Prefab woningbouw

De mogelijkheden om de prefab woning te personaliseren zijn zeer beperkt

Doordat de elementen vooraf zijn ontworpen, wordt het esthetische aspect zeer ingeperkt door de grenzen van de techniek. Om die reden verkiest Woningen Compere de methode van de traditionele sleutel op de deur techniek.

Gratis catalogus van 408 pagina’s (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus

De prefab woningbouw en de traditionele sleutel op de deur woning zijn snelle methodes om te bouwen. In het eerste geval, betekent de prefabricatie van de onderdelen een grote tijdswinst. In het tweede geval, dankzij het feit dat het bouwbedrijf als enige gesprekspartner en tussenpersoon acteert vanaf het ontwerpen van de woning en tijdens de hele duur van de werf een belangrijke tijdswinst. Het vooraf gefabriceerde aspect van de onderdelen betekent een limiet aan de personalisatie van de woning. De sleutel op de deur woningen uitgewerkt door Woningen Compere zijn daarentegen zeer persoonlijk uit te werken. Eens u een keuze hebt gemaakt uit de 91 door dit Belgische bedrijf voorgestelde modellen, blijft de onderneming in onderhandeling met u om uw woning maximaal aan  te passen aan uw verwachtingen. Elk voorgesteld model in de catalogus van 192 pagina’s is aan te passen.

prefab woningbouw

Het bouwen van uw eigen droomwoning klinkt aantrekkelijk, maar het kan ook een erg lang en vermoeiend proces worden. Niet iedereen heeft de tijd of is vaardig genoeg om zijn eigen woning zelf te bouwen. Gelukkig bestaan er de dag van vandaag verschillende bouwconcepten. Zo kunnen we kiezen om ons droomhuis te laten bouwen door een sleutel op de deur bouwbedrijf die de volledige bouwprocedure van A tot Z volledig voor zijn eigen rekening neemt, zonder dat je zelf veel moet doen. Een andere keuze die u ook vrij snel dient te nemen is de bouwmethode. Hoe wilt u bouwen? Voor de bouw van uw woning hebt u de keuze uit verscheidene soorten woningen, staal woningen, houten woningen, prefab woningen beton of traditionele woningen. Een huis bouwen is een proces waarbij heel wat knopen dienen doorgehakt te worden. Het sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere kan u bij deze beslissingen helpen. Vraag nu de gratis catalogus met tal van modelwoningen met plan via de site aan zodat u reeds nu al inspiratie kan opdoen voor uw droomwoning. Woningen Compere is ook steeds bereikbaar via het gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers brengt u vervolgens in verbinding met een bouwadviseur bij u in de buurt die vrijblijvend bij u kan langskomen.

Zijn prefab woningen wel de ideale keuze voor U ?

Wie een nieuwbouwwoning wenst te bouwen dient vaak heel wat keuzes te maken. Sommige keuzes kunnen soms opgelegd worden of dient men noodgedwongen te nemen., zoals bijvoorbeeld het bouwen van prefab woningbouw. Maar soms vindt men toch nog andere alternatieven zoals het bouwen van sleutel op de deur woningen.

Om te weten welke bouwmethode u het best kan toepassen op uw droomwoning, zal u eerst moeten weten welke bouwmethodes er zijn

U zal zich zeker en vast al wel de vraag gesteld hebben van wat zijn prefab woningbouw, traditionele woningen, staalbouw woningen en beton woningen. Daarom beschrijven we voor u de meest voorkomende methodes. Het kiezen van de bouwmethode voor uw woning is niet altijd een kwestie van jouw persoonlijke voorkeur. U dient ook rekening te houden met de bouwvoorschriften, de kostprijs, de kenmerken van de bouwgrond en het wooncomfort.

De meest voorkomende woningen zijn de traditionele woningen gebouwd volgens de traditionele woningbouw. Deze bouwmethode maakt gebruik van bouwblokken en gevelstenen die door middel van mortel en beton op elkaar worden gestapeld. Deze woningen zijn zeer stabiel en hebben een lange levensduur. Deze bouwmethode heeft geen architecturale beperkingen en zorgt voor uitstekende akoestische prestaties. In de woning zelf treft u relatief kleine temperatuurschommelingen aan. De meeste aannemers werken via deze methode daar ze erg populair is bij de Belg.

Woningen Compere beschikt over tal van modelwoningen waaruit u inspiratie kan halen voor uw droomwoning die volledig op uw maat en wensen kan afgestemd worden. In tegenstelling tot prefab woningbouw hebt u bij traditionele woningen veel meer vrijheid wanneer het aankomt op ontwerp. Niet iedere wens, uitstraling of mogelijkheid is bij prefab woningbouw te realiseren.
Via de site van Woningen Compere treft u al vrij snel de gemiddelde prijs per vierkante meter aan. Deze prijs is een referentie in de Belgische sleutel op de deur huizenmarkt en ligt lager dan de gemiddelde prijs per vierkante meter dan wanneer u zelf uw woning bouwt.

Bent u nog niet volledig overtuigd, breng dan een bezoek aan één van de kijkwoningen van Woningen Compere. Voor meer informatie gaat u best naar de kaart met kijkwoningen op de site en klikt u op de iconen van de kijkwoningen op de kaart. Onze bouwadviseurs zullen er u ontvangen en naar uw bouwdroom luisteren. U kan ook ons gratis catalogus met tal van modelwoningen met plan via de site aanvragen. Ons sleutel op de deur bouwbedrijf is ook steeds telefonisch te bereiken via het gratis nummer 0800/11 164.

Zie ook: prefab woningbouwprefab huis bouwen

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus