Sleutel op de deur bouwfirma

Woningen Compere, sleutel op de deur bouwfirma, voegt bij de 10-jarige garantie nog eens 10 jaar extra!

De bouwmaterialen die Woningen Compere, sleutel op de deur bouwfirma gebruikt voor de bouw van de woningen worden geselecteerd op basis van de kwaliteit van de materialen deze moeten voldoen aan de strengste normen, ze moeten duurzaam en ecologisch zijn.

Het Belgisch Familiebedrijf bouwt woningen met een zeer goede energieprestatie, dit kan door zeer veel aandacht te besteden aan de uitvoeringsdetails. Dankzij deze eigenschappen zal uw woning minder energie verbruiken, en zal de energierekening dalen. Bovendien respecteert u de leefomgeving.

sleutel-op-de-deur-bouwfirma

Uw woning kan u bouwen met behulp van een sleutel op de deur bouwfirma

Heeft u al ooit gehoord van het sleutel op de deur bouwprincipe? Woningen Compere is een sleutel op de deur bouwfirma die u als klant begeleidt in de realisatie van uw nieuwbouwwoning. Heeft u geen tijd om te spenderen aan de bouw van uw woning? Opteer dan voor een sleutel op de deur bouwfirma zoals Woningen Compere. U kan er rekenen op een professionele begeleiding in een familiale sfeer.

Wil u graag meer informatie? Bezoek dan snel onze website! U vindt er alle informatie en indien u toch nog vragen heeft, kan u deze altijd stellen aan één van onze medewerkers via het gratis nummer 0800 11 164.

Wat is een sleutel op de deur woning?

Een sleutel op de deur woning wordt per definitie volledig gerealiseerd door een sleutel op de deur bouwfirma zoals Woningen Compere. In onze catalogus, alsook op onze website, kan u al onze 238 modelwoningen raadplegen. Zoals het woord reeds zegt: het is een model van een woning wat maakt dat u elke woning perfect kan aanpassen naar uw smaak en wensen. Woningen Compere is één van de weinige sleutel op de deur bouwbedrijven waar u ook een woning kan laten bouwen op basis van de plannen van een eigen gekozen architect. Onze interne diensten berekenen dan voor u de kostprijs van deze woning.

Een sleutel op de deur bouwfirma zorgt voor de volledige administratie. Het enige waar u zelf voor moet zorgen zijn  de stedenbouwkundige vergunningen en de eventuele verkavelingswijzigingen. Op deze manier wordt u begeleid met de administratieve rompslomp en behoudt u een overzicht in de papieren chaos.

Alle gebruikte materialen en de hoeveelheid per gebruikte materialen vindt u terug in ons uitgebreid lastenboek. De materialen kan u steeds samen met uw werfleider gaan bekijken bij onze leveranciers. Wij hebben zelf geen toonzool omdat we zo de kosten willen drukken, waardoor u als klant kan genieten van onze scherpe prijzen. Deze zeer goede prijzen verkrijgen we doordat we steeds met dezelfde leveranciers werken. Zo weten we enerzijds dat de materialen zeer kwalitatief zijn omdat we kunnen rekenen op onze leveranciers. Anderzijds kunnen wij als sleutel op de deur bouwbedrijf alle materialen aan lagere prijzen aankopen dat als u deze zou aankopen als particulier. De uitleg hiervoor is simpel: wij kopen de materialen in zeer grote hoeveelheden aan waardoor wij meer ruimte hebben om te onderhandelen.

De totale prijs en de uitvoeringstermijn staan heel duidelijk vermeld op één contract, zodat u nooit verrast kan worden. Er wordt zelden van de totale prijs afweken, tenzij er onverwachte kosten optreden. U beslist bijvoorbeeld dat u een extra raam of een extra stopcontact wil in de keuken, dan worden deze uiteraard in rekening gebracht. U heeft ook de mogelijkheid om uw verhuis bij voorbaat te plannen aangezien de uitvoeringstermijn duidelijk gekend is. Een sleutel op de deur bouwfirma moet zich verder aan de wet van Breyne houden. De wet zegt dat een klant effectief moet krijgen wat hij besteld en betaald heeft. Een sleutel op de deur bouwfirma zorgt dus voor de bouw van uw woning van het begin tot het einde.

Verder wordt de werf gecoördineerd door een ervaren werfleider en frequent bezocht door één van onze supervisors. Op die manier voert een sleutel op de deur bouwfirma zoals Woningen Compere zeer hoge kwaliteitscontroles uit. U wordt zeer goed begeleid door ervaren adviseurs en uw dossier wordt persoonlijk opgevolgd. Ook biedt een sleutel op de deur bouwfirma een strak tijdbestek zodat u enorm veel tijd kan besparen. U kunt tevens opteren voor een evolutieve woning. Dit is een woning die met u meegroeit in de tijd. Krijgt u door het lezen van deze tekst zin om een woning te bouwen? Neem dan contact met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. Woningen Compere zorgt voor de realisatie van uw sleutel op de deur woning zonder u zich zorgen moet maken!

Vraag naar onze gratis catalogus

 

Welke voordelen biedt een sleutel op de deur bouwfirma aan?

Een sleutel op de deur bouwfirma kan u tal van voordelen aanbieden. Een van de grootste voordelen is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bouw van de sleutel op de deur woning! Ook hebben wij fantastisch nieuws: ecologisch bouwen en sleutel op de deur gaan perfect samen. Woningen Compere bouwt energiezuinige woningen volgens de Belgische normen en wetten. Interesse in zo’n woning? Bel Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. We zijn actief in deze sector sinds 2013 en u kunt van ons een heel hoge expertise verwachten!

Eén van de grootste troeven van een sleutel op de deur bouwfirma is tijdwinst. Met een sleutel op de deur bouwfirma wint u enorm tijd aangezien u geen tijd moet steken in de realisatie van uw woning. Zo’n firma bouwt bovendien veel sneller dan wanneer u het zelf zou doen. Dit kan omdat een sleutel op de deur bouwbedrijf vaste afspraken maakt met onderaannemers. Ook is de service dienst altijd bereikbaar indien u vragen hebt. Er is één aanspreekpunt waardoor het heel duidelijk wordt voor de klant en zo wordt verwarring vermeden. Heeft u nu schrik dat u niet op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van uw woning? Dit is nochtans helemaal niet nodig. Uw werfleider bezorgt u een wekelijkse update en regelmatig wordt uw werf ook bezocht door één van onze supervisors waarvan u ook een werfverslag van ontvangt.

Een sleutel op de deur bouwfirma biedt tevens een garantie. Woningen Compere geeft 20 jaar garantie in plaats van 10 jaar. Op die manier krijgt uw woning dubbel zoveel garantie bij ons. Verder biedt een sleutel op de deur bouwfirma een lastenboek aan. Een lastenboek is een omschrijving van welke voorzieningen en werken er in uw woning uitgevoerd kunnen worden. Dit moet u wel heel goed bestuderen: het moet voldoen aan uw wensen en voorkeuren. Het is dan ook belangrijk dat u deze aandacht bestudeert zodat u weet wat wel en niet inbegrepen is. Aarzel ook niet om vragen te stellen bij onduidelijkheden.

Bovendien kunt u een korte bouwtermijn verwachten van een sleutel op de deur bouwfirma. Die is ongeveer 210 dagen, wat zeer kort is. Deze bouwtermijn is ook vast: er wordt zelden van afgeweken tenzij onvoorziene omstandigheden plaatsvinden. Op die manier is uw verhuis gemakkelijker te plannen. Een bouwfirma (sleutel op de deur) zorgt voor alles van A tot Z, van administratie tot afwerking. Alles wordt eigenlijk voor de klant gedaan. Een sleutel op de deur bouwfirma volgt bovendien de trends en de nieuwe ontwikkelingen. De allernieuwste bouwtechnieken en de beste materialen worden over het algemeen gegarandeerd. Nog vragen? Neem dan gerust contact met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. We helpen u graag verder.

sleutel-op-de-deur-bouwfirma

Hoe kiest u een sleutel op de deur bouwfirma?

Een goede sleutel op de deur bouwfirma kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Woningen Compere is één van de beste bouwfirma (sleutel op de deur) die er bestaan. We zijn sinds 2013 actief in deze sector en we verzekeren u dat we kunnen rekenen op jarenlange ervaring. Op die manier kunt u ons helemaal vertrouwen bij de realisatie van uw sleutel op de deur woning.

Een sleutel op de deur bouwfirma is een belangrijke keuze omdat ze uw hele woning gaan maken. Het is dus belangrijk dat deze keuze heel verstandig gemaakt wordt. Verder moet u best weten in welke regio’s de firma in kwestie actief is. Enkele bouwfirma’s (sleutel op de deur) bouwen enkel in sommige regio’s. Woningen Compere kan uw sleutel op de deur woning bouwen over heel België. Ook moet u weten welke bouwmethoden de sleutel op de deur bouwfirma hanteert. Woningen Compere bouwt bijvoorbeeld huizen volgens de traditionele manier .

Verder moet u weten of de sleutel op de deur bouwfirma flexibel is. Op die manier kunt u eventuele modelwoningen aanpassen volgens uw wensen en voorkeuren. Firma’s die u de vrijheid geven om basisontwerpen aan te passen kunnen zeer handig zijn. Bij Woningen Compere is het mogelijk om uw eigen ontwerp voor te stellen: de ontwerp wordt overlopen met een bouwadviseur en we kijken of dit plan in realiteit gebracht kan worden.

Waarom kiezen voor Woningen Compere als sleutel op de deur bouwfirma?

U kiest best voor Woningen Compere indien u een kwalitatieve sleutel op de deur bouwfirma wenst. We zijn altijd klaar om u te helpen bij uw nieuwbouwproject. U kunt ons steeds contacteren voor de realisatie van uw sleutel op de deur woning. Op het gratis telefoonnummer 0800 11 164 kunt u steeds contact opnemen met ons. Onze medewerkers zijn altijd klaar om u verder te helpen.

Aarzel ook niet uw gratis catalogus aan te vragen via onze website. U vindt er al onze 238 modelwoningen in terug en alsook de gegevens van een bouwadviseur uit uw regio. Bij hem of haar kan u steeds terecht met al uw vragen en ideeën.

Verder vindt u ook op onze website alle informatie terug van onze kijkwoningen alsook van onze opendeurdagen.

Vraag naar onze gratis catalogusGratis catalogus van 408 pagina's (301 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus