Gratis catalogus

Moderne woning

"

Ben je op zoek naar inspiratie voor je moderne woning ?

Huizen kunnen in verschillende stijlen voorkomen. De stijl die u kiest is volledig afhankelijk van uw eigen smaak. Als je aan een woning denkt moet je niet alleen een beeld hebben van hoeveel slaapkamers wil ik hebben of hoe moet mijn keuken er uitzien, maar ook in welke stijl huis zie ik mij wonen. Gaat mijn voorkeur eerder uit naar een strake en moderne woning of ben ik eerder een klassieke type ? Woningen Compere kan je helpen kiezen met voorbeelden van de meest voorkomende bouwstijlen.

Wat is een moderne woning ?

Rechte lijnen, minimalistische detaillering, alternatieve materialen en een open indeling met ruimtes die in elkaar overlopen. Dat is hoe een moderne woningen bouwen prijzen eruit ziet. Gebruik makend van de laatste technieken ontwerpt Woningen Compere uw droom waarin duurzaamheid centraal staat. Zonder franjes, maar zeker niet saai. Integendeel de eenvoud creëert verrassend veel ruimte en diepte.

moderne woning

Dan dien je ook nog de richting van je moderne woning te kiezen. Zo hou je best rekening met de stand van de zon, dat er veel zonlicht kan binnenkomen zodat we niet veel licht dienen aan te doen en uiteraard ook onze stookkosten kunnen beperken en met de ligging, daar er meestal bij een moderne huis weinig vensters vooraan zijn en heel veel achteraan. Zo dienen we ook al rekening te houden met onze tuin. Of we graag buiten in de schaduw zitten of net veel zonlicht wensen. Het is jouw huis, alle mogelijkheden zijn beschikbaar. Wanneer je uw moderne woning door Woningen Compere laat bouwen zullen onze experts u hierin begeleiden en bijstaan zodat je de juiste beslissingen neemt voor uw moderne woning. Bij ons staat u er niet alleen voor. Vanaf het moment dat je via onze site of uit onze catalogus een model hebt gekozen, kunnen er steeds nog aanpassing aan worden gedaan zodat het jouw droom moderne woning wordt. Het is tenslotte jouw levenswerk en jij moet er nog jaren in doorbrengen.

Indien je via onze site naar de berekende modellen gaat zal je zien dat de meeste modellen in onze catalogus meerdere mogelijkheden hebben. Ik neem hier het voorbeeld van het model WC202. Model A heeft een totale oppervlakte van 137,20 m2. De prijs per vierkante meter bedraagt 1.033,27 euro per vierkante meter. Model B heeft een grotere oppervlakte nl 151,95 m2 en de prijs per vierkante meter bedraagt 980,75 euro. Beide modellen hebben hetzelfde aantal kamers, een wasruimte, badkamer, ruime keuken en living. Juist is er bij model B een extra bureau bijgekomen. Natuurlijk kan je zelf ook dingen laten aanpassen met de hulp van onze professionals.

Had je liever in de plaats van 2 kleinere slaapkamers één grote, voor je zoon of dochter. Of één kamer minder en een dressing in de plaats, want dan voorzien we daar best geen raam. Of had je misschien graag een garage aan je huis of een kelder waar manlief zich soms even kan terugtrekken in zijn mancave na zijn drukke job. Je kan hierin zo ver gaan als je zelf wil. Wij zorgen ervoor dat je alles mooi uitgetekend krijgt met een volledig gedetailleerd lastenboek erbij. Uiteraard mag U ook nog verwachten dat uw moderne woning op vrij korte termijn gebouwd wordt, gemiddeld na zo’n 6 a 7 maanden kan de sleutel van uw moderne woning reeds aan u overhandigd worden.

U denkt eraan een moderne woning te bouwen op uw eigen stukje grond. Een huis dat exact is zoals u het wenst en in moderne stijl. Een moderne woning bouwen betekent niet alleen een moderne look, maar ook mee zijn met de nieuwe stijlen, technieken en materialen. De nieuwbouwsector blijft niet stilstaan, maar evolueert en innoveert voortdurend. Daarom is het van belang dat u zich laat bijstaan door professionals die op de hoogte zijn van alle laatste nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector. Woningen Compere kan het bouwproject van uw moderne woning samen met u bestuderen en realiseren volgens het sleutel op de deur bouwconcept. Dit houdt in dat het project van A tot Z voor u afgehandeld wordt, beginnende met het voorontwerp over de uitvoering tot de overhandiging van uw sleutels.  Het bouwbedrijf Woningen Compere kan uw moderne sleutel op de deur woning bouwen zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Had u graag wat meer informatie over dit bouwconcept of over onze bouwfirma ontvangen, vraag dan ons gratis catalogus aan via de site. Deze staat boordevol informatie en inspiratie. Woningen Compere is ook telefonisch te bereiken via het gratis nummer 0800/11 164. Indien u het wenst kan er steeds vrijblijvend een bouwadviseur bij u langskomen om al uw vragen te beantwoorden.

Mensen die een moderne woning willen bouwen zijn steeds op zoek naar handige en mooie oplossingen. Geen wonder dat ze zoveel belang hechten aan architecturale designs. Maar voor veel mensen spat de droom voor een moderne woning bij de kostprijs vaak al uiteen. Niet bij Woningen Compere. Zij bieden u namelijk zeer scherpe prijzen.

Bouwen is kiezen, en dat begint al dadelijk bij het type van uw woning. Zo zijn er heel wat verschillende bouwstijlen met elk hun eigen specifieke kenmerken en karakter.

moderne woning

Kiest u voor uw eigen vrijstaande woning, een pastoriehuis, een villa met een rieten dak of zie je meer een moderne woning zitten?

De bouw van uw droomvilla begint hier.

Wanneer u op het punt staat een huis te bouwen moet u uitmaken welke stijl uw voorkeur heeft. U zal u al snel merken dat er veel mogelijkheden zijn. Draagt een strakke, moderne huis uw voorkeur of bent u eerder een klassiek type?  Wij loodsen u graag door het uitgebreide palet van bouwstijlen. De grootste onderscheiding kunnen we maken tussen modern en klassiek.

Een klassieke woning is over het algemeen te onderscheiden door de baksteenarchitectuur en details van vroeger die vaak opduiken, zoals onder meer kruisverdelingen in de ramen, raamluiken, sierlijst aan dakgoten, enzovoorts. Omwille van de vele sierlijke details krijgt een klassieke woning vaak een statige uitstraling. Bij klassieke woningen horen over het algemeen ook klassieke materialen, waaronder bakstenen voor de gevel en hout voor de ramen en deuren. Meestal wordt er gebruik gemaakt van een hellend dak en vaak nog voorzien van dakkapellen. Binnen wordt er vaak gebruik gemaakt van een centrale inkom met een trap, deze inkom geeft meestal toegang tot al de verschillende ruimtes op de benedenverdieping.  Er wordt ook vaak gebruik gemaakt van luxe stoffen, zoals fluweel, linnen en doorleefd leer en dit in combinatie met donkere houtsoorten die gebruikt worden in statige meubels.

Een moderne woning onderscheiden we door hun strakke lijnen, vernieuwde materialen, sombere vormen, dynamische vlakken en veel glas. Een moderne woning mag gezien worden en laat zich niet meer in een vakje duwen. De architectuur blijft grotendeels minimalistisch maar is vaak net heel creatief, bijvoorbeeld door in- en uitsprongen en alternatieve bouwmaterialen zoals gevelbepleistering, hout en metaal als zink en koper creëert u toch een aparte dynamiek. Binnen wordt meestal gekozen voor open ruimtes die in elkaar overlopen. Over het algemeen zijn er in een moderne woning weinig ramen in de voorgevel, maar grote raampartijen aan de achterzijde van de woning. Op deze manier en door gebruik te maken van eventuele lichtstraten, kan u daglicht tot diep in uw woning laten binnendringen. Hiervoor is ook een goede oriëntatie van de bouwgrond en de woning wel belangrijk. De gevel bestaat meestal uit grote vlakken en weinig tierlantijntjes. Vaak wordt gekozen voor een plat dak of een groen dak.Maar zowel een klassieke als een moderne woning kan klassieker of net eigentijdser zijn.  Het spectrum is dus oneindig.

 

Vraag uw gratis catalogus aan

In een moderne woning worden vaak ook verschillende snufjes gebruikt die het wooncomfort vergroten, alsook nieuwe technologieën op gebied van verwarming en elektriciteit.

Vaak worden deze dan ook nog geautomatiseerd door een domoticasysteem. Dit zorgt er wel voor dat de kostprijs van een moderne woning erg oploopt.

Welke trends maken een moderne woning de dag van vandaag zo duur?

Een moderne woning met grote ramen. Grote ramen geven uw moderne woning niet alleen een strakke, moderne look, maar laten ook veel daglicht binnen. Kamerhoge ramen en schuifdeuren scoren daarom enorm. De drijfveer achter deze trend is het verlangen om het binnen- en buitenshuis leven in elkaar te laten overvloeien. Maar glas is erg duur, zeker wanneer u dan nog kiest voor super isolerende dubbele beglazing. Omwille van de grote ramenpartijen hebt u meestal ook stevigere raamprofielen nodig, zoals bijvoorbeeld aluminium, zodat u voor deze ook nog eens in een hogere prijsklasse terecht komt.

Wie een moderne woning bouwt is ook eerder geneigd te opteren voor de verwarming voor een warmtepomp in plaats van een condensatieketel en een ventilatiesysteem C+ of D in plaats van een goedkoper A of B. Vaak zien we voor de elektriciteit ook nog zonnepanelen op de platte daken voor het opwekken van groene stroom.

Een moderne woning wordt ook vaak een slimme woning genoemd. Door één druk op de knop openen of sluiten de gordijnen, uw inbraakbeveiliging of oven die u bedient met uw smartphone, tot draadloze speakers die met gesproken commando’s uw licht dimmen of muziek spelen. Domotica staat niet allen gelijk aan een hoger leefcomfort. Maar domotica kan ook een steentje bijdragen tot een rationeler energieverbruik en de veiligheid van de woning. Lichten met bewegingssensors die pas aanspringen als u de kamer binnenkomt en na bepaalde tijd uitdoven, is een simpel voorbeeld van hoe domotica kan snoeien in uw energiefactuur. Met zonneverwarming kan u uw woning ook heel gericht per kamer of zone verwarmen. Voor elke zone kan u de exacte temperatuur op het centrale scherm aflezen en met één toets bijsturen.

Een moderne woning wordt niet alleen slimmer, maar ook groener, dit zowel letterlijk als figuurlijk. Zo zien we de laatste tijd in een stad steeds meer groendaken opduiken om optimaal gebruik te maken van de beperkte horizontale oppervlakte. Dit zorgt voor een verminderde CO2-uitstoot, waardoor het dak niet alleen mooi is, maar tevens goed is voor het milieu!

 

Een moderne woning is allang niet meer alleen weggelegd voor een nerd of rijke mensen.

Een sleutel op de deur bouwbedrijf kan u helpen met het bouwen van een moderne woning binnen uw budget.

Interesse in het bouwen van een moderne woning via het sleutel op de deur bouwconcept?  Vraag dan alvast de gratis catalogus aan via de site van Woningen Compere. In deze catalogus treft u heel wat modelwoningen aan in verschillende stijlen, waaronder dus ook moderne woningen. Deze modelwoningen dienen enkel als inspiratie voor uw droomhuis. Samen met een door u gekozen architect kunnen deze woningen aangepast worden aan uw persoonlijkheid en levensstijl of bent u vrij van een eigen ontwerp in te dienen. Ons ervaren en gedreven team staat graag tot uw dienst om u te begeleiden tijdens het volledige bouwproces van uw moderne woning. Dit vanaf het voorontwerp tot en met de overhandiging van uw sleutels. Dankzij ons gedetailleerd lastenboek heeft u een volledig overzicht over de methoden en de materialen die gebruikt zullen worden voor de realisatie van uw moderne woning. Gezien het enorme aanbod, en naargelang uw wensen kunnen andere merken en producten berekend worden, zoals in plaats van een condensatieketel kan er geopteerd worden voor een warmtepomp.

Tevens hebt u de mogelijkheid te opteren voor een alternatieve energiebron. Desgevallend zal de prijs van uw woning aangepast worden. Indien dit allemaal niet onmiddellijk binnen uw budget past, kan u met Woningen Compere een evolutiewoning woning bouwen. Via dit concept evolueert uw moderne woning mee met u, uw gezin en uw budget. Of u kan nog even wachten met de installatie van bepaalde technieken. Indien u de aankoop van bepaalde technieken uitstelt tot later, dient u dit toch reeds nu mede te delen zodat de nodige voorziening ervoor reeds nu al getroffen kan worden. Breng alvast een bezoek aan onze kijkwoningen. Zo krijgt u al een eerste beeld over hoe uw toekomstige moderne woning gebouwd door Woningen Compere er kan gaan uitzien.  Tevens bouwt Woningen Compere uw moderne woning tegen een prijs die een referentie is in de Belgische sleutel op de deur huizenmarkt. U vindt onze gemiddelde prijs per vierkante meter dan ook terug in onze catalogus. Deze prijs ligt een heel stuk lager dan wanneer u uw moderne woning zelf bouwt. Voor meer informatie kan u steeds terecht met de bouwadviseur vermeld op uw catalogus. Ons sleutel op de deur bouwbedrijf is ook steeds telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800/11 164.

 

Vraag uw gratis catalogus aan

Een moderne woning, de uitvinding van de twintigste eeuw!

Is het tijd om na jarenlang in hotel Mama te wonen of tijd om na jarenlang te huren een eigen huis te bouwen? Dan kan dat nogal een moeilijke keuze worden door het ruime aanbod aan verschillende types woningen. Een bepaald type woning kiezen en bouwen gebeurt niet op een paar dagen tijd, het is een weldoordachte keuze die u moet maken. Goed advies vindt u meestal bij vrienden en familie, misschien hebben zij al eerder een huis gebouwd? Het is heel belangrijk om u goed te informeren bij de juiste instanties betreft het bouwen van een huis. Een van de verschillende soorten woningen is de moderne woning, bij dit type woning kan Woningen Compere u een uitstekende service bieden en u alle noodzakelijke informatie verschaffen, ze zijn nu eenmaal specialist in sleutel op de deurwoningen.

moderne woning

Wat is een moderne woning?

Een moderne woning is een vrijstaande woning en kan zelfs in haar simpliciteit heel indrukwekkend lijken. De moderne woning bestaat al langer dan 100 jaar en toch lijkt ze pas de laatste jaren een sterke opmars te maken in België. Een moderne woning is net zo populair omwille van haar eenvoud; de kubusvormige blok kenmerkt zich door de grote raampartijen, het plat dak en de voegloze gevelstenen. Het is een architecturaal kunstwerk volgens liefhebbers, maar de bouwvorm wordt soms ook afgeschreven als niet tijdloos en het zal dus uit de mode gaan volgens sceptici. In de catalogus van Woningen Compere vindt u verschillende mogelijkheden en vormen van moderne woningen, die u gerust kan laten aanpassen naar uw eigen wensen. Het leuke aan sleutel op de deurwoningen zoals een moderne woning is dat deze luxueus ogen, charmant en waardevol zijn maar toch binnen no-time gebouwd kunnen worden.

Wat zijn de uiterlijke bouwtrends voor een moderne woning?

Zoals uit voorgaand stukje tekst blijkt zijn er een aantal typische trends voor een moderne woning. De moderne woning verschilt van de eigentijdse woning omwille van het feit dat hier geen verschillende stijlen meer worden gecombineerd maar een vastomlijnde stijl gebruikt wordt. De stijl die we hier zien terugkomen is vooral strak en sober. De soberheid in de moderne woning staat niet gelijk aan somber of kil maar geeft eerder een rustgevend gevoel door de afwezigheid van drukke details.

De voorgevel van een moderne woning bevat weinig ramen of deuren, het is heel simplistisch en weinig uitgebreid. Aan de modelwoningen van Woningen Compere, op de website of in de gratis catalogus die u gratis kan aanvragen op onze website, kan u ook zien dat er aan de voorgevel weinig glaswerk te pas komt. De achtergevel daarentegen bestaat volledig uit raampartijen, u krijgt een soort van panoramisch gevoel wanneer u naar buiten kijkt. Dat gegeven is ideaal om een optimale lichtinval in uw moderne woning te creëren, niets beter dan de hele dag natuurlijk daglicht binnenkrijgen. Het is echter heel typisch voor de moderne woning om raampartijen te hebben die van de vloer tot het plafond heel de buitengevel beslaan. Voor jonge gezinnen kan dit ook heel voordelig zijn aangezien het raam volledig open kan en u bijna buiten zit terwijl uw kinderen zich daar onder toeziend oog vermaken. Een andere troef van de moderne woning is het creëren van verscheidene dieptes door de lijnen en verschillende breedtes en lengtes van delen van de woning. Wanneer u naar een moderne modelwoning van Woningen Compere kijkt zal dat gegeven u meteen opvallen, evenals de raampartijen aan de achterzijde van de moderne woning. Typerend voor de moderne woning is dus haar schoonheid en eenvoud, zoals u kan merken uit voorgaande uiteenzetting.

Bij Woningen Compere kan u uw ideale moderne woning samenstellen en laten bouwen, het makkelijke aan deze kubusvormige woning is dat u klein kan beginnen. Het is namelijk mogelijk om met een compacte moderne woning te starten om later, misschien bij gezinsuitbreiding, een bijbouw te plaatsen. Het is bovendien niet altijd mogelijk om een grote moderne woning te bouwen, de bouwgronden in België worden steeds schaarser, kleiner en daarom ook duurder. Het is daarom heel belangrijkrijk dat uw moderne woning de gehele beschikbare oppervlakte nuttig kan benutten. Indien u het toch overweegt om later een bijbouw te plaatsen of te renoveren, dan zal dat weinig complex zijn bij dit type woning omwille van haar simpliciteit. Een troef die u ongetwijfeld kan terugvinden bij Woningen Compere! Neem zeker en vast contact op met het bedrijf om alle mogelijkheden te overlopen wat moderne woningen betreft. U kan uiteraard met al uw vragen over traditionele woningbouw terecht bij Woningen Compere. Contact opnemen kan u via het gratis telefoonnummer 0800 11 164 of via mail info@woningencompere.be.

Door de luxueuze uitstraling van een moderne woning is het ook niet verrassend dat hier een kostenplaatje aan vasthangt. Om geld en vooral tijd te besparen kan het misschien een goede keuze zijn om de bouw van uw moderne woning uit te besteden aan een extern bouwbedrijf, aan Woningen Compere. Door te kiezen voor Woningen Compere bent u zeker dat er enkel enthousiaste vakmannen aan uw droomhuis werken. Bovendien kan u er ook zeker van zijn dat uw moderne woning enkel en alleen met het beste materiaal gebouwd zal worden, dat materiaal is bovendien minder duur dan wanneer dit particulier aangekocht moet worden. Naast minder stress en zorgen zijn er zoals u ziet nog zoveel andere redenen om de bouw van uw moderne woning uit te besteden aan Woningen Compere.

Een laatste trend bij moderne woningen is de mogelijkheid om uw woning te laten samenvloeien met de natuur. Dat fenomeen zagen we in de beginjaren van de moderne woning voornamelijk optreden in het buitenland, maar de laatste jaren komt dit ook steeds meer voor in eigenland. Een uitstekende plaats hiervoor is de regio Haspengouw met haar prachtig landschap en felbegeerde fruitstreek. Een andere regio waar dit principe ook mogelijk is en waar het bloeit van de natuur is de Ardennen.

Voor meer vragen over de bouw van uw moderne woning kan u steeds terecht op het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

moderne woning

De bouwtrends voor de binnenkant van een moderne woning.

Niet alleen het exterieur maar ook het interieur is belangrijk in een moderne woning, ook hier wordt het strakke en sobere van de buitenkant mee naar binnen genomen. Terwijl er binnenin een eigentijdse woning verschillende stijlen kunnen gebruikt en gecombineerd worden, is dat bij een moderne woning verschillend.

De grote open ruimtes in het huis zijn een eerste heel specifiek kenmerk van de moderne woning. De grote ruimtes in combinatie met de grote raampartijen zorgt ervoor dat het huis de hele dag volledig voorzien is van daglicht. De lichtinval wordt niet enkel gecreëerd door de raampartijen maar ook door middel van dakkoepels. Deze elementen zorgen er op hun beurt voor dat u een gevoel van openheid krijgt, zodra u de moderne woning betreedt. De moderne woning is volgens de liefhebbers enorm geëvolueerd de afgelopen jaren, trends veranderen en oefenen een invloed uit op dit type woning. Tegenwoordig is er een grote invloed te merken van de traditionele Japanse woningbouw, de typische elementen daarvan zijn hierboven besproken.

In het interieur wordt er ook geëxperimenteerd met kleuren, de voornaamste kleur gebruikt bij moderne woningen is wit. Wit wordt daarna meestal vergezeld door zwart als accuentering, zo kan een living bijvoorbeeld volledig wit zijn en staat er in het midden van de leefruimte een zwarte zetel. Voor de afwerking in het interieur van de moderne woning wordt vaak gekozen voor gezellige houttinten. Ook in de badkamer van de moderne woning zien we deze kleuren terugkomen, zo kan u uw badkamer volledig wit inrichten en kiezen voor een zwarte accentwand om het optimale gevoel van de moderne woning door te trekken in uw interieur. Het is wel noodzakelijk om voorzichtig met de kleur wit om te springen. Wanneer de moderne woning té wit wordt, dan riskeert de woning zijn levendig, gezellig en warm karakter te verliezen.

Een ander belangrijk element in de moderne woning is de vloer. De vloer die hier gebruikt wordt is meestal een gietvloer, deze zorgt ervoor dat de woning er langs de binnenkant even strak uitziet als de gepleisterde gevel. De gietvloer is een soort vloer die een industriële oorsprong kent, desalniettemin zien we deze steeds vaker terugkomen in de moderne woning. De vloer oogt mooi, luxueus en is vooral heel onderhoudsvriendelijk, niet onbelangrijk in een druk gezin.

Zoals de gietvloer een lichte industriële toets kan geven aan de moderne woning, zo kan u voor uw interieur ook kiezen voor industriële elementen. Vaak wordt er gekozen voor designlampen of fabriekslampen, glazen deuren afgewerkt met een metaal en een combinatie tussen baksteen, hout en staal. In deze stijl wordt ook vaak gebruik gemaakt van meubels op maat en muurdecoratie. De strakke moderne woning geraakt op die manier een beetje verweven met andere stijlen zoals de industriële stijl.

 

Vraag uw gratis catalogus aan

Uw moderne woning door Woningen Compere, de specialist in sleutel op de deurwoningen

Wanneer u alle voordelen en nadelen van het bouwen van een moderne woning heeft afgewogen, kan u overgaan tot de concretisering van uw plannen. U heeft de gratis catalogus van Woningen Compere aangevraagd en ontvangen en u heeft een idee van hoe uw modelwoning eruitziet? Wanneer u deze fases bent gepasseerd, kan u Woningen Compere contacteren, u krijgt de contactgegevens van de regionale bouwadviseur en het proces kan starten. Het is uiteraard wel de bedoeling dat u beschikt over bouwgrond, dat is de verantwoordelijkheid van de klant en niet van Woningen Compere. Bij de aankoop van een stuk bouwgrond is het bij een sleutel op de deurwoning heel belangrijk dat u rekening houdt met een aantal zaken. De oriëntatie en bodemkwaliteit moeten van goede kwaliteit zijn en zijn belangrijk bij de keuze van een goed stuk bouwgrond. Wanneer uw bouwgrond klein is, dan is het eens zo belangrijk een goede oriëntatie te hebben om een sterkte lichtinval in uw moderne woning te garanderen. U moet ook zeker rekening houden met de stedenbouwkundige voorschriften, het is niet overal toegelaten om elk type woning te bouwen. Een woning die u op het platteland mag bouwen, mag misschien niet in de stad worden gebouwd en omgekeerd.

In de volgende stap kan u Woningen Compere inschakelen, u kwam een modelwoning tegen die na enkele aanpassingen uw ideale moderne woning kan zijn? Dan kan u overgaan tot een ruw ontwerp van een plan bij uw zelfgekozen architect. Aan de hand van uw ruw ontwerp en het uitgetrokken budget kan uw architect een definitief ontwerp maken waarna we overgaan tot de volgende fase, indien de omgevingsvergunning goedgekeurd is. De derde stap in het bouwproces is het bouwen van uw moderne woning. U wordt door Woningen Compere gekoppeld aan een werfleider, hij wordt uw aanspreekpunt doorheen het hele proces. Vanaf dit moment zal u zich nog weinig zorgen moeten maken over de bouw van uw moderne woning, aangezien dat net het concept is van een sleutel op de deurwoning. Deze fase zal gemiddeld 10 tot 12 maanden duren, deze uitvoeringstermijn wordt contractueel vastgelegd en na deze datum kan u uw sleutels van uw moderne woning ontvangen. De laatste fase is de oplevering van uw moderne woning, dat gebeurd in twee stappen. De eerste stap noemt de voorlopige oplevering en vindt onmiddellijk plaats na de bouw, deze oplevering dient voornamelijk om te controleren of alle werken goed en correct zijn uitgevoerd. De definitieve oplevering vindt een jaar na het einde van de bouwwerken plaats, hier kan u eventuele gebreken aanhalen die dan nog kunnen worden aangepakt. Na deze oplevering voorziet de wet Breyne een aansprakelijkheid van de aannemer van 10 jaar. Doordat Woningen Compere enkel met het beste materiaal en gedreven vakmannen werkt, verdubbelen ze zonder problemen deze periode tot 20 jaar na het einde van de werken. De allerlaatste fase is verhuizen en genieten van uw nieuwe moderne woning!

Wanneer u na deze informatie nog steeds met vragen zit over welke type woning het best bij u past of heeft u een vraag over het bouwproces van een moderne woning? Dan kan u steeds mailen naar info@woningencompere.be of bellen naar het gratis telefoonnummer 0800 11 164, Woningen Compere helpt u graag verder.