Gratis catalogus

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

"
  Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere? Vroeger woonde ik in een oud huis […]

0

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

Vroeger woonde ik in een oud huis en qua energie merkte ik een verschil. De kosten voor elektriciteit en verwarming waren voor mij het duurst. Ik wilde deze kosten verminderen. Nu heb ik zonnepanelen, een watertank en mijn woning is geïsoleerd. Op gebied van de verwarming, bijvoorbeeld, is mijn verbruik met een factor 4 verminderd.

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

Ik heb op verschillende websites gezocht en op het prijsniveau was dit het meest interessant in het type woning dat ik graag wilde. Ik heb ook aandacht besteed aan de meningen van andere klanten op het internet en het lastenboek was zeer gedetailleerd.

Waarom heeft u gekozen voor het sleutel-op-de-deurprincipe?

Ik ben absoluut geen Handige Harry, ik doe niet graag klusjes, dus een sleutel-op-de-deurwoning is in mijn geval ideaal.

Heeft u onze verschillende kijkwoningen of kijkwerven bezocht?

Ik heb de kijkwoning in Oreye bezocht en daar kreeg ik van een van de medewerkers een lijst met alle werven gerealiseerd door Compere in mijn regio en ik heb er 12 bezocht. 2 van de 12 waren niet tevreden, voor de rest kreeg ik enkel goede feedback! Het is een groot project dus ik wilde zeker zijn van mijn keuze. Ook de kijkwoning in Soumagne bezochten we. Deze was fantastisch afgewerkt en dat gaf echt zin! Nu het blijft een kijkwoning, deze zijn steeds erg goed. Maar ik had iets concreet nodig, vandaar dat ik de woningen van andere klanten heb bezocht.

Had u een goed contact met uw bouwadviseur?

Het contact is zeer goed verlopen met Mijnheer Raemackers, ja. Hij beantwoordde mijn financiële vragen. Ik wilde een budget dat overeenkwam met alles wat ik nodig had zonder onaangename verrassingen of budgettaire overschotten te hebben.

Had u een goed contact met uw werfleider?

Ook met de werfleider had ik een goed contact, ik had veel sympathie voor hem. Hij was correct en eerlijk, kortom: super!

Hoe is uw werf verlopen?

Ik had wat dingen toegevoegd aan het basis lastenboek zoals de kleur van het buitenschrijnwerk, de ventilatie, enz. maar alles werd gepland door de bouwadviseur zodat het toch allemaal binnen het budget viel. De grondwerken gingen goed, de metselaar leverde goed werk en ik heb niets te zeggen over de technieken. We hebben met alle aannemers afspraken kunnen maken voor kleine extra’s en supplementen, dus ik ben zeer tevreden. Ik had een klein probleempje met de plaatser van de wanden, maar dat is dan ook alles. Het werk werd gedaan en dat is wat telt. Ik heb de werf opgevolgd omdat ik op slechts 1km er vandaan woonde. Dagelijks ging ik een kijkje nemen. Vroeger woonde ik in een oud huis en qua energie merk ik een verschil. De kosten voor elektriciteit en verwarming waren voor mij het duurst. Ik wilde deze kosten verminderen. Nu heb ik zonnepanelen, een watertank en mijn woning is geïsoleerd. Op gebied van de verwarming, bijvoorbeeld, is mijn verbruik met een factor 4 verminderd.