Moderne huizen

Moderne huizen met een garage gemakkelijk en bouwen met behulp van het sleutel-op-de-deur concept

U zal wel al gemerkt hebben dat men steeds vaker hun auto buiten parkeert. Mensen parkeren hun auto’s zowel voor hun moderne huizen, op de straat, of op hun oprit. Dat het goedkoper is uw auto buiten te plaatsen is een feit. De prijzen van een garage variëren namelijk tussen de 10 000 euro en de 25 000 euro. Er zijn zelfs mensen die beweren dat het beter is voor de auto om deze buiten, in de buurt van uw moderne huizen, te plaatsen. Wij, Woningen Compere, zullen het misverstand hieromtrent voor u proberen uit te klaren. U zal te weten komen of een garage in moderne huizen al dan niet een meerwaarde is en waar u uw auto het best kunt plaatsen. Ook geven we u enkele goedkopere alternatieven voor een garage bij uw moderne huizen. Daarnaast geven we u nog enkele redenen waarom het een goed idee is om uw moderne huizen met behulp van een sleutel op de deur bedrijf te bouwen. Ook laten we u kennis maken met een goed en gemotiveerd sleutel-op-de-deur bedrijf.

moderne huizen

Het misverstand voor eens en altijd de wereld uit helpen

Auto’s zijn niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Bijna ieder gezin beschikt wel over een auto en sommige zelfs over meerdere. De aankoopprijs van een auto ligt relatief hoog. Het is dan ook belangrijk een auto goed te onderhouden, zodat hij meerdere jaren meekan. Velen beweren dat het beter is uw auto voor uw moderne huizen te laten staan in plaats van in uw garage. Wel dit is absoluut niet het geval… Er is daarentegen wel een klein voordeel dat u heeft wanneer u uw auto buiten uw moderne huizen laat staan. U spaart namelijk de kosten voor een garage in uw moderne huizen uit. Wel is het zo dat een garage de waarde van uw moderne huizen aanzienlijk doet stijgen. Als u van plan bent uw moderne huizen na een tijd te verhuren of misschien zelfs te verkopen heeft u dus enkel profijt wanneer u een garage ter beschikking hebt. Daarnaast zal uw auto, wanneer hij altijd buiten staat, sneller aan vervanging toe zijn. Ook is er jaarlijks een autowaxbeurt nodig die de lak van de wagen kan beschermen. Dit is nodig omdat de wagen, wanneer deze niet in uw garage bij uw moderne huizen staat, wordt aangetast door de verschillende weersomstandigheden. Zo doet het felle zonlicht de wagen en de spullen erin bijvoorbeeld verkleuren. Of het koude weer kan ervoor zorgen dat de accu van uw wagen de geest geeft. Al de kosten die u heeft als uw wagen buiten geparkeerd staat, kunnen hoger oplopen dan de prijs voor een garage bij uw moderne huizen. Het is dus beter uw wagen te stalleren in de garage van uw moderne huizen. Ook is een garage bij uw moderne huizen bruikbaar als opslagruimte. Naargelang de grootte van uw wagen, de grootte van uw garage en de vorm van uw garage, kunt u een speciale ruimte creëren om uw spullen op te slaan. Probeer daarom indien mogelijk altijd een garage te verkrijgen bij uw moderne huizen en hier uw auto ten alle tijden in te parkeren.

Enkele alternatieven voor een garage bij moderne huizen

Aangezien u niet altijd in de mogelijkheid bent om een garage te verkrijgen bij uw moderne huizen, is het fijn nog enkele alternatieven voor een garage te kennen. Hierbij halen we voor u ook telkens de voor en nadelen aan. Op die manier kunt u afwegen welk alternatief het meest geschikt is voor uw moderne huizen. Allereerst kunt u een garagebox plaatsen bij uw moderne huizen. Een garagebox is een soort prefab garage. Het is een afsluitbare parkeerruimte. Garageboxen zijn er in allerlei soorten materialen en bijgevolg ook in alle prijscategorieën. Probeer de materialen van uw garagebox dan ook altijd zo te kiezen dat ze goed passen bij de stijl van uw moderne huizen. Echter is het wel zo dat de meeste prefab garageboxen in metaal, beton, hout of andere materialen uit één stuk zijn. Uw garagebox bouwen in dezelfde bakstenen als uw moderne huizen is helaas dus niet mogelijk. Het grootste voordeel van een garagebox is de prijs die rond de 10 000 euro schommelt. Een ander voordeel is dat een prefab garagebox erg vlug gebouwd kan worden. Ook kan u hem plaatsen waar u maar wil. U kan een garagebox tegen uw moderne huizen plaatsen of juist in de tuin rondom uw moderne huizen.
Een ander alternatief van een garage is een carport. Een carport is enkel een overkapte parkeerplaats voor uw wagen. Een carport bevat enkel een dak, ondersteund door palen en het is bijgevolg dus geen gesloten ruimte. Een carport is het goedkoopste alternatief voor een garage bij moderne huizen. Ook deze kan u zowel tegen uw moderne huizen of ergens anders in de buurt van uw moderne huizen plaatsen. Daarnaast is de opbouw van een carport eenvoudig en is deze vrij licht. Echter zijn er ook enkele nadelen verbonden aan een carport. Omdat een carport geen gesloten ruimte is, is uw wagen niet volledig beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden. Het dak zal natuurlijk wel bijvoorbeeld regen en sneeuw tegenhouden, maar de koude of lage zonnestralen zullen uw wagen nog steeds kunnen raken. Een carport kan de onderhoudskosten aan uw wagen dus slechts in beperkte mate drukken. Ook kan u uw spullen niet opbergen, zoals u kan in een echte garage bij moderne woningen. U kan natuurlijk enkele spullen stockeren in de weinige ruimte van uw carport, maar deze zijn niet overdekt en kunnen dus beschadigd worden. Verder levert een carport geen extra bescherming voor uw wagen op. Dieven kunnen uw auto namelijk nog steeds proberen te stelen. Ook kan een carport inbrekers helpen om makkelijker bij bijvoorbeeld een raam van moderne huizen te geraken. Een echte garage bij uw moderne huizen is dus het optimale scenario. Verder is een prefab garagebox het meest gelijkwaardig aan een echte garage. En ten slotte is een carport een goede oplossing als u uw wagen enkel wil overdekken.

Vraag naar onze gratis catalogus

Laat uw moderne huizen met garage bouwen zoals u zelf wilt volgens het sleutel-op-de-deur concept

Wil u graag eigen moderne huizen met een garage, maar kan u hiervoor geen tijd vrijmaken? Wel, heeft u al ooit gehoord van het sleutel-op-de-deur concept? Met behulp van dit concept kan u de volledige bouw van uw moderne huizen uit handen geven. Het werkt als volgt. U geeft aan hoe u uw moderne huizen en garage wenst en zoekt een bouwgrond uit. Vervolgens maakt het sleutel-op-de-deur bedrijf de plannen een vrijblijvende prijsofferte op. Hieraan kunt u nog dingen laten aanpassen totdat u aangeeft dat u tevreden bent met de voorlopige plannen. Vervolgens maakt het sleutel-op-de-deur bedrijf de verschillende documenten voor het bouwen van uw moderne huizen definitief in orde. Wanneer dit gebeurt is vangt het sleutel-op-de-deur bedrijf aan met de werken en de bouw van uw moderne huizen. Deze bouwwerken duren minder dan een jaar. Als deze klaar zijn kan u reeds genieten van uw eigen moderne huizen met de perfecte garage. Het is voor u dus een heel gemakkelijk en snel concept. Moderne huizen bouwen met behulp van een sleutel-op-de-deur bedrijf is dus weggelegd voor mensen die veel tijd over willen hebben voor persoonlijke doelen of voor mensen die graag al snel in hun moderne huizen willen intrekken. Bovendien komt er normaal gezien erg veel stress kijken bij het bouwen van moderne huizen. Wanneer u echter met het sleutel-op-de-deur concept bouwt, is dit stressvrij. Dat is een groot voordeel van het sleutel-op-de-deur concept. U hoeft namelijk geen offertes te vergelijken noch de bouw van uw moderne huizen te coördineren. Toch kan uw droomwoning gebouwd worden op uw bouwgrond, dankzij het fantastische sleutel-op-de-deur concept.

Laat Woningen Compere uw moderne huizen met garage bouwen met behulp van het sleutel-op-de-deur concept

Woningen Compere is gespecialiseerd in het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen. Het is een tweetalig familiebedrijf gelegen op de grens tussen Vlaanderen en Wallonië. Aan het hoofd van het bedrijf staan drie Franstaligen, die het hele bedrijf in goede banen leiden. Daarnaast zijn er zowel Franstalige, Nederlandstalige als tweetalige medewerkers. U zult dus altijd bij iemand terecht kunnen die u in uw taal kan verder helpen bij het bouwen van uw moderne huizen. Klantvriendelijkheid is de grootste troef van Woningen Compere. Het is dan ook zo dat ze u altijd zoveel mogelijk op de hoogte proberen te houden van de stand van zaken in verband met de bouw van uw moderne huizen. Ook doet Woningen Compere in geval van vragen altijd zijn uiterste best om u een duidelijk antwoord te kunnen geven. Deze goede communicatie tussen de klant en het bedrijf zal u bij geen enkel ander bedrijf kunnen ondervinden. Daarnaast bouwt Woningen Compere uw moderne huizen nog steeds met bakstenen op een traditionele wijze. Ook is het bedrijf in staat om uw moderne huizen zo energiezuinig mogelijk te bouwen. Woningen Compere bouwt uw moderne huizen in iedere Belgische provincie behalve binnen de Brusselse Ring. Bent u benieuwd naar de vele verschillende moderne huizen, die het bedrijf voor u kan bouwen, neem dan zeker eens een kijkje op hun website ‘https://www.woningencompere.be’. Hier kan u meer dan 250 verschillende modelwoningen terugvinden. Ook kan u op de website een gratis catalogus bestellen waar al deze modelwoningen samen met een plan en een richtprijs instaan. Deze catalogus bestaat uit maar liefst 306 pagina’s. Indien u moderne huizen ziet die u mooi vindt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Ook wanneer u nog vragen of opmerkingen heeft willen we graag dat u ons contacteert. Dit kan u doen door ons te bellen op ons gratis telefoonnummer 0800 11 164 of op het nummer 019 33 91 18. Ook mag u ons altijd een mailtje sturen op ons e-mailadres [email protected]. Hopelijk tot binnenkort!

moderne huizen

Om af te sluiten nog enkele trends voor het interieur van moderne huizen

Nu u reeds weet hoe u uw moderne huizen moet laten bouwen, is het enige probleem nog het interieur van uw moderne huizen. Daarom zijn wij er om u tenslotte nog kennis te laten maken met enkele trends voor het interieur van moderne huizen. Allereerst is het erg leuk om grote, open ruimtes te creëren in moderne huizen. Zo mogen de keuken en de living bijvoorbeeld gerust in elkaar overlopen en zo eenzelfde grote ruimte vormen. Ook wordt er in moderne huizen zelfs aandacht besteed aan de trap. De trap wordt onderdeel van het interieur van moderne huizen en mag gerust gezien worden. Om van de trap van moderne huizen een eyecatcher te maken, moeten ze identiek zijn. Laat voor de trap uw creativiteit dus maar op de vrije loop. In moderne huizen is zelfs raamdecoratie op hun plaats! De ramen van moderne huizen mogen gezien worden en zelfs enorm opvallen. U kunt dit doen door bijvoorbeeld vouwgordijnen op te hangen in felle, effen kleuren. Ook kan u aluminium jaloezieën voor uw ramen hangen om een moderne look te creëren. Ook kleurrijk behangpapier is weer helemaal in bij moderne huizen. Wel wordt er nu op een andere manier gebruik gemaakt van het behangpapier dan vroeger. Er wordt nu bijvoorbeeld slechts één muur behangen in een felle kleur in de plaats van alle muren. Verder wordt er ook vaak gebruik gemaakt van één bepaalde accentkleur, die doorheen de verschillende kamers in het huis in beperkte mate voorkomt. Hopelijk heeft u ondertussen al een beeld van het interieur dat u wenst voor uw eigen moderne huizen. Indien dit niet het geval mocht zijn, moet u gewoon de standaardregel ‘less is more’ van Mies van der Rohe in uw hoofd houden.

Moderne huizen zijn vaak het resultaat van een doorgedreven zoektocht naar de juiste volumetrie.

Moderne huizen ontstaan allereerst door uw wensen met ons te delen. Is het een woning voor 2 personen of gaat u aan een groot gezin beginnen ?  Het huis moet ruim genoeg zijn voor elke bewoner. In een moderne woning staat de keuken vaak centraal en wordt een uitzicht op de tuin ook belangrijk gesteld. Moderne huizen hebben vaak grote glazen gedeeltes, die het huis van genoeg belichting voorzien. Eén of meerdere garages worden geïntegreerd in het huis op een wijze die bijna niet opvalt. Uiteraard moet de woning ook energiezuinig zijn en aan de normen voldoen. De architect van uw keuze maakt plannen op volgens uw wensen, rekening houdend met al deze punten. Zo krijgen modern huis hun vorm.

moderne huizen

Voor het bouwen van moderne huizen is niet alleen de vorm van belang. Uiteraard zijn er nog andere kenmerken typerend voor deze bouw.

Waar kan je dus best op letten wanneer je moderne huizen wenst te bouwen ?

Moderne huizen bouwen begint al met de aankoop van de bouwgrond. Omdat bij moderne huizen het belangrijk is dat buiten en binnen één geheel vormen is de tuin van groot belang. Daarom kan u best zoeken naar een bouwgrond die zuidelijk gericht is zodat er optimaal van het zonlicht kan genoten worden. Dit is uiteraard ook belangrijk voor de lichtinval binnen en voor het opwarmen van de binnenruimtes. Moderne huizen lopen vaak uit in de tuin en u hebt daarom een vrij grote oppervlakte nodig. Indien u zo’n huizen wenst te bouwen kan u best geen al te kleine bouwgrond kopen.

Bij het bouwen van de moderne huizen zelf dient vooral gelet te worden op de grootte van de verschillende ruimtes en het behouden van rechte hoeken aan de buitenzijde.  Deze woningen zijn dus relatief eenvoudig en hebben weinig ingewikkelde afwerkingen, maar de focus blijft het comfort van de inwoners . Een plat dak is aangeraden, maar ook een zadeldak met grote leien kunnen het moderne uiterlijk van het huis in stand houden.

In de gratis catalogus van Woningen Compere treft u heel wat moderne modelwoningen aan. Onze bouwadviseurs helpen u graag om nog uw persoonlijke noot aan één van deze woningen te geven samen met een architect naar keuze. Vervolgens wordt de bouw van uw modern huis opgevolgd door een werfleider die u gedurende het volledig bouwproces bijstaat. Hebt u interesse in één van onze moderne huizen? Contacteer ons dan via het gratis nummer 0800/11 164 en bestel alvast onze gratis catalogus via de site.

Vraag naar onze gratis catalogus

Alles wat u moet weten van moderne huizen.

Voor u liever geen tierlantijntjes en franjes, u ziet liever strakke vormlijnen en een sober interieur. Heeft u dan als eens overwogen om moderne huizen te bouwen? Deze minimalistische bouwstijl is perfect voor iedereen die houdt van eenvoud en ruimte.

Hebt u echter te weinig tijd te besteden aan de bouw van uw woning? Dan kunt u steeds opteren voor een sleutel-op-de-deur woning. Hierbij wordt de bouw uw modern huis verzorgd w door één firma in uw regio. Woningen Compere is zo’n sleutel-op-de-deur bouwbedrijf dat sinds 2013 actief is in de bouwsector. U kunt dus van ons verwachten dat we kwalitatieve modern huizen bouwen. Indien er nog vragen zijn, dan kunt u steeds onze diensten telefonisch contacteren via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. We zijn steeds bereikbaar om u verder te helpen!

Waarom kiezen voor moderne huizen?

Men ziet ze steeds vaker in het straatbeeld, maar wat kan men nu eigenlijk verwachten van moderne huizen?

Als wij het over moderne huizen hebben, dan hebben wij het ofwel over de moderne stijl / architectuur ofwel over huizen waarbij er de laatste nieuwe technologieën worden gebruikt.

Om een beter beeld te krijgen, leggen wij voor u beide mogelijkheden uit.

De bouwstijl moderne huizen wordt getypeerd door zijn spel met eenvoudige geometrische vormen, veelal vierhoeken en met ruimte en licht. U kunt eigenlijk veel ruimte en licht verwachten door de strakke lijnen en het minimalisme van de moderne woning. Er worden bij moderne huizen vaak met grote raampartijen  gewerkt zodat er veel zonlicht binnen kan gaan. Dit kan uw gemoed positief beïnvloeden, denk maar alle vitamine D die u zal opdoen door gewoon in uw lekker luie zetel te zitten.

 

Sober is een sleutelwoord in de bouwstijl moderne huizen. Hoewel dit woord vaak een negatieve betekenis heeft, kan sober ook een positieve invloed hebben. Door de architectuur en het interieur van uw modern huis eenvoudig en sereen te houden, creëert u van uw woning een oase van rust in uw hectisch leven. Nog een architectonisch kenmerk van moderne huizen zijn de platte daken. Vroeger leek het saai, maar vandaag de dag hebt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een groendak te laten bouwen. Zo’n groendak bezit tal van voor- en nadelen. Groendaken zijn extreem nuttig voor het milieu. Ze zorgen eerst en vooral voor een isolerende werking. Het werkt zowel geluidsisolerend als warmte-isolerend. Het houdt in de zomer hitte buiten en in de winter warmte binnen. Moderne huizen met groendaken verminderen ook de CO2-uitstoot aanzienlijk, het filtreert fijnstof en ze verbeteren de luchtkwaliteit.

Wil u graag inspiratie opdoen voor uw kleine oase? Vraag dan snel uw gratis catalogus aan via onze website of via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

De term ‘moderne huizen’ kan ook gaan over woningen waarbij er de laatste nieuwe technieken werden gebruikt. Huisautomatisering, ofwel domotica, is niet langer een droombeeld uit de gemiddelde scififilm uit de jaren 80, het is realiteit geworden.
Vandaag de dag kan u uw woning zodanig programmeren dat de verwarming, verlichting en zonnewering automatisch aanspringen. Hierdoor wordt het wooncomfort dus aanzienlijk vergroot: voldoende warm water, genoeg licht, optimale temperatuur, lekker binnenklimaat, … U hebt steeds de mogelijkheid om uw moderne huis aan te passen volgens uw wensen en voorkeuren. Deze technieken kan u in elke bouwstijl toepassen: van pastorijwoningen tot moderne huizen.

Wil u graag een moderne huis met de allerlaatste nieuwe technieken? Dan bent u aan het juiste adres bij Woningen Compere. Wij zijn eentje van de weinige sleutel-op-de-deurbedrijven die zulke moderne huizen bouwt.
Wil u graag uw project bespreken? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 0800 11 164 of via de chatfunctie van onze website.

Waarom opteren mensen steeds vaker voor sleutel-op-de-deur moderne huizen?

Het is een feit: sleutel-op-de-deur moderne huizen worden steeds populairder! Maar weet u wel wat het concept ‘sleutel-op-de-deur’ inhoudt?
Het is een manier van bouwen waarbij de volledige woning door één firma verzorgd wordt. Alles wordt voor de klant gedaan: van het prille begin tot zelfs 20 jaar na de oplevering van uw woning.

Hierdoor bespaart u tijdens het bouwen van uw droomwoning veel tijd uit waardoor u meer tijd overhebt voor vrienden en familie. U kunt ook zorgeloos bouwen sinds de sleutel-op-de-deur firma over veel ervaring en expertise beschikt. U kunt steeds Woningen Compere bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 11 164 als er toch nog vragen zijn.

Wat zijn nu de concrete voordelen van sleutel-op-de-deur moderne huizen? Eerst en vooral krijgen mensen inzicht op timing en kostprijs bij het bouwen van moderne huizen sleutel-op-de-deur. Ze weten perfect op voorhand wanneer de bouw van hun sleutel-op-de-deur woning afgelopen is. Er ontstaat dus geen nutteloze stress bij de verhuis. U weet wanneer u gaat kunnen intrekken. Ook weet u de kostprijs perfect op voorhand, zodat het budget goed gemanaged kan worden. Er wordt zelden van het totale kostplaatje afgeweken tenzij er onverwachte kosten zijn (extra deur of extra raam toevoegen).

Hebt u nood aan inspiratie voor het bouwen van uw eerste moderne huis? Dan kunt u steeds modelwoningen en kijkwoningen bezichtigen van de firma zelf. Bij Woningen Compere kunt u bijvoorbeeld een gratis catalogus met 238 modelwoningen met plan en prijs bestellen. Modelwoningen kunnen steeds een bron vormen van inspiratie en ideeën. Hebt u het liever om het materiaal van uw sleutel-op-de-deur woning te kiezen? Het materiaal kunt u immers kiezen bij de bouwfirma zelf of bij leveranciers aan het bedrijf. Er wordt steeds geopteerd voor kwalitatieve materialen van gekende merken zoals Vailant, Velux, Wienerbergen.

Sleutel-op-de-deur moderne huizen worden tevens gebouwd volgens de wet van Breyne. Wat houdt deze wet juist in? Het vormt een zekere bescherming voor u als klant. Samengevat zegt de wet ons dat klanten effectief moeten krijgen wat zij besteld en betaald hebben. Maar in details betekent het bijvoorbeeld dat de uitvoeringstermijn en de afgesproken prijs gerespecteerd moeten worden. Alles moet ook duidelijk vermeld staan op het contract van de klant (uitvoeringstermijn, totaalprijs, betalingsperiodes en -methode, …). Het voorschot is bovendien 5% van de prijs van de woning.

moderne huizen

Zo’n sleutel-op-de-deur bouwonderneming geeft u ook steeds de mogelijkheid om alles in gaten te houden dankzij het lastenboek. Sleutel-op-de-deur moderne huizen bouwen zonder lastenboek is onmogelijk! Maar wat is een lastenboek eigenlijk? Het lastenboek vormt een omschrijving van welke voorzieningen en werken er in uw sleutel-op-de-deur woning worden uitgevoerd. U gaat deze steeds goed kritisch moeten bekijken: alles moet goed voldoen aan uw wensen en de hoeveelheden materialen moeten steeds kloppen met de grootte van uw sleutel-op-de-deur moderne huis.

Er is ook steeds één aanspreekpunt waar u terecht kan indien er toch nog vragen zijn. U wordt steeds als individu beschouwd en niet als een nummer.

U kunt ook kiezen voor een evolutieve woning die met u zal meegroeien in de tijd. De firma zorgt er ook voor dat er een stevige garantie aangeboden wordt! De garantie geeft u een goede bescherming op de lange termijn.

Alvast overtuigd om uw eerste echte droomwoning te laten bouwen? Dan kunt u Woningen Compere telefonisch bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. We staan altijd paraat om u verder te helpen.

Waarom moderne huizen laten bouwen door Woningen Compere?

Woningen Compere is steeds mee met de laatste nieuwe architectuurtrends. De bouwstijl moderne huizen evolueert continu en wij volgen deze trends op de voet. Zo worden er steeds andere bouwmaterialen gebruikt, of ook een andere vormgeving gegeven.

De woningen lijken simplistisch, maar het is een complex gegeven om een goede balans te hebben tussen eenvoud en huiselijk gevoel.

In onze catalogus vindt u enkele moderne huis modelwoningen. Elk van deze moderne huizen kan u aanpassen naar uw smaak. Dit is uniek in de sleutel-op-de-deurwereld waarbij u veelal verplicht bent om een vast ontwerp te bouwen waarvan niet afgeweken mag worden. Dat is dus absoluut niet het geval bij Woningen Compere. Elk modern huis dat wij bouwen is uniek.

U kan onze catalogus raadplegen via onze website. Wil u liever een papieren versie? Geen probleem! U ontvangt hem gratis.

Wij zijn niet alleen vooruitstrevend met onze modelwoningen, ook staan wij open voor bijzondere projecten waarbij er gebruikt wordt gemaakt van domotica. Onze deskundige projectleiders staan dan ook steeds paraat om u te informeren over de mogelijkheden. Centraal hierbij staat comfort, veiligheid en energiezuinig.

Wil u graag uw project eens bespreken met één van onze bouwadviseur? Maak dan snel een afspraak via onze website of via het gratis telefoonnummer 0800/11 164. U kan ons ook elke zondag bezoeken in één van onze kijkwoningen in uw buurt. Alle informatie vindt u op onze website. Bovendien nemen wij deel aan de belangrijke bouwbeurzen van België zoals Batibouw, Bisbeurs en Bouw&Reno.

Indien u graag uw modern huis wil bouwen in alle gemoedsrust, dan bent u bij Woningen Compere alvast aan het juiste adres. Wij bouwen elk huis met de nodige deskundigheid en professionaliteit.

Vraag naar onze gratis catalogus

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus