Sleutel op de deur prijzen

Vooraleer u in zee gaat met een bouwfirma is het belangrijk om de sleutel op de deur prijzen met elkaar de vergelijken.

Zit u nu al met de handen in het haar om al uw werk gedaan te krijgen en het huishouden op orde te houden? Wenst u toch graag aan een nieuwe start te beginnen in uw eigen woning maar heeft u gewoonweg de tijd niet om u bezig te houden met alle administratie en het hele bouwproces? Dan biedt Woningen Compere u de ideale oplossing om uw droomwoning te realiseren tegen scherpe sleutel op de deur prijzen. De sleutel op de deur bouwformule komt erop neer dat u beroep doet op één bouwfirma die uw ruwe bouwgrond omtovert en u achteraf de sleutel overhandig van de woning van uw dromen. Heeft u interesse in dit als maar populairder wordend concept? Neem dan alvast contact op met één van onze medewerkers via het gratis nummer 0800/ 96.690.

Gratis catalogus van 408 pagina’s (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus

Met wat moet u rekening houden als u de sleutel op de deur prijzen vergelijkt?

Indien u al eens rondgeneusd hebt op de websites van sleutel op de deur bouwbedrijven, dan heeft u wellicht opgemerkt dat de sleutel op de deur prijzen vrij sterk kunnen variëren. Doordat elk bedrijf een andere basisprijs per vierkante meter hanteert, ontstaan er grote verschillen in prijs. Bij Woningen Compere bedraagt de gemiddelde prijs per vierkante meter 1078 euro inclusief btw. Dit zijn prijzen die op de huizenmarkt sterk in de smaak vallen.

Meestal hebben de mensen die gaan bouwen een limiet op hun budget. Wij helpen u graag verder om de sleutel op de deur prijzen zo laag mogelijk te houden, zodat zelfs als uw een beperkt bouwbudget heeft,  u kan bouwen aan de woning van hun dromen.
Bij Woningen Compere heeft u een ruime keuze aan stijlen, elk tegen hun eigen prijs. Zo is een eenvoudige rechthoekige woning met twee verdiepingen simpel en goedkoop. Gaat u echter over naar meer complexe vormen, dan zullen de sleutel op de deur prijzen lichtjes stijgen.

De prijs per vierkante meter wordt grotendeels bepaalt door de graad van de afwerking. Hoe luxueuzer de afwerking, hoe hoger het prijskaartje. Vaak investeren bouwers ook in energiezuinige technieken. Deze duurzame keuze zal de totale sleutel op de deur prijzen doen stijgen maar op lange termijn werpt het zijn vruchten af, waardoor u sterk kan besparen op energie-en verwarmingskosten.

Hoe kan u tegen voordelige sleutel op de deur prijzen de optimale woning realiseren?

Vooraleer u kan starten met bouwen moet u beschikken over een geschikte bouwgrond, deze is niet inbegrepen in de gemiddelde vierkante meter sleutel op de deur prijzen die wij u aanbieden. De keuze van een stuk grond is een zeer moeilijke maar cruciale stap in het hele bouwproces. Vandaag de dag zijn de prijzen van de bouwgronden zeer uiteenlopend. U kunt zich wellicht voorstellen dat een bouwgrond kopen in hartje Brussel veel duurder gaat zijn dan de aankoop van een stuk grond op het platteland. De goedkoopste bouwgronden zijn echter terug te vinden in Wallonië. Hoe meer u neertelt voor een stuk grond, hoe minder er overblijft voor het bouwproces zelf. Woningen Compere doet er daarom alles aan om op het misschien niet ideale maar wel betaalbaar stuk grond een prachtig huis neer te zetten.

Indien u eens een kijkje neemt in onze catalogus of een bezoekje brengt aan een paar van onze kijkwoningen bij u in de buurt, valt het u wellicht op dat er een ruime keuze is uit verschillende stijlen, kleuren,… Kijk bijvoorbeeld naar onze modelwoning WC292 samen met de bijhorende sleutel op de deur prijzen. Het is een ideale woning als u houdt van een natuurlijke lichtinval. De grote glaspartijen bieden niet enkel een optimaal wooncomfort maar zorgen ook voor voldoende warmte waardoor u verwarmingskosten kan besparen. Dankzij deze grote ramen ziet zelfs een kleinere woonst er in één oogopslag groter uit. Op de website kan u klikken op onze modelwoningen, waarna u informatie krijgt over de sleutel op de deur prijzen. Een groot verschil in prijs zit voornamelijk in de oppervlakte. Hoe groter de woning, hoe meer oppervlakte en hoe hoger de prijs. Ook gaan deze modelwoningen sterk in kostprijs variëren afhankelijk of er een inpandige garage of een carport aan de gevel van uw woning aanwezig is. Deze laatste twee zijn de goedkoopste opties voor het opbergen van uw auto. Echter voor een vrijstaande garage stijgt de prijs sterk. Woningen Compere helpt u graag verder met het in rekening brengen van deze factoren zodanig dat u geen ongewenste en onnodige kosten heeft.

De basisplannen van onze 238 modelwoningen, ontworpen door ons team van professionals, kan u terugvinden in onze catalogus. Natuurlijk kunnen alle plannen van onze modelwoningen volledig aangepast worden naargelang de wensen en eisen van de klant. Gaat u voorkeur eerder uit naar een rode gevelsteen in plaats van een grijze? Of ziet u liefst donkerder buitenschrijnwerk? Geen probleem, onze flexibiliteit laat u toe om deze wijzigingen uit te voeren. Uiteraard zijn deze aanpassingen ook van belang bij het bepalen sleutel op de deur prijzen.

Sleutel op de deur prijzen

Naast het feit dat Woningen Compere de sleutel op de deur prijzen kan terugdringen naar een minimum, zit u wellicht met de vraag wat wij nog allemaal te bieden hebben.

Woningen Compere is een familiaal bedrijf dat al sinds 2013 actief is en over heel België bouwt. In ons bedrijf staan de belangen en de behoeftes van de klant centraal. Wij hebben een bewuste keuze gemaakt voor een persoonlijke aanpak. Om dit waar te maken krijgt elke klant zijn persoonlijke medewerker toegewezen. Op deze manier krijgt de klant meer vertrouwen en kan hij met al zijn vragen terecht bij één persoon. Het persoonlijk contact met de klanten is voor ons zéér essentieel en is een zeer grote troef van Woningen Compere in vergelijking met de concurrentie, naast de sleutel op de deur prijzen.

Onze sleutel op de deur woningen leveren tevens een zeer sterke prestatie op vlak van energie. Woningen Compere is altijd een voorloper geweest op het gebied van energiezuinig bouwen. Dit is voornamelijk te zien aan de gemiddelde score van EPC-waarden. Om dit te bereiken wordt elke nieuwbouw voorzien van een hoogrendementsketel en isolatie die voldoen aan de opgelegde Belgische normen. Verder wordt het energieverbruik aanzienlijk verlaagd door de installatie van een doeltreffend ventilatiesysteem.

Door de montage van deze apertuur stijgen de sleutel op de deur prijzen, maar geniet u achteraf van minder hoge facturen en vermindert u in een oogopslag uw ecologische voetafdruk.

Woningen Compere is een krak in het bouwen van traditionele sleutel op de deur woningen. Omdat Belgen een voorkeur hebben voor een woning uit baksteen, hebben wij hier met succes de focus op gelegd. Naast de klassieke baksteen is ook gevelpleister een populaire keuze bij ons.

Doordat onze materialen aangekocht worden in grote hoeveelheden bij vaste leveranciers kunnen we de sleutel op de deur prijzen drukken door de klant een korting te geven. Verder worden onze arbeiders opgeleid voor het gebruik van deze materialen waardoor wij u vakmanschap kunnen aanbieden van de bovenste plank.

U kan bij Woningen Compere ook enkel een winddichte ruwbouw laten bouwen waarna u zich zelf kan ontfermen over de afwerking. U bent dus niet verplicht om voor het totaalpakket te gaan. Bovendien kan u er ook voor kiezen om 1 of 2 kamers niet af te werken. Als u dan later plannen hebt voor een gezinsuitbreiding kan u ze zelf nog altijd inrichten of kan u terug beroep doen op onze arbeiders. Dit verwerpt ook ineens de veronderstelling dat alle sleutel op de deur woningen hetzelfde zijn. Door enkele persoonlijke accenten creëert u een unieke woning.

Sleutel op de deur prijzen

Om de kwaliteit van de traditionele woningen te verzekeren tegen scherpe sleutel op de deur prijzen breidt Woningen Compere de garantie uit van 10 naar 20 jaar. Daarnaast is de bouwer ook nog beschermd tegen misbruik door de Wet van Breyne. Dankzij deze wet moet u ingelicht worden van alle informatie met betrekking tot uw woning. Hij verzekert overigens dat u alles krijgt wat u besteld heeft.

Omdat de sleutel op de deur prijzen een belangrijk element zijn in het bouwproces, zorgt Woningen Compere ervoor dat u bij de start exact weet hoeveel u betaalt. Alle kosten worden vastgelegd in een lastenboekje. Zowel het totale bedrag als de afleveringsdatum worden geformaliseerd aan de hand van één contract. Op deze manier vindt u achteraf geen torenhoge onverwachte facturen terug in uw brievenbus en kan u fijn aftellen naar de intrek in uw nieuwe woonst.

Door al het werk uit handen te geven aan een betrouwbaar sleutel op de deur bouwbedrijf, zoals Woningen Compere, bouwt u zorgeloos aan uw droomwoning. Vanaf de uitwerking van de plannen tot de aflevering van de sleutels hoeft u maar aan één adres te zijn. Indien u het sleutel op de deur principe verkiest kan u tevens genieten van één aanspreekpunt.

Wenst u graag meer informatie over de sleutel op de deur formule? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem telefonisch contact op met één van onze bouwadviseurs in uw regio. Wij staan open om eender welk basisplan te besturen om zo de woning die u verwacht te realiseren.

 

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus