Sleutel op de deur prijzen

Maar wat kost dat en wat is er inbegrepen in sleutel op de deur prijzen ?

 

sleutel op de deur prijzen

 

Wanneer u sleutel op de deur wilt bouwen kan dat al vanaf een redelijke prijs. Uiteraard moet u hierbij wel rekening houden dat u nog bouwgrond moet kopen, want in de sleutel op de deur prijzen is de bouwgrond niet inbegrepen. U moet er ook zelf voor zorgen dat uw bouwgrond bouwrijp is. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld wanneer er bomen op uw bouwgrond staan, deze gekapt moeten worden, of wanneer er nog een gebouw opstaat, u deze moet afbreken. Ook houdt het bouwrijp maken van uw bouwgrond ook in dat u zelf de nutvoorzieningen en de nodige elektriciteit-, gas- en waterleidingen voorziet.

Ook als u samenwerkt met Woningen Compere, moet u als bouwheer de bouwgrond eerst bouwrijp maken.

 

 

Ontvang gratis onze catalogus

 

Wat is inbegrepen in de sleutel op de deur prijzen van Woningen Compere ?

 

Wellicht heeft u zich wel eens afgevraagd wat nu precies is inbegrepen in de sleutel op de deur prijzen van Woningen Compere.

Omdat wij een eerlijke en transparante onderneming zijn, maken wij ook geen geheim van ons lastenboek.

Hierin vindt u per werkpost de sleutel op de deur prijzen in terug. Zo weet u op voorhand wat al dan niet wel of niet is inbegrepen in de totale sleutel op de deur prijs.

U vindt dit lastenboek achteraan in uw cataloog die u gratis online of via telefoon kan aanvragen terug. U heeft ook de mogelijkheid om het lastenboek via onze website te raadplegen.

Om u een beter beeld te geven van onze sleutel op de deur prijzen, zullen wij enkele posten voor u uitleggen.

De eerste werkpost dat wij gaan bespreken, is tevens de eerste werkpost in de cataloog, namelijk: ‘de ruwbouw’. Dit is een van de duurste werkposten uit het lastenboek omdat dit namelijk de buitenkant van de woning bedraagt zonder de afwerking.

Dit houdt onder andere de voorbereidende werken in zoals de grondwerken, de funderingen, de sleuven voor energieaansluitingen en de aansluiting voor het rioleringsnetwerk in (zie voorwaarden lastenboek). Indien u een kelder wens te bouwen, behoort dit ook tot de ruwbouw. Dit behoort onder de categorie “ondergronds metselwerk”.

Het “bovengronds metselwerk” houdt zowel de binnenmuren, de bouwknopen en de buitenmuren in. Voor de buitenmuren heeft u maar liefst de mogelijkheid om te kiezen uit één van onze 60 basismodellen van gevelstenen inbegrepen in onze sleutel op de deur prijzen van onze gekende en gerespecteerde leveranciers zoals Vandersanden en Nelissen. Deze 60 gevelstenen kan u niet alleen bezichtigen in de toonzalen van onze leveranciers, maar ook via uw computerscherm of gsm! Op de website van Woningen Compere vindt u namelijk van elke gevelsteen een bijhorende foto terug.

 

Voor elke modelwoning zijn er twee sleutel op de deur prijzen, wat is het verschil ?

 

 

 

Voor elke modelwoning van Woningen Compere heeft u trouwens de mogelijkheid tussen twee sleutel op de deur prijzen: voor een volledige sleutel op de deur of voor een winddichte ruwbouw.
In de sleutel op de deur prijs van een winddichte ruwbouw is naast de werkpost ‘ruwbouw’ ook de daktimmerwerken en de dakbedekking inbegrepen alsook het buitenschrijnwerk.

Uiteraard zal uw winddichte ruwbouw ook voldoen aan de federale en Europese energienormen.

Indien u kiest voor deze afwerkingsgraad, staat u zelf in voor de afwerking van uw woning.

Wil u liever een volledig afgewerkte woning? Dan kan u kiezen voor een volledige sleutel op de deur woning.

In de prijs van de sleutel op de deur woning die volledig wordt afgewerkt, is naast de winddichte ruwbouw ook alle afwerkingen inbegrepen. Het enige wat u moet doen, is kiezen uit ons ruim gamma aan kwalitatieve materialen.

Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de vloerbetegeling. In onze sleutel op de deur prijs heeft u maar liefst de keuze uit 74 tegels. Ook deze tegels kan u reeds bezichtigen via onze website. Wil u toch liever de tegels gaan bezichtigen in een toonzaal? Dan bent u van harte welkom in de toonzaal van een van onze Belgische leveranciers.

Ook de badkamer is inbegrepen in de sleutel op de deur prijs. Dit omvat zowel het wastafelmeubel van het gekende merk Van Marcke, de betegeling alsook kranen van Grohe.

 

Een eerlijke, scherpe sleutel op de deur prijs

 

Wij bezitten niet alleen over een gedetailleerd lastenboek, wat zeer uniek is in de sleutel op de deur sector. Ook onze prijzen zijn uniek! Wij bieden de competitiefste prijzen op de markt aan.
Omdat wij een van de grootste bouwbedrijven in de particuliere woningbouw zijn in België, hebben wij zeer goede afspraken met onze Belgische leveranciers. Wij kopen namelijk onze materialen in grote hoeveelheden aan, waardoor wij de sleutel op de deur prijzen van onze klanten kunnen drukken. Dit houdt echter niet in dat wij minderwaardige producten gebruiken, integendeel! Wij kunnen ze enkel aan een voordeligere prijs verkrijgen dan wanneer u ze zelf zou kopen in een algemene bouwmarkt/doe-het-zelver.

Bovendien proberen wij onze algemene kosten zo laag mogelijk te houden. Wij hebben namelijk geen dure toonzaal die jaarlijks geüpdatet moet worden. Hierdoor besparen we heel veel kosten uit die wij uiteindelijk moeten doorrekenen aan onze inkomsten, nl. de sleutel op de deur prijzen.

 

 

Ontvang gratis onze catalogus

 

 

Benieuw naar de sleutel op de deur prijs van uw project ?

 

sleutel op de deur prijzen

 

U weet nu wat er allemaal is inbegrepen in onze sleutel op de deur prijs en hoe het komt dat wij deze zo laag kunnen houden.

Bent u nu nieuwsgierig naar wat de sleutel op de deur prijs van uw nieuwbouwproject zou zijn?

Dan kan u reeds een indicatieve prijs vinden op onze website. Per modelwoning vindt u de prijs en de bijhorende plannen terug.

Voor een gedetailleerde sleutel op de deur prijs van uw nieuwbouwproject, neemt u best even contact op met een van onze deskundige bouwadviseurs.

Zijn of haar gegevens vindt u terug op de voorzijde van uw cataloog?

Heeft u nog geen cataloog? Vraag dan snel uw gratis cataloog aan via www.woningencompere.be. U kan hun ook altijd contacteren via het gratis nummer 0800/11 164 of via het volgend e-mailadres: info@woningencompere.be.

Wil u graag uw sleutel op de deur prijs bespreken? Dan bent u elke zondag van harte welkom in onze kijkwoningen. Woningen Compere heeft meerdere kijkwoningen in België en zelfs twee kijkwerven. Alle informatie van onze kijkwoningen vindt u terug op onze website.

Bent u ervan overtuigd dat Woningen Compere de bouwpartner voor u is? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij berekenen steeds gratis uw sleutel op de deur prijs en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de verplichte tienjarige garantie van Wet Breyne, verdubbelen.

 

Woningen Compere stelt u de beste prijzen voor sleutel op de deur woningen op Belgisch grondgebied voor

 

De markt van de sleutel op de deur woningen is in volle expansie, dit wordt vooral verklaard door de eenvoud van de te ondernemen stappen en de vlotheid van de uitvoering. Daarenboven hanteert Woningen Compere één van de beste prijzen op de immobiliënmarkt wat sleutel op de deur huizen betreft. Inderdaad, met een prijs van 918€/m² BTWI (gemiddelde prijs van de modellen sleutel op de deur in hun catalogus), is Woningen Compere een referentie binnen de sector. Woningen Compere beknibbelt niet op de kwaliteit van materialen noch op de know-how van zijn medewerkers die de werf tot een goed einde brengen.Gratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus