Gratis catalogus

Huizen sleutel op de deur

"

Woningen Compere is een familiaal bouwbedrijf die huizen sleutel op de deur bouwt volledig op maat gemaakt en afgestemd op uw budget.

Doe beroep op Woningen Compere voor de realisatie en het volledige beheer van uw toekomstig bouwproject.

Er komt heel wat bij kijken om een sleutel op de deur woning te bouwen. Om niet voor onaangename verrassingen komen te staan is het aangeraden om eerst en vooral een budgetanalyse uit te voeren. Op deze manier heeft u al een idee tot welke prijscategorie van sleutel op de deur woningen u zich kan richten. Door de strenge bouwnormen is het handig beroep te doen op één bouwpartner die u de administratieve voorbereiding volledig uit handen neemt t.e.m. de definitieve oplevering. Bij de sleutel-op-de-deur bouwfirma Woningen Compere heeft u één enkele gesprekspartner gedurende het volledige bouwproject. Woningen Compere is vooral gespecialiseerd in de realisatie van huizen sleutel op de deur (sleutel op deur woningen).
Uw voordelen met Woningen Compere

Onze bouwexperts begeleiden en ondersteunen u graag tijdens de volledige bouwprocedure. Steeds op de hoogte van de laatste bouwtechnieken geven ze u advies over de keuze van de materialen van uw sleutel op de deur woning. Woningen Compere bouwt niet enkel sleutel-op-deur huizen maar heeft respect voor de ideeën en wensen van hun klanten om op deze manier hun droomwoning op maat te realiseren. Onze bouwadviseurs houden rekening met de wens van hun klanten en begeleiden hen gedurende het volledige bouwproject.

Optimaliseer uw sleutel op de deur woning binnen uw budget.

Woningen Compere biedt u de mogelijkheid aan om een evolutieve woning te bouwen. Wat is een evolutieve woning ? Via dit concept evolueert uw woning mee met uw gezin. Wat is het voordeel van een evolutieve woning?

Bij een evolutieve woning heeft u het voordeel dat u de woning kan aanpassen aan uw gewijzigde levensomstandigheden. Neem bijvoorbeeld het geval bij een jong koppel. Om hun project te kunnen financieren laten ze in eerste instantie het gelijkvloers verbouwen. Naargelang hun gezinssituatie en wanneer ze het wensen, kunnen ze de bovenverdieping laten verbouwen om beter te beantwoorden aan de noden van een groter gezin. Laten we een virtueel bezoek brengen aan onze evolutieve woning WC112 om u een idee te geven. U heeft de mogelijkheid dit model te bouwen met of zonder garage. De modelwoning WC112 bevat een inkomhal, een leefruimte, een keuken, een badkamer en een slaapkamer. Dit model is verkrijgbaar met of zonder garage.

  • Het model zonder garage wordt u aangeboden vanaf 104 854 euro exclusief BTW (exclusief ereloon van de architect van ongeveer 5%). De totale oppervlakte bedraagt 132,01 vierkante meter. De prijs per vierkante meter is 794,29 euro exclusief BTW (exclusief ereloon van de architect van ongeveer 5%). De kroonhoogte van de woning bedraagt 3,30 meter met een dakhelling van 40 graden.
  • Het model met garage wordt u aangeboden vanaf 125 425 euro exclusief BTW (exclusief ereloon van de architect van ongeveer 5%). De totale oppervlakte bedraagt 155 vierkante meter en de prijs per vierkante meter is 809,19 euro exclusief BTW (exclusief ereloon van de architect van ongeveer 5%). De kroonhoogte van de woning bedraagt 3,30 meter met een dakhelling van 40 graden.

Graag wijzen wij u erop dat de bouwplannen van deze modelwoning volledig aanpasbaar zijn met behulp van uw architect. Graag maken we u erop attent dat de bouwgrond niet inbegrepen is in de prijs van onze huizen sleutel op de deur.

Bouwgrond kopen ? Hoe begin ik eraan? Waar moet ik op letten? Wat is de prijs?

Vooraleer u bouwgrond gaat kopen moet u rekening houden met enkele criteria die de kostprijs van prijzen huizen sleutel op de deur woningen kunnen beïnvloeden.

Hoe ga ik te werk?

U kan uw bouwgrond zoeken via lokale kranten, via het internet of via immobiliënkantoren. U kan ook raad vragen aan uw architect zodat hij de bouwmogelijkheden van het terrein kan bekijken. Vooraleer u een beslissing neemt, neem de bouwgrond onder de loep.
Bekijk of de nutsvoorzieningen aanwezig zijn. Is de bouwgrond gemakkelijk toegankelijk voor de vrachtwagens tijdens de bouwwerken. Zijn er niveauverschillen? Moet er nog een constructie afgebroken worden? Zo ja, let op de sloopvergunning die vereist is. Deze normen kunnen allemaal invloed hebben op de prijs van huizen sleutel op de deur.

Eénmaal u denkt de ideale plaats gevonden te hebben moet u ook nog rekening houden met de stedenbouwkundige vergunning. Deze kunnen heel verschillend zijn, gaande van de afstand die u moeten van de straat of van de buren tot de dakhelling en kleur van de gevelstenen of dakpannen. Alvorens u de bouwgrond wenst te kopen is het aangeraden de nodige informatie te nemen bij de gemeente waar de bouwgrond te koop staat. Misschien laat de bouwgrond het helemaal niet toe om uw droomwoning te bouwen.

Wat is de prijs van bouwgrond?

De prijs van de bouwgrond varieert van regio tot regio. Bovenop de prijs van de bouwgrond moet u nog rekening houden met de registratiekosten van de bouwgrond. Deze kosten worden berekend op basis van de verkoopprijs.

Wat is een grondsondering en waarom is deze hoofdzakelijk?

Een grondsondering is hoofdzakelijk om de kwaliteit van de aarde van uw bouwgrond vast te stellen. Deze is bepalend voor het funderingssysteem die gebruikt moet worden voor de bouw van uw woning. Om scheuren en barsten te vermijden in uw woning is het belangrijk te weten welk funderingssysteem ideaal is voor uw woning. Een juist funderingssysteem is een bepalende factor voor de duurzaamheid voor de realisatie van sleutel op de deur huizen (in Henegouwen bij voorbeeld).
De stevigheid van de grond wordt via een sondeermachine bepaald. Deze zal op 3 verschillende plaatsen de kracht van de grond testen. Aan de hand van het rapport van de sondering zal de architect bepalen of er een bijkomende ingenieursstudie vereist is.

Aan de hand van de stabiliteitsstudie zal de ingenieur bepalen welke funderingen vereist zijn voor de bouw van uw toekomstige woning. Er bestaan verschillende soorten funderingen.

De meest voorkomende fundering is de strookfundering. Deze zijn 40 tot 80 cm breed en worden meestal onder de draagmuren geplaatst. Daarnaast heeft u de funderingsplaat. Deze fundering wordt gebruikt wanneer de bodem van minder goede kwaliteit is. Deze wordt geplaatst om het gewicht van de fundering beter te verdelen en wordt over de volledige oppervlakte van de woning gelegd. Wanneer de bodem echt van slechte kwaliteit is moeten er geavanceerde technieken gebruikt worden zoals funderingspalen. Om dit werk uit te voeren is een enorme machine nodig om de werken uit te voeren. Dit kan een extra kost van 25 tot 30 percent op uw woning geven.

huizen sleutel op de deur

Wat zijn de voor-en nadelen van huizen sleutel op de deur?

Meer en meer gezinnen opteren voor een sleutel-op-de-deur woning. Indien u beroep doet op een sleutel op de deur bouwfirma zal u bespaard worden van de stress die de bouw van een woning met zich kan meebrengen. Zo kan u zich volledig focussen op de afwerking en inrichting van uw woning. Via deze bouwmethode werkt u met één bouwfirma voor de realisatie van uw toekomstige woning. De bouwfirma neemt u al het administratieve werk uit de handen dit vanaf het voorontwerp tot de definitieve oplevering van de sleutels. Er komt heel wat bij kijken om een woning te bouwen. Daardoor is het aangeraden om een budgetanalyse te doen om onaangename verrassingen te vermijden.

Bij Woningen Compere heeft u vooraf al een beeld over de totaalprijs van uw woning waardoor u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Bij Woningen Compere kan u huizen sleutel op de deur laten bouwen vanaf 1015 euro per vierkante meter. Toch ervaren veel personen deze bouwmethode als nadeel aangezien ze weinig inbreng hebben en aangezien de basisplannen van een sleutel op de deur woning minder flexibel zijn. Bij Woningen Compere kunnen de basisplannen van de sleutel op de deur modelwoningen met behulp van uw architect volledig gewijzigd worden naar uw smaak en benodigdheden.

Wat is duurzaam bouwen en hoe bouw ik een duurzame woning?

Bouwen is een grote investering op financieel vlak maar ook voor het milieu. Om deze reden is het belangrijk om duurzaam te bouwen. Om een duurzame woning te bouwen moet u rekening houden met bepaalde factoren. De oriëntatie van de woning is een belangrijke factor. Op deze manier kan er maximaal gebruik gemaakt worden van zonne-energie. De leefruimtes voorziet u best in het zuiden terwijl de ruimte waar niet veel gebruik van wordt gemaakt best in het noorden plaatst. Haal zo veel mogelijk uit uw woning door compact te bouwen en vermijd hiervoor zo veel mogelijk buitenoppervlakte waardoor er minder energie verloren gaat. Hoe compacter de woning, hoe gemakkelijk het K-peil behaald kan worden. Met een rijwoning of halfopen bebouwing behaal je dus gemakkelijker een goed K-peil ten opzichte van open bebouwingen. Vensters zijn de zwakste schakel van een woning daar ze de slechtste isolatie bieden. Ramen met dubbelen beglazing isoleren 4 keer minder als een traditionele muur voorzien van 6cm isolatie.

Anderzijds zorgen vensters voor grote lichtinval en zonnewarmte. Voorzie dus raampartijen waar er veel daglicht is en beperk vensters aan de noordzijde van uw woning. Plaats bijvoorbeeld grote raampartijen in de living georiënteerd naar het zuiden. Op deze manier zal de ruimte op natuurlijke wijze verwarmd worden en geniet u van natuurlijk lichtinval met een mooi zicht op de tuin. Een logische ruimte indeling van uw woning :  Plaats uw keuken naar het westen, de eetplaats naar het zuiden en de zitplaats naar het westen.  Plaats de functionele ruimtes zoals garage, opbergruimte, toiletten in het noordelijke gedeelte van de woning. Dit laat u toe om te werken met kleine vensters. Bovendien vormt dit geen probleem indien de temperatuur lager is dan in de leefruimtes. Plaats indien mogelijk de badkamer centraal en de kamers in de hoeken van de woning. Ruimtes die namelijk in hoeken gelegen zijn hebben een groter warmteverlies. Als u van plan bent om in de toekomst zonnepannelen te plaatsen, denk aan de richting van het dak. Zorg voor genoeg dakoppervlakte en dat deze zuid gericht is. Een zadeldak is hiervoor aangeraden.

Isoleer uw woning met hoog presterend isolatiemateriaal. Om dit te realiseren zijn de huizen sleutel op de deur bij Woningen compere voorzien van een hoogrendementsketel en wordt er gebruik gemaakt van het ISO+ pack. Dit pack bestaat uit 12 cm polyurethaan in de chape, 10 cm polyurethaan in de buitenmuren, Dubbele beglazing K1.1, 24 cm minerale wol in het dak, geïsoleerde sectionaalpoorten 40 mm k 0.5.

Huizen sleutel op de deur met een laag energieverbruik.

Een investering die op lang termijn loont. De prijs van een energiezuinige woning is duurder ten opzichte van de gemiddelde prijs van een klassieke woning. De specifieke faciliteiten om het energie verbruik te verminderen hebben een prijs maar moet eerder beschouwd worden als een investering dan een grote uitgave. Het bedrag dat u investeert in uw lage energiewoning zal geleidelijk aan terugverdiend worden op uw energiefactuur. U moet het zien als een terugbetaling op lange termijn van uw basisinvestering. Door de voortdurende veranderingen in de energieprijzen zal u opgelucht zijn dat u de beslissing genomen hebt om uw energieverbruik te beperken. In ieder geval zal u eraan winnen door te opteren voor een energiezuinige woning.

Bent u van plan om te bouwen en wenst u meer info over onze energiezuinige sleutel op de deur woningen ? Ga naar onze website en bekijk onze 104 berekende huizen sleutel op de deur met plan en vraag gratis onze catalogus aan van 192 bladzijden. De catalogus geeft u een beeld  en inspiratie voor de bouw van uw toekomstige woning. U kan ons bereiken op het gratis nummer 0800/11 164. Wij staan u graag ter woord voor verdere inlichtingen en kunnen u in contact stellen met een bouwadviseur uit uw regio om u bij te staan bij de goede voorbereiding van uw bouwproject.

Huizen sleutel op deur

Wie de dag van vandaag denkt aan bouwen, denkt er niet aan om dit zelf steen per steen op te bouwen. We leven nu in een volledig andere periode. Er wordt meer tijd geïnvesteerd in het gezin, werk, sport of hobby en sociaal leven, en minder in zelf een huis bouwen. Toch heeft de Belg nog steeds een baksteen in de maag en wilt hij zijn eigen traditionele woning ontwerpen. Om deze reden worden er de laatste tijd heel wat huizen sleutel op deur gebouwd. U zorgt zelf voor het landschap waar u wenst te wonen, en het sleutel op de deur bouwbedrijf, zoals bijvoorbeeld Woningen Compere, kan de volledige realisatie van uw huizen sleutel op deur voor u voor zijn rekening nemen. Om aan uw meest uiteenlopende wensen tegemoet te komen, beschikt Woningen Compere over een catalogus met tal van modelwoningen in die u kan gebruiken als inspiratie voor uw gepersonaliseerde woning. U kan deze catalogus gratis aanvragen via de site van Woningen Compere. U treft er tevens de gegevens aan van de kijkwoningen die u kan gaan bezoeken om zo een idee te krijgen van hoe uw huizen sleutel op deur er kunnen gaan uitzien. Voor meer informatie kan u ons steeds telefonisch contacteren op het gratis nummer 0800/11 164. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder.

Huizen Sleutel Op Deur Is Bouwen Zonder Stress

U hebt weinig tijd om zelf te bouwen, of u weet niet goed hoe u er moet aan beginnen ? Laat u dan door Woningen Compere inspireren en beleef plezier aan het bouwen van je eigen huizen sleutel op deur. U vindt in onze catalogus zeker huizen sleutel op deur die beantwoorden aan uw stijl en budget en waaraan u uw eigen wensen kunt toevoegen om zo tot uw eigen gepersonaliseerde woning te komen.

Niet iedereen heeft tijd en zin om veel energie te steken in het bouwen van zijn huis. Dan zijn huizen sleutel op deur de perfecte formule voor u ! Maar hoe begin ik eraan en waar dien ik op te letten in mijn zoektocht naar de juiste bouwfirma voor mijn huizen sleutel op deur ?

Wanneer u huizen sleutel op deur wenst te bouwen dient u op zoek te gaan naar een geschikte bouwpartner. Dit is geen evident besluit, want u dient met heel wat factoren rekening te houden om uiteindelijk tot de goede bouwpartner te komen die het best bij u en uw bouwproject past. U kan reeds een eerste selectie maken op basis van referenties van vrienden en familie, via research op het internet en tijdschriften en na het bezoeken van bouwbeurzen. Wanneer u weet volgens welke bouwmethode u wenst te bouwen kan u beginnen met schrappen. Niet iedere bouwfirma werkt volgens dezelfde bouwmethode daar zij zich slechts in één bepaalde methode specialiseren. Bovendien heeft iedere bouwfirma zijn eigen afwerkingsgraad en energiezuinigheid. Hebt u geen tijd om zelf de handen uit de mouw te steken of kunt u niet goed overweg met een truweel of een hamer, dan zijn huizen sleutel op de deur een goede keuze. Het is dan toch een goed idee om na te gaan hoe flexibel de firma is. Bent u verplicht te bouwen volgens de basisplannen of mag u nog wijzigingen aanbrengen? Mag u kiezen met welke architect u wenst samen te werken? Mag u bepaalde werken toch voor eigen rekening nemen, of uitbesteden aan een eigen aannemer?

Het financieel aspect speelt uiteraard ook een grote rol. Een correcte prijs is onontbeerlijk. Offertes zijn de duidelijkste manier om prijzen te vergelijken. Door deze goed te bestuderen en te vergelijken kan u heel wat geld besparen. De laagste prijs is niet altijd de beste keuze. Dit geldt omgekeerd ook. Kiest voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Uiteindelijk is er ook nog het technisch aspect. Hoe weet u nu of u kiest voor een betrouwbare bouwpartner? Ga op voorhand na of de aannemer geen schulden heeft via FOD Economie, of hij beschikt over de juiste vakkennis via de Kruispuntbank voor Ondernemingen en neem de proef op de som en ga op gesprek met de bouwfirma. Vertrouw op uw goed gevoel, maar wees kritisch op wat hij vertelt.

Vraag naar referenties zodat u een gesprek met hen kan hebben zodat u kan vragen naar hun ervaring met het bouwbedrijf. Kijk ook even op internet naar de ervaringen van andere klanten.

Een huis bouwen brengt heel wat stress met zich mee.

Zie jij ook op tegen al dat papierwerk en zoeken naar aannemers en materialen, reken dan op het sleutel op deur bouwconcept. Deze bouwfirma staat in voor uw volledig bouwproject, zodat u zich enkel maar bezig dient te houden met de verhuis naar uw huizen sleutel op deur.

Huizen sleutel op deur bouwen is niet alleen bouwen zonder stress, maar ook snel bouwen. Want niemand houdt van een bouwproject dat jaren aansleept. Dankzij het concept sleutel op de deur bouwen kan u veel tijd besparen daar uw woning goed gecoördineerd wordt door een werfleider. Zo hebt u ook slechts één aanspreekpunt voor uw volledig bouwproject bij wie u terecht kan met al uw vragen. Bij sleutel op de deur bouwen hebt u keuze uit verschillende bouwformules. U kan een typewoning bouwen in verschillende stijlen, van rijwoning over vrijstaand huis tot villa of van rustiek tot modern. Wenst u meer keuzevrijheid, dan kan u opteren voor een typewoning waaraan u uw eigen wensen kan toevoegen. In beide gevallen zal er vast en zeker een woning tussen zitten die bij u past. Wenst u a la carte te bouwen, dat kan uiteraard ook met uw eigen architect. Zo geniet u van een onbeperkte vrijheid. U merkt, bij huizen sleutel op deur is alles mogelijk. Wilt u instappen in de ruwbouwfase of kiest u ervoor voor een instapklare afgewerkte woning? Geen probleem. Verder hangt het ook van de firma af of bijvoorbeeld de keuken, de ingenieursstudie en de buitenafwerking al dan niet door hen uitgevoerd worden. Wenst u huizen sleutel op de deur op voorhand te bezoeken, dan kan u best een bezoek brengen aan één van de kijkwoningen van het bouwbedrijf. Een sleutel op de deur firma neemt dus het grootste deel van de werken over. U dient wel nog uw materiaalkeuzes zelf te maken. Op een sleutel op de deur concept is de wet Breyne van toepassing. Deze biedt u juridische bescherming op verschillende vlakken en mag u ook zeker zijn dat u de woning krijgt zoals op voorhand op papier werd vastgelegd.

Huizen sleutel op deur bouwen met Woningen Compere, een uitstekende keuze.

Woningen Compere kan uw traditioneel energiezuinige huizen sleutel op deur bouwen tegen een prijs die een referentie is in de Belgische sleutel op de deur huizenmarkt en zonder dat u er zich al te veel zelf van moet aantrekken.

Woningen Compere bouwt uw huizen sleutel op deur volledig op maat en afgestemd op uw budget. Uit de ruime keuze van tal van modelwoningen kan u inspiratie op doen voor de bouw van uw toekomstige huizen sleutel op deur. Met een door u gekozen architect heeft u ook de mogelijkheid de bouwplannen van de inspiratiewoningen volledig aan te passen naargelang uw persoonlijkheid en levensstijl. Om een goed beeld te krijgen van hoe uw toekomstige huizen sleutel op deur er kunnen gaan uitzien kan u reeds nu een virtueel bezoek brengen aan sommige modelwoningen via de site. Bij Woningen Compere staat een ervaren en gedreven team tot uw dienst die u doorheen uw bouwproces begeleidt. Bij Woningen Compere begint uw project vanaf het voorontwerp en eindigt met de overhandiging van uw sleutel. Dank zij het gedetailleerd lastenboek heeft u een volledig overzicht over de methoden en materialen die zullen gebruikt worden voor de realisatie van uw huizen sleutel op deur, die tot stand komen volgens de regels van de kunst. Om de kwaliteit van de traditionele huizen sleutel op deur te garanderen verdubbelt Woningen Compere zelfs haar 10-jarige garantie tot 20 jaar. Bent u nu nog alleen om te bouwen, en heeft u meer ruimte nodig wanneer u een gezin vormt? Dan kan Woningen Compere voor u een evolutiewoning bouwen die met u en uw gezin mee kan evolueren. Investeerders en bouwpromotoren zijn tevens welkom bij Woningen Compere. Voor deze laatste groep beschikt Woningen Compere over gekoppelde modelwoningen of kan er gewerkt worden volgens opbrengsteigendommen. Woningen Compere kan uw huizen sleutel op deur bouwen zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Naar uw keuze kunnen de huizen winddicht of volledig afgewerkt worden. Breng alvast een bezoek aan één van de kijkwoningen en ontmoet er één van onze bouwadviseurs die naar uw bouwdroom luistert en deze verder met u bespreekt. Woningen Compere is ook steeds telefonisch te bereiken via het gratis nummer 0800/11 164. Via de site kan u ook ons gratis catalogus aanvragen, deze staat boordevol informatie en inspiratie voor uw huizen sleutel op de deur.