Gratis catalogus

Sleutel op de deur Limburg

"

Wat moet u allemaal weten over een sleutel op de deur woning in Limburg?

U woont misschien in Limburg of u wenst in deze mooie Belgische provincie te gaan wonen? Dit is een uitstekende keuze! U kunt een sleutel op de deur woning in Limburg laten bouwen door Woningen Compere. Eerst moet u wel een bouwgrond vinden en dan gaat de rest vanzelf. Woningen Compere is sinds 2013 actief in de sector van sleutel op de deur woningen. U kunt hierdoor een zeer hoge expertise verwachten en we zorgen ervoor dat uw droomwoning in realiteit wordt gebracht. Hebt u verder nog vragen of wenst u iets meer weten over sleutel op de deur woningen ? Neem dan snel contact met onze service diensten via het gratis telefoonnummer 0800 11 164. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Sleutel op de deur woning in Limburg

Wat zijn de voordelen van een sleutel op de deur woning in Limburg?

U wenst een sleutel op de deur woning in Limburg te bouwen? Maar weet u wel wat het allemaal inhoudt? Dit concept wordt steeds populairder en dat is niet zo verwonderlijk. Mensen hebben minder tijd om te investeren in de bouw van hun woning. Daarom bestaan sleutel op de deur woningen. Dit houdt in dat één bouwfirma verantwoordelijk is voor de bouw en de coördinatie van uw woning. In feite zorgt deze firma eigenlijk voor de volledige realisatie van uw woning zodat u uw dierbare tijd kan investeren in andere dingen. Woningen Compere is zo’n firma en we helpen u graag met de bouw van uw sleutel op de deur woning in Limburg! Neem dan snel contact met Woningen Compere indien u interesse hebt! We zijn steeds bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 11 164 of via het e-mailadres info@woningencompere.be

De grootste voordelen van een sleutel op de deur woning in Limburg zijn dat u een goed inzicht heeft op de timing en de prijs van uw toekomstige thuis. U kunt uw budget perfect managen aangezien de totale prijs op voorhand vastgesteld wordt. Hier wordt bijna nooit van afgeweken tenzij u beslist om items aan het huis toe te voegen zoals extra stopcontacten.
U kunt tevens de verhuis sneller en stressvrij organiseren. U weet wanneer de bouwtermijn afgelopen is op voorhand. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om helemaal zelf het materiaal van uw sleutel op de deur woning in Limburg volledig zelf te kiezen. Aangezien Woningen Compere vaak met vaste leveranciers werkt, kunnen wij materialen goedkoper aanbieden dan wanneer u ze. Maar er is wel een beperkte materiaalkeuze sinds die leveranciers vast zijn.

ONTVANG GRATIS ONZE CATALOGUS

Verder moet de bouwfirma zich aan de wet van Breyne houden bij het bouwen van een sleutel op de deur woning in Limburg. Hierbij is de firma bij wet verplicht om de klant effectief te geven wat hij besteld en betaald heeft. Op die manier wordt u in een zekere mate beschermd tegen fraude. Aangezien de bouwfirma instaat voor de coördinatie van . Administratieve werk kan soms zeer complex lijken indien u dit nooit gedaan hebt. Daarom is het best dat u opteert voor het sleutel op de deur bouwconcept. Wil u zorgeloos een sleutel op de deur woning in Limburg bouwen? Neem dan zeker eens contact met Woningen Compere of breng een bezoekje aan onze website. Wij werken steeds met dezelfde werklieden en leveranciers waardoor al onze woningen worden gebouwd alsof het voor ons is.

Bovendien krijgt u bij het bouwen van uw sleutel op de deur woning in Limburg een volledig lastenboek. Een lastenboek vormt de omschrijving van welke voorzieningen en werken er in uw woning worden uitgevoerd. Het lastenboek van uw woning moet u zeer goed en gedetailleerd waardoor u nooit voor onverwachte en niet plezante verrassingen komt te staan. Het moet voldoen aan uw wensen en de hoeveelheden materialen moeten bijvoorbeeld overeenkomen met de grootte van uw sleutel op de deur woning in Limburg. Als u een nieuwbouwwoning bouwt, heeft u ook recht op 10 jaar aansprakelijkheid . Bij Woningen Compere verdubbelen we deze periode. We geven 20 jaar garantie in plaats van 10 jaar. Op die manier bent u voor heel lang verzekerd indien er een ernstige fout in de ruwbouw wordt vastgesteld.

Het ontwerp van de woningen gebeurt door een eigen gekozen architect. Hij of zij kan zich baseren op één van onze modelwoningen of u kan er ook voor kiezen om een volledige nieuwe woning te laten ontwerpen. Dit is zeer uniek in de sleutel op de deur wereld omdat de meeste bouwbedrijven u verplichten om met een eigen architect te werken.

Hoewel het ontwerp wordt gedaan door een architect, wordt de werf daarentegen gecoördineerd door één van onze ervaren werfleider. Ook wordt de werf regelmatig bezocht door één van onze ervaren supervisors. Op die manier verzekeren u een kwalitatieve sleutel op de deur woning in Limburg ! U kunt dus stressvrij bouwen; we doen alles voor de klant van A tot Z, van administratie tot afwerking. U beschikt tevens over één aanspreekpunt waarbij u steeds terecht kan indien u vragen hebt. Dit voorkomt verwarring zodat alles duidelijk is.
Woningen Compere volgt altijd de trends en de nieuwe bouwontwikkelingen. Op die manier bent u er zeker van dat uw sleutel op de deur woning zeer kwalitatief gebouwd wordt. We garanderen de allernieuwste bouwtechnieken en beste materialen. Bij ons zijn al onze materialen gecertifieerd: u weet waar ze vandaan komen.

Een sleutel op de deur woning in Limburg laten bouwen kan soms iets zwaarder lijken op financieel vlak aangezien de bouwtermijn kort. De rekeningen kunnen zich dan sneller op elkaar volgen. Hebt u nog vragen over de bouw van uw Limburg se sleutel op de deur woning ? Bel ons via het gratis nummer 0800 11 164.

Hoeveel kost een sleutel op de deur woning in Limburg bouwen?

U weet nu zeker dat u een sleutel op de deur woning in Limburg wenst te bouwen? Dit is een fantastische keuze! Wat kunt u allemaal verwachten qua kostprijs? Eerst en vooral zult u een bouwgrond vinden en kopen. Dan gaat de rest vanzelf. Woningen Compere verzorgt de volledige administratieve procedure en papierwerk. U krijgt dus de totale prijs vermeld op één contract en u hoeft u daarbij geen zorgen te maken. We zorgen ervoor dat de factuur heel duidelijk is voor u als klant. Nog vragen? Neem contact met Woningen Compere via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

Uw zoektocht naar een mooi lapje bouwgrond in Limburg zal niet zo gemakkelijk verlopen. Bouwgronden worden in België steeds schaarser en mensen durven hiervoor grote bedragen voor vragen. Het kiezen van een goede bouwgrond is doorslaggevend voor de uiteindelijke kostprijs van uw sleutel op de deur woning in België. Bouwgronden in Brussel zijn de duurste, dan volgt Vlaanderen en dan Wallonië. De prijs kan ook verschillen van provincie tot provincie en van gemeente tot gemeente. U kunt steeds informatie terugvinden op de officiële website van de federale overheidsdienst wat de economie betreft. Als u de bouwgrond gevonden hebt, bel Woningen Compere om de bouw van uw sleutel op de deur woning in Limburg te organiseren. Wij begeleiden u zowel voor, tijdens en na de bouw van uw woning.
U zal merken dat als u met uw bouwavontuur begint u overstelpt zal worden met heel veel financiële vragen. Wat zijn de kosten van bijvoorbeeld de registratierechten, de btw, de notariskosten, de lening akte kosten, de aansluitkosten, de erelonen van de architect. Ons administratief team en uw bouwadviseur zullen u de juiste informatie verlenen.

Gratis catalogus

Waarom kiezen voor Woningen Compere bij het bouwen van een sleutel op de deur woning in Limburg?

Aan welke sleutel op de deur bouwfirma zult u deze taak toevertrouwen? De firma moet aan uw wensen voldoen. We zijn ervan overtuigd dat Woningen Compere u tevreden kan stellen. We zijn sinds 2013 actief in deze sector en we zorgen ervoor dat onze sleutel op de deur woningen met de hoogste expertise gebouwd worden. Bij ons staat klantentevredenheid centraal. Uw sleutel op de deur woning in Limburg wordt volledig gebouwd volgens uw grootste wensen en voorkeuren.

Woningen Compere is vooral een familiebedrijf. Bij ons krijgt elke klant een persoonlijke medewerker toegewezen. Hij is verantwoordelijk voor de coördinatie van uw nieuwbouw project in Limburg en dit in elk detail, van het begin van de bouwwerken van uw sleutel op de deur woning in Limburg tot het overdragen van de sleutel van de woning. Op die manier hebt u steeds contact met onze sleutel op de deur bouwfirma. We proberen steeds een persoonlijk contact te onderhouden met ons cliënteel. Dit vinden we essentieel en dit vormt één van onze meest importante troeven.

Sleutel op de deur woning in Limburg

We evolueren ook steeds en gaan mee met alle nieuwe ontwikkelingen i.v.m. energiezuinig bouwen. Onze gemiddelde score van EPC-waarden is hiervan het bewijs. We kunnen deze hoge score behalen dankzij onze sleutel op de deur woningen met hoogrendementsketel, isolatie die de opgelegde Belgische normen ver overtreft, alsook een efficiënte ventilatiesysteem in ieder sleutel op de deur woning dat zorgt voor een vermindering van het energieverbruik. Isolatie en energiekwaliteit van onze woningen vormen een referentiepunt in de Belgische markt van sleutel op de deur woningen. Uw sleutel op de deur woning in Limburg wordt dus zeer zuinig opgesteld. Hebt u interesse in een sleutel op de deur woning in Limburg gebouwd door Woningen Compere? U kunt ons steeds contacteren via het gratis telefoonnummer 0800 11 164.

Woningen Compere realiseert sleutel op de deur Limburg woningen aan een gemiddelde prijs van 1064 euro inclusief BTW.

Aan de hand van onze 228 inspiratiewoningen vindt u gegarandeerd de woning die volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Houdt u van rust en fietsen? Dan is Limburg zeker voor u weggelegd. Woningen Compere bouwt sleutel op de deur woningen in heel de provincie Limburg, zowel in steden zoals Genk, Hasselt of op het platteland. Indien u beroep doet op Woningen Compere voor de realisatie van uw sleutel op de deur Limburg, geniet u van een instapklare woning zonder de stress dat een bouwwerf met zich meebrengt. Woningen Compere focust zich vooral om traditionele en duurzame sleutel op de deur woningen te realiseren aan ieders budget en smaak.  Onze sleutel op de deur woningen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden naar wens van de klant afgewerkt. Woningen Compere is enorm flexibel in hun sleutel op de deur formule. Al onze inspiratiewoningen kunnen met behulp van uw architect aangepast worden.