De getuigenissen van onze klanten

"

We vroegen aan onze klanten “waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?” Van de prijs tot de materialen, de meningen zijn verschillend. Ontdek hun antwoorden en wat ze van ons werk vonden.

Ik ben naar verschillende bedrijven gegaan, deze hebben we dus eerst vergeleken. Ik heb eveneens Paul Piron ontmoet en het is dankzij deze buitengewone man dat ik heb besloten om het te doen. Ik heb absoluut alles met hem kunnen bespreken. Het voordeel dat we hadden, was dat we reeds onze bouwgrond hadden. Het was groot genoeg, dus het was mogelijk om een mooie, grote woning te bouwen. Ik had echter één voorwaarde, namelijk de volgende: het moest een ruwbouw zijn want ik had reeds enkele offertes van verschillende werkposten. Ik heb voor Compere gekozen omdat het een van de weinige bedrijven is die accepteerde dat ik op deze manier te werk wil gaan, het was geen groot voordeel! Wij zijn midden december 2016 verhuisd naar onze woning die hoofdzakelijk werd gebouwd door Woningen Compere. Ik had al een keertje gebouwd in Grâce-Hollogne met Duro-Home, het was dus niet de eerste keer dat ik een sleutel-op-de-deurwoning liet bouwen.

Chantier d'Anvers

Ik heb contact opgenomen met uw bouwadviseur, Mijnheer Frison, en dat contact is perfect verlopen. Ik vertrouwde hem en ik heb me zelfs niet meer bevraagd bij andere bedrijven om een offerte te vragen. Ik was op zoek naar een woning en deze heb ik gevonden.

Maison témoin à Heist-Op-Den-Berg

Wij kozen voor Woningen Compere omdat na een zoektocht op het internet, wij bij hun onze keuze vonden. Zij waren destijds de enige die hun prijzen aangaven. Ik dacht bij mezelf dat als het per vierkante meter tussen de €950 en €1.200 zou kosten, dan zou ik niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Couple heureux qui emménage dans sa nouvelle maison

We kenden Woningen Compere dankzij het internet. We vergeleken de prijzen met andere sleutel-op-de-deurbedrijven zoals Blavier bijvoorbeeld. Het is vooral de prijs die de doorslag gaf. We kregen namelijk een promotie waarbij we gevelstenen en dakpannen kregen aangeboden. Bovendien voldeden de huizen die Compere aanbood, meer aan onze wensen.

Vroeger woonde ik in een oud huis en qua energie merkte ik een verschil. De kosten voor elektriciteit en verwarming waren voor mij het duurst. Ik wilde deze kosten verminderen. Nu heb ik zonnepanelen, een watertank en mijn woning is geïsoleerd. Op gebied van de verwarming, bijvoorbeeld, is mijn verbruik met een factor 4 verminderd.

Wij hebben voornamelijk voor Woningen Compere gekozen omdat de prijs van Compere veel goedkoper is dan deze van de concurrenten. Echt de prijs per vierkante meter is indrukwekkend! Wij hebben ook veel vertrouwd op Test Aankoop en de meningen van andere internetgebruikers hebben ons echt geholpen. Wij zijn 8 maanden geleden verhuisd naar onze “Woningen Compere”.

Jeune femme qui accroche des peintures sur son mur de briques

Het was de catalogus van Woningen Compere die ons opviel. Wij hebben enkele bedrijven met elkaar vergeleken, vooral tijdens Batibouw, maar het is echt de catalogus die de doorslag gaf. Het contact met Compere op Batibouw was echt fantastisch! We zijn verhuisd naar onze woning van Compere 26 januari 2017.

Chantier de Héron

Mijn vrouw kwam eerder toevallig uit op Woningen Compere via het internet. Op het niveau van de website, is Compere zeer goed want men heeft een reëel aanbod aan prijzen, modellen, etc.

Plans d'architecte

Ik heb de prijs vergeleken en ik heb me bevraagd omdat vrienden van me elders hadden gebouwd, zoals TPalm, Thomas Piron en andere. Ik ontdekte Woningen Compere op het internet en ik heb voor Compere gekozen omdat het de beste kwaliteit/prijsverhouding had.