Gratis catalogus
Couple qui visite sa maison en construction

Over Woningen Compere

Experts in de bouw van energiezuinige sleutel-op-de-deur woningen.

Woningen Compere is in de eerste plaats een bedrijf met een menselijke dimensie, met als missie uw vastgoeddromen waar te maken, in overeenstemming met de huidige en toekomstige levensstijlen. Het bedrijf wordt geleid door drie leden die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. Met hun uitgebreide ervaring in de bouwsector staan ze garant voor een stabiel en financieel gezond bedrijf.

Deze familiewaarden drijven ons bedrijf ertoe om klanttevredenheid tot ons hoofddoel te maken

Om het nog eenvoudiger te maken, zorgen wij voor al uw administratieve formaliteiten. Vóór de start van je project zorgen wij zelfs voor de meeste administratieve formaliteiten, in nauwe samenwerking met je architect.

Vanaf het moment dat je een offerteaanvraag indient, is één medewerker verantwoordelijk voor alle interacties. Hij of zij is je projectmanager in elke fase: van de administratieve formaliteiten tot de opstart van je woning en de sleuteloverdracht. Hij of zij coördineert strikt je hele bouwproject, tot in het kleinste detail.

Dit persoonlijke contact wordt ondersteund door onze professionele teams, die je door de administratieve procedures loodsen en ze zo eenvoudig mogelijk maken.

Bovendien krijg je bij de start van je project een haalbaarheidsstudie aangeboden.

Isolatie en Energieprestatie : Dat is wat van Woningen Compere een referentie op de bouwmarkt van sleutel-op-de-deurwoningen in België maakt.

100% traditionele huizen

Wij bieden onze klanten zeer scherp geprijsde woningen die universeel erkend worden voor hun kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat traditionele bouw met erkende materialen de beste garantie is voor een laag budget, laag energieverbruik en duurzaamheid.

Gecontroleerd budget
Traditionele bouw
Energieverbruik
We leiden ons personeel voortdurend op om ervoor te zorgen dat je altijd de beste prijs-kwaliteit aangeboden krijgt

Om onze 100% traditionele bouw in België te ondersteunen, hebben we voor u materialen met een kwaliteitslabel geselecteerd. We werken alleen met producten van topmerken en ons personeel is volledig gekwalificeerd.

Door het gebruik van deze materialen volgens de regels van de kunst krijgt de klant de kwaliteitsafwerking die hij mag verwachten. Het is ook dankzij deze keuzes dat we de garantie van 10 jaar kunnen verdubbelen naar 20 jaar.

We werken voornamelijk met bekende, betrouwbare merkproducten die de levensduur van uw gebouw garanderen en het een duurzaam karakter geven. De materialen die we gebruiken zijn gecertificeerd (NBN, BENOR, enz.) en hun toepassing, die voortdurend evolueert, gebeurt volgens de regels van de kunst. Zo krijgt de klant de kwaliteitsafwerking die hij mag verwachten van al onze dienstverleners.

Een traditioneel huis bouwen garandeert je gemoedsrust. Je geniet van deze gemoedsrust tijdens het hele ontwerp- en bouwproces. Dankzij deze elementen kunnen we de garantie van 10 jaar verdubbelen tot 20 jaar.

Omzetcijfers

We presenteren u in alle openheid onze omzetcijfers van de afgelopen 5 jaren.

2023

Omzetcijfers : 72.343.342,36 €
Winst van het jaar vóór belastingen : 5.520.944,94 €
Het voordeel van de oefening : 3.916.050,01 €

2022

59.125.611,59 €

2021

54.446.518,83 €

2020

50.469.994,06 €

2019

50.420.874,91 €

Onze partners