Moderne huizen

Moderne huizen: alles wat u moet weten!

Bent u misschien van plan om uw eigen woning te bouwen? Houdt u van een strakke stijl met grote glaspartijen? Dan kan u overwegen om een moderne woning te laten bouwen. Moderne huizen staan vooral voor stijl met moderne architectuur. De woningen zijn ook voorzien van de laatste nieuwe trends en technieken. Om deze reden biedt een moderne woning heel wat voordelen.  Waarom niet opteren voor een moderne sleutel op de deur woning?  Woningen Compere is zo’n sleutel-op-de-deur bouwbedrijf dat sinds 2013 actief is in deze sector van de bouw. U kunt dus van ons verwachten dat we kwalitatieve moderne huizen bouwen die aan de hoogste expertise voldoen. Indien er nog vragen zijn, dan kunt u steeds onze diensten telefonisch contacteren via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. We zijn steeds bereikbaar om u verder te helpen!

 

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

moderne huizen

Wat zijn de voordelen van moderne huizen?

Wat kunt u nu concreet verwachten van moderne huizen? Deze bouwstijl wordt steeds populairder en is meer en meer te vinden. Indien we het over moderne huizen hebben, dan hebben we het over de moderne stijl/architectuur of de technologie. De moderne huizen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën wat een groot wooncomfort biedt aan u en het hele gezin.  Overweegt u om uw eerste moderne woning te laten bouwen? Neem dan contact met Woningen Compere op het gratis nummer 0800 11 164.

Bij moderne huizen kunt u zich aan veel licht en ruimte verwachten. Dit dankzij de strakke lijnen en het minimalisme van de moderne woning. Bovendien beschikken moderne huizen vaak over grote glaspartijen waardoor het daglicht naar binnen kan stromen. Dankzij de lange dagen in de zomerperiode is er ook minder nood aan verlichting. Veel zonlicht kan ook een positieve invloed geven op uw gemoed, er ontbreekt geen vitamine D in uw woning waardoor u kan genieten van een gezond binnenklimaat.

Verder bieden moderne huizen u super veel comfort. Moderne huizen bouwen of laten bouwen gebeurt steeds met de nieuwste technieken, materialen en technologie qua verlichting, ventilatie, verwarming, elektriciteit, sanitair, water en huishoudtoestellen. Het wooncomfort wordt dus aanzienlijk vergroot: voldoende warm water, genoeg licht, optimale temperatuur, lekker binnenklimaat, … U hebt steeds de mogelijkheid om uw modern huis aan te passen volgens uw wensen en voorkeuren. Er is immers veel open ruimte waardoor de volledige woning steeds te personaliseren is! Maar het kan nog beter door bijvoorbeeld te opteren voor een sleutel-op-de-deur woning. De bouwfirma neemt u het volledige bouwproces uit de handen zodat u zich enkel nog hoeft te focussen op de inrichtingen van uw toekomstige woning.

Moderne huizen gaan vaak gepaard met platte daken. Vroeger was een plat dak saai en inspiratieloos. Vandaag de dag kan u iets heel leuks maken van uw dak door er bijvoorbeeld een groendak of vegetatiedak van te maken. Opgelet, houdt er rekening mee dat een groendak voor-en nadelen heeft. Groendaken zijn ook extreem nuttig voor het milieu. Ze zorgen eerst en vooral voor een isolerende werking. Het werkt zowel geluidsisolerend als warmte-isolerend. Het houdt in de zomer de hitte buiten en in de winter de warmte binnen. Moderne huizen met groendaken verminderen ook de CO2-uitstoot aanzienlijk, het filtreert fijnstof en ze verbeteren de luchtkwaliteit.

Een ander voordeel bij een platdak is de ruimte die u zal winnen. Onder een platdak heeft u de keuze om eender welke kamer in te richten zonder rekening te moeten houden met schuine wanden. Dankzij de rechte muren kan de ruimte optimaal benut worden en wint u dus ook meer plaats.

Moderne huizen bouwen kan ook via een sleutel-op-de-deur bouwonderneming zoals Woningen Compere. Indien u interesse heeft en meer informatie wenst over onze moderne huizen, kan u ons contacteren via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

 

Moderne huizen sleutel-op-de-deur laten bouwen, wat een gemak.

Woningen Compere gaat uiteraard verder dan alleen maar cataloguswoningen bouwen. Deze cataloguswoningen dienen enkel als inspiratie voor uw modern huizen. Bij Woningen Compere staan uw dromen centraal en zijn we bereid een volledig nieuw huis op te maken met u. Vervolgens beschikt Woningen Compere over een team van geschoolde medewerkers die u van A tot Z doorheen gans uw bouwproces begeleiden. Na een termijn van ten hoogste 1 jaar krijgt u de sleutel overhandigd van uw modern huis gebouwd door ons bouwbedrijf en kan u er onmiddellijk in verhuizen.

moderne huizen

Op zoek naar de moderne huizen waar u al jaren over droomt? Laat je dan alvast inspireren door onze catalogus en vindt de moderne huizen die het best bij u passen.

Via de site van Woningen Compere treft u ook heel wat digitale modelwoningen aan. Wilt u een beter beeld krijgen van hoe onze moderne huizen er kunnen uitzien in de realiteit of wenst u nog wat meer inspiratie op te doen? Maak dan zeker eens een virtuele toer door één van de modellen. Laat uw creativiteit de rest overnemen en we zullen samen uw droomhuis bouwen. Genoeg opzoekingswerk gedaan nu, tijd om contact op te nemen met de bouwadviseur waarvan u de gegevens kan terugvinden op de catalogus van Woningen Compere. Deze bouwadviseur is op de hoogte van alle stappen in het bouwproces en heeft een zeer goede kennis van de verschillende materialen en technieken. Hij is ook steeds mee met de laatste nieuwe ontwikkelingen in het bouwproces. Hij zal u dan ook uitstekend kunnen begeleiden bij het vinden van uw droomhuis uit de verschillende moderne huizen binnen uw vooropgesteld budget.

Eens de plannen van de moderne huizen klaar zijn en al het papierwerk gedaan is, kan de bouw van start gaan. Iedereen wilt uiteraard dat de bouw van hun moderne huizen op rolletjes loopt. Dit is uiteraard niet altijd evident, maar gelukkig kan u bij Woningen Compere rekenen op het waakzame oog van een werfleider. Vanaf nu wordt deze persoon uw enig aanspreekpunt om u uitgebreid te rapporteren over de stand van zaken. Hij is namelijk ook verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende aannemers.  Om uw modern huis zo snel mogelijk af te werken, dient de werfleider ervoor te zorgen dat alle stappen naadloos op elkaar aansluiten. Niet altijd gemakkelijk, denk maar eens aan het weer. Hij zal dan ook regelmatig de werf van de moderne huizen bezoeken. Hij waakt tevens over de kwaliteit van uw bouwproject en totdat de woning kant-en-klaar is. Wenst u uw moderne sleutel-op-de-deur woning te bouwen met Woningen Compere? Contacteer ons dan via het gratis nummer  0800/11 164.

Vraag naar onze gratis catalogus

Waarom opteren mensen steeds vaker voor sleutel op de deur moderne huizen?

Het is een feit: sleutel-op-de-deur moderne huizen worden steeds populairder! Maar weet u wel wat het concept ‘sleutel op de deur’ inhoudt? Het is een vorm van bouwen waarvan de volledige woning door één firma verzorgd wordt. Alles wordt van A tot Z voor de klant gedaan. U mag dus vertrouwen op een volledig bouwcomfort.  Dankzij de tijd die u zal uitsparen kunt u uw vrije tijd besteden aan familie en vrienden.

Woningen Compere is geen standaard sleutel op de deur bouwfirma. Woningen Compere beschikt maar liefst over 251 modelwoningen waaruit u inspiratie kan putten. Deze woningen zijn volledig aanpasbaar zijn naargelang uw stijl en noden. Samen bespreken we al uw noden en wensen die we nadien op maat gieten in samenspraak met uw architect.

Bent u overtuigd en overweegt u om één van de grootste stappen van uw leven te nemen door een sleutel op de deur woning te laten bouwen? Neem dan contact op met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164 .

Wat zijn nu de concrete voordelen van sleutel op de deur moderne huizen? Waarom worden ze steeds populairder? Wat maakt deze woningen zo speciaal? Eerst en vooral krijgen mensen inzicht op timing en kostprijs bij het bouwen van moderne huizen sleutel op de deur. Ze weten perfect op voorhand wanneer de bouw van hun sleutel op de deur woning afgelopen is. U kan dus perfect de verhuis naar uw instapklare woning inplannen. Bovendien kunt u uw budget perfect onder controle houden. Van het begin wordt het budget van uw toekomstige woning vastgelegd. U krijgt een volledig overzicht dankzij ons gedetailleerd lastenboek. Van dit lastenboek wordt niet afgeweken tenzij u zelf opteert om bepaalde zaken te wijzigen zoals een extra raam, extra stopcontacten enz. Wat betalingen betreft hoeft u zich evenmin zorgen te maken. De facturatie wordt gebaseerd op de vooruitgang van de werken en wordt in verschillende betalingsschijven verrekend. Dit staat ook duidelijk vermeld in het contract waar niet van afgeweken wordt.

Sleutel op de deur moderne huizen worden tevens gebouwd volgens de wet van Breyne. Deze wet vormt een zekere bescherming voor u als klant. Samengevat zegt de wet ons dat klanten effectief moeten krijgen wat zij besteld en betaald hebben. Maar in details betekent het bijvoorbeeld dat de uitvoeringstermijn en de afgesproken prijs gerespecteerd moeten worden. Alles moet ook duidelijk vermeld staan op het contract van de klant (uitvoeringstermijn, totaalprijs, betalingsperiodes en -methode, …).

Bovendien beschikken onze moderne huizen over uitstekende energieprestaties.

Minder energie verbruiken is vandaag de dag één van de prioriteiten van elke consument.

Om dit waar te maken zijn onze woningen voorzien van:

12cm polyurethaan in de chape en 10cm polyurethaan in de buitenmuren. Dubbele super isolerende beglazing, 24cm minerale wol in het dak. Een sectionale poort geïsoleerd met 40mm polyurethaan.

Indien u het wenst, kan u uw woning ook laten voorzien van ons groene energie-pack. Deze bevat de installatie van 8 tot 16 fotovoltaïsche zonnepanelen, naargelang de oppervlakte van de woning. Alle toebehoren en apparatuur die nodig zijn voor de opwekking van deze groen energie.

Wat is de prijs van een moderne huizen? Waar moet u rekening mee houden om uw budget onder controle te houden?

Er zijn heel wat factoren die de prijs van moderne huizen bepalen.

Hierbij enkelen punten waarmee u rekening zal moeten houden:
Een rijwoning is goedkoper dan een openstaande bebouwing. Denk ook aan de oppervlakte van de woning, hoe meer vierkante meters, hoe duurder het kostplaatje van de woning. De complexiteit speelt ook een grote rol, ga voor een strakke en eenvoudige vorm. Hoe meer kantjes en vormen uw woning zal hebben, hoe langer de uitvoering zal duren, dus meer werkuren. Moderne technieken zoals verwarmings-en ventilatiesystemen bepalen eveneens de kostprijs van de woning.
Houdt ook nog rekening met het ereloon van de architect en de btw die u zal moeten betalen voor uw woning.

Opteert u om uw project te laten realiseren door Woningen Compere , dan garanderen wij u de beste prijs kwaliteitsverhouding. Zo kunnen we ook 10-jarige garantie verdubbelen naar 20 jaar. We halen het maximum uit uw budget en realiseren moderne huizen aan de laagste prijs.

Alvast overtuigd om uw eerste echte droomwoning te laten bouwen? Dan kunt u Woningen Compere telefonisch bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

 

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

 

Bouwen met Woningen Compere, onze bedrijfsfilosofie

Woningen Compere is een familiebedrijf, samen staan we in voor het bestuur van de onderneming. Door onze familiale waarden streven we ernaar toe om de klanttevredenheid als hoofdtaak te beschouwen. Voor de bouwwerken starten, werken we nauw samen met uw architect en worden de meeste administratie formaliteiten voor onze rekening genomen. Bovendien vinden we een persoonlijke aanpak heel belangrijk en wordt u een persoonlijk aanspreekpunt toegewezen. Deze zorgt ervoor dat het project voor de bouw van moderne huizen in goede banen geleid wordt. Dit van de startfase tot de oplevering van de woning. Uw persoonlijke werfleider zal ook op regelmatige basis de werf bezoeken om het verloop van de werken te controleren.

Bent u geinteresseerd om moderne huizen te bouwen en wenst u met Woningen Compere in zee te gaan ? Aarzel dan niet en neem contact op met onze bouwexperts via het gratis nummer 0800 11 164. We zijn graag uw gids tijdens uw bouwavontuur.

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus