Nieuwbouw woningen bouwen

Laat je geld niet slapen op je bankrekening, maar breng het tot leven door te investeren in nieuwbouw woningen bouwen.

Indien u in het bezit bent van een stuk bouwgrond kan een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf uw woning helpen realiseren en neemt het de volledige coördinatie van het  gehele bouwproject voor haar rekening. Woningen Compere bouwt niet alleen gezinswoningen, maar u kan er ook terecht voor  nieuwbouw woning bouwen onder de vorm van koppelwoningen of opbrensteigendommen.  Kom gerust ook eens een kijkje nemen in een van onze kijkwoningen.  U vindt er gerust eentje in uw buurt of maak alvast een afspraak bij onze specialist via het gratis nummer 0800/11 164.

Nieuwbouw woning bouwen als een soort investering

Of je nu een spaarder bent op zoek naar een alternatief voor het spaarboekje, dat de dag van vandaag nog amper iets opbrengt, of naar een interesante manier om jouw portefeuille te verbreden, is er ook de mogelijkheid te beleggen in nieuwbouw woningen bouwen. Het brengt alvast heel wat meer op dan op een spaarboekje.

Nieuwbouw woningen bouwen met het oog op opbrengst

De laatste tijd doet men heel veel aan nieuwbouw huizen bouwen via promotoren of investeerders. Daar de rentevoet voor beleggingen nog nooit zo laag is geweest proberen promotoren of investeerders hun kapitaal te laten groeien door nieuwbouw woningen te bouwen met het oog op verhuur of wederverkoop van de woningen met winst. Zo kan men naar gelang het budget en de grootte van het stuk bouwgrond ook verschillende soorten nieuwbouw woningen bouwen. Zo kan men kiezen voor koppelwoningen per groep van 2, 4, 6, … of voor opbrengsteigendommen (appartementsblokken).
Onze bouwonderneming Woningen Compere is gespecialiseerd in het bouwen van deze nieuwbouw woningen voor investeerders of promotoren. Zo merken we de laatste tijd op dat vele promotoren of investeerders hun « ruwbouw – winddicht » voor wederverkoop door ons laten bouwen. Ons succes bij de promotoren rechtvaardigt zich door onze prijs – kwaliteitsverhouding samen met een performant lastenboek en een isolatiewaarde die veel hoger ligt dan de normen. Dit zorgt ervoor dat promotoren hun woningen met een grotere winstmarge kunnen verkopen en dat investeerders een betere verhouding krijgen tussen het geïnvesteerde bedrag en de huuropbrengst. Woningen Compere heeft reeds de nodige ervaring bij deze bouwwijze daar wij op dit ogenblik voor een groot aantal terugkerende porjectontwikkelaars werken en dit zowel in Wallonië als in Vlaanderen.

niewbouw woningen bouwen

Indien u meer informatie wenst over deze bouwwijze en de huis bouwen kan u telefonisch contact opnemen met onze firma op het gratis nummer 0800/11 164 of via ons e-mailadres info|a|woningencompere.be. U wordt dan onmiddellijk in contact gebracht met de specialist van Woningen Compere die u de nodige informatie kan geven over dit type inverseringen in nieuwbouw woningen bouwen. Ook via onze website kan U reeds een kijkje nemen naar onze typewoningen met plannen voor bouwpromotoren onder de rubriek « Ontdek onze modellen voor Investerders Promotoren » onder Investeerders Bouwpromotoren.Gratis catalogus van 306 pagina's (238 modellen met plan en prijs)

Ontvang onze gratis catalogus