Sleutel op de deur prijzen

De prijs van uw sleutel op de deur woning zal afhankelijk zijn van wat u wenst toe te voegen aan uw woning.

Bij Woningen Compere, kan uw woning op verschillende manieren worden gepersonaliseerd om op die manier een woonst te verkrijgen die zo goed mogelijk voldoet aan uw eisen. Woningen Compere is een Belgische bouwonderneming die de meest aantrekkelijke prijzen hanteert met hun gemiddelde prijs per vierkante meter van slechts 1070€ BTWi.
Deze prijs van sleutel op de deur woning is natuurlijk afhankelijk van het gekozen model in de uitgebreide catalogus van het bedrijf, maar hangt eveneens af van wat u als extra toevoeging aan uw woonst kiest zoals een garage of carport.

Prijzen huizen sleutel op de deur 

Uw eigen huis bouwen is natuurlijk heel aantrekkelijk. Zeker voor de Belg die geboren is met een baksteen in zijn maag. Maar uw woning zelf bouwen is toch aan de dure kant. Uiteraard bestaat er nog een alternatief. Uw woning ontwerpen en laten bouwen door een sleutel op de deur bouwbedrijf. Maar wat is een sleutel op de deur woning juist, wat zijn de prijzen huizen sleutel op de deur en wat moet u erover weten alvorens u een sleutel op de deur woning wenst te bouwen? Hiervoor en met al uw andere vragen kan u steeds terecht met een bouwadviseur verbonden aan het sleutel op de deur bouwbedrijf. Het sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere is steeds bereikbaar via het gratis nummer 0800/11 164. Langs deze weg kan u de gegevens van een bouwadviseur bij u in de buurt te ontvangen die vrijblijvend met u kan langskomen of die u kan ontmoeten in één van onze kijkwoningen zodat u onmiddellijk al een beeld hebt hoe een sleutel op de deur woning bij Woningen Compere wordt gebouwd. Via onze site kan u alvast ons gratis catalogus boordevol inspiratie en informatie aanvragen.

Bent u nieuwsgierig naar de prijzen huizen sleutel op de deur?

Op de website van Woningen Compere kan u alvast heel wat voorbeeldprijzen vinden die u een idee geven van de prijzen per woning. Het bouwen van een nieuwbouwwoning wordt voortdurend complexer, dit mede door de invoering van de epb-regelgeving. Dankzij het sleutel op de deur bouwconcept hoeft u hiervoor niet langer meer wakker te liggen.

Wanneer u een winddichte ruwbouw laat bouwen door een sleutel op de deur bouwfirma, valt u niet onder de wet Breyne, en bent u als bouwheer aangifteplichtig. Het sleutel op de deur bouwbedrijf bezorgt u wel een tussentijds verslag bij oplevering met de nodige stavingstukken die u kan bijvoegen bij uw aangifte. Hierbij is de bouwfirma slechts verantwoordelijk voor de door haar uitgevoerde werken en u als bouwheer voor de verdere werken.
Bij Woningen Compere wordt er daarom gebruik gemaakt van het ISO+PACK dat bestaat uit 12 cm polyurethaan in de chape, 10 cm polyurethaan in de buitenmuren, super isolerende dubbele beglazing Ug(K)1.0, 24 cm minerale wol in het dak en geïsoleerde sectionaalpoorten 40 mm polyurethaan en het extra groene energie-pack van de installatie van 6 tot 28 fotovoltaïsche zonne- panelen, naargelang de oppervlakte van het gebouw en alle toebehoren en apparatuur nodig voor de opwekking van deze groene energie. Zo wordt er ook gekozen voor een condenserende gasketel type Vaillant Ecotec en een verluchtingssysteem Renson type C+ Evo Healthbox met SmartZone. Deze gesofisticeerde technieken beïnvloeden uiteraard de prijzen huizen sleutel op de deur.

Buiten de goede prijzen huizen sleutel op de deur zijn er nog tal van voordelen voor het bouwen van een sleutel op de deur woning.

Wanneer u beslist een sleutel op de deur woning te bouwen zijn niet alleen de prijzen huizen sleutel op de deur interessant, maar zijn er nog andere pluspunten. U zal uw woning veel sneller kunnen betrekken daar de bouwtermijn veel korter is dan wanneer u zelf uw woning bouwt. Indien u tijdens uw bouwperiode ook nog huur dient te betalen voor uw huidige verblijfplaats, dan kan u hierop ook nog besparen. U geniet tevens van een goede begeleiding en hebt slechts één aanpreekpunt bij wie u terecht kan met al uw vragen en informatie. U dient ook zelf uw woning niet te coördineren daar dit door een ervaren werfleider van het bouwbedrijf wordt gedaan. Tevens wordt uw werf op regelmatige basis bezocht door een supervisor. De totaalprijs alsook de opleveringsdatum wordt op voorhand duidelijk in een contract vermeld. U bent er ook zeker van dat alles volgens de laatste nieuwe trends wordt gemaakt en dat de allernieuwste bouwtechnieken en materialen gebruikt zullen worden, want de medewerkers van het bouwbedrijf volgen alle nieuwe ontwikkelingen in de bouw nauw op. Op deze manier kan u dus stressvrij bouwen, want alles wordt voor u gedaan, dit vanaf de administratie tot en met de afwerking van uw sleutel op de deur woning.
Wenst u wat meer informatie over hoe Woningen Compere uw traditionele woning bouwt tegen voordelige prijzen huizen sleutel op de deur? Bekijk dan via de site ons gedetailleerd lastenboek. Dit lastenboek beschrijft de methoden en materialen die gebruikt worden voor de realisatie voor uw toekomstige sleutel op de deur woning, die tot stand komt volgens de regels van de kunst. Bestel ook via de site ons gratis catalogus boordevol inspiratie en informatie. U vindt er tevens een kaart met kijkwoningen die u kan gaan bezoeken of kom langs op één van onze opendeurdagen. Onze bouwadviseurs zullen er ook aanwezig zijn zodat u reeds bij hun terecht kan met uw woondroom. U kan dan ook dadelijk met eigen ogen zien hoe uw toekomstige sleutel op de deur woning er kan gaan uitzien. Ons sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Compere is steeds te bereiken via het gratis nummer 0800/11 164.

SLEUTEL OP DE DEUR PRIJZEN

U bent er klaar voor om de grote stap te zetten : het bouwen van je eigen huis. Meestal bouwt u maar één keer in uw leven, en dan wilt u het ook goed doen. Indien u zelf weinig afweet van bouwen, kan u zich best laten bijstaan door een bouwbedrijf dat sleutel op de deur woningen plaatst. Sleutel op de deur bouwen betekent zorgeloos bouwen, van nul tot een volledig afgewerkte woning. Woningen Compere is zo’n sleutel op de deur bouwbedrijf dat uw woning van A tot Z volledig voor u kan bouwen. Laat u door ons inspireren en beleef plezier aan het bouwen van uw eigen sleutel op de deur woning. Vraag via onze site ons gratis catalogus aan boordevol informatie en inspiratie. U treft er ook onze gemiddelde sleutel op de deur prijzen aan. Woningen Compere bouwt uw sleutel op de deur wonning op uw maat en afgestemd op uw budget. U kan het sleutel op de deur bouwbedrijf ook telefonisch bereiken via het gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers brengt u vervolgens in verbinding met een bouwadviseur die vrijblijvend naar uw woondroom luistert en u meer informatie bezorgt over de sleutel op de deur prijzen bij Woningen Compere.

We hebben besloten, we beginnen aan ons bouwavonduur. Maar waar beginnen we?

Bouwen we zelf of sleutel op de deur? Wat is het verschil tussen sleutel op de deur prijzen en prijzen woningen zelf bouwen ? Dit zijn waarschijnlijk de vragen die u zich het eerst stelt.
Daar de meesten onder ons nog leek zijn wanneer het op huize bouwen aankomt, kan u zich best op voorhand goed informeren. Niet alle bouwbedrijven werken volgens hetzelfde concept of volgens dezelfde bouwmethode. Informeer ook eens naar de sleutel op de deur prijzen.
Wanneer u gaat bouwen kan u heel wat informatie vinden via internet of via bouwtijdschriften. Probeer ook een bezoek te brengen aan één van de bouwbeurzen bij u in de buurt of aan Batibouw te Brussel. Hier kan u op één dag tijd heel wat informatie vergaren, dit zowel voor wat de materialen betreft alsook heel wat verschillende aannemers. Zo kan u dan ook onmiddellijk een persoonlijk gesprek voeren en weet u al onmiddellijk of deze bouwfirma bij u past of niet. U kunt ook in de buurt van waar uw wenst te gaan bouwen eens rondrijden en zien of daar geen huis is dat uw droomwoning bijna evenaart. U kunt vervolgens even aanbellen om te vragen met welke bouwfirma zij samengewerkt hebben en of ze er tevreden over zijn.
Houd er wel rekening mee dat niet alle aannemers volgens hetzelfde concept werken. Wanneer u zelf wenst te bouwen dient u op zoek te gaan naar verschillende aannemers, de ene die uw huis bouwt, een andere die uw dak plaatst, nog een ander die uw binnenmuren bepleistert, enzovoorts. U kan ook uw woning bouwen met een sleutel op de deur bouwbedrijf dat de volledige realisatie van uw woning op zich neemt zonder dat u zelf veel moet doen en met sleutel op de deur prijzen die lager liggen dan wanneer u zelf bouwt..
Maar hoe kiest u nu de firma die het best bij u past ? Eerst en vooral dient u al te kijken of de firma actief is in de regio waar u wenst te bouwen. Sommige firma’s bouwen slechts in bepaalde provincies of regio’s. Uiteraard is de bouwmethode die de firma hanteert ook van belang. Niet iedereen bouwt via dezelfde bouwmethode, de meeste bouwfirma’s bouwen volgens de traditionele manier. Wenst u een andere bouwmethode, zoals houtskeletbouw, dan moet u een andere firma zoeken. Kies de firma die het best bij u past. Ga zeker langs bij verschillende firma’s zo kan u nagaan bij welke firma u het beste gevoel krijgt. Vraag ook naar referenties. Zo kan u advies inwinnen bij mensen die al ervaring met het bouwbedrijf hebben. Vraag offertes aan bij verschillende firma’s en vergelijk ze goed. Laat u bijstaan door mensen die er meer van kennen. Vergelijk ook de sleutel op de deur prijzen met deze van zelf een huis bouwen.
Terwijl sommige goede klusjesmannen al truweel en hamer in de hand hebben om bij te dragen aan hun bouw, zijn er anderen die bang zijn om van A tot Z toezicht te houden op hun levensgrote Lego. Zowel in beide gevallen kan u opteren voor uw woning te laten bouwen door een sleutel op de deur bouwbedrijf tegen zeer gunstige sleutel op de deur prijzen.

Maar wat is nu sleutel op de deur bouwen en hou werkt het?

Sleutel op de deur bouwen is de laatste jaren erg populair daar de meesten onder ons het te druk hebben met hun werk en/of gezin. Sleutel op de deur bouwen is bouwen met één firma die voor de realisatie van uw volledige woning zorgt. Niet alleen het bouwen wordt voor u gedaan, ook verzorgen ze de volledige administratie voor u.
Zo dient u reeds eigenaar te zijn van uw eigen bouwgrond waarop het sleutel op de deur bouwbedrijf uw woning op kan bouwen. Vervolgens kiest u dan de firma die uw sleutel op de deur woning voor u bouwt. De bouwfirma beschikt over tal van modelwoningen waaruit u inspiratie kunt rapen voor uw droomwoning. Een architect kan deze modelwoningen aanpassen naargelang uw persoonlijkheid en levensstijl. De materialen die u kiest voor de afwerking van uw sleutel op de deur woning kan u in overleg met de leveranciers van het bouwbedrijf kiezen. Vaak wordt er gewerkt met vaste leveranciers waardoor ze de producten goedkoper kunnen aanbieden. Dit is uiteraard voordelig voor uw sleutel op de deur prijzen. Sleutel op de deur bouwen is bouwen met slechts één aanspreekpunt, met wie u terecht kan met al uw vragen. Uw woning wordt gecoördineerd door een ervaren werfleider en regelmatig bezocht door een supervisor die de werkzaamheden op de voet opvolgt. Een sleutel op de deur bouwbedrijf is ook steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends. Ze volgen de nieuwe ontwikkelingen in de bouw op de voet zodat uw woning ook steeds voorzien is van de laatste nieuwe bouwtechnieken en beste materialen. U kan uw woning ook sneller betrekken dan wanneer u zelf bouwt. Bouwen met een sleutel op de deur bouwbedrijf is bouwen met een gerust hart en met uitstekende sleutel op de deur prijzen.
Zijn een stressloze aanpak, een visueel beeld van de woning, een kortere uitvoeringsperiode en één aanspreekpunt gedurende gans uw bouwprocedure belangrijk voor u? Kiest u voor een duidelijke inschatting van de kostprijs ? Dan zijn sleutel op de deur prijzen echt iets voor u.

Hoe kunnen we nu best de prijs van verschillende huizen met elkaar vergelijken?

Door te kijken naar de prijs per vierkante meter. Indien we aan een architect vragen wat een nieuwbouwwoning op maat kost, dan horen we vaak dat de prijs rond de 1.450 euro per vierkante meter schommelt, voor een nieuwbouw op maat, volgens de traditionele bouwmethode. Deze prijs is inclusief kosten, zoals bijvoorbeeld 21 % BTW, architect kosten, studiekosten voor ingenieur, EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator. Kan dit nog goedkoper ? uiteraard, wanneer u kiest voor het bouwen van een sleutel op de deur woning. Sleutel op de deur prijzen liggen namelijk lager dan prijzen woning zelf bouwen. Het loont dus zeker de moeite om dit aanbod te ontdekken. Waarschijnlijk bent u nu nieuwschierig naar de sleutel op de deur prijzen? Op de website van Woningen Compere vindt u de gemiddelde prijs per vierkante meter voor het bouwen van een sleutel op de deur woning.
U zal merken dat deze een heel stuk lager ligt dan wanneer u zelf uw woning bouwt. U treft er tevens modelwoningen met plan en prijzen aan die u een idee geven van de prijsklasse per woning. Deze prijzen zijn uiteraard exclusief bouwgrond, BTW en ereloon architect ( +/- 5 % ) op basis van het lastenboek. Bij deze bouwformule wordt uw woning gebouwd aan een voordelige prijs zonder dat u daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Woningen Compere bouwt uw volledige woning tot in de kleinste details en levert ze volledig afgewerkt op. U kunt er vervolgens meteen intrekken. Tevens wordt er altijd rekening gehouden met het budget dat op voorhand afgesproken is. Hebt u interesse om uw woning te laten bouwen tegen voordelige sleutel op de deur prijzen? Neem dan snel contact met ons op via ons gratis nummer 0800/11 164. Of kom een bezoek brengen aan één van onze kijkwoningen bij u in de buurt zodat u een beeld krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen. U treft er ook steeds één van onze bouwadviseurs aan die naar uw bouwwens luistert en vrijblijvend sleutel op de deur prijzen aan u kan bezorgen voor uw droomhuis. Vraag tevens onze gratis catalogus boordevol informatie en inspiratie via de site aan.

Gratis catalogus van 408 pagina's (312 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus