Sleutel op de deur prijzen

Maar wat kost dat en wat is er inbegrepen in sleutel op de deur prijzen? Woningen Compere maakt u graag wegwijs om u zo verder te kunnen helpen met uw keuze!

Gratis catalogus van 408 pagina’s (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus

Wat bepaalt de sleutel op de deur prijzen?

Wanneer u sleutel op de deur wilt bouwen kan dat al vanaf een redelijke prijs. Uiteraard moet u hierbij wel rekening houden dat u nog een bouwgrond moet kopen, want in de sleutel op de deur prijzen is de bouwgrond niet inbegrepen. U moet er ook zelf voor zorgen dat uw bouwgrond bouwrijp is. Dat wil zeggen dat ,bijvoorbeeld wanneer er bomen op uw bouwgrond staan, deze gekapt moeten worden, of wanneer er nog een gebouw opstaat, u deze moet afbreken. Ook houdt het bouwrijp maken van uw bouwgrond in dat u zelf de nutsvoorzieningen en de nodige elektriciteit-, gas- en waterleidingen voorziet. Ook als u samenwerkt met Woningen Compere, moet u als bouwheer de bouwgrond eerst bouwrijp maken.

Wat is inbegrepen in de sleutel op de deur prijzen van Woningen Compere ?

Wellicht heeft u zich wel eens afgevraagd wat er nu precies is inbegrepen in de sleutel op de deur prijzen van Woningen Compere. Omdat wij een eerlijke en transparante onderneming zijn, maken wij ook geen geheim van ons lastenboek. Hierin vindt u per werkpost de sleutel op de deur prijzen terug. Zo weet u op voorhand wat al dan niet is inbegrepen in de totale sleutel op de deur prijs. U vindt dit lastenboek achteraan in uw catalogus terug, deze kan u gratis online of telefonisch aanvragen. U heeft ook de mogelijkheid om het lastenboek via onze website te raadplegen.

Sleutel op de deur prijzen

Wat is er te vinden in ons lastenboek van sleutel op de deur prijzen?

Om u een beter beeld te geven van onze sleutel op de deur prijzen, zullen wij enkele posten voor u uitleggen. De eerste werkpost die wij gaan bespreken, is tevens de eerste werkpost in de catalogus, namelijk: ‘de ruwbouw’. Dit is een van de duurste werkposten uit het lastenboek omdat dit namelijk de buitenkant van de woning betreft zonder de afwerking. Dit houdt onder andere de voorbereidende werken in zoals de grondwerken, de funderingen, de sleuven voor energieaansluitingen en de aansluiting voor het rioleringsnetwerk in (zie voorwaarden lastenboek). Indien u een kelder wenst te bouwen, behoort dit ook tot de ruwbouw. Dit behoort onder de categorie “ondergronds metselwerk”.

Waar ligt het verschil tussen “ondergronds” en “bovengronds metselwerk” bij onze sleutel op de deur prijzen?

Het “bovengronds metselwerk” houdt zowel de binnenmuren, de bouwknopen en de buitenmuren in. Voor de buitenmuren heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit één van onze vele basismodellen van gevelstenen inbegrepen in onze sleutel op de deur prijzen van onze gekende en gerespecteerde leveranciers. Deze gevelstenen kan u niet alleen bezichtigen in de toonzalen van onze leveranciers, maar ook via uw computerscherm of gsm! Op de website van Woningen Compere vindt u namelijk van elke gevelsteen een bijhorende foto terug.

Voor elke woning zijn er twee sleutel op de deur prijzen, wat is het verschil ?

Voor elke modelwoning van Woningen Compere heeft u trouwens de mogelijkheid tussen twee sleutel op de deur prijzen: voor een volledige sleutel op de deur woning of voor een winddichte ruwbouw. In de sleutel op de deur prijs van een winddichte ruwbouw zijn naast de werkpost ‘ruwbouw’ ook de daktimmerwerken en de dakbedekking inbegrepen alsook het buitenschrijnwerk. Uiteraard zal uw winddichte ruwbouw ook voldoen aan de federale en Europese energienormen. Indien u kiest voor deze afwerkingsgraad, staat u zelf in voor de afwerking van uw woning. Zo bent u in de mogelijkheid om zelf de laatste hand te leggen aan uw woning en helemaal te genieten van uw vrijheid. U kiest geheel zelf hoe de woonst afgewerkt zal worden en hoe dit alles in zijn werk zal gaan.

Gaat uw voorkeur uit naar een instapklare sleutel op de deur prijzen woning?

Wil u liever een volledig afgewerkte woning? Dan kan u kiezen voor een volledige sleutel op de deur woning. In de prijs van de sleutel op de deur woning die volledig wordt afgewerkt, zijn naast de winddichte ruwbouw ook alle afwerkingen inbegrepen. Het enige wat u moet doen, is kiezen uit ons ruim gamma aan kwalitatieve materialen. In dit geval wordt deze afwerking dus ook meegerekend in de sleutel op de deur prijzen. U hebt dan wel nog steeds de mogelijkheid om zelf de materialen te kiezen. Neem nu bijvoorbeeld de tegels, deze kan u helemaal zelf kiezen. Ook deze tegels kan u reeds bezichtigen via onze website. Wil u toch liever de tegels gaan bezichtigen in een toonzaal? Dan bent u van harte welkom in de toonzaal van een van onze Belgische leveranciers. Ook de badkamer is inbegrepen in de sleutel op de deur prijzen. Dit omvat zowel het wastafelmeubel, de betegeling alsook de kranen.

Onze eerlijke én scherpe sleutel op de deur prijzen.

Wij bezitten niet alleen over een gedetailleerd lastenboek, wat zeer uniek is in de sleutel op de deur sector. Ook onze sleutel op de deur prijzen zijn uniek! Wij bieden de competitiefste prijzen op de markt aan. Omdat wij een van de grootste bouwbedrijven in de particuliere woningbouw zijn in België, hebben wij zeer goede afspraken met onze Belgische leveranciers. Wij kopen namelijk onze materialen in grote hoeveelheden aan, waardoor wij de sleutel op de deur prijzen van onze klanten kunnen drukken. Dit houdt echter niet in dat wij minderwaardige producten gebruiken, integendeel! Wij kunnen ze enkel aan een voordeligere prijs verkrijgen dan wanneer u ze zelf zou kopen in een algemene bouwmarkt/doe-het-zelver. Bovendien proberen wij onze algemene kosten zo laag mogelijk te houden. Wij hebben namelijk geen dure toonzaal die jaarlijks geüpdatet moet worden. Hierdoor besparen we heel veel kosten uit wat uiteindelijk zeer gunstig is voor de sleutel op de deur prijzen.

Sleutel op de deur prijzen

Benieuwd naar de sleutel op de deur prijzen voor uw project ?

U weet nu wat er allemaal is inbegrepen in onze sleutel op de deur prijzen en hoe het komt dat wij deze zo laag kunnen houden. Bent u nu nieuwsgierig naar wat de sleutel op de deur prijs van uw nieuwbouwproject zou zijn? Dan kan u reeds een indicatieve prijs vinden op onze website. Per modelwoning vindt u de prijs en de bijhorende plannen terug. Voor een gedetailleerde sleutel op de deur prijs van uw nieuwbouwproject, neemt u best even contact op met een van onze deskundige bouwadviseurs. Zijn of haar gegevens vindt u terug op de voorzijde van uw catalogus .

Beschikt u al over onze catalogus met onze sleutel op de deur prijzen?

Heeft u nog geen catalogus? Vraag dan snel uw gratis catalogus aan via www.woningencompere.be. U kan ons ook altijd contacteren via het gratis nummer 0800/11 164. Wil u graag onze sleutel op de deur prijzen bespreken? Dan bent u elke zondag van harte welkom in onze kijkwoningen. Woningen Compere heeft meerdere kijkwoningen in België en zelfs twee kijkwerven. Alle informatie van onze kijkwoningen vindt u terug op onze website. Bent u ervan overtuigd dat Woningen Compere de bouwpartner voor u is? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij berekenen steeds gratis al uw sleutel op de deur prijzen en dankzij onze jarenlange ervaring profiteert u bij ons ook nog eens van een garantie op uw nieuwe sleutel op de deur woning!

Hoge kwaliteit voor een prikje, het kan met onze sleutel op de deur prijzen!

De bouwfirma Woningen Compere staat in voor het volledige project rondom het bouwen van uw gloednieuwe sleutel op de deur woonst. Wij staan voor u klaar vanaf het leggen van de eerste steen tot en met het overhandigen van de sleutel. Om alles voor u zo makkelijk mogelijk te maken krijgt u ook een persoonlijk aanspreekpunt toegewezen. Dit is de contactpersoon waarbij u gedurende de gehele procedure ten rade kan gaan als u nog vragen hebt of graag dingen zou willen doorgeven. Zo hoeft u niet eindeloos te zoeken naar de juiste contactpersoon en weet u meteen wie u verder zal kunnen helpen. Tijdens de werken houden wij u ook op de hoogte van het reilen en zeilen op de werf zelf. Zo kan u doorlopend op beide oren slapen en weet u dag op dag waar u zich aan mag verwachten. Dit alles zit inbegrepen in onze zeer scherpe sleutel op de deur prijzen. Dus waarom zou u nog wachten? Kom naar Woningen Compere en doe uw voordeel!

Woningen Compere is meer dan alleen maar een gevestigde waarde binnen de hele sleutel op de deur markt. Dit niet alleen omwille van onze zeer scherpe sleutel op de deur prijzen, maar ook vanwege onze service van de bovenste plank en onze uitmuntende prijskwaliteit verhouding! U kan bij ons terecht voor alle soorten woningen, gaande van een kleine en gezellige woonst tot een moderne villa. Ook alle administratieve rompslomp die komt kijken bij de bouw van een huis nemen wij van u over. Alles wordt door woningen Compere in goede banen geleid en u zal binnen een mum van tijd een prachtige sleutel op de deur woning bezitten. Bij de bouwfirma Woningen Compere wordt van begin af aan de periode waarbinnen uw woning afgewerkt zal moeten zijn afgesproken en daar houden wij ons natuurlijk ook aan. Verder wordt dan ook nog afgesproken binnen welk budget deze woonst gebouwd zal mogen worden zodat u ook op financieel vlak niet voor verrassingen hoeft komen te staan. Zo probeert Woningen Compere het nodige te doen zodat u over alles controle heeft maar u geen zorgen hoeft te maken over de bouw van uw toekomstige woning zelf.

Woningen Compere stelt u de beste sleutel op de deur prijzen op Belgisch grondgebied voor

De markt van de sleutel op de deur woningen is in volle expansie, dit wordt vooral verklaard door de eenvoud van de te ondernemen stappen en de vlotheid van de uitvoering. Daarenboven hanteert Woningen Compere één van de beste sleutel op de deur prijzen op de immobiliënmarkt. Woningen Compere is de referentie binnen de sector als het aankomt op lage sleutel op de deur prijzen voor een zeer kwalitatieve woning. Woningen Compere beknibbelt niet op de kwaliteit van materialen noch op de knowhow van zijn medewerkers die de werf tot een goed einde brengen. En dit gebeurt allemaal binnen het vooraf afgesproken budget en binnen de overeengekomen prijslimiet. Dit kunnen we u garanderen doordat onze vakmensen telkens al het werk op de werf tot een goed einde weten te brengen. Ze maken gebruik van hun beproefde bouwmethodes en zijn zodanig goed op elkaar ingespeeld dat alle werken mekaar in een hoog tempo op kunnen volgen. Dit gepaard met het gebruik van enkel en alleen kwalitatieve materialen zorgt ervoor dat u binnen de kortste keren uw nieuwe woning zal kunnen betrekken. Dankzij deze kwalitatieve materialen zal uw huis ook nog eens enorm duurzaam en energiezuinig zijn, u zal zeker en vast het verschil merken op uw energiefactuur!

Zit u nog met vragen betreffende onze sleutel op de deur prijzen of dergelijke?

Als u nog met vragen of twijfels zit aangaande onze sleutel op de deur prijzen of iets anders, dan kan u altijd contact met ons opnemen via het gratis nummer 0800/11 164. Hier zal een van onze Woningen Compere medewerkers u in een mum van tijd verder kunnen helpen. Hier kan u eventueel ook in contact gebracht worden met een bouwadviseur uit uw regio. Bij deze zal u dan ook terecht kunnen voor al uw bouwvragen en voor alle bijkomende informatie.

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus