Prefab woning prijs

Heb je nog niet gedacht om eens een prefab woning prijs of een sleutel op de deur prijs op te vragen?

Heb je bouwplannen om een nieuwbouwwoning te bouwen? Dan heb je uiteraard de keuze uit verschillende bouwmethodes en bouwbedrijven. Heel belangrijk is dus kijken en vergelijken. En je uiteraard goed laten informeren. Want zo kan je soms grote verschillen tegenkomen in bouwperiodes maar ook in prijzen. Zo zie je vaak grote verschillen tussen prefab woning prijs, sleutel op de deur woning prijs en zelfbouw woning prijs.

prefab woning prijs

Wat is een prefab woning en wat kost het?

Je eigen huis bouwen is natuurlijk heel aantrekkelijk, maar aan de dure kant. Wanneer je toch je eigen huis wilt ontwerpen en bouwen tegen een redelijke prijs bestaan er alternatieven. Met een voordelige catalogus woning prijs of prefab woning prijs kun je een woning ontwerpen naar eigen smaak en het ook nog eens snel laten bouwen.

De meeste prefab woningen worden uit hout gemaakt, maar ook prefab woningen uit beton en ijzer zijn aan een opmars bezig. Houtbouw betekent dat de ruwbouw en/of het skelet van de woning volledig uit hout bestaat en bij ijzerbouw uit ijzer en bij betonbouw bestaat de ruwbouw volledig uit beton.

Zowel in de prefab woning prijs als in de sleutel op de deur prijs is de bouwgrond niet inbegrepen. Maar wat dan wel? In beide gevallen wordt de woning volledig instap klaar voor u gebouwd en is er nog weinig wat je zelf moet doen. Enkel het regelen van je verhuis.

Woningen Compere is zo een sleutel op de deur bouwbedrijf dat voor u uw droomwoning kan bouwen tegen een kortere bouwtijd dan dat je zelf zou bouwen en volgens de traditionele bouwmethode. Bij Woningen Compere wordt u volledig doorheen het ganse bouwproces begeleid en hebt u slechts één aapspreekpunt voor al uw vragen en informatie. Zo zijn in je sleutel op de deur prijs bij Woningen Compere je ontwerp, de hernieuwbare technieken en de afwerking inbegrepen. De prijzen in onze catalogus zijn wel exclusief BTW en ereloon architect (+/- 5%) op basis van ons lastenboek. Bij Woningen Compere bent u niet gehouden aan onze modelwoningen. Deze kunnen als inspiratiemodellen worden gebruikt, u bent ook volledig vrij om een eigen ontwerp via een door u gekozen architect voor te leggen.

Hebt u meer interesse in een sleutel op de deur woning prijs dan in een prefab woning prijs? Vraag gerust onze gratis catalogus aan via de site of contacteer ons via het gratis nummer 0800-11 164. Vervolgens wordt u doorverwezen naar een bouwadviseur bij u in de buurt die vrijblijvend naar uw woningdroom luistert en u een offerte voor uw droomwoning bezorgt. Na uw goedkeuring wordt deze prijs in een contract vastgelegd evenals de opleveringstermijn, zodat deze tijdens de bouw niet meer kunnen veranderen en je ook niet meer voor verassingen komt te staan.

Zie ook: prefab woning prijzen

Gratis catalogus van 408 pagina's (312 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus