Gratis catalogus

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

"

Het was de catalogus van Woningen Compere die ons opviel. Wij hebben enkele bedrijven met elkaar vergeleken, vooral tijdens Batibouw, maar het is echt de catalogus die de doorslag gaf. Het contact met Compere op Batibouw was echt fantastisch!

0

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

Het was de catalogus van Woningen Compere die ons opviel. Wij hebben enkele bedrijven met elkaar vergeleken, vooral tijdens Batibouw, maar het is echt de catalogus die de doorslag gaf. Het contact met Compere op Batibouw was echt fantastisch! We zijn verhuisd naar onze woning van Compere 26 januari 2017.

Waarom heeft u gekozen voor Woningen Compere?

Het was de cataloog van Woningen Compere die ons opviel. Wij hebben enkele bedrijven met elkaar vergeleken, vooral tijdens Batibouw, maar het is echt de cataloog die de doorslag gaf. Het contact met Compere op Batibouw was echt fantastisch!

Waarom heeft u gekozen voor het sleutel-op-de-deurprincipe?

Ik ben zelf metselaar en ik heb geen tijd om zelf een woning te bouwen.

Heeft u onze verschillende kijkwoningen of kijkwerven bezocht?

Ja, we hebben deze in Oreye en in Eghezée bezocht. Wij vonden dat onze woning nog beter is dan de kijkwoning! We waren aangenaam verrast.

Had u een goed contact met uw bouwadviseur?

Wij hebben een afspraak gemaakt met hem via internet en dat is zeer goed verlopen.

Had u een goed contact met uw werfleider?

Mijnheer Roose is fantastisch en ik raad hem aan iedereen aan! Hij heeft me steeds direct geantwoord wanneer ik hem nodig had.

Hoe is uw werf verlopen?

Het eerste contract werd getekend in Eghezée, de tweede en de derde oppuntstelling in Oreye. Wij hadden een exact beeld voor ogen van de woning dat we wilden hebben en in de cataloog leken enkele modellen op hetgeen we in gedachten hadden. Maar we namen een kleiner model zodat het in ons budget paste. We hebben dus een woning gekozen uit de cataloog en we hebben de verdieping aangepast. In feite hebben we de slaapkamer opengemaakt zodat we een grote slaapkamer hadden met een dressing. De grondwerken en de metselwerken waren niet geweldig, maar de chape was wel heel snel klaar en foutloos! Wij hebben zelf het tegelwerk gedaan en we hebben enkele posten buiten aanneming gedaan. De werfleider regelde alles volgens onze wensen. Op het niveau van het dak, hadden we geen enkel probleem. Kortom: alles verliep zeer vlot! We zijn verhuisd naar onze woning van Compere 26 januari 2017.