Sleutel op de deur prijzen

Sleutel op de deur is een begrip van de laatste decennia. Tegenwoordig ligt de gemiddelde prijs van een gewone woning hoger dan de sleutel op de deur prijzen.

Bij een gewone woning wordt u vaak geconfronteerd met onvoorziene kosten. De sleutel op de deur prijzen staan duidelijk vermeld in een contract. Als u kiest voor een sleutel op de deur woning, kiest u ook voor gemak en duurzaamheid. Naast de kostprijs sleutel op de deur van de woning, moet u er ook nog de bouwgrond, notariële kosten, administratieve kosten, … erbij tellen. Uiteindelijk kan een woning nog meer kosten dan u denkt. U vindt hieronder een overzicht van de belangrijkste kosten.
Laat u niet verrassen door de kosten wanneer u wilt gaan bouwen. Wees op de hoogte van wat er allemaal betaald moet worden. Het bouwen van een woning start bij lening.

 

Sleutel op de deur in belgië prijzen 

Sleutel op de deur prijzen liggen gemiddeld wat lager dan eigen nieuwbouwwoningen. Dit komt omdat sleutel op de deur firma’s samenwerken met dezelfde leveranciers. Hierbij kopen ze grotere aantallen aan waar ze korting op krijgen. Zo kunnen deze firma’s bepaalde materialen aan een goedkopere prijs aanbieden aan hun klanten.
In één contract staan alle sleutel op de deur prijzen. Zo blijft het overzicht bewaart voor de klant en is het duidelijk hoeveel zijn woonst gaat kosten. Hierbij zitten natuurlijk niet de kosten van de bouwgrond. Zo vindt u bij Woningen Compere woningen met een gemiddelde prijs van 1015 euro per vierkante meter. Indien u hier meer informatie over wenst, kijk gerust eens op de site.
U kan natuurlijk ook besparen op deze sleutel op de deur prijzen. Zo kan u kiezen voor een lospandige garage. Ook zijn de sleutel op de deur firma’s vaak op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Zo kan Woningen Compere woningen bouwen met het laatste energieverbruik op de markt. Hierdoor zal u op lange termijn minder verwarmingskosten en energiekosten moeten betalen en is dit voordeliger voor uw portemonnee.
Wanneer u kiest voor een sleutel op de deur bouwfirma, nemen ze al het werk uit uw handen. Uw woning wordt dus gebouwd door één enkele firma. Zij nemen ook de administratie op zich. Sleutel op de deur is een bouwconcept dat de klanten een optimaal bouwcomfort geeft. Klanten hebben ook veel minder kopzorgen.
Naast de voordelige sleutel op de deur prijzen heeft u ook zekerheid over de afleveringstermijn. Deze is relatief kort. Zo kan u uw woning al betreden na ongeveer 7 maanden. Het nadeel van deze korte afleveringstermijn is wel dat de rekeningen zich over een kortere periode opvolgen. U moest dus best uw budget al op voorhand volledig ter beschikking hebben.
Kopers van een sleutel op de deur woning zijn vaak meer beschermd dan wanneer ze zelf een woning zouden realiseren. Dit komt door de wet van Breyne. Deze beschermt de klant op financieel gebied. Hij zorgt ervoor dat de klant krijgt wat hij besteld heeft en waarvoor hij betaald heeft. Ook wordt er een fonds opgericht dat de koper kan raadplegen wanneer het sleutel op de deur bedrijf failliet zou gaan.

Prijs prefab woning 

Net zoals de huizen sleutel op de deur prijzen zijn de prijzen van prefab woningen voordeliger dan die van nieuwbouwwoningen. Prefab is een bouwtechniek. Dit is niet hetzelfde als sleutel op de deur, wat een bouwconcept is. Men bouwt de woning in een fabriek of atelier. Hierna moet men de woning op de werf in elkaar zetten. Dit is een snel productieproces. Zo staat een prefab woning al recht na 2 weken en kan men de woning betrekken na 6 maanden. Doordat de muren in een gecontroleerde omgeving gemetst worden, is er minder invloed van de weersomstandigheden. Bij prefab woningen weet u ook de prijs op voorhand zoals bij de sleutel op de deur prijzen (sleutel op deur woningen). Het nadeel bij prefab woningen is dat u minder vrijheid hebt in de keuze van het ontwerp. Tegenwoordig kan u al een houtskelet prefab woning krijgen voor 100 000 euro. Prefab villa’s zijn te verkrijgen aan een prijs van ongeveer 200 000 euro.

Renoveren 

Naast het bouwen van een woning hebt u ook de mogelijkheid om een bestaande woning te renoveren. Hiervoor moet u ongeveer tussen de 750 en 1500 euro per vierkante meter voorzien. Deze prijs is natuurlijk ook weer afhankelijk van wat u in uw woning wilt maar ook van de staat van de te renoveren woning. Er is een groot verschil in prijs voor het opfrissen van een woning uit de jaren tachtig en het renoveren van een herenhuis uit 1800.
Het voorzien van basisvoorzieningen in een oud huis kan ook nog een aardige duit kosten. Op deze manier betaalt u voor het vervangen en installeren van nieuwe elektriciteitsvoorzieningen tot 10 000 euro. Sanitair moet ook vaak vervangen worden in oudere huizen. Dit kan ook al oplopen tot 5000 euro. Voor het vervangen van radiatoren moet u ongeveer 600 euro per stuk rekenen en het plaatsen van een hoge rendementsketel kan u 5000 euro kosten. Als u het dak van uw oudere woning volledig moet vervangen kan dit dan tot 16 000 euro gaan. Het opnieuw bepleisteren van de bestaande binnenmuren en plafonds gaat u ongeveer 25 euro per vierkante meter kosten.

Besparen 

Als laatste willen we u nog enkele tips mee geven hoe u kunt besparen op uw woningen sleutel op de deur.
Een trend van de laatste jaren is dat mensen kleiner maar efficiënter gaan bouwen. Tegenwoordig bouwen wel ongeveer 20% kleiner dan voorgaande jaren. Hierdoor heeft u minder bouwkosten en moet u later minder oppervlakte verwarmen en onderhouden.
Als u een energiezuinige woning bouwt zorgt u er zo voor dat u op lange termijn een aardig bedrag kunt besparen. Wanneer u investeert in isolatie en zonnepanelen zullen uw energierekeningen aanzienlijk lager liggen.
Gebruik duurzame materialen deze gaan langer mee.
Kies ook voor rechte lijnen in uw woning. Deze zijn goedkoper dan gebogen of hoekige lijnen.
Groepeer leidingen van de badkamer, keuken, wc en bergruimte. Zo vermijdt u meters leidingen en bespaart u geld.
Indien u van plan bent om te bouwen, helpen wij u bij Woningen Compere graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan op het nummer 0800/11 164.

Gratis catalogus van 408 pagina's (312 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus