Gratis catalogus

Sleutel op de deur bouwfirma

"

Woningen Compere is dé sleutel op de deur bouwfirma die u zoekt. Wij bouwen sinds 2013 sleutel op de deur woningen en maken al jaren vele gezinnen gelukkig.

Wij hopen ook u warm te kunnen maken voor onze specialisatie. Een sleutel op de deur bouwfirma is een uniek concept. Wij lichten u graag de vele voordelen toe. Met veel trots kunnen wij ons zelfs het snelst groeiend bouwbedrijf van 2020 noemen. Zoals u ziet zijn er al vele gezinnen voor u geweest die bij ons in zee gingen. Zij wonen nu allemaal in een pareltje van een sleutel op de deur woning. Dat pareltje willen wij ook u gunnen. Neem daarom zeker een kijkje op onze webiste. Daar kan u onze modelwoningen raadplegen maar ook recente foto’s van onze realistaties.

Sleutel op de deur bouwfirma Woningen Compere: vrijheid en kwaliteit bovenop!

Woningen Compere is een familiebedrijf dat door slechts drie bestuursleden in goede banen wordt geleid. Daarnaast zijn er nog tientalle mederwerkers achter de schermen aan de slag om uw bouwproject tot een goed einde te brengen.

Wij zijn een Belgische sleutel op de deur bouwfirma dat overal huizen bouwt. De enige uitzondering die wij maken zijn sleutel op de deur woning in de binnenring van Brussel, daar bouwen wij niet. Wij leveren enkel woningen met de beste energieprestatie. Die kunnen we garanderen door het ISO+ PACK dat u terugvindt in ons latenboek. Daarnaast proberen we ook de beste afwerking te garanderen voor de energieprestatie.

Wij zijn als het ware een voorloper op het bouwen van energiezuinige sleutel op de deur woningen. Onze energieprestaties scoren als een van de laagste op de Belgische markt.

Om die goede energieprestaties te garanderen plaatsen wij steeds hoogrendementsketels. Ook ons ISO+ PACK is meer geavanceerd dan bij de Belgische wetgeving verplicht is. Deze omvat polyurethaan in chape en buitenmuren en daarbij ook nog eens een super isolerende beglazing en minerale wol in het dak. Ook de poort is geïsoleerd met polyurethaan.

Een sleutel op de deur bouwfirma als Woningen Compere staat ervoor bekend om veel vrijheid te garanderen aan haar klanten. Dat kan u zien aan het feit dat onze modelwoningen 100% aanpasbaar zijn.

Hoewel u zoveel keuzevrijheid heeft en alles aanpasbaar is kunnen wij wel altijd dezelfde kwaliteit verzekeren. Dat kunnen we doordat wij als sleutel op de deur bouwfirma al jaren met dezelfde leveranciers werken.

Een ander pluspunt daarvan is dat wij werken volgens groepsaankopen. Daardoor kunnen wij onze materialen aan een schappelijke inkoopprijs aankopen. Bijgevolg kunnen we ze aan een scherpe en goede prijs aan u verkopen.

Sleutel op de deur bouwfirma

Wat is nu zo een sleutel op de deur woning precies?

Er zijn tal van sleutel op de deur bouwfirma’s in België, waarvan Woningen Compere er eentje is. Vaak zijn de bouwbedrijven locatiegebonden. Woningen Compere niet, wij bouwen overal in België behalve in de Brusselse binnenring.

Het principe van een sleutel op de deur woning is dat één sleutel op de deur bouwfirma het volledige bouwproces voor haar rekening neemt. Daarbij gaat het van de bouwplannen, tot ruwbouw en afwerking. Het volledige proces wordt dus door één sleutel op de deur bouwfirma in goede banen geleid. Het voordeel daarvan is dat u zelf geen architect en aannemer moet zoeken en dus zorgeloos bij ons terecht kan.

Een sleutel op de deur woning kan de illusie opwekken van duurder te zijn. Echter kan u dat tweezijdig interpreteren. Het kan duurder lijken doordat er in één keer een grote som wordt betaald, langs de andere kant moet u geen andere tientallen vakmannen betalen. Een voordeel van zo een sleutel op de deur bouwfirma is dat ze niet enkel uw woning bouwen, ze voorzien ook de volledige administratie. Het enige wat u moet voorzien is de bouwgrond. Vanaf dan nemen wij het graag van u over.

Onze administratieve medewerkers starten een bouwdossier op. Daarin verzamelen we alle stukken die nodig zijn om stedenbouwkundige vergunningen te verkrijgen. Dat bouwdossier dienen we in bij de stedenbouwkundige dienst van uw gemeente en dan dan wachten we samen op een positief antwoord. Vanaf dan kunnen we starten met uw sleutel op de deur.

Eén van onze andere kwaliteiten is onze meetstaat. Een andere naam daarvoor is ook wel de kostenraming. De offerte die u krijgt is gepersonaliseerd naar uw wensen en noden. De sterkte van die offerte is dat u daar de eenheidsprijs per onderdeel van uw woning kan raadplegen. Bovendien garanderen wij u gedurende één jaar diezelfde prijs. Daardoor kan u in alle rust en vrijheid nadenken over de bouw van uw woning.

Het is heel belangrijk dat u geen overhaaste beslissingen neemt betreft het bouwen van een woning. En bij een sleutel op de deur bouwfirma, zoals Woningen Compere, kunnen wij u die tijd en ruimte verzekeren. De totaalprijs op uw meetstaat kan wel variabel zijn indien u zelf zaken wenst te veranderen. Wilt u graag een extra raam of een paar stopcontacten extra? Dan zal de prijs wijzigen. Uiteraard is het ook voordelig om uw budget te regelen. Door de eenheidsprijzen kan u makkelijk berekenen wat u kan weglaten om uw woning minder duur te maken.

Door te bouwen met een sleutel op de deur bouwfirma bent u niet langer verantwoordelijk als werfleider. Uzelf bent de bouwheer maar een ervaren werfleider van Woningen Compere zal de resterende taken op zich nemen. Daarnaast wordt uw werf niet enkel nauw opgevolgd door de werfleider, ook wordt ze frequent bezocht door één van onze supervisors. Enkel zo kunnen we bij Woningen Compere zeer hoge kwaliteitscontroles uitvoeren.

Sleutel op de deur bouwfirma

Een sleutel op de deur bouwfirma heeft vele voordelen. We sommen ze voor u op.

Het grootste voordeel is dat u zich geen zorgen moet maken over de bouw van uw sleutel op de deur woning. Bovendien wordt deze ook nog eens heel ecologisch gebouwd. Woningen Compere bouwt energiezuinige woningen volgens de Belgische normen en wetten. Heeft u hier meer interesse voor gekregen? Bel dan zeker via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. Doordat wij al jaren actief zijn in de Belgische bouwsector kan u een hoge expertise van ons verwachten. Wij doen al jaren ons uiterste best om de meest kwalitatieve sleutel op de deur woningen in België te bouwen.

Eén van de grootste troeven van een sleutel op de deur bouwfirma is tijdwinst. U wint heel veel tijd aangezien u zelf geen fulltime job moet combineren met de realisatie van uw bouwproject. Een sleutel op de deur bouwfirma bouwt bovendien ook veel sneller dan wanneer u zelf zou bouwen. Dat is mogelijk omdat een sleutel op de deur bouwbedrijf vaste afspraken maakt met onderaannemers. Een ander voordeel is het principe van één aanspreekpunt. U heeft daarbij altijd contact bij één persoon waardoor er steeds duidelijk en transparant gecommuniceerd kan worden. Alle verwarringen worden vermeden.

Bijna uniek in België is ons zeer gedetailleerd lastenboek. In ons lastenboek staan alle materialen beschreven waarvan wij gebruikmaken. U merkt al meteen dat deze van uitzonderlijk goede kwaliteit zijn. Ook in ons lastenboek wordt elke bouwfase in detail besproken. Zo weet u steeds perfect waar u aan toe bent en kan u verder niet voor verrassingen komen te staan.

Woningen Compere: uw sleutel op de deur bouwfirma bij uitstek.

Een sleutel op de deur bouwfirma, zoals Woningen Compere, zorgt voor alles van A tot Z, van alle administratie tot en met de afwerking. Alles wordt voor de klant gedaan want klantvriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Een sleutel op de deur bouwfirma volgt bovendien steeds de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen. Daaronder verstaan we de nieuwste bouwtechnieken en beste materialen die hoog gewaardeerd worden.

Zo een goede sleutel op de deur bouwfirma kiezen is geen kinderspel. U houdt best met verschillende factoren rekening in uw beslissing. We kunnen u wel de beste kwaliteit garanderen van Woningen Compere. Wij bouwen al sleutel op de deur woningen sinds 2013 en kennen dus een ware expertise in het veld. U kan ons helemaal vertrouwen bij de realisatie van uw sleutel op de deur woning. Opmerkelijk is dat wij bijna dagelijks een sleutel op de deur woning opleveren. Zo ziet u hoeveel mensen u al voorgingen in hun vertrouwensband met ons.

Een sleutel op de deur bouwfirma is niet alleen een belangrijke keuze wat het bouwen van een woning betreft. Ze staan in voor het volledige bouwproces, het is dus belangrijk dat het bedrijf uitblinkt in elke fase.

Een bouwbedrijf hoort ook flexibel te zijn. We bedoelen daar vooral bij dat het belangrijk is dat u altijd de mogelijkheid heeft om aanpassingen door te voeren. Veel bedrijven beschikken over modelwoningen, het is echter niet bij elk bedrijf zo dat ze volledig aangepast kunnen worden. Dat is wel het geval wij Woningen Compere. Bij ons kan u zelfs vanuit een wit blad uw woning beginnen tekenen.

Voor meer informatie kan u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Dat kan via het gratis telefoonnummer 0800 11 164 of via ons emailadres dat u makkelijk kan terugvinden op de website www.woningencompere.be.