Gratis catalogus

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

"

We kenden Woningen Compere dankzij het internet. We vergeleken de prijzen met andere sleutel-op-de-deurbedrijven zoals Blavier bijvoorbeeld.

0

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

We kenden Woningen Compere dankzij het internet. We vergeleken de prijzen met andere sleutel-op-de-deurbedrijven zoals Blavier bijvoorbeeld. Het is vooral de prijs die de doorslag gaf. We kregen namelijk een promotie waarbij we gevelstenen en dakpannen kregen aangeboden. Bovendien voldeden de huizen die Compere aanbood, meer aan onze wensen.

Waarom heeft u gekozen voor het sleutel-op-de-deurprincipe?

Omdat het makkelijk is, want we zijn niet meer jong. We hadden een groot huis, dus hebben we ons aangepast.

Heeft u onze verschillende kijkwoningen of kijkwerven bezocht?

We hebben de kijkwoning in Soumagne bezocht. We vonden de afwerking erg goed. We hebben verschillende kijkwoningen bezocht. Uiteindelijk was het de prijs en ons laatste bezoek dat ons heeft doen kiezen voor Compere.

Had u een goed contact met uw bouwadviseur?

Mijnheer Raemackers is zeer goed. Hij doet zijn job! Nu het is een commercieel vertegenwoordiger… het is dus een goede verkoper! Hij heeft ook een architect aanbevolen.

Had u een goed contact met uw werfleider?

Alles is zeer vlot verlopen! Mijnheer Roose heeft altijd zijn uiterste best gedaan. Hij beantwoordde al mijn telefoontjes. Ik heb steeds een goed contact met hem gehad en hij heeft elk probleem opgelost. Hij is echt top! Ik kan er niets verkeerd over zeggen!

Hoe is uw werf verlopen?

We hadden wat wrijving met de metselaar omdat hij niet erg serieus was, ook al was zijn werk goed gedaan. Dit alles heeft niets te maken met Compere. Wij hadden ook een kleine wijzigingen na de tweede en derde oppuntstelling. Bijvoorbeeld de grondwerken: ondanks het bodemonderzoek, ontdekten we dat we extra funderingen nodig hadden, enz. Dus we wisten dat er wat bijkomstige kosten waren, maar men had ons ervoor gewaarschuwd. Ook hebben we een extra trap genomen, wij hebben ook het buitenschrijnwerk veranderd, dus we hadden enkele extra kosten op dat niveau, maar het was binnen het budget dat we vooropgesteld hadden en we hadden dit ook verwacht! We hebben zoveel vergeleken dat we ons niet konden vergissen. De elektricien, de verwarming en sanitair technieker waren erg goed, de vloerder was echt geweldig en de stukadoor niet al te slecht. Wij hebben de voortgang van de werf opgevolgd, ik ben dagelijks gepasseerd! Wij zijn uiterst tevreden over het concept sleutel-op-de-deur.