Gratis catalogus

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

"

Ik ben naar verschillende bedrijven gegaan, deze hebben we dus eerst vergeleken. Ik heb eveneens Paul Piron ontmoet en het is dankzij deze buitengewone man dat ik heb besloten om het te doen. Ik heb absoluut alles met hem kunnen bespreken.

0

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

Ik ben naar verschillende bedrijven gegaan, deze hebben we dus eerst vergeleken. Ik heb eveneens Paul Piron ontmoet en het is dankzij deze buitengewone man dat ik heb besloten om het te doen. Ik heb absoluut alles met hem kunnen bespreken. Het voordeel dat we hadden, was dat we reeds onze bouwgrond hadden. Het was groot genoeg, dus het was mogelijk om een mooie, grote woning te bouwen. Ik had echter één voorwaarde, namelijk de volgende: het moest een ruwbouw zijn want ik had reeds enkele offertes van verschillende werkposten. Ik heb voor Compere gekozen omdat het een van de weinige bedrijven is die accepteerde dat ik op deze manier te werk wil gaan, het was geen groot voordeel! Wij zijn midden december 2016 verhuisd naar onze woning die hoofdzakelijk werd gebouwd door Woningen Compere. Ik had al een keertje gebouwd in Grâce-Hollogne met Duro-Home, het was dus niet de eerste keer dat ik een sleutel-op-de-deurwoning liet bouwen.

Waarom heeft u gekozen voor het sleutel-op-de-deurprincipe?

Ik had reeds gebruik gemaakt van het sleutel-op-de-deurprincipe via Duo-Home, dus ik was er bekend mee. Ik vond dit gemakkelijk omdat er maar één contactpersoon is. Bovendien kwam ik bij Compere in de juiste periode terecht op gebied van de prijzen om te concurreren met Blavier. Ik heb niet goedkoper gevonden! De kwaliteit is fantastisch, ik kan echt niet klagen. De opties waren helaas wat duur, maar ik had het geluk dat ik deze zelf kon uitvoeren. Om u de waarheid te zeggen en u een voorbeeld te geven, heb ik aan een vriend gevraagd, die metselaar is, hoeveel het me zou kosten om het werk zelf te doen en zelfs op zijn goedkoopst, kon hij niet concurreren met Woningen Compere.

Heeft u onze verschillende kijkwoningen of kijkwerven bezocht?

Ja, maar ik vind het nutteloos! We gingen naar die in Soumagne, maar dat heeft niets bijgebracht. Deze werd namelijk gebouwd door andere werkmannen dan diegenen die ons huis zouden bouwen. Dus een bezoek aan een modelwoning geeft een idee, maat dat is het.

Had u een goed contact met uw bouwadviseur?

Het contact met Mijnheer Piron was zeer goed. Hij was erg responsief. Ik heb graag nauw contact met mensen en ik neem aan dat mensen in de bouwsector niet afstandelijk zijn. Dat contact had ik dus met Mijnheer Piron. Hij is erg openhartig en eerlijk , wat ik erg op prijs stel. Voor het buitenschrijnwerk, bijvoorbeeld, had ik elders een betere prijs. Hij schrapte gewoon de post zonder enig probleem!

Had u een goed contact met uw werfleider?

Mijn werfleider was Sébastien Roose en hij was fantastisch. Hij heeft absoluut al mijn vragen en verzoeken beantwoord. Ik ben iemand die graag op de hoogte is dan alles en die graag een oogje in het zeil houdt en Mijnheer Roose betrok me bij alles. Soms hield ik hem zelf op de hoogte van bepaalde zaken. Hij liet me ook de ruimte die ik wilde in de opvolging van de werf. Wij zijn midden december 2016 verhuisd naar onze woning die hoofdzakelijk werd gebouwd door Woningen Compere. Ik had al een keertje gebouwd in Grâce-Hollogne met Duro-Home, het was dus niet de eerste keer dat ik een sleutel-op-de-deurwoning liet bouwen.