Prefab woning prijslijst

Wanneer je de verschillen in prijs wenst te vergelijken kan je best een prefab woning prijslijst of een sleutel op de deur catalogus aanvragen bij verschillende bouwfirma’s.

Wanneer je jouw eigen woning wenst te ontwerpen en te bouwen voor een redelijke prijs, bestaan er verschillende alternatieven. Zo kan je enerzijds kiezen tussen cataloguswoningen ofwel prefab woningen, bij deze bouwmethode kan je uw woning zelf ontwerpen en dit tegen een voordelige prijs en een korte bouwperiode, of anderzijds sleutel op de deur woningen, waarbij je ook volledig vrij bent je eigen ontwerp te realiseren tegen een voordelige prijs maar tegen een iets langere bouwperiode maar toch heel wat korter dan wanneer je jouw woning zelf bouwt. Wanneer je de verschillen in prijs wenst te vergelijken kan je best een prefab woning prijslijst of een sleutel op de deur catalogus aanvragen bij verschillende bouwfirma’s.

Wat houdt een prefab woning prijslijst in?

De ruwbouw en de mate van afwerking bepalen grosso mode de prefab woning prijslijst. Maar uiteraard is dit nog niet de volledige kostprijs van je woning en komen daar nog heel wat andere kosten bij kijken.
De prefab woning prijslijst is één van de grote troeven van de prefab bouwmethode. Maar dit houdt slechts een gedeelte in van je totale kostprijs van je prefab woning. Uiteraard beginnen alle bouwplannen met een bouwgrond. De prijs van bouwgrond is niet overal hetzelfde, deze verschilt van gewest tot gewest, van provincie tot provincie en van gemeente tot gemeente.

Daar de Belg toch nog steeds met een baksteen in de maag geboren is en qua kostprijs het toch niet zoveel uitmaakt, gaat de voorkeur van de Belg nog altijd uit naar traditionele woningbouw. Uiteraard kan je voor je traditionele woning ook kiezen om het volledige bouwproces uit handen te geven en kies je voor het bouwconcept sleutel op de deur woningbouw.

Niet alleen de prefab woning prijslijst zorgt ervoor dat je op voorhand weet wat je nieuwbouwwoning zal kosten, maar een sleutel op de deur bouwfirma beschikt over een catalogus met sleutel op de deur modelwoningen met plan en vermelding van prijs. Daar een sleutel op de deur bouwfirma werkt met vaste medewerkers is de bouw van uw sleutel op de deur woning ook heel wat korter dan wanneer je zelf bouwt. Zo heb je bij traditionele woningen ook meer architecturale mogelijkheden dan bij prefab woningbouw, want hier heb je helemaal geen beperkingen waar je rekening mee dient te houden voor je ontwerp.

Woningen Compere is een sleutel op de deur bouwfirma die 100 % traditionele sleutel op de deur woningen voor u kan bouwen die de tand des tijds doorstaan. Indien je zo’n traditionele sleutel op de deur woning gebouwd door Woningen Compere live wilt zien, kan je altijd een bezoekje brengen aan één van onze kijkwoningen bij u in de buurt. Via de site kan je meer informatie bekomen over onze kijkwoningen door te klikken op de iconen van de kijkwoningen op de kaart. U kan dan ook onmiddellijk ons gratis catalogus bestellen die je weldra bij u in de bus zal vinden. Wanneer je nog meer informatie wenst kan je ons steeds telefonisch bereiken via ons gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers zal je vervolgens in verbinding brengen met een bouwadviseur bij u in de buurt bij wie je met al je vragen over traditionele sleutel op de deur woningen bouwen terecht kan.

Gratis catalogus van 408 pagina's (362 modellen met plan en prijs)

Ontvang gratis onze catalogus