Modern huizen

Heb je plannen om een modern huis te bouwen gebruik dan de kennis en ervaringen van Woningen Compere, onze specialiteit is het bouwen van traditionele sleutel op de deur woningen, onze professionele medewerkers bieden u tal van mogelijkheden bij het bouwen van een modern huis, wij regelen alles tot in detail voor u. Wij staan niet alleen in voor de uitvoering van de werken maar ook voor de coördinatie van de bouw van uw droomhuis.

Modern huizen bouwen met een wederzijds vertrouwen, wil zeggen dat u er zeker van mag zijn dat de woning volledig naar uw eisen en wensen zal opgetrokken worden. Tijdens de eerste persoonlijke gesprekken zal u samen met een bouwadviseur bespreken wat het programma van de woning moet worden en welke bouwmaterialen er zullen gebruikt worden.

Ook interesse om een modern huis te bouwen, neem dan contact op met ons, op het gratis nummer 0800/96 690. Of bezoek onze website, vul uw gegevens in en u zal een gratis catalogus ontvangen met alle informatie en een overzicht van alle modellen die wij aanbieden.
Wat is de kostprijs van modern huis? De gemiddelde vierkantemeterprijs van de woningen die u in onze catalogus kan terugvinden is 978 €/m2 incl. BTW Deze informatie en nog veel meer kan u terugvinden in onze catalogus.

Meer en meer mensen met een bouwwens zijn bang dat ze hun modern huis niet zullen kunnen betalen. Met woningen Compere kan u kiezen voor een modern huis aangepast aan uw budget dus een modern huis voor een vaste prijs, zo bent u zeker dat u zich geen zorgen moet maken.
Frequent search : Sleutel op de deur woningen Het bouwen van de woning Huis te koop Belgisch bouwbedrijf Huis bouwen Een huis kopen Prefab woningbouw Bouwonderneming Bouwbedrijf Sleutel op de deur prijzen Een nieuwbouwhuis bouwen Nieuwbouw huis Nieuwbouwwoningen te koop Een nieuwe woning bouwen Sleutel op de deur sleutel-op-de-deur Sleutel op de deur woning in België Huis te bouwen Huis bouwen kostprijs Nieuw constructie Bouwfirma Batibouw Passiefhuis Investeerder-ontwikkelaar Bouwfirma’s Passiefhuizen Investeerders-ontwikkelaars Bouwplan Kostprijs huis bouwen Bouwpromotor De Bouw Sleutel op de deur huizen in Henegouwen kijkwoningen Prijs van de bouw Goedkoop huis kopen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Goedkoop huis kopen Huis bouwen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Bouwfirma sleutel op de deur Sleutel op de deur bouwfirma Woningen sleutel op de deur Huis bouwen prijzen Huis bouwen prijs Prefab woning Sleutel op de deur prijs Eigen huis bouwen Sleutel op de deur limburg Sleutel op de deur woning Modern huizen Huizen modern Nieuwbouw huis bouwen Prefab woning prijzen Goedkoop huis bouwenGratis catalogus van 306 pagina's (251 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus