Sleutel op de deur prijzen

De sleutel op de deur prijzen hangen af van hoe u wenst dat uw woning eruit zal zien. Het is bij ons, Woningen Compere, mogelijk om uw huis volledig naar uw eigen wensen te personaliseren en te ontwerpen. Enkel zo zorgen wij er samen voor dat uw toekomstige sleutel op de deur woning dicht bij uw dromen aanleunt. De sleutel op de deur prijzen zijn afhankelijk van een groot aantal factoren, bijvoorbeeld het type model dat u kiest, de extra’s zoals een poort, de afwerking, energiezuinigheid enzovoort. In onze gratis catalogus kan u al een goede inschatting maken van de sleutel op de deur prijzen door onze meer dan 300 modeltypes eens van dichterbij te bekijken. Wij kijken er alvast naar uit om u kennis te laten maken met onze specialisatie: sleutel op de deur woningen bouwen aan een scherpe prijs voor ieder gezin.

Gratis catalogus van 408 pagina’s (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus

Wat bedraagt de sleutel op de deur prijzen?

Iedereen droomt ervan om ooit een eigen huis te kunnen bouwen, zeker in België leeft het idee van een eigen woonst hebben nog steeds. Echter kan het een drempel vormen wanneer u volledig zelf moet instaan voor de bouw van uw woning, gelukkig bestaat daar een oplossing voor. Woningen Compere, een Belgische bouwfirma, is gespecialiseerd in sleutel op de deur woningen. Dat zijn woningen die door één bouwfirma gebouwd en afgewerkt worden inclusief de administratieve ondersteuning door één van haar medewerkers. U kan ook met al uw vragen omtrent sleutel op de deur woningen steeds terecht bij één van onze bouwadviseurs. Die medewerkers werken locatiegebonden zodat ze u steeds van de beste en meest actuele informatie kunnen voorzien. Neem gerust contact op met ons via het gratis telefoonnummer 0800 11 164 en dan verbinden wij u graag door naar de bouwadviseur uit uw buurt. De bouwadviseurs vindt u ook in onze kijkwoningen, daar staan ze graag alle bezoekende koppels te woord om een antwoord te geven op die prangende vragen die u de dagen voordien heeft gebundeld.

Wat de sleutel op de deur prijzen betreft kan u reeds een kijkje nemen op onze website, www.woningencompere.be. Daar vindt u al snel een indicatie van wat de modeltypes kosten net zoals de eenheidsprijs per vierkante meter, zo kan u gerust al een ruwe inschatting maken van uw eigen sleutel op de deur prijzen. Het is echter zo dat een nieuwe woning bouwen steeds verbonden is aan strengere regels en bijgevolg dus duurder wordt, kijk maar bijvoorbeeld naar de invoering van de epb. Gelukkig moet u, wanneer u bouwt met Woningen Compere, u hier niet langer zorgen over maken en proberen wij u steeds de beste prijzen te garanderen. Indien u ons kiest als uw persoonlijke sleutel op de deur expert dan valt u als bouwheer niet onder de wet Breyne, u bent wel aangifteplichtig. Uiteraard helpen bij u ook deze taak te vervullen en bezorgen wij u al het nodige materiaal om de aangifte tot een goed einde te brengen. Dat impliceert dat u als bouwheer enkel verantwoordelijk bent voor de verdere werken aan uw sleutel op de deur woning. De bouwfirma zelf is uiteraard verantwoordelijk voor de werken die zij heeft uitgevoerd.

Een voorbeeld van de steeds complexere regelgeving betreft energiezuinigheid hebben wij reeds geïntegreerd in ons lastenboek. Zo bevat ons ISO+ PACK 10 tot 12 cm polyurethaan in de chape en buitenmuren, een zeer sterk isolerende dubbele beglazing, minerale wol in het dak en sectionaal poorten met polyurethaan geïsoleerd. Daarnaast beschikken wij ook over het groene energie pack met een installatie van zonnepanelen, afhankelijk van de oppervlakte van het dak. Daarnaast kunnen we ook andere apparatuur installeren dat groene energie opwekt zoals een condenserende gasketel, regenwaterput en verluchtingssysteem. Al deze voorzieningen bepalen uiteraard de sleutel op de deur prijzen.

Sleutel op de deur prijzen

Sleutel op de deur woningen hebben nog meer troeven dan enkel de sleutel op de deur prijzen.

Een groot voordeel aan uw woning bouwen met een gespecialiseerde sleutel op de deur firma is dat u sneller naar uw droomwoning zal kunnen verhuizen. Wanneer u uw woning volledig zelf bouwt kan daar gerust wat tijd overgaan aangezien u dat steeds moet combineren met uw werk en privé. Wij zijn erin gespecialiseerd om de bouw van sleutel op de deur woningen vlot en veilig te laten verlopen. Bovendien geniet u bij Woningen Compere van een uitstekende begeleiding door onze medewerkers. Zo heeft elk gezin die bij ons besluit te bouwen één aansprekingspunt waarlangs alle communicatie verloopt. Op die manier willen wij het voor u gemakkelijker en overzichtelijk maken, zo weet u steeds bij wie u terecht kan voor al uw vragen omtrent de bouw van uw sleutel op de deur.

Als u ervoor kiest om uw woning zelf te bouwen dan kan er veel last op uw schouders liggen aangezien u zowel bouwheer als werfleider moet zijn. Bij Woningen Compere laten we de rol van werfleider over aan onze vakmannen die daar al jaren ervaring in hebben. Zo proberen wij u te ontlasten en steeds van de beste opvolging en begeleiding te voorzien. Bijgevolg weet u perfect wat de totaalprijs van uw woning zal zijn en wanneer de oplevering plaatsvindt aangezien dit allemaal op voorhand wordt gecommuniceerd en afgesproken.

Bouwen bij Woningen Compere staat ook garant voor tijdloos bouwen, hoewel wij zeker de laatste nieuwe trends volgen en u hiervan graag op de hoogte brengen. Neem gerust een kijkje in onze catalogus om onze stijl te achterhalen, uiteraard kan u steeds uw eigen stijl en wensen aan ons doorgeven zodat uw sleutel op de deur zeker aan al uw eisen voldoet. Wij garanderen u een stressvrije en leuke bouwperiode aangezien onze medewerkers er alles aan doen om uw bouwproject op de voet op te volgen. Vanaf het eerste moment dat u met een stuk bouwgrond komt aanbellen omtrent de administratie tot de laatste afwerking van uw huis. Dat alles zit uiteraard inbegrepen in de sleutel op de deur prijzen en die klantvriendelijkheid dragen we hoog in het vaandel.

Eerlijke, scherpe en goede sleutel op de deur prijzen vindt u steeds bij Woningen Compere.

Voor een snel zicht op onze sleutel op de deur prijzen kan u in de catalogus of via onze website ons gedetailleerd lastenboek raadplegen. In het lastenboek staan alle materialen beschreven en wat er in elke bouwfase moet gebeuren om uw sleutel op de deur woning te realiseren. Uw sleutel op de deur woning komt zonder enige twijfel tot stand dankzij ons vertrouwen in de regels van de kunst van traditionele woningen.

Sleutel op de deur prijzen liggen lager dan wanneer u zelf een woning gaat bouwen of niet volgens het principe sleutel op de deur bouwt. Een ruwe schatting is dat wanneer u zelf een woning bouwt de gemiddelde prijs per vierkante meter 1.400 euro zal bedragen. Als u een kijkje neemt op de website van Woningen Compere dan zal u zien dat onze eenheidsprijs een stukje lager ligt, en dat is alleen maar in uw voordeel. Onze catalogus met meer dan 300 modelwoningen biedt een goede prijsindicatie per type woning, zo kan u nagaan wat uw stijl en wensen ongeveer zouden gaan kosten. Een andere meerwaarde van de sleutel op de deur prijzen is dat onze prijzen vastliggen. Nadat wij samen met u een prijs hebben afgesproken dan garanderen wij u die prijs gedurende een jaar. Ook tijdens de bouw zullen wij niet van deze prijs afwijken, tenzij u graag grote aanpassingen wil doorvoeren aan uw woning maar ook dan voorzien wij u van de beste sleutel op de deur prijzen.

Sleutel op de deur prijzen

Onze kijkwoningen en kijkwerven zijn onze troef en tonen u dat u waar krijgt voor de sleutel op de deur prijzen.

Een eigen woning bouwen of laten bouwen is niet goedkoop, maar het moet gezien worden als een investering. Bouwen bij Woningen Compere is eigenlijk een traditionele gemetste woning neerzetten die volledig afgewerkt opgeleverd wordt. Door dat principe van traditionele bouw kunnen wij u garanderen dat de waarde van uw woning alleen nog maar stijgt. Bij de sleutel op de deur prijzen is het dus belangrijk dat u waar krijgt voor uw geld. Die waarde kan u in onze kijkwoningen gaan waarnemen. We beschikken over een aantal sleutel op de deur kijkwoningen die verspreid zijn over heel België, zo is er zeker eentje in uw buurt. Er is bovendien een bouwadviseur aanwezig in de kijkwoning, zo kan u meteen al uw vragen aan hem of haar stellen. Elke zondag zijn de kijkwoningen te bezoeken en maandelijks vindt er een opendeurdag plaats.

Naast de kijkwoningen hebben we ook een nieuw concept, namelijk de kijkwerven. Daar treft u het bouwproces in volle actie aan en kan u perfect zien welke kwalitatieve materialen er achter de binnenmuren van uw afgewerkte woning zitten. Net zoals onze kijkwoningen bevinden onze kijkwerven zich over heel België en bent u iedere zondag welkom van 14u tot 18u voor een rondleiding en een woordje uitleg. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kan u ons steeds contacteren op het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

 

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus