Sleutel op de deur oost vlaanderen

In alle rust uw sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning bouwen.

Bent u gecharmeerd door het prachtige Oost Vlaanderen? Van zijn levendige stadjes langs de waterkant, de prachtige landschappen van de Vlaamse Ardennen die geliefd worden door menig wielertoeristen, of net de rust van de polders en kreken die vaak het decor zijn geweest van beroemde schilderijen? Misschien is dan deze plek ideaal om uw sleutel op de deur Oost Vlaanderen te bouwen!

Ontvang gratis onze catalogus

Woningen Compere is een Belgisch bouwbedrijf gespecialiseerd in sleutel-op-de-deurwoningen dat bouwt in heel België, behalve binnen de Brusselse Ring. Dus terwijl Woningen Compere uw sleutel op de deur in Oost Vlaanderen woning voor u bouwt, kan u samen met uw gezin rustig blijven genieten van de mooie landschappen bij u in de buurt.

Sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning bouwen, niks dan voordelen.

Het is een understatement dat iedereen vandaag de dag een druk leven leidt. Jonge gezinnen werken vaak voltijds en zijn vaak lang onderweg van en naar het werk. Bovendien willen zij liever hun resterende vrije tijd zo kwalitatief investeren door leuke uitstappen te maken of wat te sporten. Dan is het vaak een hele opgave om zelf uw woning te bouwen. Bent u bijvoorbeeld bereid om al uw vrije momenten voor een lange periode op te bergen en deze enkel te spenderen aan uw bouw? Ik dacht het ook niet, maar dan is een sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning de ideale oplossing voor U.

sleutel op de deur Oost Vlaanderen

Uiteraard zijn er buiten het meer vrije tijd en minder stress hebben tijdens het bouwen van uw sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning nog heel wat andere voordelen.

Sleutel op de deur bouwbedrijven werken vaak met eigen (onder)aannemers die zonder problemen van de ene naar de andere werf kunnen overgaan zodat een snelle opvolging gegarandeerd is. Zo zal uw bouwproject ook heel wat minder tijd in beslag gaan nemen dan wanneer u zelf met verschillende aannemers werkt. Voor een ruwbouw in een water- en winddichte afwerking mag u maximaal tellen op 150 werkende dagen en een volledig afgewerkte sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning ongeveer 1 jaar.

Bij het zelf bouwen van een woning komt heel wat kijken. U dient aannemers te zoeken voor al de verschillende werken die uitgevoerd moeten worden: prijsoffertes opvragen en vergelijke; de werken goed coördineren dat de aannemers elkaar mooi kunnen opvolgen…

Maar uiteraard verloopt een werf niet altijd even feilloos. Het weer beïnvloedt vaak het verloop van een werf. Bij hevige sneeuwval bijvoorbeeld, dienen de metselwerken of de daktimmerwerken een tijdje stil gelegd worden. Bijgevolg loopt de werf vertraging op, waardoor de volgende aannemer in het rijtje ook niet tijdig kan beginnen. Als deze onderaannemer reeds een andere werf had gepland voor deze periode, komt iedereen in de problemen.

Bovendien is het heel belangrijk om de werf nauwlettend op te volgen en de afwerking te controleren. Indien u dit niet doet, kan u nadien wel eens voor onaangename verrassingen komen te staan.
Gelukkig heeft u deze last niet als u een sleutel op de deur Oost Vlaanderen bouwt bij Woningen Compere. Onze ervaren werfleiders volgen uw woning op van A tot Z en zorgen ervoor dat de werklui kwalitatief werk leveren. Omdat wij zo geloven in onze deskundige werkmensen verdubbelen we onze tienjarige garantie naar een garantie van 20 jaar.

Zoals eerder gezegd hebt u bij sleutel op de deur bouwen ook nog steeds de keuze tussen een water- en winddichte ruwbouw en een sleutel op de deur woning zelf.

Bij een sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning is uw huis volledig instap klaar, inclusief: stopcontacten, vloer, badkamer…

Indien uzelf een handige Harry bent en enkele afwerkingen zelf wil uitvoeren, dan kan dat perfect. Dan worden deze posten u gewoon in mindering gebracht op uw factuur.

Bij het bouwen van een sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning wordt ook rekening gehouden met uw budget. U weet op voorhand hoeveel dat uw woning zal gaan kosten en of dit budget voor u haalbaar is. Deze zekerheid heeft u echter niet als u zelf uw woning bouwt. Hierbij komen vaak nog extra kosten waaraan u op voorhand niet heeft bij stilgestaan.

En ten slotte bij het sleutel op de deur bouwen van uw woning bent u als bouwheer beschermt volgens de wet BREYNE. Deze wet houdt in dat voor welke woning u op voorhand getekend hebt, u deze ook zal krijgen.

Oost Vlaanderen

Daarenboven, bij het sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere krijgt u niet alleen de beste prijs-kwaliteitsverhouding sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning , maar ook nog een zeer goed geïsoleerde sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning. Woningen Compere biedt namelijk aan al haar klanten een woning waarvan het energieverbruik tot één van de laagste op de markt is.

Dankzij een combinatie van verschillende elementen die Woningen Compere gebruikt in haar sleutel op de deur Oost Vlaanderen woningen, vormen de isolatie en de energiekwaliteit van hun woningen een referentie op de markt van eengezinswoningen in België.

Aan de hand van de gemiddelde score van EPC-waarden die Woningen Compere handhaaft in al haar sleutel op de deur Oost Vlaanderen woningen is te merken dat zij energiezuinige woningen bouwt. Om aan deze hoge score te komen, wordt in elke sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning een hoogrendementsketel op gas geplaatst, eentje van het type VAILLANT Eco Tec en een kamerthermostaat. Daarenboven is de woning voorzien van een ventilatiesysteem type C+ Evo 2. Bij dit type verloopt de toevoer via zelfregelende raamverluchtingsroosters. Wanneer mensen in een bepaalde ruimte aanwezig zijn of er worden vochtigheid of geurtjes gedetecteerd, dan zal het ventilatieniveau automatisch opgedreven worden om net daar de vervuilde lucht af te voeren. Wanneer er echter niemand thuis is en wanneer de vochtigheidsgraad gunstig is en er geen vieze geurtjes hangen, werkt de centrale ventilatie-unit op het minimum en wordt er minder lucht afgevoerd.

Voor wat de goede isolatie van haar sleutel op de deur Oost Vlaanderen woningen betreft maakt Woningen Compere gebruik van het PACK ISO +. Dit wil zeggen dat in iedere woning een chape geplaatst wordt die 12 cm polyurethaan bevat, en buitenmuren waarin 10 cm polyurethaan voorzien wordt. Voor wat de buitenschrijnwerkerij betreft worden er PVC-ramen geplaatst van het model KOMMERLING met dubbele super isolerende beglazing Ug(K)1.0. In het dak wordt een isolatie voorzien van 24 cm minerale wol. En ten slotte wordt er een sectionale poort geplaatst die geïsoleerd is met 40 mm polyurethaan.

Bent u op zoek naar een sleutel op de deur Oost Vlaanderen bouwbedrijf dat een perfecte uitvoering van uw sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning garandeert ?

Dan bent u bij Woningen Compere aan het juiste adres. Bij Woningen Compere is een persoonlijke aanpak, een individueel ontwerp en een onberispelijke uitvoering van essentieel belang.

Woningen Compere is een familiebedrijf dat klanttevredenheid als een van zijn belangrijkste taken beschouwt. Voorafgaand de bouw van uw sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning dienen er verschillende administratieve formaliteiten afgehandeld te worden. Het merendeel van deze formaliteiten neemt Woningen Compere op zijn rekening. Ook wordt er zeer nauw samengewerkt met uw eigen gekozen architect.

Bij Woningen Compere krijgt u ook een persoonlijke medewerker toegewezen die verantwoordelijk is voor de strikte coördinatie van uw bouwproject en dit voor elk detail: beginnende met de start van uw bouw en dit tot de overhandiging van uw sleutel.

Niet alleen de werfleider, maar ook één van de bestuurders zullen op regelmatig tijdstippen de werkzaamheden kopen opvolgen om zo, indien nodig, bij eventuele problemen onmiddellijk in te grijpen. Deze dubbele controle zorgt ervoor dat de uitvoering van uw werken perfect zal verlopen en dit niet alleen tijdens de bouw van uw woning, maar ook tijdens de afwerking ervan.

Woningen Compere bouwt haar sleutel op de deur Oost Vlaanderen woningen enkel volgens de traditionele bouwwijze daar zij ervan overtuigd is dat de traditionele woningbouw de beste garantie is op een laag budget, verminderd energieverbruik en duurzaamheid. Daarom ook dat zij in staat is om de 10-jarige garantie te verdubbelen naar 20 jaar.

Wenst u ook een sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning te bouwen, vraag dan via onze site een gratis catalogus aan die boordevol inspiratie en informatie staat. Bij Woningen Compere moet u immers geen modelwoning te bouwen. Er wordt rekening gehouden mat al uw wensen waardoor er à la carte gewerkt kan worden zodat uw sleutel op de deur Oost Vlaanderen woning 100% uw droomwoning is. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de bouwadviseur die vermeld staat in de rechterbovenhoek van uw catalogus of met een van onze medewerkers via het gratis nummer 0800/11 164.

Ontvang gratis onze catalogus

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus