Prefab woning prijs

Heeft u er al eens aan gedacht om eens een prefab woning prijs of een sleutel op de deur prijs op te vragen? Zo weet u alvast waaraan u zich kan verwachten!

Gratis catalogus van 408 pagina’s (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus

Twijfelt u nog tussen een prefab woning prijs en een sleutel op de deur prijs?

Heeft u bouwplannen om een nieuwbouwwoning te bouwen? Dan heeft u uiteraard de keuze uit verschillende bouwmethodes en bouwbedrijven. Heel belangrijk is dus kijken en vergelijken. En u uiteraard goed laten informeren. Want zo kan u soms grote verschillen tegenkomen in bouwperiodes maar ook in prijzen. Zo ziet u vaak grote verschillen tussen prefab woning prijs, sleutel op de deur woning prijs en zelfbouw woning prijs.

Wat is een prefab woning prijs en wat kost het?

Je eigen huis bouwen is natuurlijk heel aantrekkelijk, maar aan de dure kant. Wanneer je toch je eigen huis wil ontwerpen en bouwen tegen een redelijke prijs bestaan er alternatieven. Met een voordelige catalogus woning prijs of prefab woning prijs kun je een woning ontwerpen naar eigen smaak en het ook nog eens snel laten bouwen. Maar toch zijn er een hele resem aan verschillen tussen deze keuzes. Niet alleen de prefab woning prijs maakt een verschil, maar ook de beperkingen die gepaard gaan met het kiezen voor een prefab woning zijn belangrijk genoeg om in acht te nemen. Daarom ook dat het belangrijk is om hier rekening mee te houden bij uw keuze en om voldoende af te wegen tegen mekaar. Woningen Compere zelf bouwt sleutel op de deur woningen op de traditionele manier van bouwen en is ervan overtuigd dat deze methode kan zorgen voor de best mogelijke prijskwaliteit verhouding. Daar kan u als klant dus optimaal van genieten!

Wat verklaart de prefab woning prijs?

De meeste prefab woningen worden uit hout gemaakt, maar ook prefab woningen uit beton en ijzer zijn aan een opmars bezig. Houtbouw betekent dat de ruwbouw en/of het skelet van de woning volledig uit hout bestaat, bij ijzerbouw uit ijzer en bij betonbouw bestaat de ruwbouw volledig uit beton. Zo worden de onderdelen voor een prefab woning in grote hoeveelheden gemaakt waardoor men deze tegen een lagere prijs zal proberen aan te bieden. Hier komt natuurlijk wel bij kijken dat de kans op een standaardwoning veel groter wordt in het geval dat u kiest voor een prefab woning. Vele onderdelen van de woning zullen hetzelfde zijn als het geval is bij anderen en dat zal nadien ook duidelijk worden eens de woning afgewerkt is. Dit is al één van de redenen die de prefab woning prijs zouden kunnen verklaren.

Prefab woning prijs

Is er ruimte voor aanpassing binnen die prefab woning prijs?

Zowel in de prefab woning prijs als in de sleutel op de deur prijs is de bouwgrond niet inbegrepen. Maar wat dan wel? In beide gevallen wordt de woning volledig instap klaar voor u gebouwd en is er nog weinig wat u zelf moet doen. Zo kan u wat betreft het inrichten van uw nieuwe woonst volledig uw eigen zin doen en ervoor zorgen dat uw huis er helemaal uit komt te zien zoals u dat wilt. Een andere reden waarom in dit geval de prefab woning prijs lager ligt is omdat u enkele beperkingen opgelegd krijgt wat betreft het uitzoeken van uw bouwgrond. U dient namelijk rekening te houden met zowel het vervoer van de prefab materialen als met het in mekaar zetten ervan op de plaats zelf. Wat betreft het vervoer is de kans zeer groot dat de onderdelen van de prefab woning uitzonderlijk vervoer nodig zullen hebben, omdat het hier gaat over redelijk grote onderdelen. Dit houdt in dat het vervoeren bemoeilijkt kan worden als deze doorheen smalle straten en stegen zou moeten. Dit brengt dus ook met zich mee dat u hier zeker en vast rekening bij zal moeten houden alvorens u overgaat tot de aankoop van een bouwgrond. Verder zal dan op de bouwgrond zelf naar alle waarschijnlijkheid een kraan nodig zijn om alle prefab elementen in mekaar te zetten. Dit wil zeggen dat er of genoeg plaats rondom de grond zal moeten zijn hiervoor of dat de bouwgrond op zich dus groot genoeg zal moeten zijn omdat het anders een enorm zware klus zou worden zonder deze kraan. Dit kan ook wel enkele problemen met zich meebrengen en het werk nodeloos verzwaren waar dit bij een traditionele bouw helemaal niet het geval zou zijn. Door te kiezen voor de traditionele bouwmethode weet Woningen Compere al deze nadelen te omzeilen. De bouwfirma Woningen Compere toont ook aan dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om te kiezen voor een traditioneel gebouwde woning. Onze prijzen behoren tot de laagste van heel het land en daar kan u als klant het meeste voordeel uit halen!

Niet alleen de prefab woning prijs is laag, die van een sleutel op de deur woning kan eveneens laag zijn!

Woningen Compere is zo een sleutel op de deur bouwbedrijf dat voor u uw droomwoning kan bouwen binnen een kortere bouwtijd dan dat u zelf zou bouwen en volgens de traditionele bouwmethode. Bij Woningen Compere wordt u volledig doorheen het ganse bouwproces begeleid en hebt u slechts één aanspreekpunt voor al uw vragen en informatie. Zo zijn in uw sleutel op de deur prijs bij Woningen Compere het ontwerp, de hernieuwbare technieken en de afwerking inbegrepen. De prijzen in onze catalogus zijn wel exclusief BTW en ereloon architect (+/- 5%) op basis van ons lastenboek. Bij Woningen Compere bent u niet gebonden aan onze modelwoningen. Deze kunnen als inspiratiemodellen worden gebruikt, u bent ook volledig vrij om een eigen ontwerp via een door u gekozen architect voor te leggen. Zo stelt Woningen Compere al het nodige in het werk om de klant zoveel vrijheid als mogelijk te geven. Ook proberen wij tegelijkertijd onze prijzen laag te houden om blijvend de beste prijskwaliteit verhouding te kunnen geven aan onze klanten. Zo beschikken we over zeer competitieve prijzen, zelfs wanneer deze vergeleken worden met de prefab woning prijs.

Het verschil tussen prefab woning prijs en een sleutel op de deur woonst.

Om een goede vergelijking te kunnen maken is het van belang om alvast een correct beeld te kunnen scheppen van wat u mag verwachten bij een prefab woning prijs en wat u mag verwachten bij een sleutel op de deur woning. Natuurlijk hangt dit deels ook af van hoeveel vrijheid de bouwfirma u wil geven maar bij Woningen Compere zou dit aspect al geen enkel probleem mogen vormen aangezien u bij ons een enorme vrijheid krijgt wat betreft uw toekomstige sleutel op de deur woning.

Bij prefab woning prijs wordt een huis opgebouwd uit verschillende modules.

Een eerste groot verschil ligt hem in hoe de huizen opgebouwd worden. Men wil liefst de prefab woning prijs laag houden om zo klanten aan te trekken die voor een lage prijs zouden willen bouwen. Dit neemt met zich mee dat een prefab woning opgebouwd wordt uit een aantal standaard onderdelen die perfect in elkaar moeten passen. Meestal zijn deze onderdelen ook vrij groot waardoor men tracht de periode van bouwen in te korten opdat de klant sneller zijn woning zou kunnen betrekken. Bij de traditionele manier van bouwen daarentegen gaat men te werk met bakstenen die dan helemaal zoals u dat wilt gemetseld kunnen worden. Bij een sleutel op de deur woning, zoals die van bij Woningen Compere, is er dus helemaal geen sprake van een standaardwoning zoals dat bij een prefab woning wel het geval zou zijn. Verder krijgt u bij Woningen Compere ook nog eens een grote keuze aan bouwstijlen waaruit u dan mag kiezen voor het bouwen van uw toekomstige woonst. Zo bent u er dan al zeker van dat u weet hoe uw huis eruit zal komen te zien.

Prefab woning prijs

De prefab woning prijs wordt gedrukt door gebruik van verschillende materialen.

Om de prefab woning prijs waar het kan laag te houden opteert men, afhangende van de situatie, voor verschillende materialen om deze woonst uit op te trekken. Meestal zal men gebruik gaan maken van materialen die grotendeels bestaan uit beton of hout. Zo worden in de voorbereidende fases alle nodige modules gemaakt opdat deze eens op de bouwgrond aangekomen alleen nog maar in mekaar gezet zouden moeten worden. Met deze voorbereidende fase zou ook rekening gehouden moeten worden als men de bouwtijd gaat bekijken, maar dat wordt vaak niet gedaan. Verder zijn er ook echte vakmensen nodig voor het ‘in elkaar zetten’ van de prefab woning en daar kan dikwijls ook een stevig prijskaartje aan vastzitten. Dit zijn dus allerlei aspecten die vaak niet opgehelderd worden maar die wel beslissend zouden kunnen zijn naar uw keuze toe wat betreft uw volgende woning.

Een traditioneel gebouwde woonst rendeert beter dan een prefab woning prijs.

Ook naar de toekomst toe blijkt het een goede keuze om te opteren voor een traditioneel gebouwde woonst in plaats van te gaan voor een prefab woning prijs. Dat blijkt uit de huidige immobiliën markt en de waardeverminderingen die te waarnemen zijn als het gaat over een prefab woning. Een traditioneel gebouwde woonst zal doorheen de tijd veel beter de waarde kunnen behouden terwijl dat voor een prefab woonst bijlange niet zo makkelijk is. Ook blijkt een traditioneel gebouwde woonst op zich veel duurzamer te zijn en kan deze zonder enige moeite de tand des tijds doorstaan. Verder bouwt de firma Woningen Compere alle sleutel op de deur woningen ook nog eens op zo een manier en met zulk een degelijke materialen dat deze niet alleen enorm duurzaam zijn maar ook nog eens zeer energiezuinig. En daar kan u ook alleen maar voordeel mee doen want u zult zeker en vast het verschil merken op uw energiefactuur. Kortom kiezen voor een traditioneel gebouwde woonst is een goede investering voor uzelf en ook naar de toekomst toe.

Vergeet de prefab woning prijs en ga voor een prachtige sleutel op de deur woonst van bij Woningen Compere!

Wij, bij Woningen Compere, doen niet aan prefab woning prijs en bouwen op een traditionele wijze voor u op uw eigen bouwgrond aan de sleutel op de deur woning van uw dromen. Dankzij onze vakmensen die werken aan de hand van verschillende beproefde methodes kunnen wij ervoor zorgen dat deze woonst in een mum van tijd klaar zal zijn voor u. Leg uw gehele project zonder enig probleem in onze handen en u mag er met zekerheid vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld zal worden. Woningen Compere stelt speciaal voor u één aanspreekpunt aan waarbij u terecht kan met al uw vragen en opmerkingen. Zo hoeft u niet nodeloos rond te zoeken naar de juiste persoon en weet u altijd wie u van de nodige extra informatie zal kunnen voorzien.

Op zoek naar een prefab woning prijs of niet, bij Woningen Compere draait het om u!

Als klant komt u bij Woningen Compere op de eerste plaats te staan en dat zal u gemerkt hebben! Dag op dag zetten wij alles in het werk om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken en om dat ook zo te houden. Alleen zo kan ervoor gezorgd worden dat u uiteindelijk voor de volle 100% tevreden bent van ons geleverde werk en zo dan ook met de glimlach zal kunnen terugkijken op onze samenwerking. Aarzel niet langer en ga uw bouwdromen achterna!

Zit u nog met vragen over de prefab woning prijs, aarzel dan niet!

Hebt u meer interesse in een sleutel op de deur woning prijs dan in een prefab woning prijs? Vraag gerust onze gratis catalogus aan via de site of contacteer ons via het gratis nummer 0800-11 164. Vervolgens wordt u doorverwezen naar een bouwadviseur bij u in de buurt die vrijblijvend naar uw woningdroom luistert en u een offerte voor uw droomwoning bezorgt. Na uw goedkeuring wordt deze prijs in een contract vastgelegd evenals de opleveringstermijn, zodat deze tijdens de bouw niet meer kunnen veranderen en je ook niet meer voor verassingen komt te staan.

 

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus