Moderne huizen plannen

Moderne huizen plannen beschikt over enkele duidelijke kenmerken. 

In het straatbeeld zijn er vandaag de dag twee grote stijlen van mekaar te onderscheiden. Aan een kant hebt u de landelijke huizen en aan de andere kant hebt u de moderne huizen. Hierdoor zou u zich de vraag “waarom moderne huizen plannen?” kunnen stellen. Dat is begrijpelijk, maar afhankelijk van de gemeente, moet u zich wel aan enkele specifieke regels te houden. Eens u een bouwvergunning aangevraagd heeft bij uw gemeente zal u ook vernemen hoe ver uw woning gelegen moet zijn van de straat of hoeveel afstand er tussen u en de nabijgelegen woningen moet zijn. Het aantal bouwlagen kan ook verschillen per gemeente.

Moderne huizen plannen

Het lastenboek omvat een gedetailleerde omschrijving van alle bouwfases, de te gebruiken materialen  … Woningen Compere biedt u de vrijheid deze geheel aan te passen aan uw verlangens en binnen budget. Als de moderne huizen plannen (huis ontwerpen) nadien effectief vorm begint te krijgen kan de prijs van het project vastgelegd worden. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en kan u van het begin af aan uw budget managen. Woningen Compere beheert alle administratieve taken en alles wat er hierbij komt kijken op zich, zodat u zich hier geen enkele zorgen over hoeft te maken. Wanneer het moderne huizen plannen (huis ontwerpen) tot stand is gekomen, kan er gestart worden met de bouw van uw sleutel op de deur droomhuis! Hier geeft woningen Compere u ook de keuze om te gaan voor een instap klare sleutel op de deur woning of voor een winddichte ruwbouw. Als u liever zelf de laatste hand legt aan uw woning en de afwerking in eigen handen wilt nemen dan is een winddichte ruwbouw de ideale optie voor u. Als dat niet het geval is dan neemt Woningen Compere voor u het hele project over van begin tot eind en kan u meteen genieten van uw nieuwe droomwoning op het moment dat u de sleutel overhandigd wordt.  

Vraag uw gratis catalogus aan

Wat kan Woningen Compere verder nog betekenen voor uw moderne huizen plannen? 

Door met Woningen Compere in zee te gaan kiest u voor duidelijkheid en betrouwbaarheid. Woningen Compere zet u als klant op de eerste plek en zal er alles aan doen om u tevreden te maken en dat ook zo te houden! Wij staan u bij en adviseren u met veel plezier bij het opstellen van de moderne huizen plannen. Zo geven wij u ook inzicht in welke materialen gebruikt zullen worden voor de vervaardiging van uw huis. Uw project wordt door ons met alle nodige zorgen gecoördineerd vanaf het voorbereidende proces tot en met de overdracht van de sleutels. Om uw moderne huizen plannen en alles wat erop volgt in goede banen te leiden zal u gedurende deze hele periode een van onze vakbekwame bouwadviseurs toegewezen krijgen. Deze zal voor u het aanspreekpunt bij uitstek vormen om u altijd met raad en daad bij te staan doorheen het gehele proces. Om ervoor te zorgen dat uw toekomstige droomwoning van een hoge kwaliteit zal zijn, hebben wij beslist om enkel en alleen tewerk te gaan met kwalitatieve materialen en om blijvend gebruik te maken van de laatste nieuwe trends op vlak van bouwen. Als blijk van onze werkmethoden en de kwaliteit die we leveren geven we nu ook nog eens een 20-jarige garantie op de sleutel op de deur moderne huizen plannen die we afleveren. Op onze website kunt u alvast enkele modelwoningen zien om uzelf een idee te geven van hoe uw toekomstige droomwoning eruit zal kunnen gaan zien. Momenteel zijn onze kijkwoningen enkel te bezoeken op afspraak, maar er is zeker wel een kijkwoning naar uw smaak bij u in de buurt gelegen. Om een idee te krijgen waar onze kijkwoningen gevestigd zijn, kan u een kijkje nemen op onze website onder de rubriek “Kaart met kijkwoningen”. Hier heeft u de mogelijkheid te kiezen welke te bezichtigen”. Eens u een afspraak heeft, zal ter plekke een bouwadviseur aanwezig zijn om u de nodige uitleg te geven en u zo verder kan helpen om uw bouwdromen in vervulling te laten gaan. U heeft de vrijheid zelf de bouwgrond kiezen. Het enige dat u hoeft te doen is zelf deze bouwgrond aankopen en zorg dragen voor de futiliteiten die hierbij komen kijken.  

Moderne huizen plannen, wat houdt dat nu precies in? 

Moderne huizen plannen opstellen betekent werken met strakke lijnen en gevoel voor details. Dat gaat vaak gepaard met prachtige raampartijen, die ervoor zorgen dat de ruimtes overgoten worden met natuurlijk licht. Dit zorgt voor een fraaie harmonie tussen zowel het landschap als de woning. Moderne huizen plannen zorgt ervoor dat u uw eigen stempel kan drukken op het huis en dat u zo uw individualiteit kan tonen. Door nee te zeggen tegen een alledaagse woning en te gaan voor moderne huizen plannen laat u zien wat u in uw mars heeft en hoe u zich differentieert van de anderen. Heeft u nu vragen of zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over verschillende moderne huizen plannen dan kan u telefonisch contact nemen met ons sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere via het gratis nummer 0800/11 165. Zo kan er overgelegd worden wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Een bouwadviseur van bij u in de buurt kan u verder helpen met de realisatie van uw droomwoning. Onze verschillende modelwoningen zijn te zien zijn in onze catalogus. Deze kan u gratis bestellen via onze website. 

Moderne huizen plannen samen met Woningen Compere gaat zonder enig probleem! 

Moderne huizen plannen wordt zowel opgesteld voor woningen in de stad als het platteland. Aan u de keuze.  Moderne huizen plannen laten zich kenmerken door de hedendaagse materialen, de strakke lijnen en de minimalistische detaillering. Verder beschikken deze woningen ook nog over een open indeling waarin alle ruimtes in elkaar overlopen. Deze soort huizen kunnen onderling sterk verschillen waardoor dus geen enkel huis hetzelfde zal zijn. Typerend voor deze moderne huizen zijn verder ook de platte daken die het kubistische thema van dit huis volledig afmaken. De mogelijkheden zijn onbeperkt en zorgen ervoor dat u bij het plannen van uw moderne huis zoveel vrijheid als mogelijk krijgt. Moderne huizen plannen en energiezuinigheid gaat hand in hand bij Woningen Compere. Een energiezuinige woning van bij Woningen Compere is uitgerust met allerlei nieuwe technieken (warmtepomp) en is bovendien luchtdicht en goed geïsoleerd. Deze laatste nieuwe snufjes laten toe dat u ten volste kan gaan genieten van uw kersverse sleutel op de deur woning en dat u heel wat kosten kan besparen op uw energiefactuur. Woningen Compere doet alles om uw toekomstige woonst uit te kunnen rusten met al het nodige. De huizen die Woningen Compere realiseert beschikken over een hoogrendementsketel, een slim ventilatiesysteem dat zorgt voor een lager energieverbruik en isolatie die van een hoger niveau is dan de Belgische opgelegde normen voorzien.  Als energiezuinigheid voor u van groot belang is, is het wel essentieel om hiermee rekening te houden in de moderne huizen plannen. Voor energiebesparende investeringen kan u aan de Vlaamse overheid ook verschillende premies aanvragen, wat altijd mooi meegenomen is! 

Wij verzorgen met plezier de moderne huizen plannen en de bouw ervan. Woningen Compere zorgt ervoor dat dit hele project in een mum van tijd tot een goed einde gebracht zal worden. Indien u liever zelf de moderne huizen plannen opstelt, dan kan dat ook volledig! U kiest het ontwerp en typerende kenmerken van uw eigen moderne woning,Woningen Compere zorgt wel voor de rest! Het familiebedrijf Woningen Compere bouwt sleutel op de deur huizen volgens de traditionele bouwmethode.   Indien u zelf plannen wil, kan u zelf een architect kiezen indien u een bepaalde voorkeur heeft. Als dit niet het geval is dan kan u bij Woningen Compere ook terecht en kan er beroep gedaan worden op een architect waar ons bouwbedrijf al meermaals mee samengewerkt heeft. Eenmaal er een akkoord is over de moderne huizen bouwplannen kunnen wij bij Woningen Compere volledig overgaan tot de realisatie van uw toekomstige woning.  Om dit te vergemakkelijken heeft u bij ons één persoonlijk toegewezen aanspreekpunt waarbij u terecht kan voor al uw vragen. Ons familiebedrijf neemt de coördinatie voor het gehele project op zich en zal erop toezien dat alles verloopt zoals het hoort. Bij een sleutel op de deur woning van bij Woningen Compere is de opleveringsdatum op voorhand bekend dus weet u ook zeker wanneer u uw nieuwe woonst zal kunnen betrekken. Wij zien erop toe dat alles afgewerkt zal zijn binnen deze vooraf afgesproken tijdslimiet. Woningen Compere kijkt er alvast naar uit om uw moderne huizen plannen volledig tot leven te brengen! 

Bouwonderneming Woningen Compere is dé garantie voor een woning van topkwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs. Dit maakt dat onze prijs-kwaliteitverhouding behoort tot één van de betere over heel België! Wij kijken er alvast uit om met u samen te werken om u zo te kunnen voorzien van de sleutel op de deur woning waar u alleen maar van had kunnen dromen. U kan ook nog altijd via onze website de gratis catalogus aanvragen om uw creativiteit optimaal te laten vloeien. Heeft u nog vragen? Dan kan u ons altijd mailen op volgend mailadres: [email protected]. Indien u toch liever telefonisch contact met ons op wilt nemen kan dat op het gratis nummer 0800/11 164. Zo zal één van onze medewerkers u binnen een mum van tijd in contact brengen met een bouwadviseur bij u in de buurt. Deze kan u dan voorzien van alle nodige informatie en het antwoord kunnen geven op al uw eventuele bouwvragen. 

Andere thema’s die u mogelijk interesseren:

BouwplanHuis ontwerpenHuis architectuur

Gratis catalogus van 408 pagina's (312 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus