Prefab woning prijzen

Hoe moeten prefab woning prijzen ingeschat worden en waarop moet u letten zodanig dat u niet voor verassingen komt te staan?

Gratis catalogus van 408 pagina’s (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus

Er zijn verschillende factoren die prefab woning prijzen bepalen.

Vandaag de dag wensen veel mensen budgetvriendelijk te bouwen. Omdat prefab woningen vaak in aanmerking komen voor het bouwen met een beperkt budget, komt u vaak in uw zoektocht terecht op de prefab woning prijzen. Deze prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren waaronder de bouwgrond. Sommigen beschikken al langer over een bouwterrein en beslissen als de tijd rijp is om eindelijk hun bouwproject te realiseren. Anderen daarentegen zijn nog steeds opzoek naar het vinden van de ideale bouwgrond. In de prefab woning prijzen zit de aankoop van een stuk bouwgrond niet inbegrepen en gaat vaak een groot deel van het bouwbudget hiernaartoe. Daarlangs moet u ook rekening houden met de andere, eventuele extra kosten die erbij komen kijken zoals registratie kosten en/of notariskosten.

Indien u plannen hebt om een nieuwbouwwoning te bouwen is het belangrijk dat u veel rondkijkt, informatie verzameld en de verschillende bouwmethodes en natuurlijk de prijzen ervan vergelijkt. U kan al een idee krijgen over het concept sleutel op de deur en het kostenplaatje ervan door contact op te nemen met Woningen Compere, een sleutel op de deur bouwfirma.

Prefab woning prijzen

Beschikt u over het budget binnen de prefab woning prijzen?

Wanneer u wenst de bouwen stelt u zichzelf best de vraag Over welk budget beschik ik op dit moment?”. Indien u over een beperkt budget beschikt, kan u dan rekenen op de steun van uw familie/vrienden of een andere vorm van financiële bijstand?
Eens u een idee heeft over het totale budget dat u kan uitgeven, kan u prefab woning prijzen en andere alternatieve vergelijken.

 

Waarvan hangen de prefab woning prijzen af en waarom kunnen sleutel op de deur woningen interessanter zijn voor het realiseren van uw droomwoning?

Prefab woning prijzen liggen relatief lager dan de prijzen voor het bouwen van een traditionele sleutel op de deur woningen. Dit is voornamelijk te danken aan het feit dat de productieprijs van de prefab elementen vast staat. Doordat de prefab woning prijzen worden opgesteld voornamelijk op basis van beton en hout elementen is er een zeer grondige voorbereidingstijd nodig. Alles moet grondig uitgetekend en gecontroleerd worden om te voorkomen dat er tijdens de uitvoering van het bouwproces aanpassingen moeten gebeuren die tijdrovend zijn en die prefab woning prijzen sterk zouden laten stijgen. Eens alle elementen gemonteerd zijn, is het onmogelijk om nog wijzigingen aan te bergen tenzij u bereid bent om een hoge prijs te betalen.
Bovendien als u later wenst bij te bouwen aan uw prefab woning voor een eventuele gezinsuitbreiding is het geen eenvoudige opgave. Terwijl bij het concept van sleutel op de deur is het makkelijk om achteraf nog enkele aanpassingen door te voeren zonder dat het gewenste budget overschreden wordt.

De prefab woning prijzen worden voornamelijk bepaalt door de ruwbouw en de afwerking. Deze twee factoren spelen grotendeels ook de prijs van een sleutel op de deur woning. Doordat de afwerking een groot deel van het prijskaartje vast legt, bepaalt u zelf hoe duur de woning is en kunnen de kosten oplopen voornamelijk door eigen voorkeuren.

Voor het realiseren van de woning van uw dromen speelt de afwerking uiteraard een belangrijke rol. Omdat u bij Woningen Compere een keuze heeft uit een groot gamma van verschillende materialen voor het bouwen van de keuken, badkamer, leefruimte,… gaan sleutel op de deur woningen eerder aan al uw eisen kunnen voldoen dan een woning tegen prefab woning prijzen.

Ondanks dat prefab woning prijzen lager liggen kunnen er extra kosten opduiken door het transport van de bouwelementen naar de bouwgrond. Indien de materialen groter zijn dan toegelaten moet er een bijzonder transport voorzien worden. Ook moet een grote kraan en vrachtwagen ter plaatse kunnen komen, wat niet altijd even evident is op de smalle bouwgronden/ wegen op het platteland.

Prefab woning prijzen

Natuurlijk beginnen alle bouwprojecten met een geschikte bouwgrond. De aankoop van een bouwgrond is vaak een grote hap uit uw bouwbudget en daarom is het belangrijk dat u hierbij de juiste keuze maakt. De prijzen van bouwgronden kunnen sterk variëren afhankelijk van provincie tot provincie en zelf van gemeente tot gemeente. Begeleiding voor een goede keuze is cruciaal. Daarom helpt Woningen Compere u graag verder om deze moeilijke knoop door te hakken.

Het gezegde De Belg is met een baksteen in de maag geboren.” is alom gekend. Daarom maakt het voor de meeste Belgen niet uit wat het kostplaatje van hun huis is en of deze hoger ligt dan prefab woning prijzen.

In België gaat de voorkeur sterk uit naar de traditionele woningbouw. Indien u zelf de touwtjes in handen wilt nemen komen de prijzen al rap wat hoger te liggen dan prefab woning prijzen. Uiteraard kan u ook kiezen voor het volledige bouwproces uit handen te geven en te kiezen voor een sleutel op de deur woning.

Net zoals de prefab woning prijzen op voorhand kunnen worden vastgelegd, kan u vooraleer u aan het avontuur van het bouwen van uw nieuwe sleutel op de deur woning weten wat u ervoor gaat betalen. De totaalprijs wordt namelijk in zeer groot detail beschreven in het lastenboekje.

Een sleutel op de deur bedrijf zoals Woningen Compere werkt met vaste medewerkers en betrouwbare aannemers waardoor de bouwtijd van uw woningen veel korter is. U hoeft geen tijd te steken in het eindeloze papierwerk of in het rondrijden om al uw vragen te stellen of om over uw opmerkingen te discussiëren. Woningen Compere is namelijk het enige aanspreekpunt die ervoor zorgt dat uw ruwe bouwgrond wordt omgetoverd naar de woning die voldoet aan al uw eisen. Op deze manier is het mogelijk om zorgeloos te bouwen.

Wenst u graag een kijkje te nemen in één van onze traditionele sleutel op de deur woningen dan kan u altijd een bezoekje brengen aan onze kijkwoningen bij u in de buurt. Wenst u liever rustiger wat inspiratie op te doen? Dan kan u altijd onze gratis catalogus aanvragen via de website. Voor verdere informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer 0800/ 96/690. We brengen u vervolgens in contact met één van onze bouwadviseurs bij u in de buurt. Hij zal met plezier al uw vragen beantwoorden en u verder helpen met het bepalen van de prijs van de woning en u duidelijk de verschillen aantonen met prefab woning prijzen.

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus