Sleutel op de deur prijzen

Is het succes van sleutelklare woningen te danken aan de lage sleutel op de deur prijzen?

Sleutel op de deur is een concept dat de laatste decennia sterk in opmars is. Dit is mede dankzij het feit dat de gemiddelde prijzen van een gewone woning hoger liggen dan de sleutel op de deur prijzen.

Vaak worden mensen met bouwplannen afgeschrikt door de hoge kostprijzen. Daarbij worden de meeste bouwers ook dikwijls geconfronteerd met onvoorziene kosten. Daarom kiezen vele om het hele bouwproces nog een tijdje uit te stellen en nog even te verblijven in Hotel mama of in hun huidige woonst. Om deze mensen hun droom van het bouwen van woning waar te maken, heeft Woningen Compere de ideale oplossing, namelijk het concept sleutel op de deur. U krijgt bij ons geen onverwachte facturen in de brievenbus en u moet niet eindeloos wachten op het telefoontje van uw architect want alles wordt in overleg met u vooraf vastgelegd en door ons geregeld. Klinkt het concept u nu al als muziek in de oren? Aarzel dan niet en neem contact op met Woningen Compere via het gratis nummer 0800/96.960.

Gratis catalogus van 408 pagina’s (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus

Bij bouwen komt er altijd geld aan te pas. Uiteraard wenst iedereen binnen zijn budget te bouwen. Dit is niet voor iedereen zo eenvoudig. Daarom is de samenwerking bij een sleutel op de deur bedrijf zoals Woningen Compere een ideale gelegenheid om u droomwoning te bouwen tegen een budgetvriendelijk prijs.

Sleutel op de deur prijzen kunnen relatief laag gehouden worden door onderstaande factoren.

Sleutel op de deur prijzen liggen gemiddeld lager dan het eigenhandig bouwen van een nieuwbouw. Dit komt onder andere door het feit dat sleutel op de deur firma’s samenwerken met vaste leveranciers. Ze kopen materialen aan in grote aantallen zodanig dat er kortingen verkregen kunnen worden. Op deze manier kunnen de firma’s verschillende materialen tegen een goedkope prijs aanbieden aan de klanten.

Sleutel op de deur prijzen

Naast de voordelige sleutel op de deur prijzen, heeft u ook zekerheid over de afleveringstermijn.

Over het algemeen zijn de bouwtijden relatief kort doordat wij ervoor zorgen dat de opeenvolgende werken zorgvuldig worden uitgevoerd. Bovendien wordt het papierwerk voor u geregeld en zorgt Woningen Compere voor de coördinatie op de bouwwerf.  Op deze manier kan u uw woning al betreden na ongeveer 7 maanden.

Hieraan hangt wel vast dat de rekeningen niet verspreid kunnen worden over een aantal maanden. Best heeft u daarom een goed idee welk budget u ter beschikking heeft. De sleutel op de deur prijzen kunnen ook laag gehouden worden doordat u kan besparen op een aantal zaken. Doordat sleutel op de deur firma’s rekening houden met alle factoren, kan u genieten van extra voordelen.

De afwerking bepaalt een groot deel van de kostprijs van de woning. Indien uw voorkeur uitgaat naar exclusieve materialen betaalt u een hoger bedrag dan tegenover de keuze voor standaardmaterialen. Een manier om geld te besparen is om de afwerking van sommige onderdelen zelf voor uw rekening te nemen.

Tegenwoordig bouwen de mensen ook ongeveer 20% kleiner dan de voorgaande jaren. Bij een kleinere woning heeft u minder bouwkosten en hoeft u minder oppervlakte te onderhouden en te verwarmen.
Een andere manier om te besparen op de sleutel op de deur prijzen is door te kiezen voor een carport die tegen de woning geplaatst wordt in plaats van een vrijstaande garage.  De goedkoopste optie is een inpandige garage maar dan verliest u een groot deel van uw bewoonbare oppervlakte.

Een sleutel op de deur firma zoals Woningen Compere is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Zo bouwen wij de meest energiezuinige woningen op de bouwmarkt door gebruik te maken van duurzame materialen waardoor u op lange termijn minder verwarmings- en energiekosten moet betalen.  Wanneer u investeert in een goede isolatie en/ of zonnepanelen bereikt u een win-winsituatie voor het milieu en uw portemonnee.

De kosten van een bouwproject kunnen al heel snel de hoogte ingaan.

Omdat de meeste mensen in het begin van heel het bouwavontuur graag willen weten wat de totale kostprijs gaat zijn, neemt Woningen Compere alle kosten op in het lastenboekje. Bovendien staan alle sleutel op de deur prijzen samen met de afleveringstermijn in één contract. Bij Woningen Compere vindt u woningen met een gemiddelde prijs van 1015 euro per vierkante meter. U moet echter wel rekening houden dat de totale kostprijs exclusief de kosten van de bouwgrond zijn. Indien u hier al verder informatie over wenst te vinden, kijk dan gerust eens op onze website of in onze catalogus die u gratis kan aanvragen op de site.

U kan naast de lage sleutel op de deur prijzen ook genieten van andere voordelen tijdens het bouwen van een woning met Woningen Compere.

Indien u en uw partner fulltime werken, is het bijna onmogelijk om tijd vrij te maken voor de bouw van een woning van A tot Z op te volgen. Naast het bouwen van een woning kan u er ook voor kiezen om een bestaande woning te renoveren. Renoveren is ook een zeer tijdrovend werk en de prijs ervan kan bovendien niet tippen aan de sleutel op de deur prijzen. Uiteraard zijn de kosten van renovatiewerken afhankelijk de grote en de staat van uw huidige woning. Zo is er een groot verschil in prijs voor het opfrissen van een woning uit de jaren 80 en het renoveren van een herenhuis uit 1800. Verder is een oud huis voorzien van de basisvoorzieningen zoals elektriciteit en fatsoenlijk sanitair een grote hap uit het voorziene renovatiebudget. Vaak zijn in zulke huizen de daken en de bepleistering van de bestaande binnenmuren en plafonds aan vervanging toe waardoor u rekening dient te houden met eventuele extra kosten.

Wenst u liever niet voor onverwachte verassingen te staan en gaat uw voorkeur uit naar een nieuwbouwwoning die voldoet aan al uw behoeftes zonder dat u zelf de handen uit de mouwen hoeft te steken? Dan is een instapklare sleutel op de deur woning een ideale oplossing. Het feit dat u enorm veel tijd bespaart door al het werk uit handen te geven aan één bouwbedrijf, is één van de reden waarom het concept ‘sleutel op de deur’ tegenwoordig zo populair is.

Sleutel op de deur prijzen

Woningen Compere maakt u vanaf het begin wegwijs bij de bouwplannen en de gehele binnen- en buitenafwerking.

Samen met u gooien we alle ideeën op tafel om uw droomwoning te realiseren. Eens er een vast ontwerp gekozen is, begeleiden wij u verder bij zowel het administratief gedeelte als de coördinatie op de werf. Op deze manier bieden wij onze klanten een optimaal bouwcomfort. Kort gezegd, bouwen zonder zorgen doet u bij ons!

Bovendien bent u bij het bouwen van een sleutel op de deur woning op financieel gebied meer beschermd dan wanneer u eigenhandig een woning bouwt. Dit is te danken aan de wet van Breyne of ook wel de woningbouwet genoemd. Deze wet zorgt ervoor dat de koper van een nog te bouwen huis volledige en correcte informatie krijgt van de bouwfirma over onder andere de prijzen en termijnen, voorschotten, het totaal te betalen bedrag, oplevering, … Deze financiële bescherming samen met de oprichting van een fonds, die de koper kan raadplegen indien het bouwbedrijf failliet gaat, zit inbegrepen in de sleutel op de deur prijzen.

Dankzij onze gespecialiseerde vaklui en betrouwbare medewerkers kunnen wij uw droomwoning binnen een bepaalde tijdslimiet en sleutel op de deur prijzen afleveren. Indien u graag een reëel beeld krijgt van hoe onze traditionele woningen eruitzien, kan u altijd eens een kijkje nemen in onze gratis catalogus of een bezoekje brengen aan één van onze kijkwoningen bij u in de buurt.

Wanneer u in zee gaat met het familiebedrijf Woningen Compere, heeft u overigens slechts één aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerking. U hoeft niet rond te lopen naar de verschillende aannemers of op en af rijden naar de werf. Een simpel telefoontje naar ons en al uw vragen worden meteen beantwoord. Zo besparen wij u van stress en kopzorgen!

Wanneer u goedkoop en snel wenst te bouwen, is een prefab woning zeer aantrekkelijk. Misschien denkt u nu dat het concept van sleutel op de deur en prefabricage hetzelfde zijn, maar niks is minder waar.

Ook als u kijkt naar de sleutel op de deur prijzen en de prijzen voor een kant en klare prefab woning, ziet u aanzienlijke verschillen.

Het grote verschil tussen de twee concepten is dat prefab een bouwtechniek is waar sleutel op de deur een bouwconcept is. Bij een prefab woning worden de verschillende elementen in een fabriek of atelier geproduceerd waarna ze op de werf in elkaar worden gezet. Het is een vrij snelle techniek maar vereist wel een zeer grondige voorbereiding.

Net zoals de sleutel op de deur prijzen weet u de prijs van een prefab woning op voorhand. Naast dit toch wel grote voordeel zijn er aan het bouwen van een prefab woning enkele nadelen gekoppeld. U heeft bijvoorbeeld veel minder keuzevrijheid voor het ontwerp. Tegenwoordig kan u ook enkel kiezen voor een hout of betonskelet terwijl bij een sleutel op de deur bedrijf kan u kiezen uit een uitgebreid gamma van materialen, stijlen, kleuren,… Op deze manier biedt Woningen Compere u een grotere kans voor de realisatie van uw droomhuis.

Indien u wenst te bouwen en interesse hebt in een sleutel op de deur woning, neem dan gerust contact op met één van onze werknemers via het gratis telefoonnummer 0800/96.690.

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus