Gratis catalogus
Performance énergétique

Energieverbruik

Woningen Compere biedt huizen aan waarvan het energieverbruik tot het laagste van de markt behoort

De resultaten van onze gemiddelde EPB-berekening (de energieprestatie van het gebouw) zijn eenduidig. En dit geldt voor al onze gebouwen.

Ons bedrijf rust elk gebouw uit met een verwarmingssysteem met hoog rendement, isolatie die de normen van de Belgische wetgeving overtreft en een aangepast ventilatiesysteem, wat allemaal resulteert in een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik. Dankzij de combinatie van deze verschillende elementen zijn de isolatie en de energiekwaliteit van onze gebouwen een referentie op de Belgische markt voor eengezinswoningen.

Woningen Compere is altijd een pionier geweest in energiebesparing. Wij bieden duurzame woningen met een ongekend isolatieniveau. Hun energieverbruik behoort tot het laagste op de markt. De resultaten van onze EPB-berekening (de energieprestatie van het gebouw) voor het gemiddelde van al onze constructies behoren éénduidig tot de beste in de sector.

Om dit te bereiken beschikt elk gebouw over ultramoderne apparatuur: hoogrendements verwarmingssysteem, isolatie die de Belgische wettelijke normen overtreft en een efficiënt ventilatiesysteem. Bovendien zorgen we ervoor dat de oriëntatie van het huis optimaal is en kiezen we zorgvuldig de deur- en raamsystemen om energieverlies te vermijden. De combinatie van al deze elementen maakt het mogelijk om woningen te bouwen die minder energie verbruiken zonder in te boeten aan comfort. Dankzij hun hoge energiekwaliteit zijn onze gebouwen een referentie op de Belgische markt voor eengezinswoningen.

Thermomètre

Een verwarmingssysteem met hoog rendement

Chauffage

Isolatie die de normen van de Belgische wetgeving overtreffen

Ventilation

Een aangepast ventilatiesysteem

Isolatie en energiekwaliteit:
Dit is wat Woningen Compere tot een referentie maakt in de markt van sleutel-op-de-deur eengezinswoningen in België.

Vind het model van uw dromen