Prefab woningbouw

Desalniettemin de aankoopprijs van een prefab woning laag ligt, heeft deze toch talrijke minpunten. Daarom verkiest Woningen Compere de sleutel-op-de-deur oplossing: eveneens snel en waarbij de kosten worden beheerst.

De prefab woningbouw is een bouwtechniek waarbij de verschillende bouwonderdelen vooraf worden gebouwd in de fabruik. De plannen van de woning worden gedigitaliseerd in 3D en elk onderdeel wordt nadien geprefabriceerd. De prefab woning is goedkoop en snel klaar. De gebruikte materialen zijn echter niet altijd van de beste kwaliteit. Daarom verkiest het Belgische bouwbedrijf Woningen Compere de sleutel op de deur methode boven deze methode. De bouwonderneming ontwerpt 100 %  traditionele sleutel op de deur woningen. Dit maakt het mogelijk de kosten te beheersen en woningen voor te stellen vanaf een gemiddelde prijs van 1070€, BTW inbegrepen. Deze techniek maakt het mogelijk om met kwaliteitsvolle materialen te werken, met competente medewerkers samen te werken om op die manier degelijke, betrouwbare en duurzame woningen te bouwen.

Prefab huizen of systeembouw woningen zijn nog lang niet zo populair als traditionele woningen, maar we zien ze de laatste jaren wel wat meer in het straatbeeld. Niet iedereen is voor dit systeem te vinden waar de muren – inclusief de ramen, isolatie en leidingen – op voorhand in een atelier worden vervaardigd en nadien pas op de werf in elkaar gezet worden. De Belg is geboren met een baksteen in de maag en verkiest toch nog steeds traditioneel bouwen, met bakstenen en mortel op de werf zelf, boven prefabricage. De laatste jaren schrikken de jonge bouwers vooral wanneer ze de hoge kostprijs van een nieuwbouwwoning horen.

prefab woningbouw
Het bekende spreekwoord van de Belg en de baksteen zegt niet alleen iets over de drang van de Belg voor het bouwen van een eigen huis, maar ook over de manier waarop hij dat het liefst doet. Wie aan bouwen denkt, denkt in eerste instantie aan bakstenen en minder aan bijvoorbeeld hout of beton. De Belg associeert prefab huizen nog vaak met chaletachtige woningen met dunne houten muren.

Omwille van de vele voordelen die eigen zijn aan traditioneel bouwen verkiest Woningen Compere deze bouwmethode om uw sleutel op de deur woning te bouwen. Woningen Compere is er dan ook steevast van overtuigd dat traditioneel bouwen u de meeste garantie, de beste prijs-kwaliteit verhouding, een laag energieverbruik en een verzekerde duurzaamheid biedt. Net om deze redenen verdubbelt zij de 10-jarige garantie tot één van 20 jaar. Bij Woningen Compere hebt u de mogelijkheid te kiezen uit tal van modelwoningen die samen met uw architect 100 % aangepast kunnen worden naargelang uw persoonlijkheid en levensstijl. Hierdoor is iedere woning gebouwd met Woningen Compere ook uniek, geen enkele woning is gelijkaardig. Dit vaak in tegenstelling tot prefab huizen. Maak alvast een virtueel bezoek door één van de modelwoningen en krijg alvast een eerste beeld over hoe uw toekomstige sleutel op de deur woning er kan gaan uitzien. Nog niet volledig overtuigd, kom dan langs in één van de kijkwoningen bij u in de buurt en ontmoet er één van onze bouwadviseurs bij wie u vrijblijvend uw bouwwens kan bespreken. Meer info hierover vindt u terug op de kaart met kijkwoningen op de site. U kan er ook ons gratis catalogus boordevol informatie en inspiratie aanvragen. Wenst u nog wat meer informatie over de sleutel op deur woningen van Woningen Compere, dan kan u ook steeds telefonisch contact opnemen op het gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers brengt u vervolgens in contact met een bouwadviseur bij u in de buurt die vrijblijvend uw woondroom met u komt bespreken.

Zie ook: prefab woningbouwprefab woningbouwprefab woningbouw beton

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (312 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus