STARTPAGINA WONINGEN COMPERE
Gratis nummer
  

Prefab woning prijslijst

Veel mensen zijn de dag van vandaag op zoek naar budgetvriendelijk bouwen, want een villa bouwen kost de dag van vandaag veel geld. Wanneer we dan beginnen te zoeken komen we zeker ook prefab woning prijslijst tegen.

Prefab heeft als voordeel dat je snel je eigen huis kunt ontwerpen en bouwen, en dan ook nog tegen een tamelijk goede prijs.

Maar wanneer we de woorden prefab woning prijslijst horen schrikt ons dat toch wel een beetje af. Bij prefab denken we vaak aan zo van die kartonnen huisjes die vlug in elkaar gezet zijn. Maar de dag van vandaag is het verschil soms nog nauwelijks zichtbaar dan met een gewone traditionele woning.

Volgens bouwondernemingen die werken met het prefab systeem zou deze procedure van bouwen tijd- en kostenbesparend zijn daar de verschillende gevel- en dak elementen niet op de werf gebouwd worden maar in een atelier. Op de werf moeten enkel nog de verschillende elementen in elkaar gezet worden. Maar wat houdt nu de prefab woning prijslijst nu allemaal in? Wanneer we een prefab woning willen bouwen dienen we reeds eigenaar te zijn van een stuk bouwgrond, want dit is niet in de prefab woning prijslijst inbegrepen. Hier gaat al een heel groot gedeelte van het bouwbudget naartoe. Zo bepalen de ruwbouw en de manier van afwerking de kostprijs van de prefab woning prijslijst.

prefab woningprijslisjt

Daar de verschillende gevel- en dak elementen van het atelier naar de werf dienen getransporteerd te worden dien je goed op te letten of het vervoer van deze elementen is inbegrepen in de prefab woning prijslijst, want deze zijn uiteraard niet goedkoop. Daarnaast dien je dan ook nog rekening te houden met de strenge energienormen die ons opgelegd worden, zoals het plaatsen van zonnepanelen of een waterpomp. Bovendien komt er nog op de prefab woning prijslijst extra kosten bij voor erelonen notaris en architect, aktekosten, de BTW, intresten, enz. Als we dan alles optellen ligt de prefab woning prijslijst heel dicht bij die van een traditionele woning prijslijst. Uiteraard zijn er ook nog verschillende bouwformules mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een type prefab woning uit een catalogus waarvan de prefab woning prijslijst uiteraard gunstiger is dan deze van een à la carte prefab woning die volledig naar jouw wensen is samengesteld.

Deze laatste geeft je wel meer de vrijheid om een nieuwbouwwoning te bouwen naar uw eigen wensen. Ook kan je bij deze formule de afwerking zelf bepalen. Dus de prijs van zo’n à la carte prefab woning hangt dus volledig van u af. En alle extra’s en meer luxe kosten uiteraard meer geld. Hierdoor kunnen we ook niet op voorhand een indicatie geven van de prijs van een prefab woning, want alles hangt af van de oppervlakte, gekozen afwerking en het ontwerp van de woning. Uiteraard zijn er ook nog verschillende soorten prefab woningen. Zo kan je een prefab woning optrekken in beton, hout,.. Hou er wel rekening mee dat een prefab woning opgetrokken in beton niet zo flexibel is. Zo kan je achteraf heel moeilijk een muur verwijderen indien je dit wilt doen, en in hout wel.

Dus toekomstgericht is prefab niet de oplossing om flexibel of aanpasbaar te bouwen. Dan kan je veel beter denken aan het bouwen van een gewone traditionele woning via een sleutel op de deur bouwbedrijf zoals Woningen Compere die dat voor U kan doen. Zo weet je ook al op voorhand wat je woning zal gaan kosten en komen er geen extra of onvoorziene kosten bij. Bekijk alvast ons aanbod via onze site.

Ondanks het feit dat de prefab woning prijslijst lager ligt dan deze van een traditionele woning gebouwd door een sleutel op de deur bouwbedrijf zoals Woningen Compere heeft deze bouwtechniek toch ook talrijke minpunten.

De nadelen die vaak voorkomen bij prefab bouw is dat je minder vrijheid hebt op architecturaal vlak en dat er uiteraard een grotere meerkost bij wijzigingen voorkomt waardoor de prefab woning prijslijst uiteraard een heel stuk hoger uitkomt. Zo moet je ook rekening houden met het feit dat de wanden, die in een atelier worden gemaakt ook voor de nodige problemen kunnen zorgen.

Wanneer de afmetingen groter zijn dan wordt toegelaten op de openbare weg moet er een bijzonder transport worden geregeld. Dit kan op smalle wegen wel eens voor moeilijkheden zorgen, dat het vervoer niet overal door kan. Zo mag je stuk grond ook niet te klein zijn, want om de wanden in elkaar te zetten is er een kraan nodig. Ook is het bij deze bouwtechniek nagenoeg onmogelijk om op de bouwwerf nog aanpassingen te doen. En indien je achteraf nog extra elektriciteitsleidingen of contactdozen wilt bijleggen zal dit ook niet zo gemakkelijk zijn. Zo ben je ook beperkt op architectonisch vlak, want bijvoorbeeld een ronde muur in je woning integreren is onmogelijk. Indien we later beslissen van toch bij te bouwen, dan kunnen we niets anders kiezen dat dit in baksteen te doen. En dan ten slotte nog een belangrijk element voor wat de prefab woning prijzen lijst betreft, dat is dat wanneer we de woning afwerken met een gevelsteen zoals bij een traditionele woning, dan loopt het prijskaartje ook snel op. Zo moet je dan ook nog een extra fundering voorzien.

Dus een heel goede voorbereiding is bij deze bouwmethode wel nodig. Zo kan het ook nog een dure bedoening worden als je op het laatste moment beslist om nog van het oorspronkelijke plan af te wijken. Zo zijn de gebruikte materialen voor de constructie van een prefab woning niet altijd van de beste kwaliteit. Daarom kan je best ook eens nadenken over het bouwen met een sleutel op de deur bouwbedrijf die werkt met een traditionele woningbouw zoals Woningen Compere. Indien je graag wat meer informatie wenst kan je ook altijd je vragen stellen via mail info|a|woningencompere.be.

Indien we dus op het laatste van de rit de prefab woning prijslijst bestuderen nadat er verschillende extra kosten zijn bijgekomen, en we naar de gebruikte materialen kijken, dan verkiest het bouwbedrijf Woningen Compere toch voor de sleutel op de deur methode boven deze van prefab woningbouw.


Bij het bouwen van onze woning moeten we niet alleen kijken naar de prefab woningbouw prijslijst, maar ook naar de kwaliteit van de materialen. Dus blindstaren op de prijs is niet zo’n goed idee. We moeten ook kijken naar wat we voor ons geld krijgen. Daarom verkiest Woningen Compere te werken met de sleutel op de deur methode. Zo zet het sleutel op de deur bouwbedrijf 100 % traditionele sleutel op de deur woningen. Door deze techniek toe te passen kan er gewerkt worden met kwaliteitsvolle materialen. Nog een groot voordeel is dat Woningen Compere ook met vaste medewerkers werkt waardoor de bouw van uw woning ook vlotter kan gaan en u ook al na 6 à 7 maanden uw woning kan betrekken. Daar wij de kwalitatieve materialen bij een vast leverancier verbonden aan het bouwbedrijf kunnen bestellen, zorgt dit ervoor dat wij de materialen aan een goedkopere prijs kunnen krijgen waardoor wij u deze korting ook kunnen geven. Dit alles zorgt er uiteraard voor dat Woningen Compere voor u een betrouwbare en duurzame woning kan bouwen en dit volgens de regels van de kunst.

Woningen Compere stelt zich niet tevreden met het bouwen van eenvoudige woningen, maar streeft ernaar gebouwen op te richten die de tand des tijds doorstaan. Een groot voordeel is dat wanneer je je woning laat bouwen door Woningen Compere je ook al op voorhand weet wat je woning je exact gaat kosten. Hiervan wordt achteraf nog maar heel weinig afgeweken, enkel in het geval je tijdens de bouw zelf nog wat wijzigingen wilt aanbrengen, wat dus bij deze methode perfect mogelijk is. Dit alles maakt het u dus ook mogelijk de kosten te beheren. Want zo weet je dat een woning bouwen met Woningen Compere al kan aan een gemiddelde prijs van 1064 € per vierkante meter, inclusief BTW. Tegen deze prijs wordt uw woning volledig op maat voor u gerealiseerd en afgestemd op uw budget. Zo beschikt Woningen Compere reeds over een 228 modelwoningen waaruit u alvast inspiratie kan opdoen voor uw toekomstige sleutel op de deur droomwoning. Vul ook alvast het formulier op onze site in om onze catalogus volledig gratis in uw brievenbus te ontvangen. Wanneer je naar ons gratis nummer 0800/11 164 belt zal een medewerker je in contact brengen met één van onze bouwheren bij u in de buurt die dat ook gedurende gans de bouwprocedure je aanspreekpunt blijft aan wie je vragen kan stellen of wanneer je inlichtingen nodig hebt.
 
© 2018 Woningen Compere- Maisons Compère - Persoonlijke levenssfeer