het kiezen van een goede bouwonderneming in Kortrijk, kunt u steeds Woningen Compere bellen via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. We zijn steeds bereikbaar om u verder te helpen.

 

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

bouwonderneming in kortrijk

Wat zijn de voordelen om in Kortrijk te wonen?

Kortrijk is een levendige bruisende stad gelegen in Zuid-West Vlaanderen. Voor wie liever rustiger en landelijk woont kan terecht in één van de zeven deelgemeentes. De stad is gelegen in Leiestreek.
Kortrijk is een historische stad met heel veel culturele bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld het vlasmuseum. Door de Guldensporensla van 13 juli zijn er heel wat culturele gebouwen die behoren tot Unesco werelderfgoed. Ook op gastronomisch vlak staat er heel wat te beleven in Kortrijk. In deze stad zijn ook leuke cafés, eetgelegenheden en streekspecialiteiten te vinden.

Wonen in Kortrijk is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een keuze waarvan u nooit spijt van gaat hebben. Het bruist van vriendelijkheid en gastvrijheid! Wonen in Kortrijk biedt u dus alleen maar voordelen aan! Bent u genoeg overtuigd om in Kortrijk te wonen? Wenst u een goede bouwonderneming in Kortrijk? Woningen Compere vormt dan de perfecte bouwfirma voor u. Neem snel contact met onze diensten via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

Waarom opteert u best voor een sleutel op de deur bouwonderneming in Kortrijk?

Een bouwonderneming in Kortrijk vinden is één zaak, maar een goede sleutel op de deur bouwonderneming vinden is een ander verhaal.

Zoals eerder vermeld is dit concept de laatste jaren in opmars.

Sleutel op de deur bouwen heeft tal van voordelen. De firma neemt het volledige bouwproces voor zijn rekening, vanaf het voorontwerp tot de oplevering van een instapklare woning. U hoeft geen tijd te verliezen en kopzorgen te maken door het vergelijken van verschillende offertes en het coördineren van de bouwwerken.

Bovendien wordt het eindresultaat ook gegarandeerd dankzij het lastenboek die de firma hanteert.

Bouwen met een sleutel op de deur bouwonderneming in Kortrijk betekent letterlijk bouwen zonder kopzorgen. Bovendien mag u ook vertrouwen op budgettaire zekerheid. Dus dit betekent geen onvoorziene financiële kosten. Wat de timing van de bouw betreft blijft de bouwtermijn tot minimum beperkt. Dit omdat de bouwonderneming in Kortrijk de werken en de coördinatie van A tot Z goed opvolgt.

Bovendien heeft u maar één aanspreekpunt en hoeft u niet aan te koppen bij verschillende ondernemers indien u vragen heeft. Hierdoor heeft u meer duidelijkheid en hoeft u niet op zoek te gaan naar een verantwoordelijke wanneer er iets fout zou gaan.

Hoe zit het met de architect? Wenst u beroep te doen op een eigen architect? Veel personen denken dat het niet mogelijk is om zelf een architect onder de arm te nemen. Dit is een misverstand, niet alle bouwbedrijven bieden deze mogelijkheid. Is dit het geval? Ga dan op zoek naar een andere bouwonderneming in Kortijk. Bij Woningen Compere heeft u echter de mogelijkheid om zelf een architect te kiezen.

Bent u overtuigd? Overweegt u om uw toekomstige woning te laten bouwen via een sleutel op de deur bouwonderneming in Kortrijk? Neem dan alvast contact op met Woningen Compere via het gratis nummer 0800/11 164 of bekijk onze inpiratie woningen met plan en prijs.Gratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus