Gratis catalogus

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

"

Zij waren destijds de enige die hun prijzen aangaven. Ik dacht bij mezelf dat als het per vierkante meter tussen de €950 en €1.200 zou kosten, dan zou ik niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

0

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

Wij kozen voor Woningen Compere omdat na een zoektocht op het internet, wij bij hun onze keuze vonden. Zij waren destijds de enige die hun prijzen aangaven. Ik dacht bij mezelf dat als het per vierkante meter tussen de €950 en €1.200 zou kosten, dan zou ik niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Waarom heeft u gekozen voor het sleutel-op-de-deurprincipe?

Heel simpel: wij wilden zelf niet veel doen.

Heeft u onze verschillende kijkwoningen of kijkwerven bezocht?

Ja, na het ondertekenen van alle documenten, hebben we de kijkwoning in Oreye bezocht om de afmetingen, enz. te bekijken. Na ons bezoek waren we zeer tevreden.

Had u een goed contact met uw bouwadviseur?

Ja, hij is ook komen kijken naar onze bouwgrond, samen met de architect. We hadden een zeer goed contact!

Had u een goed contact met uw werfleider?

Ja, hij was fantastisch. Voor elk probleem, vond hij een oplossing. Wij vinden dat zeer positief hoewel het nog hele jonge mensen zijn die de werf opvolgen. We hadden eveneens vaak telefonisch contact, ook als we extra informatie wensten. Hij was steeds beschikbaar!

Hoe is uw werf verlopen?

Alles is zeer vlot verlopen, ik was alleen een beetje teleurgesteld in een afscheiding, maar verder is alles perfect gegaan en zijn we zeer tevreden. Wij vinden het ook heel jammer dat onze architect niet vaker aanwezig was.