Goedkoop huis bouwen

Een goedkoop huis bouwen, Wonigen Compere biedt u de beste sleutel-op-de-deur prijs.

De prijs om een goedkoop huis te bouwen zal in eerste instantie afhangen van de omvang van het project, en het budget dat u eraan wil spenderen. Woningen Compere vergeet niet om zijn woningen met een ISO+ pack uit te rusten om zo uitstekende energieprestaties te verzekeren. Wat omvat juist dit ISO+ pakket?  Het ISO+ pakket wil zeggen dat uw woning uitgerust wordt met 12 centimeter polyurethaan in de dekvloer, evenals 10 centimeter polyurethaan in de buitenmuren. Het dak wordt geïsoleerd met 24 centimeter minerale wol en de sectionale garagepoorten heeft een isolatie van 40 mm met een isolatiewaarde van K 0.5. Een goedkoop huis bouwen met Woningen Compere garandeert een lagere energiefacturen en dit isolatiepakket is natuurlijk inbegrepen in de prijs.
 
Woningen Compere beperkt zich niet om de meest attractieve bouwprijs aan te bieden op de markt van goedkoop huis bouwen, maar geeft u bovendien 10 jaar extra garantie op de tienjarige garantie, dus in totaal een garantieperiode van 20 jaar. Een bewijs van kwaliteit en professionalisme. U mag op ons rekenen, de uitvoering van uw woonproject is in goede handen.   
Het bedrijf stel u een grote keuze voor uit sleutel op de deur woningen. De 91 gedetailleerde modellen zijn opgenomen in een 192 p. tellende catalogus of u kan de modellen bekijken op onze website. U kan er de totaalprijzen van de woningen terugvinden (prijs BTW niet inbegrepen, en ereloon architect niet inbegrepen), de vierkant meter prijs, de totale oppervlakte, de hoogte onder de kroonlijst en de hellingshoek van het dak daarenboven kan u via de website de baksteen kleur aanpassen voor elk model en zo ogenblikkelijk zien welke invloed een bepaalde kleur heeft op uw toekomstige woning.
 
Een goede voorbereiding van uw project is vooralsnog noodzakelijk, het laat u toe om een idee te krijgen van wat de toekomstige woning uiteindelijk zal kosten. Bij Woningen Compere staat een bouwadviseur steeds ter beschikking om u te helpen en om advies te verlenen voor de vele stappen die het bouwen van een woning met zich mee brengt. Reeds na een eerste onderhoud met de bouwadviseur ontvangt u van hem een gepersonaliseerde offerte van uw toekomstige woning, met de eventuele opties die u heeft gekozen en een gedetailleerd lastenboek. Er is geen aankoopverplichting, dus kan u rustig de tijd nemen om de offerte grondig te bestuderen, en u beslist voor een goedkoop huis te bouwen voor de aangeboden prijs, wanneer u wenst.
 
 
Aarzel niet meer, contacteer ons voor uw bouwproject! Woningen Compere verbindt zich er toe uw ideeën te respecteren en bouwt voor u de woning, volgens uw wensen en eisen en dit binnen het budget waarover u beschikt.
Frequent search : Sleutel op de deur woningen Het bouwen van de woning Huis te koop Belgisch bouwbedrijf Huis bouwen Een huis kopen Prefab woningbouw Bouwonderneming Bouwbedrijf Sleutel op de deur prijzen Een nieuwbouwhuis bouwen Nieuwbouw huis Nieuwbouwwoningen te koop Een nieuwe woning bouwen Sleutel op de deur sleutel-op-de-deur Sleutel op de deur woning in België Huis te bouwen Huis bouwen kostprijs Nieuw constructie Bouwfirma Batibouw Passiefhuis Investeerder-ontwikkelaar Bouwfirma's Passiefhuizen Investeerders-ontwikkelaars Bouwplan Kostprijs huis bouwen Bouwpromotor De Bouw Sleutel op de deur huizen in Henegouwen kijkwoningen Prijs van de bouw Goedkoop huis kopen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Goedkoop huis kopen Huis bouwen Prefab huizen Wat kost een huis bouwen Bouwfirma sleutel op de deur Sleutel op de deur bouwfirma Woningen sleutel op de deur Huis bouwen prijzen Huis bouwen prijs Prefab woning Sleutel op de deur prijs Eigen huis bouwen Sleutel op de deur limburg Sleutel op de deur woning Modern huizen Huizen modern Nieuwbouw huis bouwen Prefab woning prijzen Goedkoop huis bouwen

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus