Gratis catalogus

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

"
Wij hebben voornamelijk voor Woningen Compere gekozen omdat de prijs van Compere veel goedkoper is dan deze van de concurrenten. Echt de prijs per vierkante meter is indrukwekkend!

0

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

Wij hebben voornamelijk voor Woningen Compere gekozen omdat de prijs van Compere veel goedkoper is dan deze van de concurrenten. Echt de prijs per vierkante meter is indrukwekkend! Wij hebben ook veel vertrouwd op Test Aankoop en de meningen van andere internetgebruikers hebben ons echt geholpen. Wij zijn 8 maanden geleden verhuisd naar onze “Woningen Compere”.

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

Wij hebben voornamelijk voor Woningen Compere gekozen omdat de prijs van Compere veel goedkoper is dan deze van de concurrenten. Echt de prijs per vierkante meter is indrukwekkend! Wij hebben ook veel vertrouwd op Test Aankoop en de meningen van andere internetgebruikers hebben ons echt geholpen.

Waarom heeft u gekozen voor het sleutel-op-de-deurprincipe?

Wij wisten direct dat we voor het sleutel-op-de-deurprincipe wilden gaan, dat was echt een basisvereiste. Desondanks heb ik veel zelf geïnvesteerd, dus het is een keuze waar ik een beetje spijt van heb, maar het kleinste probleem werd onmiddellijk opgelost en over het algemeen zijn we zeer tevreden.

Heeft u onze verschillende kijkwoningen of kijkwerven bezocht?

Neen, we hebben ons enkel gebaseerd op de cataloog aangezien alles zeer snel is gegaan waardoor we niet de tijd hadden om kijkwoningen te bezoeken of om naar beurzen zoals Batibouw te gaan. Het was een beetje een bevlieging.

Had u een goed contact met uw bouwadviseur?

Alles is zeer vlot verlopen, we zijn zeer tevreden van hem. Hij was zeer sympathiek, we kunnen op dat gebied niets verkeerd zeggen.

Had u een goed contact met uw werfleider?

Ook dat contact is vlot verlopen, maar hij had wat vaker naar de werf mogen gaan, vind ik. Maar uiteindelijk is alles goed verlopen. Wij zijn acht maanden geleden verhuisd naar onze “Woningen Compere”.