Prefab huizen

Prefab huizen bouwen is een snelle bouwmethode. Maar ondanks dat de uitvoering snel is, heeft het vele nadelen. Transportkosten en slechte kwaliteit van de materialen. Voorstelling van de nadelen van de methode.

Gratis catalogus van 408 pagina’s (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus

Prefab huizen lijken een snelle oplossing, maar is dat daadwerkelijk zo?

Bepaalde particulieren kiezen voor de bouw van prefab huizen omwille van de uitvoeringssnelheid. Indien het werk op de werf inderdaad vlot verloopt, ondanks de leveringstijden die kunnen oplopen tot 6 maanden, zijn er een groot aantal beperkingen bij deze techniek. Prefab huizen hebben de reputatie om goedkoop te zijn, maar men mag niet vergeten dat de transportkosten vaak niet inbegrepen zijn in deze prijs. Er zijn vele elementen die vervoerd moeten worden van de fabriek tot aan de bouwwerf en dat brengt hoge transportkosten met zich mee. De woning verliest ook in waarde na verloop van tijd, dat in tegenstelling tot traditionele woningen.

Prefab huizen bouwen, of gaan voor een traditioneel gebouwde woning van Woningen Compere?

Particulieren wijden de constructieproblemen toe aan de bouwmethode, slechte aansluiting van de verschillende elementen en minderwaardige kwaliteit van de bouwmaterialen. Onvolkomenheden kunnen ook de kop opsteken bij andere bouwmethoden, maar het prefabriceren van bouwelementen en de snelheid van de uitvoering, vermenigvuldigen het risico op fouten in prefab huizen. Dit brengt echter tijdens de voorbereidingsfase wel wat meer tijdshinder met zich mee. Alle prefab elementen moeten tot in het kleinste detail overeenkomen om aanpassingen of ongelijkheden te kunnen voorkomen. Voorkom de kans op fouten en ga voor een traditioneel gebouwde sleutel op de deur woning van Woningen Compere. Zo kiest u voor een optimale vrijheid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de nadelen die prefab huizen met zich mee kunnen dragen.

Prefab huizen

Hoe gaat de bouw van prefab huizen nu in zijn werk?

Voor de bouw van prefab huizen worden alle mogelijke onderdelen naar de werf gebracht om ze nadien ter plekke in mekaar te zetten. Als dit in mekaar zetten vlot zou kunnen verlopen, kan men erin slagen de tijd die gebruikt wordt voor het bouwen van de woning aanzienlijk te verkorten. Maar omdat Woningen Compere u zoveel vrijheid als mogelijk wil kunnen geven als het aankomt op de materialen en uw geliefde bouwstijl, kiezen wij ervoor om onze sleutel op de deur woningen te bouwen volgens de traditionele bouwmethode. In het geval van prefab huizen zal u eerder beperkt zijn wat betreft uw mogelijkheden. In vele gevallen zal de bouw van prefab huizen ook uitzonderlijk vervoer nodig hebben om ter plekke te geraken. Dit houdt in dat u uw bouwgrond hiervoor zal moeten voorzien als deze niet makkelijk te bereiken zou zijn. Verder zou uw bouwgrond ook nog eens voldoende groot moeten zijn aangezien er bij de bouw van prefab huizen een kraan nodig is om dit alles in elkaar te zetten. Zo legt de keuze voor prefab huizen u toch een hele resem aan beperkingen op waar u misschien in eerste instantie niet meteen aan gedacht had. Deze beperkingen zijn er allemaal niet indien u kiest voor een traditioneel gemetste sleutel op de deur woning van bij de bouwfirma Woningen Compere. Wij geven u de vrijheid om volledig zelf uw bouwgrond te kiezen. Als dit gebeurd is, kunnen wij hierop aan de slag gaan om zo al uw bouwdromen te laten uitkomen. Niet alleen voor het proces, maar ook nog tijdens het bouwproces kan u bij Woningen Compere nog aanpassingen doorvoeren waar nodig, iets wat volledig onmogelijk is in het geval van prefab huizen. Indien een aanpassing toch nog zou kunnen bij deze prefab huizen, dan neemt dit automatisch ook een hele hoop kosten met zich mee. Dit is allemaal niet het geval indien u kiest voor een traditioneel gebouwde sleutel op de deur woning van bij Woningen Compere, sterker nog, wij voorzien u van uw droomwoning binnen een mum van tijd en dat tegen een zeer lage prijs!

De overgrote meerderheid kiest nog steeds voor een traditioneel gebouwde woonst en dat is een logische keuze! Prefab huizen zijn nog bijlange niet zo populair. In het geval van prefab huizen kunnen er ,zoals eerder vermeld, altijd nog steeds enkele onverwachte problemen tevoorschijn komen. Door te kiezen voor een traditioneel gemetselde sleutel op de deur woning van bij Woningen Compere, kiest u ervoor om optimaal te genieten van alle voordelen die wij u te bieden hebben. De woningen die wij bouwen zijn enorm duurzaam en energiezuinig. Daarenboven maken wij enkel en alleen gebruik van materialen van een hoge kwaliteit om u zo te voorzien van een top woonst! Onze medewerkers weten van aanpakken en zullen zo op uw werf zorgen voor een goed verloop van het hele project. U zal van het begin af aan weten binnen welke tijdsperiode uw sleutel op de deur droomwoning afgewerkt zal zijn en binnen welk budget dit zal gebeuren zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Prefab huizen

Prefab huizen zijn vaak standaardwoningen, een sleutel op de deur woning van bij Woningen Compere is dat helemaal niet!

Indien u eerder naar prefab huizen toe neigt, dan zal u genoegen moeten nemen met een standaardwoning. Voor de bouw van prefab huizen is men gebonden aan bepaalde onderdelen waardoor u weinig tot geen aanpassingen zal kunnen doorvoeren aan deze bouwstijl. Dat is een heel ander verhaal als u zou opteren voor een sleutel op de deur woonst van bij Woningen Compere. Wij bieden u een grote hoeveelheid aan bouwstijlen om uit te kiezen aan. Deze stijl bepaalt dan ook hoe uw toekomstige woning eruit zal gaan zien. U, als klant, heeft zelfs binnen deze gekozen stijl ook nog eens de mogelijkheid om waar nodig een aantal veranderingen door te voeren opdat de woning helemaal op uw maat gemaakt zou kunnen worden. Verder bent u ook in de mogelijkheid om zelf keuzes te maken in de materialen die gebruikt worden om uw droomhuis uit op te bouwen, zo weet u telkens van a tot z wat er gaande is op uw werf. Dit alles benadrukken we nog eens door de garantie die Woningen Compere u geeft op uw nieuwe sleutel op de deur droomwoning van bij ons. Zo kan u met een gerust hart ervan uit gaan dat alles gedaan wordt om uw huis met de grootste zorg tot in de puntjes af te werken. Bij Woningen Compere staat de klant centraal, om u op uw wenken te bedienen zorgen wij ervoor dat betrouwbaarheid en snelheid enkele van onze prioriteiten zijn! Dag na dag zal Woningen Compere er alles aan doen om u als klant tevreden te maken en dat ook zo te houden!

Droomt u al helemaal weg bij het denken aan uw toekomstige woonst? Voor het vervullen van al uw bouwwensen kan u rekenen op Woningen Compere! Wij stellen alles in het werk om aan uw eisen te voldoen en zetten ons in om u te voorzien van een op en top prachtig huis! Woningen Compere bouwt geen prefab huizen maar wel sleutel op de deur woningen volgens de traditionele bouwmethode. Wij zorgen voor een bouwplan op maat dat helemaal binnen uw budget zal passen. Woningen Compere helpt u graag in uw zoektocht naar de beste bouwmethode en doet het nodige om van u een tevreden klant te maken. Ons traditionele metselwerk voor de bouw van uw droomwoning zorgt voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding waardoor u kan genieten van een kwaliteitsvolle woning tegen een uiterst scherpe prijs. Meer nog, bij Woningen Compere krijgt u ongelooflijk veel vrijheid bij het opstellen van de bouwplannen en zelfs tijdens het bouwen van uw toekomstige sleutel op de deur woning kan u nog aangeven wat u graag veranderd zou zien. Ook naar de toekomst toe is het een goed idee om te gaan voor een sleutel op de deur woning van bij Woningen Compere. De traditioneel gebouwde sleutel op de deur woning is eerst en vooral zeer duurzaam en zal dus ook een lange tijd mee blijven gaan. Verder is deze woning ook enorm zuinig wat ervoor zorgt dat u in de winter veel minder zal moeten verwarmen en zodat het tijdens de zomer lekker koel blijft binnen. U zal zeker en vast het verschil merken op uw energiefactuur. Woningen Compere gaat samen met u voor de realisatie van uw sleutel op de deur droomwoning die geheel aangepast is aan al uw eisen. Zo stellen we keer op keer alles in het werk om u gerust te stellen en om ervoor te zorgen dat u met een glimlach terug zal kunnen kijken op onze samenwerking!

Zit u nog met vragen of twijfels wat betreft een traditioneel gebouwde sleutel op de deur woning? Aarzel dan niet langer en neem gerust een keer contact op met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 0800/11 164. Hier zal men u binnen een mum van tijd verder kunnen helpen of indien nodig in contact brengen met een bouwadviseur bij u in de buurt. Deze zal u met raad en daad kunnen bijstaan en een oplossing bieden voor al uw bouwvragen. Via onze website kan u ook nog steeds onze gratis catalogus bestellen om alvast wat bijkomende inspiratie op te doen en weg te dromen bij het denken aan uw toekomstige sleutel op de deur woonst van bij Woningen Compere.

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus