Prefab woning prijzen

Hoe prefab woning prijzen inschatten? Welk budget moet men voorzien? Op wat moet men letten om niet voor verassingen te staan?

Beschikt u reeds over een bouwterrein? De aankoop van bouwgrond is een belangrijke fase in het verloop van uw bouwproject.

Soms beschikt men sinds lang over een bouwterrein, en beslist men uiteindelijk om zijn project te realiseren. Anderen zijn nog steeds op zoek om een geschikte bouwgrond te vinden. De prefab woning prijzen variëren ook in functie van de grond. Men mag niet vergeten dat er nog notariskosten en registratiekosten moeten betaald worden voor het aankopen van een bouwterrein.

prefab woning prijslijst

Over welk budget beschikt u op dit moment?

Dit is een belangrijke vraag die u zich moet stellen om tot een beslissing te komen in welke prijscategorie van prefab woning prijzen u een model kan kiezen.

Beschikt u over eigen kapitaal, of bestaat de mogelijkheid om financieel geholpen te worden door familie of vrienden, beschikt u reeds over vastgoed? Eens dat u al deze gegevens heeft verzameld kan u een eerste schatting doen van goot het totaalbudget kan zijn.
Vergeet niet te kijken naar onvermijdelijke uitgaven die gekoppeld zijn aan het bouwen van een woning bijvoorbeeld aansluitingen van water elektriciteit, gas, riolering, ereloon voor de architect, belastingen en eventueel onverwachte zaken die opduiken tijdens de bouw. Het voordeel van sleutel op de deur te bouwen is dat u direct een idee krijgt over de totaalprijs van het gebouw. Dit alles zal gedetailleerd worden beschreven in het lastenboek.

Het is duidelijk dat een sleutel op de deur woning minder duur zal zijn dan een door de architect volledig gepersonaliseerde woning.

U begrijpt dat een goede voorbereiding noodzakelijk is voor de controle over de prijs van uw bouwproject.

Indien dit voor u onuitvoerbaar lijkt en u hulp kan gebruiken, aarzel dan niet om ons te contacteren op het gratis nummer 0800/96.690. We brengen u vervolgens in contact met een van onze bouwadviseurs uit uw regio, hij zal met veel plezier antwoorden op uw vragen en u verder helpen met het bepalen van de prijs van de woning, of u aantonen wat het verschil is met prefab woning prijs.

Woningen Compere is goedkoper wat betreft de prijs van zijn woningen in vergelijking met prefab woning prijzen. We bouwen woningen volgens de sleutel-op-de-deur principe en onderhouden een hechte band met onze klanten. We luisteren en begeleiden u verder. We staan steeds tot uw dienst en adviseren u in de keuzes die u moet maken.