Prefab huizen

De aanpassingsmogelijkheden bij prefab huizen zijn beperkt.

Prefab huizen

Doordat de elementen op voorhand ontwikkeld zijn, is de estethische vrijheid beperkt door de technische haalbaarheid. Het is daarom dat Woningen Compere er voor kiest om de traditionele sleutel op de deur methode toe te passen.

Prefab huizen en traditionele sleutel op de deur woningen zijn beide snelle bouwmethodes.

In het eerste geval is de productie van geprefabriceerde elementen een tijdsbesparing. In het tweede geval, is het bedrijf dat belast wordt met de coördinatie, het enige contact tijdens de gehele duur van de werkzaamheden, de uitvoering van de woning verloopt daardoor vlot, en bijgevolg snel. Het voorontwikkelen van bouwelementen beperkt de mogelijkheid om de woning te personaliseren. De uitgewerkte sleutel op de deur woningen zijn daarentegen te personaliseren. Als u een plan kiest uit de 228 voorgestelde modellen van het Belgisch bedrijf, blijft de firma beschikbaar, luistert naar uw wensen, en past de woningen aan zodat ze voldoen aan uw verwachtingen. Elk model uit de gratis catalogus van 306 pagina’s is aanpasbaar.
Andere pagina's : Prefab huizenPrefab huizenprefab huis bouwenGratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus