Prefab huis bouwen

Bij het bouwen van een huis heeft niet iedereen veel ervaring en/of tijd om alles zelf te doen. Soms moet men binnen een korte termijn kunnen verhuizen, of moet men gedurende de bouw hoge huur betalen voor de huidige woonst. Of hebben we twee linker handen en kunnen we zelf niet veel doen of zijn we gewoon leken in het bouwen. Zo wordt er dan ook vaak gedacht aan prefab huis bouwen.

Prefab huizen bouwen versus Traditioneel

Als je eigenaar bent van de grond en deze volledig bouw klaar is en de funderingen gelegd, kan de bouw van je eigen droomhuis starten. Een geweldig moment. Vervolgens is het aftellen tot de oplevering en uitkijken naar het moment van de verhuis naar je droomhuis. Maar hoelang het duurt voor je kan verhuizen hangt af van de bouwmethode die je kiest : traditioneel of prefab huizen bouwen.

  • Het allerbelangrijkste voor je met je huis bouwen begint is ‘weten wat je wilt’.
  • Zijn prefab woningen wel de ideale keuze voor U ?

prefab huis bouwen

Wanneer we een prefab huis bouwen dienen we ons toch vaak aan bepaalde richtlijnen te houden en kunnen we onze fantasieën niet altijd waar maken. Denk maar eens aan een ronde muur plaatsen, of achteraf wijzigingen aanbrengen en dan kunnen we uiteraard niet weg met onze leidingen.

Een woning bouwen met een sleutel op de deur bouwbedrijf als Woningen Compere is dus een woning bouwen die 100 % traditioneel is en dat dus niks te maken heeft met prefab huizen bouwen. Bouwen met Woningen Compere is dus eveneens snel bouwen waarbij de kosten worden beheerst. Zo kan Woningen Compere u reeds woningen voorstellen vanaf een gemiddelde prijs van 1064 euro per vierkante meter BTW inbegrepen. Zo mag je dan ook zeker zijn dat door met kwaliteitsvolle materialen te werken, met competente medewerkers samen te werken je een degelijke, betrouwbare en duurzame woning krijgt. Als je informatie wenst over deze bouwtechniek of hoe Woningen Compere juist werkt, kan je elke zondag naar één van onze opendeurdagen komen waar je dan een persoonlijk gesprek kan hebben met één van onze bouwheren die ter plaatse is. Wanneer je op onze site www.woningencompere.be kijkt zal je zeker een modelwoning in je buurt vinden die zeker de moeite waard is om eens te bezoeken. Zo kan je kan ook al onmiddellijk onze gratis catalogus bestellen waar je reeds 228 sleutel op de deur modelwoningen met plan in terugvind die je uiteraard naar je eigen wensen en noden kan veranderen. Bij Woningen Compere is elke woning uniek, geen enkele woning is gelijkaardig.

Zo kan u aan elke woning uw persoonlijke toets geven en wordt deze volledig op uw maat gemaakt. Dit allemaal in tegenstelling tot een prefab huis bouwen. Ben je nog niet volledig overtuigd, neem dan gerust even contact op met een medewerker van Woningen Compere op het gratis nummer 0800/11 164. Zo wordt u dan in verbinding gesteld met een bouwheer bij u in de buurt en die tevens gans de bouwprocedure uw aanspreekpersoon zal zijn waar je altijd terecht kan met je vragen of informatie.

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus