Gratis catalogus

Sleutel op de deur

"

Wenst u een traditionele sleutel-op-de-deur woning te bouwen?

Het algemeen bouwbedrijf Woningen Compere bouwt uw unieke woning, gerealiseerd op uw maat naargelang uw wensen en behoeften. Voor uw comfort en veiligheid is het sterk aangeraden beroep te doen op een ervaren bouwbedrijf voor de bouw van uw toekomstige sleutel op de deur woning. Voor al uw vragen omtrent uw toekomstig bouwproject kan u terecht bij Woningen Compere via het gratis nummer 0800/11 164.

Wenst u een traditionele sleutel op de deur woning te laten bouwen of eerder een moderne sleutel op de deur woning?

Het bouwbedrijf Woningen Compere bouwt uw unieke woning,  persoonlijk voor u gerealiseerd, rekening houdend met uw levensstijl. Elk project wordt gerealiseerd volgens uw wensen en behoeften. Via ons virtueel bezoek van onze woningen sleutel op de deur heeft u de mogelijkheid de woning virtueel te ontdekken. Op deze manier kan u zich laten inspireren voor de realisatie van uw toekomstige nieuwbouw woning.

Ontdek onze modelwoning WC110. Deze woning is in 2 modellen beschikbaar : model A of model B. Voor meer informatie over deze twee verschillende projecten ga naar « berekende modellen », « lijst van 228 modellen met prijs ». Door vervolgens op het model te klikken zal u een overzicht krijgen van de volgende informatie over de twee projecten : de totale oppervlakte, de prijs per vierkante meter. U kan ook de bouwplannen van deze woning  downloaden.
Deze eerste ontmoeting van de binnen-en buitenomgeving van onze sleutel op de deur in belgië modelwoningen geeft u al een idee over de aangename sfeer dat deze woning met zich meebrengt. Een aangenaam levenscomfort in een uniek kader waar men zich goed voelt. U ook, realiseer uw eigen sleutel op de deur droomwoning !

U kan de video van de woning bekijken en via de plannen de indeling van de ruimtes ontdekken. Deze plannen zijn uiteraard volledig aanpasbaar volgens uw behoeftes. Het bezoek start bij een volledig zicht over de buitenkant van de woning. Vervolgens ontdekt u de grote living met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. We komen in de keuken die beschikt over een grote opbergplaats. De keuken is niet inbegrepen in de prijs en in ons lastenboek. Deze wordt weergegeven om u een idee te geven voor uw toekomstige woning. Laat u leiden door uw verbeelding en bouw een sleutel-op-de-deur woning die bij uw persoonlijkheid past.

sleutel-op-de-deur
Graag willen we nogmaals de nadruk leggen dat de modelwoning WC110  uit 2 verschillende modellen bestaat. Het model sleutel op de deur A en het model sleutel op de deur B. Het  eerste voorstel wordt de “evolutieve” woning genaamd.

Waarom voor deze bouwmethode voor uw sleutel-op-de-deur opteren en wat is het doel?

Waarom een sleutel op de deur woning bouwen en wat zijn de voordelen van een sleutel op de deur bouwen? Ontworpen om op het gelijkvloers te wonen, biedt deze evolutieve sleutel op de deur woning de mogelijkheid om de verdieping achteraf te laten verbouwen. Dit concept geeft aan de bouwheer de mogelijkheid na te denken over de toekomstige functie van de verdieping. U zal merken dat de verdieping van de woning volledig leeg is. In een eerste fase is deze woning enkel gelijkvloers bewoonbaar en heeft de bouwheer de tijd om de verdieping op eigen ritme te laten verbouwen.

Het model A

Het model WC110 A wordt aangeboden aan de prijs van 101.167 euros exclusief BTW (exclusief architect kosten van ongeveer 5%) De totale oppervlakte is 129,60 vierkante meter en de prijs bedraag 780,61 euro per vierkante meter (exclusief BTW en exclusief architect kosten van ongeveer 5%) De kroonhoogte van de woning is 3,80 meter met een dakhelling van 35 graden.

Laat ons nu het model WC110 B bekijken.

Deze sleutel-op-de-deur woning is volledig afgewerkt. De gelijksvloers en bovenverdieping zijn gedetailleerd op de bouwplannen en zijn volledig verbouwd. Deze woning is volledig instapklaar voor het hele gezin vanaf de overhandiging van de sleutels. Deze woning volledig sleutel op de deur wordt u aangeboden     aan de prijs van 128.977 euro exclusief BTW (exclusief architectenkosten van ongeveer 5%) De totale oppervlakte is 51,50 vierkante meter en de prijs vierkante meter bedraag 851,33 euro (exclusief BTW en exclusief architectenkosten van ongeveer 5%). De kroonhoogte van de woning is 35 graden met een dakhelling van 3,80 meter.

De bouwfirma van huizen sleutel op de deur : hoe kies ik een sleutel op de deur bouwbedrijf?

En waarom opteren voor een sleutel-op-de-deur woning ? Indien een modelwoning u niet bevalt, kan u in onze volledige lijst nog 228 andere modelwoningen ontdekken. Aarzel niet een kijkje te nemen via ons virtueel bezoek om zo uw inspiratie op te doen zodat u al een idee heeft over de sleutel op de deur woning die u wenst te bouwen. Via onze website kan u ook de kleur van de gevelstenen of de kleur van het buitenschrijnwerk veranderen zodat u al een idee heeft over het uitzicht en de uitstraling van de woning.

Voor al uw vragen omtrent de bouw van een sleutel op de deur woning kan u terecht bij de bouwfirma Woningen Compere. Wij kunnen u in contact stellen met een bouwadviseur uit uw regio om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Dit gesprek is een goede manier om kennis te maken en de verschillende mogelijke bouwmethodes te vergelijken. Door de verschillende vragen die hij aan u stelt zal hij een beter inzicht hebben over uw bouwproject zodat hij op deze manier u beter kan begeleiden en raad geven in het maken van uw keuzes.  Eénmaal deze vastgesteld, zal hij u een gedetailleerde offerte overhandigen met daarbij het bijbehorende lastenboek. Bij het bouwbedrijf Woningen Compere streven we ernaar milieuvriendelijke maar ook duurzame woningen te bouwen.

Voor uw gemak en uw veiligheid is het sterk aangeraden om beroep te doen op een ervaren bouwfirma voor de bouw van uw sleutel-op-de-deur woning. Bij deze formule komt het erop neer dat de sleutel op de deur bouwfirma de volledige realisatie van de bouw van uw woning op zich neemt.

Dit vanaf het voorontwerp, de administratieve hulp tot en met de overhandiging van de sleutels.

Waarop moet u letten om de juiste keuze te maken van de sleutel-op-de-deur bouwfirma waarmee u wenst mee samen te werken ?

De keuze van de juiste bouwfirma is heel belangrijk aangezien de werken in handen ligt van één enkel bedrijf. Maak een lijstje potentiële bouwpartners. Ga naar bouwbeurzen om ze daar te ontmoeten. Pols naar ervaringen bij familie, vrienden, kennissen of vraag raad aan uw architect. Bekijk ook de regio waar het bedrijf zijn diensten verleent. Woningen Compere bouwt sleutel op de deur woningen in heel België behalve binnen de ring van Brussel. Het is ook van groot belang te weten naar welke bouwmaterialen uw keuze gaat.  Sommige bouwbedrijven hebben eerder een specialiteit in een bepaalde bouwstijl of bouwmethode zoals bijvoorbeeld houtskeletbouw.

Is het bedrijf flexibel in haar bouwplannen?

Dit is ook een interessante vraag die u zich moet stellen indien u een sleutel op de deur woning wenst te laten bouwen. Sommige bouwbedrijven bieden niet de mogelijkheid de bouwplannen van sleutel op de deur woningen aan te passen. Bij Woningen Compere zijn de bouwplannen 100% personaliseerbaar !

Voel u vrij om zelf het werk van bouwbedrijven te controleren. Hoe kan u dat doen ? U kan  een bezoek brengen aan kijkwoningen van de bouwfirma’s zodat u zelf een persoonlijk zicht heeft over de kwaliteit en de gebruikte materialen van de sleutel op de deur woning.

De bouw van een sleutel-op-de-deur woning is een belangrijke stap in het leven. Een stap die op voorhand voorbereid moet worden en niet zomaar aan eender wie mag toevertrouwd worden. Vooral indien u geen ervaring heeft in dit domein. Om u te helpen in dit proces hebben wij enkele tips opgesteld die belangrijk zijn in het maken van de juiste keuze van uw bouwpartner vooraleer u uw bouwproject start.

Wat is de wet Breyne en wat houdt deze in ?

Elk bouwbedrijf is namelijk verplicht om de wet van Breyne na te leven. Deze wet biedt de bouwheer een uitgebreide bescherming op verschillende vlakken. Deze wet is verplicht en er kan niet van afgeweken worden. Hiervoor worden alle details van de bouw in een contract opgenomen waarin verschillende punten worden vastgelegd zoals bijvoorbeeld de betalingsmodaliteiten. Is de bouwfirma financieel betrouwbaar ? Kan deze een nauwkeurige beschijving van het lastenboek voorleggen ? Is de bouwfirma lid van de bouw confederatie  ? Dit kan u onmiddellijk nagaan door te surfen naar  www.confederatiebouw.be. Via deze site heeft u de mogelijkheid  meer informatie te bekomen over de situatie van het bouwbedrijf.  U kan ook de reputatie van het bedrijf bekijken via de verschillende forums die daar te vinden zijn. Om deze informatie aan te vullen lichten wij u graag toe dat Woningen Compere deze voorschriften zorgvuldig naleeft. Bovendien verdubblen wij onze 10 jarige garantie op onze sleutel-op-de-deur woning !

Graag leggen wij nadruk op het feit dat de bouwgrond niet inbegrepen is in de prijs van onze sleutel op de deur woningen. Waarmee moet u rekening houden vooraleer u bouwgrond aankoopt ? Hou rekening met de ligging en de oriëntatie van de bouwgrond.

Zijn er rioleringen aanwezig? Is de bouwgrond toegankelijk? Is het terrein vlak of is deze hellend?  Het antwoord op deze vragen zullen een gevolg hebben op de prijzen sleutel op de deur en van uw bouwproject. Denk ook aan  het budget dat u wenst te besteden voor de aankoop van uw bouwgrond. Bij de aankoop van bouwgrond zijn echter ook nog extra kosten aan gebonden zoals notariskosten bij de koopakte.

In ieder geval komt er heel wat bij kijken wanneer u bouwgrond koopt. De Ligging is van groot belang. Waar wenst u te wonen?  Wenst u in de stad of eerder op het platteland? Beschikt u over vervoer? Zo niet, biedt de locatie een goede verbinding naar uw werk? Is de bouwgrond vlak bij autosnelwegen? Is er een school in de buurt voor de kinderen? Met deze criteria kan u best rekening houden vooraleer u uw bouwgrond aankoopt.

Sleutel op de deur

Van zodra de plaats gekozen is waar u zich wenst te installeren met het gezin kan de zoektocht naar uw bouwgrond beginnen.

U kan op verschillende manieren te werk gaan : informeer u bij de gemeente waar u wenst te bouwen. De gemeente kent immers alle grond of toekomstige bouwgrond in haar gebied en kunnen u perfect helpen in uw zoektocht. U kan ook zoeken via internet. Er zijn veel websites die bouwgronden te koop aanbieden. De meeste notarissen en vastgoedmakelaars hebben aan hun kantoor ook wel uithangborden met bouwgronden die te koop zijn. U kan ook de zoekertjes in de streekkranten raadplegen of zelf rond trekken in de regio waar u wenst te bouwen.  Aarzel niet om samen met uw architect de bouwgrond te bezichtigen. Hij kan u raad geven over eventuele mogelijke technische problemen en wat de mogelijkheden zijn van de bouwgrond.

Indien u verknocht bent aan een bouwgrond maar waar nog onzekerheid bestaat over het bekomen van de bouwvergunning, de resultaten van de grondsondering of toekenning van een financiering, kan u mits het akkoord van de verkoper een aankoop overeenkomst laten opmaken met opschortende voorwaarden. Een opschortende voorwaarde is geen éénzijdige verbintenis maar een overeenkomst waarbij het definitief akkoord afhangt van de vervulling van een bepaalde voorwaarde.

U kan ook een bezoek brengen aan het gemeentehuis afdeling urbanisme (gemeente waar de bouwgrond zich bevindt) om meer informatie te bekomen over de bouwgrond. Zij kunnen u verder informeren of er op het terrein gebouwd mag worden of indien er onaangename toekomstige bouwprojecten voorzien zijn in de regio. Wat zijn de stedenbouwkundige  voorschriften die gebonden zijn aan de bouwgrond (kleur gevelstenen, kroonhoogte van de woning, dakhelling, achteruitbouwstrook,  enz)

Wat is eigenlijk de rol van een architect?

Wij hebben nadruk gelegd op het feit dat de architect samen met u bouwgrond kan bezichtigen om advies te geven maar wat is eigenlijk de rol van een architect? De architect is de persoon die de juiste deskundigheid heeft inzake het bouwen of verbouwen. Hij zet uw eisen en noden voor de bouw van uw toekomstig bouwproject van sleutel op de deur woning om in een mooi plan en brengt regelmatig bezoek aan de bouwwerf zodat de werken correct uitgevoerd worden. Hoe vindt u de geschikte architect?

Sommige sleutel-op-de-deur bouwfirma’s stellen hun eigen architect aan. Bij Woningen Compere is dit niet het geval, wij kunnen u raad geven indien u geen architect heeft maar uiteindelijk blijft de eindkeuze voor de klant.  Indien u geen architect kent en geen advies wenst kan u de lijst met architecten raadplegen via de site www.ordevanarchitecten.be. De vraag die u zich waarschijnlijk stelt is wat het ereloon is van een architect. Het ereloon hangt af van architect tot architect en van het project. De ene architect werkt met een bepaald percentage, andere rekenen een uurtarief aan.