Gratis catalogus

Sleutel op de deur prijzen

"

Sleutel op de deur prijzen zijn tegenwoordig goedkoper dan de prijs van een traditioneel gebouwde woning.

U bent van plan om te bouwen, maar u weet niet goed hoe er aan moet beginnen? Dit is een probleem waar veel toekomstige eigenaars mee zitten. Een sleutel op de deur bedrijf kan dan een oplossing zijn voor u en uw gezin. De prijzen van woningen worden berekend per vierkante meter. Sleutel op de deur prijzen zijn tegenwoordig goedkoper dan de prijs van een traditioneel gebouwde woning. In deze tekst geven we een kort overzicht van enkele belangrijke kosten die komen kijken bij de bouw van een woning. Graag geven we u ook verder wat uitleg over de sleutel op de deur prijzen van het sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere.

Sleutel op de deur 

Wat betekent sleutel op de deur eigenlijk? Sleutel op de deur is een bouwconcept. In dit bouwconcept verzorgt één enkel bedrijf de volledige bouw van uw woning. Dit bedrijf maakt samen met de klant het plan op van de woning. Vaak hebben de sleutel op de deur bouwbedrijven al opgestelde plannen en modellen. Hiervan zijn soms zelfs al kijkwoningen te bezichtigen. Deze plannen moeten u als klant inspireren. U heeft dan de mogelijkheid om verder te bouwen op deze plannen of zelfs om een volledig nieuw plan op te stellen. Het sleutel op de deur bouwbedrijf verzorgt naast de bouw van de woning ook nog eens de volledige administratie. U zult hun hierin wel moeten bijstaan. Het bouwbedrijf neemt dus al uw zorgen over, hierdoor wordt bouwen een comfortabel proces.
Bovenop de prijs van de grond moet u ook nog budget voorzien voor extra kosten die samengaan met het kopen van een stuk grond. Dit zijn kosten voor de notaris, registratie kosten, aansluitingskosten van bepaalde voorzieningen, …

Niet iedereen bouwt hetzelfde 

Zoals al eerder vermeld hangt het totale kostenplaatje van uw woning af van de afwerking die u erin wenst. Ook de bouwtechnieken kosten niet allemaal hetzelfde. De populairste bouwtechniek is de klassieke of traditionele bouwtechniek. Een andere opkomende bouwtechniek is de houtskeletbouw. Deze bouwtechniek is net wat goedkoper dan de traditionele bouwtechniek. De bouwtechniek waar u het meeste mee kunt besparen is de strobouw. Omdat deze techniek relatief gemakkelijk is, kan u veel van het werk zelf uitvoeren. Hierdoor bespaart u enorm veel op de kosten van de werkuren.
Sleutel op de deur prijzen liggen dus rond de prijzen van de traditionele woningen. Maar in deze sleutel in de deur prijzen zit wel een volledige service, van administratie tot organisatie. Indien u dit zelf zou willen doen, verliest u hieraan enorm veel tijd.

Budgettair bouwen 

Bouwen wordt tegenwoordig steeds duurder. Ten eerste komt dit al door de stijgende prijzen van de bouwgronden. Hierdoor is er minder budget voor de effectieve bouw van de woning.
Om uw budget goed onder controle te houden, stellen we u voor om op voorhand een budget op te stellen. stel dan ook maxima op voor hoeveel u wilt betalen voor bepaalde technieken, materialen en ruimtes. Respecteer daarna ook deze limieten.
Indien u uw budget perfect wilt beheren, kan u het beste kiezen voor een sleutel op de deur bouwbedrijf. Hun sleutel op de deur prijzen krijgt u op voorhand. Zo kan u gemakkelijk beslissen of een bepaalde woning binnen uw budget valt. Bij deze prijs zit ook een gedetailleerd lastenboek. Hierin vindt u de kostprijs van alle onderdelen van de woning.

Ereloon architect

Het ereloon van een architect bedraagt gemiddeld genomen 7 procent. Natuurlijk bepalen de architecten zelf hun loon, aangezien dit een vrij beroep is. Hun loon kan verrekend worden in procent, per vierkante meter van de woning of per aantal werkuren aan de woning. Wat u dus moet betalen aan een architect kan al snel oplopen tot een hoog bedrag. Vraag dus expliciet naar de betaling van de architect en hoe deze gebeurt. Vaak kan u ook een afbetalingsplan met de architect vastleggen.
Bij een sleutel op de deur firma bent u niet verplicht om een architect te nemen. Vaak hebben de sleutel op de deur bouwbedrijven al plannen ter beschikking voor hun klanten. Indien u zelf een woning wilt ontwerpen, wordt het natuurlijk wel aangeraden om een architect aan te stellen.

Besparen achteraf 

U kan besparen tijdens de bouw van uw woning, maar achteraf is er ook de mogelijkheid om minder geld uit te geven. Zo moet u bijvoorbeeld niet meteen de volledige woning afwerken. Wacht nog met de afwerking van bepaalde ruimtes die u de komende jaren toch niet zult gebruiken. Zo kan u ervoor kiezen om nog tijdelijk nog maar één badkamer af te werken.

Spring zuinig om met energie. Dit kan u al gemakkelijk doen door te zorgen voor goede isolatie in uw woning. In het begint zult u hier wat meer geld in moeten investeren, maar op lange termijn verdient u dit geld gemakkelijk terug. Dit komt doordat u minder moet betalen aan bijvoorbeeld verwarming. Gebruik ook spaarlampen in plaats van gloeilampen. Investeer ook in groene energie, zoals bijvoorbeeld in zonnepanelen en zonneboilers.

Sleutel op de deur bedrijf Woningen Compere 

Woningen Compere bouwt traditionele woningen aan gunstige sleutel op de deur bedrijven. Een traditionele woning wordt gebouwd met behulp van bakstenen. Dit is een vaak gebruikte techniek in België en kent hierdoor heel veel vertrouwen. Een traditionele woning staat ook garant voor duurzaamheid, een woning die lang mee gaat en mee groeit met u en uw gezin.

Woningen Compere geeft u een energiezuinige woning. Zoals al eerder vermeld kan u met een energiezuinige woning besparen op lange termijn. Ze volgen altijd de laatste technieken. Ook gebruiken ze enkel materialen die uitgerust zijn met een label die hun kwaliteit aanneemt. Zo garanderen ze hun klanten kwaliteit. Hun doel is woningen bouwen met het laagste energieverbruik van de hele markt. Hierin slagen ze ook aardig goed. Ze instaleren hoogrendementsketels en geschikte ventilatiesystemen in al hun woningen. Ook gebruiken ze isolatie van een hoger niveau dan aangewezen door de Belgische regelgeving.
Hun sleutel op de deur prijzen liggen rond de 1015 euro per vierkante meter, inclusief btw. Ze geven hun klanten één contract met hierin de prijs van de woning. Bij dit contract komt ook een lastenboek. Zoals hierboven al beschreven bevat dit de prijzen van alle onderdelen in de woning.
Als inspiratie voor hun potentiële klanten hebben ze 104 modellen ter beschikking. Hiervan zijn al grondplannen en prijsberekeningen opgemaakt. Enkele modellen hebben ze ook effectief verwezenlijkt. Deze woningen kunt u gerust gaan bekijken op afspraak. Ook vindt u op hun site,  filmpjes van enkele woningen. Zo kan u virtueel binnenstappen in die woning.
Als u voor Woningen Compere kiest, krijgt u kwaliteit, duurzaamheid en een geweldige service. Hun ervaren team staat klaar om antwoorden te geven op al uw vragen. Geïnteresseerd? Bel dan eens vrijblijvend naar 0800 11 164.

SLEUTEL OP DE DEUR PRIJZEN : WAT HOUDT DAT JUIST IN ?

Bouwen doet u normaal maar één keer in uw leven. Het kan dus maar beter van de eerste keer goed zijn. En niet minder belangrijk is dat de prijs ook nog binnen uw vooropgesteld budget blijft. Daarom stelt Woningen Compere u een catalogus voor met tal van stijlvolle woningen die gebouwd worden volgens de traditionele bouwwijze en met sleutel op de deur prijzen. Zonder twijfel vindt ook u er een woning in uw stijl in, een open of driegevelwoning, van klassiek over hedendaags tot modern. Al deze woningen kunnen ook aangepast worden naar uw eigen wensen en noden. Interesse in het bouwen van zo’n woning met sleutel op de deur prijzen?
Bestel dan vandaag nog uw gratis catalogus via de site van Woningen Compere die u heel weldra in uw bus mag verwachten met de gegevens op van een bouwadviseur bij wie u terecht kan met al uw vragen. U treft er tevens alle informatie van de kijkwoningen van Woningen Compere in aan die u kan bezoeken om een goed visueel beeld te krijgen van hoe uw sleutel op de deur woning er kan gaan uitzien. Woningen Compere is ook steeds telefonisch te bereiken via het gratis nummer 0800/11 164.
Wanneer u denkt aan bouwen en op zoek gaat naar allerlei informatie, komt u heel vaak de woorden “sleutel op de deur prijzen” tegen. Maar wat houden sleutel op de deur prijzen juist in? Betekent dit voor alle sleutel op de deur bouwbedrijven hetzelfde ?

De meest gestelde vraag die de Belg zichzelf stelt als hij gaat bouwen is “hoeveel kost mijn huis”?

Zo zien we dan ook in onze zoektocht naar prijzen dat we steeds meer en meer sleutel op de deur prijzen tegenkomen.
Een woning bouwen is een hele investering, dit zowel in tijd maar ook financieel. Heel belangrijk daarom is een goede voorbereiding. Welk budget kan u besteden aan uw toekomstige woning, wat is de kostprijs van uw woning en hoeveel vrije tijd hebt u om aan uw bouwproject te besteden?
Een concreet antwoord op deze vragen helpt u bij het zoeken naar de geschikte woning en bouwondernemer. De laatste jaren zien we een grote wending. De Belg heeft steeds minder en minder vrije tijd om zichzelf bezig te houden met het bouwen van zijn woning. Zo zien we dan dat er steeds meer sleutel op de deur woningen gebouwd worden. Via deze manier van bouwen zijn de sleutel op de deur prijzen van uw woning op voorhand gekend.
De sleutel op de deur prijzen staan duidelijk vermeld in een lastenboek dat u op voorhand wordt overhandigd. De sleutel op de deur prijzen worden ook vaak uitgedrukt in een prijs per vierkante meter. Waardoor u de verschillende sleutel op de deur prijzen gemakkelijk met elkaar kan vergelijken. Maar wat houdt zo’n vierkante meter prijs juist in ? Vierkante meter prijzen bestaat uit twee grote delen, namelijk de materialen en de werkuren. Vervolgens is er nog het ereloon van de architect en uiteraard dient op al deze kosten 21 % BTW betaald te worden. Een gemiddelde richtprijs voor een nieuwbouwwoning is ongeveer 1.300 à 1.400 euro per vierkante meter. Deze prijs hangt uiteraard sterk af van wat u kiest.
De keuze tussen een gesloten, halfopen of open bebouwing kan een grote impact hebben op de vierkantemeterprijs. Ook de keuze van de afwerking van uw woning zal de vierkante meter prijs doen stijgen. Zo zal een marmeren vloer meer kosten dan een ceramische tegel. Nog een factor die een grote rol kan spelen zijn de technieken die u wenst te plaatsen. Zo zijn er heel wat prijsverschillen in de verschillende ventilatie- en warmtesystemen. Voor een warmtepomp zal u heel wat meer dienen te betalen dan wanneer u verwarmt met een gas- of mazoutketel. Deze factor zal uw vierkante meter prijs fors doen stijgen, maar kan ook aanzien worden als een investering voor later daar deze uw energiefactuur flink zal doen dalen. Wanneer u op voorhand een precies kostenplaatje van uw woning wenst, dan kan u best aankloppen met een sleutel op de deur bouwbedrijf voor uw sleutel op de deur prijzen.

Het bouwbedrijf Woningen Compere bouwt ook woningen met sleutel op de deur prijzen.

Op de site kan u dan ook de gemiddelde vierkantemeterprijs terugvinden die Woningen Compere hanteert voor al haar modelwoningen. Deze prijs ligt een heel stuk lager dan de gemiddelde vierkantemeterprijs voor een nieuwbouw en is een referentie in de Belgische sleutel op de deur huizenmarkt.
Woningen Compere kan uw sleutel op de deur woning volledig op uw maat realiseren tegen sleutel op de deur prijzen die volledig op uw budget afgestemd zijn. Op de site of in de gratis catalogus treft u een voorbeeld aan van het zeer gedetailleerd lastenboek van Woningen Compere zodat u een duidelijk beeld krijgt waaruit de sleutel op de deur prijzen bestaan. Dit lastenboek beschrijft dan ook de methoden en materialen die Woningen Compere gebruikt om haar sleutel op de deur woningen te bouwen. Voor elke aanvraag van sleutel op de deur prijzen maakt Woningen Compere een gedetailleerde meetstaat op die voldoet aan uw persoonlijke verwachtingen.
Tevens beschikt Woningen Compere over een lijst van al haar sleutel op de deur modelwoningen met plan en sleutel op de deur prijzen. U zal merken dat per woning soms meerdere sleutel op de deur prijzen mogelijk zijn. Wanneer u op de modelwoning klikt krijgt u meer informatie over de 2 verschillende sleutel op de deur prijzen. Eén van de mogelijke verschillen is het verschil in oppervlakte. Hoe groter de woning, hoe meer oppervlakte en hoe hoger de sleutel op de deur prijzen zijn. U zal tevens merken dat u bij Woningen Compere niet alleen sleutel op de deur prijzen mogelijk zijn, maar dat zij ook winddichte ruwbouwen bouwt. Hierbij neemt u de volledige afwerking van de woning voor eigen rekening.
Andere voorbeelden van verschil in sleutel op de deur prijzen is de woning met of zonder garage, of met of zonder ingerichte verdieping. Dit kan achteraf nog steeds gebeuren. Woningen Compere maakt ook steeds voor u sleutel op de deur prijzen op van plannen die u zelf met eigen architect bijbrengt. Zo wordt er wel eerst bekeken of het uitvoeren van uw plan voor Woningen Compere mogelijk is. Bij woningen Compere dient u wel rekening te houden dat de vermelde sleutel op de deur prijzen exclusief BTW en ereloon architect (+/- 5 %) op basis van het lastenboek zijn. Tevens dient u te beschikken over uw eigen bouwgrond. Woningen Compere bouwt enkel op aanvraag.

Wanneer u uw sleutel op de deur woning met Woningen Compere bouwt tegen gunstige sleutel op de deur prijzen zijn er uiteraard ook nog andere factoren die een belangrijke rol voor u kunnen spelen.

Sleutel op de deur bouwen met Woningen Compere is bouwen met niks dan voordelen voor U.
Eerst en vooral is er het grote financieel voordeel. Woningen Compere kan haar sleutel op de deur prijzen laag houden door te werken met standaardprocedures, goed beheerste methodes en hoogopgeleide teams, en materialen in groepsaankoop in te slaan. Naast de scherpe sleutel op de deur prijzen is er ook nog de korte bouwtermijn. U zal uw sleutel op de deur woning veel sneller kunnen betrekken dan wanneer u uw woning zelf bouwt. Zo dient u ook minder lang huur te betalen voor uw huidige woning, wat nog een extra financieel voordeel biedt bovenop de scherpe sleutel op de deur prijzen. Tevens wordt u alle administratieve rompslomp uit handen genomen.
Alles wordt voor u gedaan, u bouwt dus bij Woningen Compere zonder al te veel zorgen en stress. Het ervaren en gedreven team van Woningen Compere staat graag tot uw dienst om u te begeleiden tijdens uw volledige bouwproces beginnende vanaf een wit blad tot en met de overhandiging van uw sleutel. Tijdens de hele bouwperiode hebt u ook slechts één contactpersoon bij wie u terecht kan met al uw vragen en informatie. Om de kwaliteit van haar traditionele sleutel op de deur woningen te garanderen tegen haar scherpe sleutel op de deur prijzen, heeft Woningen Compere de 10-jarige garantie van haar sleutel op de deur woningen uitgebreid tot 20 jaar.
Dankzij de wet van Breyne bent u als klant ook steeds beschermt tegen misbruik. Deze wet zorgt er ook voor dat u altijd krijgt wat u hebt besteld. Interesse in het bouwen van een sleutel op de deur woning bij Woningen Compere tegen scherpe sleutel op de deur prijzen, vraag dan zeker onze gratis catalogus via de site aan. Deze catalogus staat boordevol inspiratie en informatie. U treft er tevens al de modelwoningen in aan dewelke u kan aanpassen naargelang uw persoonlijkheid en levensstijl. Woningen Compere is ook steeds telefonisch te bereiken via het gratis nummer 0800/11 164.